Ultimele 100 ştiri din Dolj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Biroul Electoral Central prezintă rezultatele parţiale ale scrutinului pentru alegerea preşedintelui României programat duminică, 10 noiembrie. La nivelul judeţului Dolj au fost date publicităţii următoarele rezultate.


Primul tur de alegeri pentru desemnarea preşedintelui României este programat duminică, 10 noiembrie. În judeţul Dolj sunt înscrişi pe listele electorale permanente 571566  de cetăţeni cu drept de vot.


Zaţul de cafea are multe întrebuinţări, însă are beneficii doar dacă-l folosim corect. În unele situaţii, praful poate fi folosit umed, alteori este obligatoriu să fie uscat.


Adolescenta de 14 ani, care se află în grija Direcţiei pentru Protecţia Copilului Dolj, a hotărât să spună procurorilor DIICOT adevărul despre poliţistul care o teroriza de aproape doi ani. Fata a povestit şi colegelor sale drama pe care a trăit-o. „Cei de la direcţie sunt principalii vinovaţi. Ştiau ce se întâmplă şi n-au mişcat un deget pentru acest copil”.


Trei persoane care aşteptau sosirea unui tramvai pe un refugiu au fost lovite de o maşină care a venit cu viteză şi s-a răsturnat chiar lângă ei. Zeci de oameni s-au adunat la faţa locului şi au sunat la 112. Cei trei pietoni şi şoferul au ajuns la Spitalul de Urgenţă Craiova.


Asistentele şi infirmierele de la Spitalul de Urgenţă din Craiova au declanşat un protest spontan în faţa unităţii sanitare, nemulţumite că nu au primit voucherele de vacanţă în acest an. Ulterior, angajaţii spitalului au reclamat că în saloane este frig şi că de multe ori nu au medicamente pentru pacienţi.


Cel puţin 6 porci mistreţi au fost fotografiaţi de un craiovean pe una dintre cele mai importante artere din oraş. Animalele sălbatice au fost surprinse în momentul în care traversau strada, prin faţa maşinilor.


Merele proaspăt culese pot fi păstrate chiar şi 6 luni dacă sunt corect depozitate. Nu trebuie să ai o magazie sau un beci unde să păstrezi merele în timpul iarnii. Cei care locuiesc la bloc au o soluţie uşoară la care pot apela dacă vor să savureze în sezonul rece fructe bogate în vitamine.


Poliţiştii doljeni au declanşat o anchetă după ce o fotografie cu un copil care ţine în braţe mai multe sticle cu ulei a devenit virală pe internet. Olguţa Vasilescu a susţinut public că un minor ar fi fost pus de către reprezentanţii PNL să distribuie ulei alegatorilor. „Nişte PSD-işti mincinoşi“.


Femeia a urcat din Craiova în autoturismul de ocazie şi a cerut să fie dusă în localitatea Filiaşi. Pe drum, însă, şoferul a început să-i facă tot felul de avansuri. Disperată, clienta a înregistrat o parte din convorbire cu telefonul.


Agentul principal este acuzat de act sexual cu un minor şi pornografie infantilă. Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate sunt cei care au descoperit cazul şi au sesizat structura DIICOT Craiova.


Multe famili fac eforturi financiare deosebite atunci când aleg să facă petrecerea de ziua copilului la un loc de joacă special amenajat. Părinţii evită de cele mai multe ori să organizeze ceva în propria locuinţă din două motive: „nu e spaţiu suficient“ sau „acasă nu ai ce face“.


De un deceniu, oraşul Calafat nu mai are sistem centralizat de termoficare şi locatarii blocurilor  sunt nevoiţi să-şi monteze sobe în apartamente pentru a avea căldură. Primarul spune că a găsit soluţia tuturor problemelor, dar consilierii nu-l sprijină. „Mi-au zis că am OZN-uri în cap“


În România, Ovidiu şi Andrei Mămăligă, cei doi fraţi condamnaţi la câte 18 ani de închisoare după ce au violat şi tâlhărit o femeie în Marea Britanie, vor ieşi mai repede din puşcărie decât dacă şi-ar fi ispăşit pedeapsa în ţara în care au fost condamnaţi.


Omul a ajuns la Spitalul de Urgenţă după ce a fost salvat de pompieri. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili dacă locul unde a căzut craioveanul era sau nu semnalizat.


Două angajate ale Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova au decis să ia o pauză de ţigară chiar în holul spitalului la care lucrează.


