Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Bogdan Mezdrea, un tânăr inginer care lucrează în cadrul Consiliului Judeţean Gorj, a trăit cea mai frumoasă şi zbuciumată experienţă din viaţa sa. El a reuşit să salveze dintr-un apartament cuprins de un incendiu o fetiţă în vârstă de trei ani şi pe bunicul ei. Bogdan (35 de ani) este considerat un adevărat erou în oraşul Târgu Cărbuneşti, dar el spune că făcut ceva normal pentru orice om.


Aleksandra, tânăra de 24 de ani din judeţul Gorj care a fost ajutată de ministrul de Interne Carmen Dan pentru a-şi obţine actul de identitate, a părăsit România. Aceasta a plecat să muncească în agricultură în Italia


Autorităţile locale din municipiul Târgu Jiu încearcă să alunge ciorile din parcul în care se află o operele lui Brâncuşi cu ajutorul alpiniştilor utilitari. Aceştia au început de ieri o acţiune de distrugere a cuiburilor.


Visul a patru copii cu vârste cuprinse între 11 şi 17 ani, care au învăţat până înainte de Paşte la lumina lumânării, pentru că locuinţa în care îşi duc existenta nu era racordată la energie electrică, a fost îndeplinit de către câţiva informaticieni din Târgu Jiu. Aceştia le-au oferit un calculator cu conexiune la Internet, după ce reprezentanţii Primăriei au ajutat familia să se racordeze la curent.


Poliţiştii şi inspectorii de muncă au fost organizat o acţiune de control în oraşul Rovinari, în urma căreia au depistat patru persoane care lucrau fără contracte de muncă.


Un bărbat de 42 de ani care făcea, sâmbătă, rafting pe râul Jiu a căzut în apă şi a fost scos de prieteni, dar în stare de inconştienţă. Medicii sosiţi la faţa locului n-au reuşit să-l salveze.


Doi elevi de 16 şi 17 ani de la Şcoala gimnazială „Ecaterina Teodoroiu“ municipiul Târgu Jiu sunt anchetaţi de poliţie după ce au făcut sex oral chiar într-o sală de clasă


Un executor judecătoresc şi bancar din Târgu Jiu a fost condamnat la o pedeapsă de şapte ani şi patru luni de închisoare pentru abuz în serviciu şi o pagubă de aproape 2,8 milioane de lei în dauna unor firme şi unităţi bancare.


Garsoniera în care au fost găsite osemintele umane sub cada de la baie pare că a fost scena unui adevărat film horror. Vecinii spun că fosta proprietară a apartamentului, o bătrână, se plângea mereu că are vedenii cu copii mici care vor să o strângă de gât.


Locatarii unui bloc din oraşul Târgu Cărbuneşti au fost cuprinşi de panică, joi seara, după ce tot imobilul s-a umplut de fum.


Pompierii din Gorj intervin, joi seară, pentru stinderea unui incendiu care a izbucnit la un apartament aflat la etajul întâi al unui bloc din Târgu-Cărbuneşti. Un adult şi un copil s-au intoxicat cu fum şi au primit îngrijiri din partea medicilor.


Bursa Generală a Locurilor de Muncă se va desfăşura mâine în municipiul Târgu Jiu, la Complexul Studenţesc Debarcader.


O reclamaţia a fost depusă la conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Gorj împotriva unor medici de la Terapie Intensivă acuzaţi că stau pe Facebook în timpul serviciului.


Personalul medical de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a întrerupt lucrul şi protestează în curtea unităţii medicale.


Un bărbat de 37 de ani a sesizat Poliţia după ce a găsit fragmente de oseminte umane care erau zidite sub cada de la baie.


Un pui de capră neagră a fost găsit, în urmă cu câteva zile, de către un angajat al CFR într-un tunel de cale ferată din zona Defileului Jiului. Acum, acesta este monitorizat şi hrănit corespunzător de către repre , urmând ca după ce va mai creşte să fie eliberat în mediul său natural.


Scandalul amoros dintre primarul comunei Albeni, Ionuţ Stan (UNPR), şi doctoriţa de la Centrul de Permanenţă, Ramona Hortopan, care este şi consilier judeţean PSD, este pe buzele tuturor localnicilor.


Zăpada pe Transalpina, cel mai înalt drum din ţară, care ajunge la o altitudine de 2.145 de metri în pasul Urdele, atinge o înălţime de trei metri.


Un copil în vârstă de 4 ani, din comuna gorjeană Bustuchin, a fost însemnat cu pixul pe frunte de o educatoare, drept pedeapsă pentru că nu şi-a făcut temele.


Şerban Predescu, directorul RAR Gorj, a sesizat poliţia după ce maşina acestuia a fost furată chiar dintr-o spălătorie auto.


Ion Ciucur, preşedintele Sindicatului Distrigaz Gorj şi responsabil al societăţii pentru zona Băleşti, acolo unde şi locuia, a fost găsit spânzurat, vineri, 13 aprilie, într-un spaţiu al societăţii de gaze.


Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Nicolae Mischie va fi depus vineri, 20 aprilie, în holul Consiliului Judeţean Gorj, instituţie pe care a condus-o timp opt ani, din 1996 şi până în 2004.


O bătrână de 84 de ani, din municipiul Târgu Jiu, este câştigătoarea marelui premiu de duminica trecută de la Loto 6/49.


Doi elevi din clasa a V-a de la liceul din comuna Roşia de Amaradia au fost filmaţi de către un coleg cu trei ani mai mare în timp ce întreţineau relaţii sexuale orale.


Un târgujian a dat lovitura la Loto 6/49. Acesta a câştigat ieri, cu doar 4,9 lei, premiul de categoria I, în valoare de  1.375.546 de lei.


Alexandru Mischie, fiul lui Nicolae Mischie, a postat un mesaj pe Facebook despre pierderea suferită prin stingerea din viaţă a tatălui său.


Nicolae Mischie a murit duminică, în jurul orei 15.00, la Spitalul Elias din Bucureşti. Familia a declarat că decesul a survenit în urma unei infecţii severe.


Un localnic din comuna Samarineşti, judeţul Gorj, a reparat de unul singur drumul din localitate. Nemulţumit că autorităţile nu fac nimic, bărbatul a venit cu o remorcă încărcată cu pământ şi, cu o lopată, a acoperit gropile.


Antonie Făinişi, preot paroh în localitatea Strâmba Jiu, oraşul Turceni, judeţul Gorj, este considerat un adevărat păstor al comunităţii.


Corneliu Zelea Codreanu a murit în noaptea de 29 spre 30 noiembrie 1938, lângă pădurea din localitatea Tâncăbeşti, în urma unui asasinat.


Ana Maria Gheorghiţoaia, o fetiţă de numai 10 ani, din Rovinari, a murit în Spitalul Marie Curie din Bucureşti. