Ultimele 100 ştiri din Brăila - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Un tânăr de 24 de ani este cercetat pentru nedepunerea armei şi a muniţiei la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă.


Pentru cei care scriu mesaje, transmit live, filmează sau vorbesc la telefon în timpul condusului sancţiunile vor fi, din luna octombrie 2019, mai dure.


Bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost depistat în trafic de poliţiştii de frontieră, la un control de rutină desfăşurat în zona municipiului Brăila. Etilotestul a arătat, în cazul brăileanului, o alcoolemie de aproape 1 la mie.


Festivalul Peştelui se află la prima ediţie, costă (doar) 68.000 de euro şi este finanţat din fonduri europene. Deschiderea oficială va avea loc joi, 19 septembrie. În cele patru zile de festival se desfăşoară numeroase concerte, concursuri de gătit, expoziţii culinare şi de vinuri.


Un tânăr de 16 ani este cercetat pentru furt calificat după ce poliţiştii l-au prins în flagrant când transporta cu o căruţă sute de kilograme de porumb furat de la consăteni.


Trei bărbaţi, cu vârsta cuprinsă între 31 şi 47 de ani, au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi după ce Tribunalul Brăila a emis pe numele lor mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.


Trei bărbaţi, cu vârsta între 38 şi 58 de ani, sunt cercetaţi pentru conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice după ce poliţiştii de la Rutieră au constatat că băuseră înainte de a se urca la volan.


Un bărbat de 30 de ani este cercetat penal pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere, fiind şi amendat pentru că inspecţia tehnică periodică a maşinii era expirată.


Oamenii legii au aplicat amenzi de peste 19.000 de lei, în topul contravenţiilor aflându-se tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi activităţile comerciale ilicite.


Autorităţile s-au apucat urgent de treabă, în încercarea de a salva lacul de la secare. Cu acest prilej, s-a descoperit că sistemul prin care apa a fost menţinută la nivelul optim, în anii secetoşi, era pur şi simplu distrus de acţiunile iresponsabile ale unor fermieri din zonă.


Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Martorii spun că microbuzul este atât de hârbuit, încât pare adus de la cimitir de maşini. Societatea publică Braicar, căreia îi aparţine autovehicului, afirmă că acesta „a ajuns pe traseu dintr-o eroare”.


Locotenentul major Ioan Martac a primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului Brăila după 56 de ani de la moartea sa.  Pompierul a murit după ce a fost atins de un fir electric de înaltă tensiune care traversa spaţiul de deasupra unui incendiu pe care se lupta să îl stingă alături de colegii săi.


Pe 15 septembrie, în intervalul orar 09,00-13,30, în zona centrală a Municipiul Brăila, se va desfăşura un eveniment sportiv de alergare Semimaratonul Brăila 2019, organizat de Asociaţia Club Sportiv Elite Running, în colaborare cu Asociaţia Club Sportiv Ro Club Maraton, ambele din municipiul Bucureşti.


La deplasarea în teren au participat majoritatea şefii instituţiilor locale, zonale şi naţionale responsabile cu gospodărirea apelor şi prevenirea inundaţiilor, în frunte cu ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş şi directorul general al Apelor Române, Victor Sandu.


Bărbatul de 47 de ani hărţuia de mai multe luni o femeie de 40 de ani, sunând-o şi trimiţându-i mesaje pe Facebook. În urmă cu două zile a atacat-o cu un cuţit în plină stradă, în timp ce aceasta mergea să îşi ia copilul de la şcoală.


Doi tineri, de 23 şi 28 de ani, au fost surprinşi de oamenii legii în timp ce transportau cu o autoutilitară mai multe produse de uz casnic şi aparatură de masaj pentru care nu aveau documente de provenienţă.


O femeie de 51 de ani a fost încarcerată în Penitenciarul de Maximă Siguranţă de la Galaţi după ce pe numele ei a fost emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.


