Ultimele 100 ştiri din Brăila - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Un consilier judeţean a dat detalii în şedinţa forului deliberativ judeţean din Brăila despre agresarea unei asistente medicale şi presiunile la care au fost supuse ea şi alte colege asistente pentru a nu spune nimic despre cele întâmplate.


Cele şapte persoane au fost amendate, internate într-un centru  de carantină pentru următoarele 14 zile şi vor plăti şi costurile generate în această perioadă.


O femeie de 52 de ani, din Brăila, a anunţat dispariţia la Poliţie a nepoatei sale, Manole Tonia Larisa, în vârstă de 15 ani, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit.


Trei tineri, cu vârste între 20 şi 26 de ani, sunt cercetaţi pentru lovire şi alte violenţe după ce i-au agresat fizic şi verbal  pe o tânără de 23 ani şi pe iubitul acesteia. Unul dintre agresori este fostul iubit al femeii şi a primit interdicţia să se apropie la o distanţă mai mică de 200 de metri de aceasta.


Adolescentul le-a ameninţat pe fete cu bătaia, după care le-a deposedat de banii pe care îi aveau asupra lor. Poliţiştii şi jandarmii l-au identificat rapid pe micul tâlhar, acesta fiind condus la sediul Poliţiei pentru audieri.


Un tânăr de 28 de ani a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi după ce Judecătoria Brăila a emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru comiterea a trei infracţiuni.


Cele două luni de restricţii determinate de coronavirus nu au afectat deloc graficul lucrărilor la podul peste Dunăre, cea mai scumpă construcţie de acest gen din istoria României şi al doilea proiect de infrastructură, ca valoare, de pe tot cursul Dunării (după Porţile de Fier).


Un tânăr de 18 ani a reuşit ”performanţa” de a fi cercetat pentru patru infracţiuni după ce, băut fiind, a urcat la volanul unui autovehicul şi profitând de faptul că proprietarul uitase cheile în contact, a demarat în trombă.


Poliţiştii brăileni aveau informaţii că femeia îşi făcuse un obicei din frecventarea magazinelor, deşi era obligată să rămână în izolare la domiciliu.


Staţiunea a ajuns de puţin timp în administrarea comunei Chiscani după un lung proces, de mai bine de zece ani, cu municipiul Brăila. În amintitul răstimp, nimeni nu s-a mai ocupat de întreţinerea spaţiilor publice, care au ajuns într-o stare deplorabilă.


Medicii au luat decizia ca femeia să fie transferată la Brăila, în condiţiile în care toate paturile de la secţiile de Terapie Intensivă ale spitalelor din Galaţi sunt ocupate.


Poliţiştii brăileni au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ, aplicând 87 de sancţiuni contravenţionale pentru neregulile constatate.


Prefectul judeţului Brăila face un apel la responsabilitate şi le cere brăilenilor să nu ignore măsurile impuse de autorităţi, precum păstrarea distanţei sociale sau purtarea măştii de protecţie în spaţii publice închise.


Judecătorii au repus pe rol dosarul unui interlop din Brăila care a ameninţat cu moartea mai multe persoane pe care le împrumutase cu bani şi care nu au mai reuşit să restituie sumele şi dobânzile cămătăreşti cerute de gruparea condusă de acesta. Până la intervenţia DIICOT, unii datornici au fost forţaţi să îşi cedeze locuinţele cămătarilor.


Informaţia a fost confirmată de către primarul municipiului Brăila, care a anunţat că alţi trei colegi ai bărbatului infectat cu noul coronavirus s-au autoizolat la domiciliu, iar birourile din primărie au fost dezinfectate preventiv.


Poliţiştii au intervenit pentru aplanarea unui conflict între patru tineri, care au decis să tranşeze o dispută cu pumnii. Toţi sunt acum cercetaţi penal.


Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care persoana fără adăpost a suferit arsuri la ambele picioare.


