Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Coloana „fără de Sfârşit“ este analizată, în perioada 24-28 iulie, de către o echipă a Institutului Naţional pentru Cercetare-Dezvoltare în Optoelectronică (INOE), care va folosi şi o dronă.


Un şofer de 44 de ani, din Târgu Jiu, a fost urmărit de poliţiştii rutieri, după ce un participant la trafic a sesizat la 112 că se află în stare de ebrietate.


Un cetăţean din Gorj a fost trimis în judecată pentru crimă, deşi cadavrul celui pe care este acuzat că l-a ucis n-a fost găsit până în prezent. Felix Dianu este judecat pentru că şi-ar fi ucis un prieten din gelozie în urmă cu şapte ani, într-o speţă asemănătoare cu celebrul caz „Elodia“.


Un bărbat de 42 de ani, din Motru, şi-a bătut cu sălbăticie concubina şi pe fiicele acesteia, cu vârste de 15 şi 12 ani.


Un tânăr, de 17 ani, din comuna Cătunele, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi furt.


Preotul Adrian Porei, în vârstă de 45 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a pus pe picioare, cu ajutorul familiei, o afacere apetisantă. Acesta a înfiinţat o plantaţie de mur în satul Vălari, de la Poalele Munţilor Vîlcan.


David Andrei Militaru , de 10 ani, a plecat pe data 20 iulie, ora 20:30 din comuna Ionesti, şi nu s-a mai întors acasă.


Profesorul universitar Vania Atudorei relatează, în lucrarea „Soţia lui George Enescu a fost o scorpie – mărturie dureroasă“, o mărturisire a profesorului Régis Pasquier, de la Conservatorul Naţional Superior de Muzică din Paris. Acesta a fost pregătit, în  debutul carierei sale, de marele violonist George Enescu.


Furtuna a făcut prăpăd sâmbătă după-amiază în municipiul Târgu Jiu. Cinci maşini au fost avariate, mai mulţi brazi şi salcii au fost puse la pământ, iar acoperişul unui unui bloc a fost aruncat în parcare.


Poetul de origine şi limbă latină, Ovidiu, pe numele său real Publius Ovidius Naso, s-a născut la Sulmona în anul 43 î.H. şi a murit în 17-18 d.H la Tomis (Constanţa). El este autorul unor poeme remarcabile, cum ar fi „Metamorfozele“, „Tristele“, Ponticele, „Arta iubirii“, „Amoruri“ şi „Fastele“.


Alin Cristian Mituţă, fost şef de cabinet în Guvernul Cioloş, a postat pe contul său de Facebook un mesaj despre un medic de la Spitalul Orăşenesc Novaci, judeţul Gorj, pe care-l consideră, în acelaşi timp, „erou tăcut“ şi „oaia neagră“ a spitalului. Este vorba de medicul pediatru Alexandra Stoicoiu, care are un principiu sfânt de la care nu se abate: nu acceptă niciun fel de cadou de la pacienţi.


Cristian Turturea, în vârstă de 25 de ani, din comuna gorjeană Mătăsari, este şeful de promoţie din acest an al Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr“ din Câmpina. El a absolvit şcoala cu media 9,93, cea mai mare dintre rezultatele celor 481 de absolvenţi. Şeful de promoţie de la Şcoala de agenţi de poliţie este absolvent a două facultăţi.


Primăria Municipiului Târgu Jiu iniţiază o campanie cu privire la identificarea şi microciparea tuturor cabalinelor de pe raza municipiului şi a localităţilor componente.


O persoană cu dizabilităţi din municipiul Târgu Jiu a realizat o reproducere după celebra sculptură a lui Constantin Brâncuşi, Domnişoara Pogany, dintr-un material inedit. Corneliu Negreanu, în vârstă de 63 de ani, a găsit pe stradă o cărămidă de tip BCA şi s-a gândit că este un material potrivit pentru a o realiza pe Domnişoara Pogany.