O femeie de 49 de ani din Brăila a ajuns la spital după ce s-a angajat în traversarea străzii printr-o zonă interzisă, dar şi fără să se asigure, fiind lovită în plin de o maşină, al cărui şofer nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul.


Un bărbat de 51 de ani va fi pieton pentru următoarele trei luni, urmând să plătească şi o amendă usturătoare pentru că s-a urcat beat la volanul unui microbuz şcolar, cu care urma să transporte elevii dintr-o localitate brăileană.


Un bărbat de 49 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului după ce poliţiştii l-au oprit pentru un control de rutină în trafic, constatând că emana halenă alcoolică.


Un bărbat de 52 de ani s-a ales cu o amendă contravenţională, iar peste o tonă de legume i-a fost confiscată pentru că nu le-a putut face dovada poliţiştilor care îl opriseră pentru un control de rutină că deţine legal marfa.


Un tânăr de 16 ani este cercetat pentru furt după ce  a comis două furturi. Adolescentul urmărea copiii pe stradă şi le smulgea telefoanele din mână.


O tânără a fost atacată astăzi cu un cuţit pe o stradă din Brăila de un bărbat de 47 de ani, în timp ce mergea să îşi ia copilul de la şcoală. Nu se cunosc deocamdată motivele care l-au determinat pe agresor să comită acest gest.


Un tânăr de 18 ani a dat dovadă de inconştienţă maximă, conducând un autovehicul în care se aflau patru adolescenţi cu vârsta cuprinsă între 15 şi 16 ani, cu toate că era băut şi nu avea permis.


Graficianul Costel Pătrăşcan, cel care a avut iniţiativa înfiinţării, la Brăila, a primului muzeu al umorului din România, s-a lovit de numeroase piedici în demersul său. Sprijinit de profesionişti, proiectul a fost cât pe ce să nu treacă de bâlciul politic din Consiliul Judeţean.


Vasile Tofan (75 ani), un bărbat din Galaţi, a fost trimis în judecată pentru omor calificat şi profanare de cadavre. Bătrânul le-a povestit procurorilor detaliile oribilei crime, victima fiind înjunghiată de 15 ori după ce i-a spus bărbatului ”că nu mai este bun de nimic”.


O persoană a fost rănită în urma unui accident de circulaţie produs în Brăila. Şoferul unui taxi a efectuat o manevră interzisă în trafic, provocând un accident de circulaţie în care au fost implicate alte trei maşini.


La începutul lunii iulie a acestui an a intrat în vigoare legea privind Registrul naţional automatizat cu privire la persoanele care au comis infracţiuni sexuale (registru organizat de MAI, ţinut de structurile specializate ale unităţilor Poliţiei Române).


Un bărbat dintr-o localitate brăileană este cercetat pentru furt după ce a dat iama în bostănăria unui vecin, sustrăgându-i o bună parte din recoltă.


Un bărbat de 41 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi sub influenţa alcoolului după ce a fost oprit de poliţişti în trafic, care au constatat că era băut şi nu avea nici permis de conducere.


Surpriză pentru poliţiştii de la Rutieră. Aceştia au constatat, în urma unui control de rutină în trafic, că un copil de 10 ani conducea un ansamblu de vehicule, compus dintr-un tractor şi o remorcă, pe raza unei localităţi din judeţul Brăila.


Un bărbat de 29 de ani a fost reţinut pe o stradă din Brăila de poliţişti după ce pe numele său a fost emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate pentru constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri.


Telefonul mobil a ajuns să fie printre obiectele cele mai dorite de copii, de la cele mai mici vârste, atunci când vine vorba de cadouri pentru diferite ocazii. Iar dacă acesta este şi de ultimă generaţie, dorinţa de a împărtăşi cu colegii, prietenii şi chiar necunoscuţii bucuria de a-l avea, este foarte mare.


