Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Gorjeanul Constantin Valentin Bădescu, în vârstă de 26 de ani, a fost găsit mort, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe marginea drumului Villanova – Cesarano din Italia.


Primăria comunei Vladimir a fost obligată de o instanţă de judecată, prin hotărâre definitivă, să achite de două ori lucrările de asfaltare a unui drum comunal, care leagă localitatea de satul Vierşani, din comuna Jupâneşti, şi de Drumul Judeţean 661.


Mai multe străzi din municipiul Târgu Jiu au fost inundate, astăzi, după ce a plouat torenţial. Cea mai gravă situaţia s-a înregistrat în cartierul Debarcader.


Hidrologii au emis pentru sâmbătă, 27 mai, o avertizare Cod Galben de inundaţii pentru judeţul Gorj. De asemenea, avertizarea este valabilă şi pentru Mehedinţi, Dolj, Harghita, Covasna, Braşov, Sibiu, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova şi Buzău.


Fosta directoare a Direcţiei Publice de Protecţie Socială din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Jiu a fost condamnată definitiv la închisoare cu executare pentru luare de mită.


Nicolae Mischie, fostul preşedintele al PSD Gorj şi al Consiliului Judeţean, a primit o distincţie din partea Universităţii „Constantin Brâncuşi“, cu ocazia împlinii a 25 de ani de la înfiinţare.


Circulaţia pe Transalpina, cel mai înalt drum din ţară, ar putea fi redeschisă chiar mai devreme decât termenul avansat de autorităţi, de 1 iunie.


Horaţiu Mălăele a primit, astăzi, titlul de „Doctor Honoris Causa“ al Universităţii „Constantin Brâncuşi“ (UCB), oraşul natal al artistului.


Mihaela Sîrbu, directorul şi fondatorul ziarului Opinia Ta în Gorj, s-a stins din viaţă la vârsta de doar 39 de ani, fiind răpusă de cancer.


Mircea Andrei, directorul adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Drepturilor Copilului (DGASPC) Gorj, va renunţa, de la data de 1 iunie, la funcţia pe care o ocupă.


Fotbaliştii de la Pandurii Târgu Jiu au sărbătorit cu entuziasm în vestiar şi în autocar câştigarea meciului împotriva formaţiei ACS Poli Timişoara, care a dus echipa gorjeană în afara zonei de retrogradare.


Un tânăr de 22 de ani, din judeţul Prahova, a murit, în această seară la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, după ce a fost lovit de un arbore în Parcul Central din Târgu Jiu, în timp ce desfăşura activităţi de curăţare a copacilor.


Consiliul Local al oraşului Turceni, din judeţul Gorj, a aprobat o hotărâre privind acordarea de cadouri tinerilor care se căsătoresc.


Lucrările la noul stadion din municipiul Târgu Jiu se apropie de final. Potrivit autorităţilor locale, noua arenă va fi gata în luna iulie.


Marian Negrescu va fi înlocuit din funcţia de director al Teatrului „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu, după ce a fost declarat incompatibil de ANI, decizie care a rămas definitivă prin hotărâre judecătorească.


Transalpina, cea mai înaltă şosea  din ţară, care ajunge la o altitudine de 2.145 de metri, va fi redeschisă circulaţiei de Ziua Internaţională a Copilului, atunci când românii beneficiază de o mini vacanţă de cinci zile.


Un bărbat din satul Urecheşti, comuna Drăguţeşti, a sunat la 112 şi a solicitat ajutor, după ce a găsit un şarpe într-una din camerele casei.


Un bărbat în vârstă de 37 de ani a avut parte de un sfârşit tragic, după ce a fost decapitat de un tren în localitatea Bumbeşti Jiu.


Un bătrân de 66 de ani, din comuna Negomir, a murit, ieri, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la pescuit pe raza comunei Plopşoru.