Două pasagere aflate într-o maşină de taxi au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc în sensul giratoriul de lângă sediul Primăriei Târgu-Jiu.


Maria Gabriela Pătraşcu, psiholog în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj, s-a stins din viaţă la doar 41 de ani.


Cultul Cavalerilor Danubieni a fost o religie păgână care a existat până la apariţia şi instaurarea creştinismului în spaţiul etno-genetic românesc.


Doi poliţişti, din dosarul „Mafia cărbunelui” au fost condamnaţi, ieri, de Tribunalul Gorj la pedepse de închisoare cu suspendare, dar şi cu executare. În acelaşi


Fabiola Neacşu, în vârstă de 40 de ani, s-a stins din viaţă la vârsta de numai 40 de ani. Ea era bibliotecară la Biblioteca pentru Copii şi Tineret şi era foarte dedicată meseriei şi tinerilor.


Fiul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj a fost prins la volan, de poliţiştii rutieri, sub influenţa băuturilor alcoolice.  El a avut o concentraţie de 0.96 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat şi s-a ales cu dosar penal.


O tânără din Târgu Jiu şi-a pus capăt zilel la doar 19 ani. Roxana  a înghiţit un pumn de pastile după o decepţie în dragoste şi nu a mai putut fi salvată de medici.


Şedinţele Consiliului Local Târgu Jiu vor fi transmise „live“ pe Internet. Primăria a iniţiat procedura de achiziţie a echipamentelor necesare.


Ana Lupu, profesor de desen tehnic la un liceu din Târgu Jiu, a reuşit să realizeze din lut busturile mai multor domnitori şi artişti celebri, precum şi ale unor personaje religioase.


Unei femei din Gorj stabilită de mai mulţi ani în Italia nu i s-a permis accesul în Palatul Administrativ din municipiul Târgu Jiu pe motiv că avea fusta prea scurtă. Întâmplarea a avut loc în dimineaţa zilei de luni, 17 iulie, după intrarea în vigoarea şi aplicarea unui regulament introdus de Prefectura Gorj, care administrează clădirea în care funcţionează mai multe instituţii ale statului.


Un tânăr din Drobeta Turnu Severin a furat maşina cu care o firmă din Motru transporta pizza la domiciliu, după care a intrat cu autoturismul într-un gard.


Locuitorii de pe strada Ana Ipătescu din municipiul Târgu Jiu sunt terorizaţi de sălbăticiunile care le-au ucis sute de păsări.


Întemeietorul celebrului Han al lui Manuc, din Bucureşti, este armean la origine. Manuc Bey s-a născut la Ruse, în anul 1769, într-o familie de negustori.


Vremea s-a schimbat radical, astăzi, pe cel mai înalt drum din ţară,Transalpina, unde, la înălţimi de 2.000 de metri, a nins.


Marian Rotaru, directorul Direcţiei Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu, este cercetat disciplinar pentru că a chemat mai mulţi subalterni să-i cosească o proprietate personală.


Alexandru Stoichiţescu a fost unul dintre cei trei învăţători din comuna gorjeană Arcani care au sprijinit rezistenţa anticomunistă din munţi, organizată de către mai mulţi ofiţeri ai armatei regale.


Un autoturism de lux, marca Mercedes, în valoare de 50.000 de euro, a fost confiscat de poliţiştii gorjeni. Bolidul aparţine unui om de afaceri din Târgu Jiu are o firmă de piese auto.


O suprafaţă de pădure virgină de pe teritoriul comunei gorjene Padeş a fost inclusă în patrimoniul UNESCO. Pădurea face parte din Parcul Naţional „Domogled-Valea Cernei.


Proba practică a examenului pentru obţinerea permisului auto este înregistrată vide şi audio şi în judeţul Gorj. Sistemul a fost pus în funcţiune de ieri.


Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, fost purtător de cuvânt al PSD Gorj şi redactor-şef al unei televiziuni din Târgu Jiu, poziţie din care a fost reclamat pentru cenzură, a anunţat elaborarea unor reguli de acces în instituţie pentru jurnalişti şi cetăţeni.


