Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Lucrările de amenajare halei în care va funcţiona fabrica de cablaje auto de pe platforma fostei fabrici de mobilă din  Târgu Jiu, Rostramo, au început.


O femeie a fost lovită de o maşină chiar pe trecerea de pietoni din apropierea Rectoratului din Targu Jiu, iar şoferul a fugit de la locul accidentului.


Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană (BECJ) Gorj a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, după o întâlnire pe care reprezentanţii PSD Gorj, unii dintre ei fiind şi candidaţi la Parlament, au avut-o, la un restaurant din Târgu Jiu, cu liderii comunităţii romilor din judeţul Gorj. Acuzaţia pentru care se efectuează cercetări este de coruperea alegătorilor, vizat fiind chiar preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru.


Aproximativ 50.000 de porci vor fi sacrificaţi în judeţul Gorj cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Medicii sanitar-veterinari sunt în alertă, după ce au fost descoperite mai multe cazuri de trichineloză.


Elevii de la Şcoala Gimnazială din comuna Stăneşti, din judeţul Gorj, învaţă de o săptămână în frig, după ce centrala termică s-a stricat.


PNL Gorj a depus o plângere la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) cu privire la comiterea unor fapte penale de către candidaţii PSD Gorj. Este vorba de o întâlnire cu romii, care a avut loc la un restaurant din Târgu-Jiu.


Prima pârtie de schi din zona montantă Rânca a fost deschis în minivacanţa de 1 Decembrie, când zona montană din Munţii Parâng a fost arhiplină.


Mădălina Ilieş, din Târgu Jiu, confecţionează bijuterii unicat pentru doamnele şi domnişoarele care îşi doresc accesorii elegante şi strălucitoare. Aceasta este de profesie economist, dar pasiunea pentru realizarea bijuteriilor şi a accesoriilor s-a născut încă din copilărie.


Pompierii au fost chemaţi duminică să salveze o lebădă care rămăsese înţepenită în stratul de gheaţă de pe lacul de acumulare din zona Vădeni.


Aproximativ 40 de persoane cu dizabilităţi, precum şi susţinători ai acestora, au participat sâmbătă, 3 decembrie, de Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, la un miting în Piaţa Prefecturii din Târgu-Jiu


Un cal lăsat nesupravegheat a provocat, vineri seară, un accident pe DN 67, în apropiere de Târgu-Jiu, în urma căruia două autoturisme au fost avariate. Şoferii au scăpat cu răni uşoare, iar animalul a fost scos în afara drumului, unde s-a chinuit ore întregi până când a murit.


Cu toate că în mai toată ţară, UDMR a refuzat participarea la festivităţile de Ziua Naţională a României, pentru că alipirea Ardealului la România este considerată o zi de doliu, filiala de la Gorj a participat la ceremonie şi chiar mai mult decât atât a depus o coroană de flori.


Un autocar la volanul căruia se afla o femeie de 35 de ani, din Calafat, a fost implicat aseară într-un grav accident de circulaţia, în localitatea Plopşoru.


Trei copii care s-au rătăcit, ieri, de Ziua Naţională, în zona Rânca, din judeţul Gorj. Aceştia au fost găsiţi la timp de jandarmii montani.


Şi alte ţări din Europa au trecut prin probleme asemănătoare cu ale României în privinţa păstrării rezervelor de aur.


Legendara trupă rock Pheonix a susţinut un concert în municipiul Târgu Jiu de Ziua Naţională a României. Formaţia este complet schimbată, în noua formulă regăsindu-se doi componenţi minori, toboşarul, în vârstă de 16 ani, şi chitaristul, de 14 ani.


Târgujienii au participat, ieri, într-un număr mare la festivităţile de Ziua Naţională a României, după care au mers la un restaurant din apropiere pentru a degusta fasolea cu cârnaţi.


Şoferul în vârstă de 48 de ani, din localitatea Piatra Olt, care se afla la volanul tirului sub roţile căruia a sfârşit liceana de 15 ani din Târgu Jiu, susţine că nu a observat când a lovit-o pe fată şi că a oprit pentru că a crezut că are o problemă la roată.


Centura de castitate a mai fost denumită şi „cingătoarea purităţii“ şi a avut cea mai mare răspândire în timpul Evului Mediu, ca urmare a lipsei de încredere a unui bărbat în soţia sa.


Atelierele din Paris unde marele sculptor Constantin Brâncuşi a dat viaţă operei sale reprezintă un mic univers al satului românesc, care a fost tot timpul în sufletul artistului.


Liceana de 15 ani care a sfârşit într-un mod cumplit, sub roţile de unui tir, este deplânsă de colegi pe reţelele de sociale.


O adolescentă în vârstă de 15 ani, din municipiul Târgu Jiu, şi-a găsit sfârşitul în această seară sub roţile unui tir.


Un grav accident feroviar a avut loc în urmă cu puţin timp în gara Bârseşti din judeţul Gorj. Două locomotive care efectuau manevre de cuplare la vagoane au intrat în coliziune.


Greenpeace România a sesizat Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) şi alte instituţii ale statului cu privire la tăierea în mod ilegal a unei cantităţi de aproximativ 319 metri cubi de lemn într-un singur sat din judeţul Gorj. Este vorba de localitatea Gureni, din judeţul Gorj, unde există patru societăţi de prelucrare şi transport al lemnului.


Un târg de Crăciun va fi deschis pe insuliţa de pe Jiu, din apropierea Parcului Centra, pe o perioadă de două luni.


Constantin Negrea, directorul Agenţiei Naţionale de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) Gorj a fost găsit incompatibil din cauza unei diplome de expert tehnic judiciar în specializarea agricultură.