Fabrica de cablaje auto din municipiul Târgu Jiu dată în folosinţă până la sârşitul acestei luni.  Inaugurarea va avea loc, cel mai probabil, pe data de 28 mai, când sunt aşteptaţi să participe şi reprezentanţii de la vârful companiei japoneze Sumitomo.


Ion Ciocioi, patronul unei pensiuni turistice din Runcu, a murit astăzi. a fost director al Camerei Agricole Gorj şi preşedinte al filialei locale a Uniunii Populare Social Creştine Gorj.


Un tânăr de 19 ani, din comuna gorjeană Licurici, şi-a pierdut viaţa, ieri, în urma unui teribil accident de circulaţie, care a avut loc pe raza comunei Hurezani.


„Festivalul luminii“ s-a desfăşurat. aseară, pentru a opta oară în municipiul Târgu Jiu. Aleile din Parcul Central şi operele lui Brâncuşi au fost luminate feeric de mii de gulguţe.


Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitatea Novaci, s-a spânzurat, după ce a fost părăsit de nevastă şi de copii.


Argila se foloseşte din cele mai vechi timpuri pentru vindecarea unor boli. Iona Timbuş, cel mai important specialist român în domeniul produselor nemetalifere, vorbeşte despre argilă.


Uzina Mecanică (UM) Sadu, din judeţul Gorj, unde se fabrică în special muniţie, foloseşte şi în prezent echipamente din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial. Afirmaţia a fost făcută de către primarul oraşului Bumbeşti Jiu, Constantin Bobaru, într-o emisiune de televiziune.


Tânărul de 32 de ani, care a murit în accidentul rutier produs lângă lacul Sâmbotin, din Schela, în noaptea de vineri spre sâmbătă trecea printr-o dramă cumplită.


Operele de artă care fac parte din Ansamblul sculptural „Calea Eroilor“, din Târgu Jiu, realizate de marele artist Constantin Brâncuşi, nu mai pot fi atinse începând de pe 15 mai. Este vorba de Masa Tăcerii, scaunele de pe Aleea Scaunelor, Poarta Sărutului şi două bănci din piatră de lângă aceasta, precum şi de la Coloana fără de Sfârşit.


Un accident grav a avut loc sâmbătă seara în Peşteana de Jos, comuna Fărcăşeşti. Un motociclist a vrut să evite un câine care i-a apărut în faţa, dar soţia sa care era pasager s-a dezechilibrat şi a căzut.


Meciul cu Concordia Chiajna este capital pentru Pandurii în privinţa menţinerii în prima ligă. În cazul unei victorii, echipa gorjeană îşi păstrează şansele de a juca în continuare în Liga I.


Un accident de circulaţia a avut loc, ieri, în zona târgului auto din municipiul Târgu Jiu. Evenimentul rutier s-a produs ca urmare a teribilismului celui aflat la volan.


O maşină de teren în care se aflau trei persoane s-a răsturnat, noaptea treacută, în localitatea Schela, lângă lacul Sâmbotin.


Poliţiştii gorjeni au desfăşurat, ieri, o serie de acţiuni care au vizat activitatea economică, precum şi respectarea legislaţiie în domeniul circulaţiei rutiere.


Primul proiect de construire a canalului Dunăre – Marea Neagră a fost conceput la jumătatea secolului al XIX-lea, la iniţiativa ambasadorului Prusiei la Constantinopol, pentru a a se favoriza circulaţia fluvială, în condiţiile în care Rusia deţinea controlul auspra gurilor Dunării.


Două localnice din comuna Muşeteşti i-au pus pe jar pe pompierii din trei trei zone, dar şi pe reprezentanţii de la Institutul Cantacuzino, după ce au trimis tot felul de sesizări că în casa lor este un miros puternic şi că au tot felul de alergii, iar femeile nu îşi explicau sursa mirosului.


Bărbatul de 43 de ani care a încercat să-şi dea foc în timpul evacuării silite de la Turcineşti vrea să-şi pună din nou capăt zilelor.