Bărbatul de 71 de ani este cercetat pentru tentativă de omor în condiţii de violenţă în familie, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila pentru o perioadă de 30 de zile.


Un băiat de 17 ani a fost condamnat la închisoare cu executare după ce a fost la un pas să omoare doi tineri în urma unei banale dispute. Adolescentul a jignit o fată, iar prietenul acesteia şi un văr de-al său au sărit să îi apere onoarea, însă au fost înjunghiaţi.


Brăileanul în vârstă de 22 de ani a fost depistat de poliţiştii de frontieră la volanul unei maşini cu numere de înmatriculare specific suedeze, dar care de fapt erau expirate de câteva luni.


Ana Podgoreanu (21 de ani), studentă în anul III la Facultatea de Arhitectură Navală din cadrul Universităţii ”Dunărea de Jos” din Galaţi, a ales să lupte împotriva noului coronavirus prin artă.


Bărbatul fusese plasat în izolare la domiciliu, dar, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, acesta a fost găsit la o altă adresă, declarând că a decis să petreacă cele 14 zile în compania unei tinere.


Un bărbat de 40 de ani, din municipiul Brăila, a anunţat Poliţia după dispariţia, din noaptea de 11 spre 12 mai, a tatălui său, Ion Constantin, în vârstă de 72 de ani.


Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a comis fapta. În funcţie de raportul medicilor, se va decide dacă bărbatul de 71 de ani care şi-a înjunghiat fiul va fi anchetat pentru tentativă de omor.


Un bărbat, de 58 de ani, din judeţul Dolj, ce locuia fără forme legale în localitatea Mircea Vodă, este cercetat pentru lovire şi alte violenţe după ce şi-a lovit de mai multe ori concubina cu un cuţit în zona abdominală.


Aparatul PCR Real Time a fost donat de firma Agricost by Aldahra şi completează investiţia făcută la Spitalul Judeţean de Urgenţă de Consiliul Judeţului Brăila.


Un bărbat care figura ca persoana izolată la domiciliu a fost depistat de poliţişti în apropierea locuinţei sale, fiind imediat plasat în carantină pentru următoarele 14 zile.


Un bărbat de 36 de ani a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuală după ce a ademenit un băieţel de 8 ani în scara unui bloc cu intenţia de a-l abuza sexual. Încolţit de locatari, i-a ameninţat cu o şurubelniţă, iar în încercarea de a fugi, a intrat într-un atelier de tâmplărie, unde a spus că ar fi venit să se angajeze.


Este vorba despre un bărbat care s-a prezentat iniţial la spitalul din Făurei, fiind transferat ulterior la Spitalul Judetean de Urgenţă Brăila. Medicii au demarat o anchetă epidemiologică.


Poliţiştii au făcut verificări la locuinţa bărbatului, acesta figurând ca persoana izolată la domiciliu, şi l-au găsit pe stradă, în apropierea locuinţei.


Completarea cererilor pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar şi a adeverinţelor de integritate comportamentală se va realiza după igienizarea măinilor prin folosirea substanţelor dezinfectante puse la dispoziţie la intrarea în ghişeu, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.


Muniţia neexplodată a fost descoperită în localitatea brăileană Deduleşti. Cartuşele şi gloanţele au fost transportate şi depozitate în siguranţă, iar ulterior vor fi distruse într-un poligon de specialitate.


Pentru că a încălcat măsura impusă de autorităţile sanitare, tânărul a fost internat într-un centru de carantină pentru următoarele 14 zile.


Agenţia Naţională de Integritate consideră că Mircea Mircescu a încălcat legea nr. 161/2003 prin participarea la o şedinţă a Consiliului Local Ianca la care s-a aprobat închirierea unui teren din domeniul privat al oraşului.


Un bărbat din Tulcea a sesizat dispariţia lui Onofrei Pavel, în vârstă de 55 de ani, din comuna Slava Cercheza, judeţul Tulcea, unde lucra ca paznic la o stupină.