Pandurii a reuşit să producă o mare surpriză, învingând, în deplasare, cea mai în formă echipă a campionatului, CFR Cluj.


Administratorii unui grup de Facebook dedicat românilor din Marea Britanie au încercat să strângă bani pentru repatrierea cadavrului unei femei din Arad care a decedat în Scoţia, dar i-au înapoiat donatorilor după un scandal cu soţul răposatei.


Serviciul de Permise şi Înmatriculări Auto Gorj se confruntă cu probleme deosebite din cauza lipsei de personal. Cu peste 50% trebuie să crească numărul salariaţilor pentru ca activitatea să se desfăşoare în condiţii normale.


Un poliţist din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj a obţinut titlul de „Mister Boboc“ al şcoli sanitare din cadrul Colegiului Tehnic „Ion Mincu” din municipiul Târgu Jiu.


Gorjeanul Adrian Lupu, în vârstă de 33 de ani, respiră de o jumătate de an prin plămânii unui donator care i-au fost transplantaţi la AKH, din Viena, acolo unde 21 de români au primit în perioada 2013-2016 o nouă şansă la viaţă.


Vasile Popescu, procurorul şef al DIICOT Gorj, a fost eliberat din funcţie printr-un decret semnat astăzi de către preşedintele Klaus Iohannis.


O elevă în vârstă de 13 ani şi-a pus capăt zilelor, după o ceartă cu părinţii. Fata s-a spânzurat într-o anexă a gospodăriei.


Un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a ajuns cu maşina într-un imobil din  municipiul Târgu Jiu, peste podul Jiului.


Robert Gavrilescu, persoană cu dizabilităţi aflată în scaunul cu rotile, vrea să organizeze pe data de 3 decembrie, când se sărbătoreşte în toată lumea Ziua Internaţională a Persoanelor cu Handicap, un mitig.


Jocurile copilăriei sunt purtate în sufletul fiecărui adult. Toţi cei care au trecut de etapa tinereţii îşi amintesc cu nostalgie de jucăriile confecţionate chiar de către fiecare copil - praştii, „pişcărice“ sau avioane din hârtie, dar şi de jocurile renumite, cum ar fi ţurca sau laptele gros.


Pedepsele primite de fostul om de afaceri de etnie romă, Nimel Potârcă, din cartierul târgujian Meteor, poreclit şi „Obama de Meteor“, pentru că a candidat la preşedinţia României, au fost contopite de către Tribunalul Gorj.


Un accident mai puţin obişnuit a avut loc joi seară în comuna Turcineşti. Un camion încărcat cu lemne a acroşat un stâlp pe care l-a târât o distanţă de doi kilometri.


Un sistem de supraveghere video va fi montat de autorităţile locale la operele lui Constantin Brâncuşi, din municipiul Târgu Jiu.


Un tânăr din localitatea Strehaia, care plecase la plimbare cu o maşină pe care o furase, a intrat cu autoturismul în şanţ, în momentul în care un echipaj de poliţie a vrut să-l tragă pe dreapta. În plus, acesta era beat şi nu avea permis


O bătrână în vârstă de 78 de ani, din comuna Bălăneşti, îşi duce viaţa la lumina lumânării, casa în care îşi duce zilele nefiind racordată la reţeaua de energie electrică.


Astăzi se împlinesc  610 ani de atestare documentară a municipiului Târgu Jiu, dar această aniversare deosebit de importantă a fost dată uitării de către autorităţile locale, care sunt foarte ocupate în timpul campaniei electorale.


Un elev de opt ani a descoperit o urechelniţă într-un sandviş cumpărat de la un magazin din incinta unităţii de învăţământ. Copilul chiar a muşcat din sandviş şi i s-a făcut rău atunci când a văzut insecta.


În municipiul Târgu Jiu vor fi organizate o serie de evenimente cu ocazia Zilei Naţionale a României. Cel mai important va fi concertul formaţiei Phoenix, care va cânta pentru prima oară după Revoluţie în oraşul lui Brâncuşi, şi aprinderea iluminatului festiv.


Liderul unei grupări care se ocupa cu traficul de stupefiante în Norvegia a fost capturat de poliţişti chiar din Tribunalul Gorj.


Legendara trupă rock Phoenix va cânta în Târgu Jiu, de Ziua Naţională, când se va aprinde şi iluminatul festiv de sărbătorile de iarnă.


Cântăreţii castraţi erau la modă în Roma antică. Testiculele copiilor cu vârste cuprinse între şapte şi zece ani erau extirpate pentru ca băieţii să-şi poată păstra vocea deosebită, de sopran.


O întâmplare revoltătoare a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, chiar în centrul municipiului Târgu-Jiu. Un bătrân a căzut din picioare, iar trecătorii au sărit să-i acorde primul ajutor şi au sunat la 112. Martorii susţin că ambulanţa a venit după aproximativ 30 de minute, deşi distanţa dintre Serviciul de Ambulanţă Gorj şi locul evenimentului poate fi parcursă la pas într-un timp mai scurt.


Un târgujian a deschis un cabinet care oferă tratament cu aerul din stupul albinelor. Pacienţii inspiră prin intermediul unui tub racordat chiar la stup o perioadă cuprinsă între 30 şi 60 de minute chiar aerul din casa albinelor. În toată ţara mai există doar câteva cabinete de acest fel.


Constantin Brâncuşi a fost nu doar unul dintre cei mai mai sculptori ai lumii, ci şi un mare gânditor. Era vestit pentru modul său de a se exprima prin intermediul poveţelor şi a vorbelor pline de duh, fiind considerat de cei care îi călcau pragul atelierului său din Paris un adevărat patriarh.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2016 Pandora Impex SRL.