În cel mai mediatizat caz de dispariţie din România, procurorii şi poliţiştii din Caracal au dat dovadă de o lipsă de profesionalism greu de descris. Deşi au conştientizat din prima clipă că au de-a face cu un caz ce va intra în analele Poliţiei Române, anchetatorii şi-au bătut joc de probele găsite la faţa locului.


S-au împlinit trei luni de la dispariţia Alexandrei Măceşanu, iar cel mai mediatizat caz de dispariţie din România a generat o avanlanşă de teorii ale conspiraţiei, îndeosebi din cauza incapacităţii autorităţilor de a comunica.


Ionuţ Stroe, un liberal din Dolj, este propunerea lui Ludovic Orban pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului.


Tânărul pe care mai mulţi cetăţeni dintr-un cartier craiovean l-au văzut, joi-dimineaţă, 24 octombrie 2019, atârnând în ştreang, într-un parc de joacă, a fost identificat.


Poliţiştii încearcă să identifice victima şi să stabilească exact ce s-a întâmplat. Trupul neînsufleţit a fost ridicat de la faţa locului şi dus la morga Spitalului Filantropia pentru efectuarea expertizei medico-legale.


O fată de 13 ani din Craiova este căutată de poliţişti după ce, luni, a dispărut de acasă, es-a învoit de la şcoală pentru a pleca acasă, dar, când familia a ajuns acasă, nu a găsit-o, iar ea nici nu a mai răspuns la telefon.


Haosul din Spitalul de Urgenţă din Craiova a determinat conducerea unităţii sanitare să rupă contractul cu firma de pază care câştigase licitaţia. „Oamenii intrau în spital când aveau chef“.


Finalul declaraţiilor date de Gheorghe Dincă ridică semne de întrebare. După ce presupusul criminal a mărturisit cum le-ar fi ucis şi ars pe Alexandra şi Luiza, a început să adreseze mulţumiri.


Muştarul este folosit în foarte multe reţete româneşti. Dacă vrei să nu-l cumperi din magazin, poţi să-l prepari cu uşurinţă în propria bucătărie. Trebuie să respecţi, însă, câţiva paşi extrem de importanţi.


După ce a recunoscut că a comis cele două crime, timp de o săptămână Gheorghe Dincă a susţinut că ar fi aruncat trupul Luizei ”în Dunăre”. Ce au făcut anchetatorii în acel interval de timp este halucinant.


Părinţii unor elevi de clasa a IV-a au avut discuţii aprinse pe grupul WhatsApp al clasei după ce copiii au dat o lucrare de control la matematică. Conversaţia a fost preluată de un scriitor român şi modificată într-un mod amuzant.


Colegele Luizei Melencu, fata din Dioşti, judeţul Dolj, despre care Gheorghe Dincă a mărturisit că ar fi ucis-o, au fost audiate, miercuri, 16 octombrie 2019, la IPJ Dolj. Fetele au dezvăluit, revoltate, la ce întrebări au fost obligate să răspundă.


Procurorii DIICOT Structura Centrală s-au deplasat la Craiova pentru a-i reaudia pe colegii Luizei Melencu, fata dispărută din Caracal pe data de 14  Aprilie. Audiat a fost şi un consătean al familiei Melencu, omul care a văzut-o pe Luiza chiar înainte de a urca în maşina lui Gheorghe Dincă.


Două colege şi prietene ale Luizei Melencu au primit citaţii pentru a fi audiate, miercuri, la Craiova, în calitate de martori. Procurorii DIICOT din dosarul Caracal vor veni de la Bucureşti special să ia aceste declaraţii.


După un apel la 112, criminaliştii din Caracal au ajuns din nou la liziera unde Gheorghe Dincă a indicat că ar fi aruncat rămăşiţele umane ale Luizei Melencu. Legiştii urmează sa stabilească dacă resturile ridicate de la faţa locului sunt sau nu de natură umană.


Sindicaliştii de la Prison au dezvăluit că directorii Penitenciarelor Târgşorul Nou şi Pelendava şi-ar fi însuşit foloase necuvenite şi ar trebui cercetaţi penal. Unul dintre directori a fost recompensat de către Tudorel Toader cu peste 6.000 de lei, deşi abia fusese pus în funcţie.


Încă de la primul meci, gazonul de pe Stadionul din Craiova a creat probleme, însă autorităţile locale şi CNI au reacţionat abia după ce Victor Piţurcă a ameninţat că va muta echipa dacă jucătorii vor mai fi nevoiţi să joace pe un teren plin de gropi.


