Ultimele 100 ştiri din Caraş-Severin - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Piscină plină cu viermi şi tobogan cu lipitori. De această surpriză neplăcută spun mai mulţi tineri din Reşiţa că au avut parte când au ales să se răcorească miercuri, la unul dintre ştrandurile din oraş.


Rezultate Evaluare Naţională 2019 Caraş Severin. Emoţii mari pentru elevii absolvenţi de clasa a VIII-a care au susţinut săptămâna trecută examene. Ministerul Educaţiei a afişat notele.


Atunci când ne roagă cineva să garantăm un credit, e bine să ştim exact care sunt obligaţiile noastre şi ce riscuri de asumăm


Două microbuze şi un autoturism care transportau 13 persoane au fost implicate într-un accident rutier pe raza localităţii Topleţ, din Caraş-Severin.


Un grup de copii de la şcoala din comuna Margina, judeţul Timiş, au preocupări diferite faţă de copiii din ziua de astăzi.


Probleme mari în Reşiţa (Caraş-Severin), în urma codului portocaliu de precipitaţii. Vântul puternic a produs mai multe pagube.


Băile Herculane se vor transforma într-un şantier imens în zilele care urmează. Primăria va demara lucrările la mai multe obiective din staţiune. Este vorba despre un parc, o piaţă trei poduri şi un hote.


În urmă cu exact 68 de ani, se scria una dintre cele mai negre pagini de istorie a Banatului. Zeci de mii de persoane au fost deportate în Bărăgan în noaptea 17-18 iunie 1951, în cadrul unei operaţiuni programate să se încheie în 48 de ore.


Lacul Mărghitaş de la Anina, unul dintre cele mai pitoreşti din zona Banatului, dar şi primul lac creat special pentru turism în această zonă a ţării, în 1940, ar putea să dispară pur şi simplu.


Dacă doriţi o masă ieşită din comun ca să vă impresionaţi invitaţii, carnea de prepeliţă este extrem de gustoasă, are o aromă specială.


Jambonul fiert în bere este o reţetă pe care bucătarul reşiţean Uica Mihai spune că o are de la nemţii din zona Banatului.


Gabi Stănuca, directorul Grădinii Zoologice din Reşiţa, şi-a dat demisia după ce mai mulţi copii şi părinţi au fost surpinşi de o furtună şi nu au avut unde să se adăpostească în timp ce se aflau la o serbare la Zoo.


IRCC sau Indicele de Referinţă pentru Creditele acordate Consumatorilor este noul indice de referinţă pentru calcularea creditelor şi înlocuieşte ROBOR.


Demers inedit al Epsicopiei Caransebeş care, împreună cu mai multe administraţii comunale din Caraş-Severin, Casa Corpului Didactic şi cu Asociaţia Tinerilor Ortodocsi din Banatul de Munte, organizează nu mai puţin de 14 tabere rurale pentru peste 400 de copii.


Tânăra care a avut curajul să înfrunte într-un tren o femeie mai în vârstă decât ea care mânca seminţe şi arunca pe jos cojile a vorbit, în premieră, despre ceea ce s-a întâmplat. Ravena ne-a mărturisit că un alt călător care se afla în compartiment a sărit în apărarea celei care mânca seminţe, situaţie care nu a mai fost filmată.


O situaţie asemănătoare cu cea a cazului poliţistului ucis în Timiş de către un urmărit general pentru tâlhărie se petrecea cu exact 100 de ani în urmă. Un jandarm a fost ucis cu sânge rece în timp ce apăra trăsura cu care erau transportate salariile muncitorilor reşiţeni de la compania de căi ferate.


Un turist de 43 de ani, din Brăila, a fost muşcat de viperă, duminică, în timp ce se afla în vizită la Cascada Bigăr, din Caraş-Severin.


În timp ce zeci de centre turistice din Banat construite de primării pe sute de mii de euro de la Uniunea Europeană stau cu lacătele pe uşă în Banat, într-o mică comună din Timiş se poate şi altfel.