Un brăilean de 48 de ani s-a folosit de mai multe acte false pentru a obţine un credit de nevoie personale de zeci de mii de lei şi pentru că manevra a reuşit, a cerut şi deschiderea unei linii de credit de câteva mii de lei, iar după ce s-a văzut cu banii, a plecat din ţară.


Un bărbat de 72 de ani a ajuns la spital după ce a intrat cu căruţa pe un drum naţional fără să se asigure, surprinzându-l pe un şofer de TIR care nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul.


Un bărbat de 78 de ani a cerut ajutorul jandarmilor brăileni după ce atât el, cât şi soţia sa au fost agresaţi de către fiul lor. Bătrânul era plin de sânge şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.


Reprezentanţii Poliţiei, Jandarmeriei şi cei de la ISU Brăila au demarat mai multe acţiuni de prevenire în cadrul campaniei „10 pentru siguranţă”. Se va pune accent pe creşterea gradului de informare a elevilor, părinţilor şi profesorilor pentru evitarea implicării copiilor în evenimente negative.


După ce l-au reţinut pentru viol, anchetatorii au descoperit în telefonul bărbatului de 40 de ani numeroase poze cu copii în ipostaze sexuale. Individul este recidivist, fiind eliberat condiţionat anul trecut.


O femeie de 51 de ani din oraşul Brăila a fost înşelată de către o persoană care a pretins că este general în armata Statelor Unite ale Americii. După ce s-a văzut cu banii în cont, falsul general a întrerupt orice legătură cu femeia.


Un bărbat de 64 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului după ce poliţiştii rutieri au constatat că era băut, în urma unui control de rutină în trafic.


Printre neregulile constatate de Ministerul Turismului se numără nerespectarea prevederilor H.G.1267/2010 privind eliberarea certificatelor de clasificare, a licenţelor şi brevetelor de turism.


Un bărbat de 32 de ani, aflat sub control judiciar, a încercat să violeze o adolescentă de 16 ani pe care se oferise să o conducă acasă. În urmă cu câteva luni, individul a jefuit o bătrână în propria casă.


Deşi există numeroase ipoteze legate de fenomen, specialiştii de la Apele Române spun că de vină ar fi seceta pronunţată. De altfel, luciul de apă ar fi secat complet cel puţin o dată în istoria lui, respectiv în anul 1947, iar în 2008 volumul de apă s-a redus, pentru câteva luni, cu 80%.


Poliţiştii au identificat doi copii, ambii în vârstă de 10 ani, care au spart mai multe autovehicule, furând din acestea banii şi alte bunuri de valoare pe care le-au găsit.


Bărbatul de 74 de ani a comis fapta în timp ce se afla în vizită la familia fetiţei de 5 ani. Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, iar judecătorii au emis un mandat de arestare pe numele său pentru tentativă de viol.


Comisia Europeană a anunţat că proiectul implică şi construirea unor drumuri de legătură pentru a îmbunătăţi conexiunile de transport dinspre Marea Neagră înspre nord-estul României. Podul peste Dunăre ar trebui finalizat până la sfârşitul anului 2023.


Un bărbat de 48 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără permis după ce a fost oprit pentru un control de rutină de către poliţiştii rutieri, care au constatat că era beat.


Un bărbat de 65 de ani este cercetat pentru conducere a vehicul sub influenţa alcoolului după ce poliţiştii l-au depistat băut în trafic, la volanul unui microbuz cu care transporta angajaţii unei firme la serviciu.


Un bărbat de 60 de ani, cetăţean italian, este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiei şi contrabandă după ce oamenii legii au descoperit că deţinea la locuinţa sa o armă neletală, din categoria celor supuse autorizării, dar şi zeci de cartuşe.


Pompierii şi scafandrii din Brăila au căutat timp de trei zile o fată de 10 ani care a intrat în apă şi nu a mai ieşit. Misiunea s-a dovedit extrem de dificilă din cauza curenţilor şi a pragurilor de adâncime din Dunăre care alternează de la 5 la 9 metri.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2019 Pandora Impex SRL.