Ultimele 100 ştiri din Brăila - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Doi bărbaţi, de 34 şi 44 de ani, s-au ales cu amenzi usturătoare şi au rămas fiecare fără sute de kilograme de fructe şi legume după ce nu au putut dovedi că au intrat legal în posesia mărfii.


Un bărbat de 45 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului după ce a pierdut controlul direcţiei, pe fondul consumului de alcool acroşând un alt autovehicul care circula regulamentar.


Poliţiştii brăileni şi-au început săptămâna în mijlocul elevilor din în cadrul Şcolii Gimnaziale "A. S. Puşkin” Brăila.


Biroul Electoral Central prezintă rezultatele parţiale ale scrutinului pentru alegerea preşedintelui României programat duminică, 10 noiembrie. La nivelul judeţului Brăila au fost date publicităţii următoarele rezultate.


Sângerosul incident a avut loc sâmbătă, 9 noiembrie, mandatul de reţinere fiind emis pe 10 noiembrie. Agresorul urmează să fie dus în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare. Victima se află la spital, în stare stabilă.


În primul tur de alegeri pentru desemnarea preşedintelui României, programat duminică, 10 noiembrie, şi-au exprimat opţiunea la urne 130.400 dintre cei 289.000 de brăileni cu drept de vot. Prezenţa la vot a fost cu 2,3 puncte sub media naţională din 2019 şi cu circa 5,5 procente sub cea din 2014.


Pentru intervenţia efectivă la eventuale incidente, poliţiştii angrenaţi în paza şi protecţia secţiilor de votare vor fi sprijiniţi, la solicitare, de patrulele aflate în dispozitivul curent de intervenţie la evenimentele semnalate, care îşi vor desfăşura activitatea în zonă.


Un bărbat de 37 de ani este cercetat pentru ucidere din culpă după ce a provocat un accident rutier, efectuând un viraj hazardat, fără să se asigure în prealabil că din sens opus nu vine niciun alt autovehicul.


Poliţiştii rutieri au efectuat mai multe verificări în trafic, aplicând amenzi de peste 11.000 de lei pentru abaterile de la legislaţia rutieră constatate.


Un tânăr de 22 de ani este cercetat pentru furt după ce poliţiştii au stabilit că acesta a sustras o bicicletă pe care a sustras-o din faţa unei firme.


După decesul Anei Maria Păduraru (19 ani), ies la iveală informaţii despre bâjbâiala medicilor şi diagnosticele greşite puse tinerei mămici, în urma cărora fata a făcut septicemie şi a murit în chinuri îngrozitoare la spital.


Fata a născut în urmă cu o lună şi a ajuns la spital, ulterior, de mai multe ori, acuzând dureri. Medicii i-au pus diferite diagnostice, cum ar fi „discopatie lombară” sau „meningită”, dar adevărata problemă, cu iz penal, a ieşit la iveală abia la necropsie.


O nouă campanie de prevenire a traficului de persoane a fost demarată săptămâna aceasta prin întâlniri ale poliţiştilor cu elevi ai Liceului Teoretic „Panait Cerna” şi ai Colegiului Economic „Ion Ghica” din municipiul Brăila.


Poliţiştii de imigrări din Brăila au depistat cu şedere ilegală o femeie de 36 de ani, din Ucraina. Aceasta a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 1.200 de lei şi înştiinţată despre posibilitatea de a-şi prelungi dreptul de şedere în scop de reîntregire a familiei.


Un bărbat de 45 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului după ce s-a urcat beat la volan, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului şi a ieşit de pe şosea, răsturnându-se cu maşina pe care o conducea.


Luni, 4 noiembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Brăila, Biroului Rutier, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat, pe raza municipiului, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.


Un brăilean a anunţat dispariţia soţiei sale la Poliţie. Femeia a plecat ieri de acasă, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ea.


Procurorul de şedinţă a cerut liberarea condiţionată a asistentului medical Viorel Milcu, găsit vinovat de violarea a zeci de femei, motivând, printre altele, că în închisoare a obţinut 8 recompense pentru bună purtare. Ulterior însă, Parchetul Judecătoriei Brăila a contestat decizia instanţei de a-l pune în libertate.


Trei membri PSD care împărţeau luni pliante electorale cu Viorica Dăncilă, candidatul social-democraţilor la alegerile prezidenţiale, au fost fugărite de un bărbat înarmat cu o macetă, transmite publicaţia DeBraila.ro.


Un tânăr de 21 de ani este cercetat pentru port fără drept de obiecte periculoase după ce poliţiştii au găsit asupra sa un cuţit în urma unei percheziţii corporale.


Doi bărbaţi, de 41 şi 52 de ani, sunt cercetaţi pentru conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice după ce poliţiştii i-au surprins la volanul maşinilor personale, deşi consumaseră alcool.


Un tânăr de 32 de ani este cercetat pentru conducere a a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe după ce poliţiştii l-au oprit pentru un control de rutină în trafic, iar în urma testării cu drug testul, rezultatul a fost pozitiv.


Oamenii legii au verificat 197 de societăţi comerciale, au legitimat 660 de persoane şi au oprit în trafic 442 de autovehicule, fiind testaţi cu etilotestul 250 de şoferi.


Fie că este vorba de bullying, în context şcolar, sau de hărţuire, în context social şi profesional, discriminarea este un comportament imoral, ilegal şi sancţionat de lege.