Un accident cumplit a avut loc sâmbătă, pe un drum naţional din judeţul Caraş-Severin, din cauza unui şofer neatent care a pierdut controlul volanului. Maşina a lovit un zid, de unde a ricoşat într-un pieton care a murit pe loc.


Un accident teribil s-a petrecut joi seară în Moldova Nouă din judeţul Caraş-Severin, sub ochii unui copil de şapte ani, care şi-a văzut mama strivită de maşină.


Carnea de oaie nu e pe gustul tuturor, mai ales din cauza mirosului şi gustului specific. Cu reţetă bună şi ingrediente pe măsură, poate să devină un deliciu.


Avantajele apartenenţei la Uniunea Europeană şi de a fi cetăţean european se întind pe toate planurile. Astfel, dincolo de situaţiile în care putem munci şi călători liberi prin Europa, calitatea de cetăţean european ne ajută şi în situaţia neplăcută a unui accident de muncă dar ne aduce şi avantaje suplimentare la pensie dacă am muncit într-o altă ţară pe un salariu mai mare ca în România.


Pompierii din Caraş-Severin intervin pentru stingerea incendiului izbucnit într-un apartament aflat într-un bloc de zece etaje din Reşiţa.


O echipă de nouă bucătari din România a plecat spre Mongolia, acolo unde participă la Cupa “Genghis Han”, o prestigioasă competiţie culinară internaţională care se desfăşoară anual.


WWF România a adus 22 de studenţi şi profesori specializaţi în antreprenoriat social, din şapte ţări, care, împreună cu grupul local de iniţiativă din Armeniş - Măgura Zimbrilor, Caraş-Severin, au conturat la începutul lunii mai cinci afaceri locale, care să contribuie la dezvoltarea sustenabilă a comunităţii.


O maşină de poliţie care se afla în misiune s-a lovit frontal de un autocamion, în judeţul Caraş-Severin. Cei doi agenţi au fost transportaţi la spital.


Pe 1 şi 2 Iunie 2019 începe sezonul "Banat Brunch", în Sat Batrân, comuna Armeniş şi se inaugurează primul centru de închiriere de mountainbike şi e-bike din Banat, în Munţii Semenic la Văliug.


Lili Gherle, mama din Reşiţa care se luptă de mai bine de şapte ani în instanţă să afle dacă există un vinovat pentru că fiica sa a fost la un pas de moarte după o simplă zgârietură, a reuşit să obţină redeschiderea cazului clasat de procurori.


Asociaţia Locus din Timişoara are un nou proiect pentru Herculane, după ce tinerii arhitecţi au reuşit să strângă 40.000 de euro pentru a conserva una dintre cele mai importante clădiri din staţiunea din judeţul Caraş-Severin, şi anume Băile Imperiale Neptun.


Un incendiu puternic a izbucnit într-un apartament aflat la etajul al treilea al unui bloc de locuinţe din municipiul Reşiţa, judeul Caraş- Severin. În urma incendiului, proprietarul apartamentului unde a izbucnit focul, a fost gasit decedat, intoxicat cu fum. 24 de persoane au fost evacuate, unele dintre ele cu ajutorul scării mecanice. Trei dintre acestea au fost duse la spital.


Românii îi desemnează duminică, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanţi în Parlamentul European. În acelaşi timp, alegătorii pot răspunde la cele două întrebări din cadrul referendumului iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis. „Adevărul“ vă ţine la curent cu prezenţa la vot în judeţul Timiş raportată la intervale regulate de către Autoritatea Electorală Permanentă.


Trei cărăşeni s-au rătăcit joi, seara, pe Muntele Semenic, după ce au plecat să-şi ducă cireada de vaci într-o zonă mai înaltă.


CSM Şcolar Reşita a câştigat seria a IV-a a Ligii a III-a în urma victoriei cu 2-0 în faţa Dumbrăviţei şi a promovat în cea de-a doua ligă.