De când s-au încheiat cercetările la casa groazei din Caracal şi a fost mutat la Bucureşti, comportamentul presupusului criminal Gheorghe Dincă s-a schimbat. Vorbeşte puţin şi, uneori, nu vrea să plece din celulă.


Un tânăr de 23 de ani din Craiova a fost arestat preventiv după ce ar fi obligat o fată de 15 ani să cerşească în folosul său, cerându-i să obţină minim 50 de lei zi.


Povestea directorului este cunoscută de aproape toţi dascălii, dar până acum nimeni nu a sesizat Inspectoratul Şcolar Dolj. Conducătorul unităţii de învăţământ recunoaşte că uneori mai cade prin curtea şcolii, dar nu pentru că ar bea, ci pentru că „îl mai lasă inima”.


Procurorii DNA încearcă de aproape 10 ani să demonstreze că mai mulţi interlopi din Craiova au încercat să cumpere cu 60.000 de euro libertatea medicului timişorean Adrian Cocoană, supranumit de presă “Ucigaşul cu Ferrari”, acuzat că a omorât un om şi a fugit de la locul accidentului. Ancheta DNA a fost, însă, desfiinţată de magistraţi. „Nu exstă probe”.


Stelian Iordache, bunicul Luizei, nu este surprins că Felix Bănilă a ezitat să-şi dea demisia de la conducerea DIICOT după ce preşedintele României i-a cerut-o. „Trebuia să plece de la început, dar nu e om de onoare”.


Monica Melencu, mama Luizei, fata pe care Gheorghe Dincă a răpit-o din Caracal, s-a prezentat luni-dimineaţă, 30 septembrie, la sediul IGPR pentru recoltarea de noi probe biologice.


Mama şi bunicul fetei din Dioşti despre care Gheorghe Dincă spune că ar fi fost prima sa vicimă au plecat, luni-dimineaţă, 30 septembrie 2019, spre Bucureşti, unde femeia a fost de acord să i se recolteze noi probe biologice.


Noi poveşti cutremurătoare ies la iveală la Caracal. Mai multe tinere, victime ale agresiunilor sexuale, dezvăluie cum au fost „convinse“ de poliţişti că nu au nicio şansă să ducă „un război“ cu violatorii.


Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, a părăsit, duminică, 29 septembrie 2019, spitalul din Craiova, la cerere, după două zile petrecute în clinica de Cardiologie.


Monica Melencu, mama Luizei, a declarat, sâmbătă seară, că procurorii insistă să meargă pe pista că fiica ei este moartă, ignorând orice alte informaţii.


După ce vineri, 27 septembrie 2019, a fost transportată la spital, alături de tatăl său, în urma stării de rău suferite la vestea că jandarmii trebuie să o conducă la sediul DIICOT, Monica Melencu a anunţat sâmbătă că acceptă prelevarea de probe biologice.


Monica Melencu şi Stelian Iordache au fost internaţi vineri, 27 septembrie 2019, la Spitalul Judeţean de Clinic de Urgenţă Craiova. Bunicul fetei dispărute rămâne în spital.


Monica Melencu şi Stelian Iordache, mama şi bunicul Luizei, fata răpită de Gheorghe Dincă  în 14 aprilie din Caracal, au ajuns vineri-seara, 27 septembrie 2019, la spitalul din Craiova, în urma episodului petrecut la Dioşti, unde anchetatorii s-au prezentat cu un mandat de aducere pe numele mamei Luizei.


Nepoţii presupusului asasin de la Caracal, care merg la şcoală, au refuzat să mai aibă contact cu colegii după ce aceştia i-ar fi agresat verbal şi ameninţat cu bătaia. Copiii sunt afectaţi pentru că li se spune că au „sânge de criminal“ şi că inclusiv părinţii lor sunt suspectaţi de trafic de persoane.


La doar câteva minute după ce au aflat că o familie întreagă a unui milionar din localitatea doljeană Maglavit a murit într-un cumplit accident de circulaţie, trei tineri au mers la casa acesteia şi au furat tot ce au găsit de valoare.


O fată în vârstă de 14 ani a dispărut duminică, dintr-o localitate din judeţul Dolj, pentru găsirea ei fiind constituite mai multe echipe de căutare.


Procurorii au adus din nou în curtea lui Gheorghe Dincă, pentru reconstituirea crimelor de la Caracal, butoiul în care au fost găsite mai multe fragmente osoase despre care legiştii spun că ar aparţine Alexandrei Măceşanu.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2019 Pandora Impex SRL.