Doi tineri, de 18 şi 19 ani, au fost arestaţi preventiv sub acuzaţia de tâlhărie după ce au lovit mai mulţi adolescenţi care ieşeau din curtea liceului unde învăţau, furându-le bunurile şi banii.


Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a sunat la call-center-ul Electrica pentru a semnala o avarie care afecta mai multe cartiere din oraş. Ce la celălalt capăt însă, operatorii l-au îndrumat să se adreseze Primăriei, relatează Agerpres.


Un tânăr de 28 de ani a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi după ce Judecătoria Feteşti a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.


Un tânăr de 21 de ani a anunţat la Poliţie dispariţia mamei sale, Leonte Camelia, în vârstă de 43 de ani, în condiţiile în care nu a mai reuşit de câteva săptămâni să ia legătura cu aceasta.


Poliţiştii de la transporturi au efectuat mai multe verificări în trafic pentru prevenirea evenimentelor rutiere care se produc în zona trecerilor la nivel cu calea ferată din judeţul Brăila.


Marţi, 29 octombrie, o brăileancă de 69 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, de la data de 24.10.2019, a fiicei sale,  Constantin Mirela Loredana, în vârstă de 38 ani, care a plecat de la domiciliul din Brăila şi nu a mai revenit.


Poliţiştii de imigrări din Brăila au depistat cu şedere ilegală un bărbat de 26 de ani, din Republica Moldova. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu avertisment şi obligat să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile.


Pe 28 octombrie, în Monitorul Oficial al României a fost publicată Legea nr. 192 din 2019, pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul ordinii şi siguranţei publice.


Un brăilean a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului după ce a condus cu viteza excesivă un autovehicul, marca Alfa Romeo GT, iar la un moment a pierdut controlul direcţiei şi a urcat cu maşina pe trotuar, unde a accidentat mortal un pieton.


Poliţiştii brăileni au efectuat mai multe controale în trafic, fiind vizaţi în special conducătorii auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor care traversează strada regulamentar.


Oamenii legii au efectuate 44 de controale la societăţi comerciale, instituţii publice şi clinici medicale de pe raza municipiului Brăila, aplicând amenzi de 32.000 de lei în urma neregulilor constatate.


Un bărbat de 59 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului  după ce a pierdut controlul maşinii într-o curbă, pe fondul consumului de alcool, şi a intrat cu autovehiculul într-un stâlp de iluminat.


Oamenii legii au verificat zeci de firme, au legitimat peste 100 de persoane şi au controlat în trafic 52 de maşini. Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate pentru abateri pe drumurile publice şi încălcarea normelor de convieţuire socială.


Oamenii legii au verificat zeci de firme, au legitimat peste 100 de persoane şi au controlat în trafic 52 de maşini. Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate pentru abateri pe drumurile publice şi încălcarea normelor de convieţuire socială.


Poliţiştii rutieri recomandă participanţilor la trafic să respecte, cu stricteţe, regulile de circulaţie, semnificaţia indicatoarelor rutiere, să adapteze permanent viteza la condiţiile meteo şi să se informeze cu privire la acestea şi tronsoanele de drum pe care le vor parcurge.


Două societăţi comerciale scoseseră la comercializare îmbrăcăminte şi încălţăminte ce purta mărci identice sau similare cu mărcile înregistrate.


Un bărbat de 32 de ani s-a ales cu o amendă usturătoare, iar cele 1,7 tone de legume pe care le transporta cu un vehicul au fost confiscate, în contextul în care nu a putut să dovedească cu acte că marfa îi aparţine.


În urma neregulilor constatate în trafic, poliţiştii au reţinut opt permise de conducere şi certificate de înmatriculare. Cele mai frecvente fapte penale constatate sunt şofatul sub influenţa alcoolului şi fără permis.


O femeie de 77 de ani a fost lovită şi jefuită de un bărbat de 34 de ani, care a pătruns în locuinţa acesteia profitând de faptul că uşa nu era încuiată. Agresorul a fost identificat şi arestat preventiv.


O bătrână care traversa strada regulamentar şi-a găsit sfârşitul după ce a fost lovită în plin de o maşină. Femeia care conducea autovehiculul a declarat simplu că nu a văzut pietonul şi că nu se consideră responsabilă de cele întâmplate.


Un şofer de 43 de ani s-a trezit în faţa maşinii cu un pieton şi nu a mai putut evita impactul. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.


Un bărbat este cercetat pentru furt calificat după ce a profitat de neatenţia unei persoane şi i-a furat mai multe bunuri de valoare pe care le lăsase pe o masă, la terasa unui bar.


Elevii fără absenţe şi cu rezultate bune la învăţătură primesc lunar excursii în destinaţii la alegere din România, cei cu probleme la învăţătură au parte de meditaţii gratuite, iar cei cu dificultăţi materiale primesc gustări, haine şi rechizite. Toată cheltuiala este decontată din fondurile Arhiepiscopiei Dunării de Jos.


Un bărbat de 65 de ani este cercetat pentru furt după ce poliţiştii au stabilit că acesta a pătruns în sediile unor societăţi comerciale şi a sustras diverse bunuri de valoare, dar şi bani.


Un bărbat de 64 de ani a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi după ce Judecătoria Brăila a emis pe numele său un mandate de executare a unei pedepse privative de libertate.


Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Galaţi au efectuat 7 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Brăila, în urma cărora au ridicat mai multe doze de droguri de mare risc. Trei persoane suspectate de trafic şi consum de droguri de mare risc au fost reţinute pentru 24 de ore.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2019 Pandora Impex SRL.