Casa memorială „Iosif Keber“ va fi restaurată prin Programului Operaţional Regional 2014-2020. Contractul a fost semnat, ieri, la sediul Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud-Vest Craiova.


Persoanele prost îmbrăcate sau murdare, dar şi ziariştii nu mai pot intra în sediul Prefecturii Gorj. Măsura a fost luată prin ordin al Prefectului Judeţului Gorj.


Colegiile de tradiţie din municipiul Târgu Jiu au fost cele mai căutate licee de către absolvenţii de clasa a VIII-a.


Amelia Toaxen şi Radu Tudosie sunt doi tineri actori care au avut parte de o căsătorie de neuitat. Cei doi miri s-au căţărat, în hainele de ceremonie, pe un munte din zona protejată Cheile Sohodolului, din judeţul Gorj, pentru a lua parte la o şedinţă foto inedită.


Drumul Judeţean 662 care face legătura cu satul Andreeşti din comuna Vladimir este închis circulaţiei, după ce mai mulţi copaci au fost smulşi din rădăcini şi au căzut pe carosabil.


O maşină plină cu 27 de tone de praf de ciment s-a răsturnat, miercuri dimineaţă, pe drumul naţional 66, în judeţul Gorj, şi blochează ambele sensuri de mers. Şoferul a fost rănit uşor la o mână, iar politiţii au deviat circulaţia pe o rută ocolitoare, până ce autospeciala de mare tonaj va fi ridicată de pe şosea.


Aurel Vlaicu a murit pe data de 13 septembrie 1913 în localitatea Băneşti, de lângă Câmpina. Pornise într-un zbor de traversare a munţilor, dar a vrut să aterizeze pentru că nu avea înălţimea corespunzătoare. Un curent de aer a determinat prăbuşirea de la o înălţime de 50 de metri.


Lucrarea la Matematică a unui absolvent al Liceului Energetic din Târgu Jiu a primit în plus, în urma contestaţiei şi recorectării, de nu mai puţin de aproape patru puncte, iar candidatul a reuşit să promoveze Bacalaureatu.


Doi pescari gorjeni au reuşit captura vieţii lor. Aceştia au scos din apele râului Jiu un somn uriaş, de aproape doi metri lungime.


Poliţiştii gorjeni au întocmit un dosar penal în cazul bărbatului de 45 de ani, din localitatea Baia de Aramp, din judeţul Mehedinţi, care a murit înecat în lacul Valea lui Iovan, din localitatea gorjeană Cerna sat.


Un român, profesor universitar în statul american Texas, s-a mobilizat alături de soţie şi de cele două nepoate, pentru a ecologiza albia râului Sohodol din judeţul Gorj.


Minora de 14 ani, din Novaci, care s-a prostituat într-un apartament din Motru, trebuie să primească despăgubiri de 20.000 de lei de la cei care au racolat-o, deşi ea a întreţinut de bunăvoie relaţii sexuale cu diferiţi bărbaţi.


O tânără de 27 de ani, din Târgu-Jiu, a rămas fără telefonul mobil chiar în timp ce se afla în sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.


Încă o elevă din judeţul Gorj a reuşit să obţină media 10 la Bacalaureat, în urma contestaţiilor. Este vorba de Denisa Gheorghiţa Berele, absolventă a Liceulului Tehnologic Turceni.


Un tânăr în vârstă de 19 ani din Târgu Jiu a sesizat poliţia cu privire la faptul că în timp ce se afla internat la Secţia Chirurgie a Spitalului Judeţean Tudor Vladimirescu Târgu Jiu, a fost ameninţat cu acte de violenţă, de doi tineri de 28 ani, respectiv 33 de ani, din localitate.


Trupul bărbatului de 45 de ani, din Baia de Aramă, care s-a înecat ieri în lacul Valea lui Iovan, din localitatea Cerna Sat, comuna Padeş, nu a fost găsit până acum.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2017 Pandora Impex SRL.