Libera circulaţie a forţei de muncă este poate unul dintre cele mai tangibile si accesibile avantaje ale aderării la Uniunea Europeană pentru români.


Virgil Hosu, preşedintele asociaţiei de revoluţionari ALTAR 1989, din Timişoara, spune că organizaţia pe care o conduce este datoare cu impozite şi penalităţi de 101.747 de lei noi pentru spaţiul pe care îl are concesionat de la Primăria Timişoara.


Prezent, marţi, într-o vizită neaşteptată în Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, a fost aşteptat la recepţia hotelului de către Teodora Sinculet, fostul biolog al Parcului Naţional Semenic Cheile Caraşului, care şi-a dat demisia ca semn de protest faţă de tăierile ilegale care se fac în rezervaţia Cheile Caraşului. Ministrul a fost însoţit de către directorul general Romsilva, Gheorghe Mihăilescu.


Unul dintre cele mai mari avantaje ale României, odată cu aderarea la Uniunea Europeană, este mobilitatea forţei de muncă.


Peste 100 de persoane din Primăria Reşiţa au primit, la sfârşitul săptămânii trecute, preavize, însă nu toţi vor rămâne fără loc de muncă.


Locuitorii din Moldova Nouă ar putea să se trezească în orice zi cu gunoiele neridicate. Asta după ce Consiliul Local Moldova Nouă a refuzat să aprobe solicitarea operatorului de salubritate S.C. Ionela S.R.L. de majorare a tarifelor pentru ridicarea deşeurilor.


Poluarea cu praf de steril de la Moldova Nouă ar trebuie să dispară. La începutul acestei săptămâni, instalaţia de umectare aleasă ca soluţie a fost finalizată.


Bucătarul reşiţean Uica Mihai are o reţetă de muşchiuleţ la tigaie pe care o pregăteşte de fiecare dată când aşteaptă oaspeţi de seamă.


Cazul tinerei Anamaria Suru, găsită moartă în urmă cu două săptămâni, într-o pădure de la marginea Reşiţei, ia o amploare neaşteptă.


Bucătarul reşiţean Uica Mihai ne dezvăluie cum putem, cu un pachet de unt şi nişte ingrediente simple, să transformăm orice friptură într-un deliciu.


Un antreprenor timişorean a contribuit cu aproape 20.000 de euro la campania de strângere de fonduri derulată în această perioadă pentru protejarea staţiunii Băile Herculane.


În primăvara lui 2017, Primăria Coronini, din Caraş-Severin, a semnat un contract de finanaţare cu ADR Vest, de 4,5 milioane de euro, pentru reabilitatea cetăţii “Sf. Ladislau”, aflată pe malul Dunării.


Situaţiile neprevăzute pot genera probleme financiare în familie pe termen scurt sau chiar pe termen mediu. O soluţie într-un astfel de context este reeşalonarea creditului pe care l-am contractat.


Zeci de jandarmi, salvamontişti, politişti şi voluntari sunt în alertă, după ce un tânăr de 26 de ani s-a rătăcit vineri seara, pe Muntele Semenic şi nu a mai revenit acasă pe timpul nopţii. Tânărul este localnic şi a plecat cu câţiva vecini să caute ciuperci.


Pentru a ne putea proteja de clauzele abuzive ale băncilor, în primul rând, trebuie să înţelegem ce reprezintă ele şi cum pot fi negociate sau eliminate.


Românii se împrumută ca să-şi cumpere case, maşini, electrocasnice şi, în unele cazuri, chiar ca să plece în concedii. Asta chiar dacă, în ultimul timp, condiţiile de creditare s-au mai schimbat şi e mai greu de accesat un împrumut.


Activiştii de mediu de la Agent Green acuză RNP Romsilva, respectiv administraţia Parcului Naţional Semenic că vor sa distrugă un traseu turistic pentru a-l transforma în drum pentru utilajele forestiere. Agent Green cere intervenţia Ministerului Mediului.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2019 Pandora Impex SRL.