Cavouri colorate de diferite dimensiuni au fost construite, de-a lungul timpului, de romii din localitatea Pişteştii din Deal, comuna Scoarţa, judeţul Gorj, chiar în faţa bisericii, la marginea cimitirului, astfel încât lăcaşul de cult abia mai poate fi zărit. Cel mai mare cavou este construit în prezent de familia fostei soţii a celui mai înstărit om de afaceri de etnie romă din Gorj, Ion Bârcină.


Noul şef de la echipa de fotbal Pandurii, Eugen Pârvulescu, face un apel către suporteri, pentru a susţine echipa la meciul cu Concordia Chiajna, care se va disputa pe stadionul de la Drobeta Turnu Severin.


Viorel Salvador Caragea, fostul şef al Poliţiei Gorj, care s-a pensionat în urmă cu o săptămână, şi-a anunţat ca intenţia de a candida la funcţia de primar al municipiului Târgu Jiu, a prezentat şi primele măsuri pe care le va pune în aplicare în cazul în care va câştiga mandatul de primar.


Un bărbat de 37 de ani, din comuna Turcineşti, a turnat benzină pe el şi a ameninţat că-şi dă foc atunci când excavatorul Primăriei a venit să-i demoleze locuinţa.


Un bărbat de 37 de ani a scăpat cu viaţa după ce maşina în care se afla a fost lovită, în această dimineaţă, de un tren. Accidentul a avut loc pe raza localităţii Bumbeşti Jiu, din judeţul Gorj.


„Zilele Municipiului Târgu Jiu“ se vor desfăşura în perioada 15-21 mai. Este a XVII-a ediţie a manifestării, care este organizată în fiecare an în săptămâna în care se sărbătoresc Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena.


Ediţia a XVI-a a Festivalului Naţional de Teatru „Elvira Godeanu“ a debutat la sfârşitul săptămânii trecute în municipiul Târgu Jiu. Manifestarea organizată de teatrul din Târgu Jiu se desfăşoară în perioada 6-28 mai.


Viorel Salvador Caragea, fostul şef al Poliţiei Gorj şi al Centrului Chinologic Sibiu, a anunţat că va candida la alegerile locale parţiale din data de 11 iunie pentru funcţia de primar al municipiului Târgu-Jiu. Acesta s-a pensionat în urmă cu doar câteva zile.


Fostul preşedinte al clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu, se întoarce la gruparea gorjeană. Acesta va faca parte din stafful clubului chiar de mâine.


Un motan maidanez a ajuns atracţia piesei „O noapte furtunoasă“ de Ion Luca Caragiale, pusă în scenă de Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu. Pisoiul apare într-o scenă din finalul piesei, atunci când personajul Rică Venturiano apare cu el în braţe.


Laurenţiu Ciobotărică, fostul manager al Complexului Energetic Oltenia (CEO), a dat, ieri, declaraţii în faţa instanţei de judecată a Tribunalului Gorj şi a depus un document important care ar putea schimba soarta procesului în care este judecat pentru abuz în serviciu privind acordarea de compensaţii băneşti în mod ilegal fostului director al Diviziei Energetice, Aurel Medinţu.


Lucrătorii societăţii Consiliului Local Târgu Jiu au fost fotografiaţi, de către un participant la trafic, în timp ce turnau asfalt pe timp de ploaie pe o stradă din municipiu.


Manuscrisul a fost descoperit de un istoric craiovean într-o colecţie particulară, fiind considerat unul dintre cele mai vechi din Ţara Românească. A fost scris pe hârtie italiană şi reprezintă un îndrumar religios, care era foarte răspândit în Evul Mediu.


O şoferiţă în vârstă de 24 de ani, din comuna Peştişani, judeţul Gorj, a intrat cu autoturismul într-un şanţ de pe marginea drumului, de teamă să nu fie surprinsă de camera video mobilă pentru rovinietă.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2017 Pandora Impex SRL.