Un bărbat de 50 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul fără a deţine categoria corespunzătoare vehiculului din care face parte după ce a fost depistat de poliţiştii rutieri pe DN 22B la volanul unui autobuz.


Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au identificat şi reţinut pe un tânăr, bănuit de comiterea a 13 infracţiuni de furt comise pe raza municipiului Brăila.


Pompierii brăileni s-au luptat timp de patru ore  pentru a stinge un incendiu care cuprinsese o suprafaţa mare de vegetaţie uscată şi puf provenit de la plopi.


Judecătoria Brăila l-a condamnat la o pedeapsă cu suspendare pe un bărbat de 32 de ani, care s-a urcat băut la volan, conducându-şi bolidul cu viteză pe străzile din Brăila. La un moment dat, a pierdut controlul asupra volanului, iar maşina a urcat pe trotuar şi a spulberat un tânăr de 28 de ani.


Un bărbat de 24 de ani s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuţe de înmatriculare au fost retrase după ce poliţiştii rutieri l-au depistat circulând cu viteză peste limita legală cu o maşină fără numere de înmatriculare.


18 familii din localitatea brăileană Şuţeşti au fost plasate în izolare la domiciliu pentru următoarele 14 zile. Oamenii au muncit ca zilieri în comuna buzoiană Râmnicelu, care numără circa 3.000 de locuitori şi care a fost plasată în carantină după confirmarea a 8 cazuri de COVID 19.


În tot judeţul Brăila au fost doar 22 de cazuri de infectare cu coronavirus, cu toţii fiind declaraţi vindecaţi între timp. În paralel, autorităţile naţionale au încercat să mute la Brăila pacienţi cu Covid-19 din Galaţi, Vrancea şi Buzău, lucru care a stârnit reacţia vehementă a autorităţilor.


Decizia Centrului Naţional de Coordonare  şi Conducere a Intervenţiei, care stabilise ca 20 de pacienţi de la Focşani să fie transferaţi la spitalul judeţean din Brăila, a declanşat o adevărată furtună politică. Prefectul judeţului Brăila a fost comparat cu Pinocchio de către preşedintele CJ Brăila, iar primarul Brăilei l-a făcut incompetent şi slugarnic.


Locuinţa a fost reconstruită în timp record (doar 3 săptămâni), fiind acum în stadiul de finisare. Membrii familiei locuiesc temporar în casa preotului din satul brăilean Ţibăneşti şi pe la rude. Banii necesari pentru ridicarea imobilului au fost strânşi în mare parte de preot.


Un bărbat de 24 de ani a fost sancţionat contravenţional şi este cercetat pentru conducere a unui vehicul neînmatriculat după ce poliţiştii rutieri l-au surprins conducând o maşină ale cărei numere fusese repartizate altui autoturism.


Proiectilul exploziv a fost ridicat, transportat şi depozitat în siguranţă, iar ulterior va fi distrus într-un poligon de specialitate.


Un bărbat şi o femeie, ambii din judeţul Galaţi, sunt cercetaţi pentru furt după ce i-au vândut un sac de cartofi unui tânăr de 24 de ani, iar când a trebuit să îi restituie restul, s-au făcut nevăzuţi. Întreaga cantitate de legume pe care o deţineau a fost confiscată.


Un bărbat de 24 de ani este cercetat pentru conducere a unu vehicul fără permis de conducere şi furt între rude după ce a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor şi a fost blocat în trafic abia în judeţul Buzău. Ulterior, s-a stabilit că era şi băut.


Poliţiştii s-au autosesizat după ce au aflat că petrecăreţii au dat muzica la maxim şi se află în stare de ebrietate. Toţi au fost sancţionaţi contravenţional pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi a ordonanţei militare nr.3/2020.


Un tânăr de 26 de ani a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila după ce poliţiştii au stabilit că fusese dat în urmărire internaţională pentru o tâlhărie comisă în Franţa.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2020 Pandora Impex SRL.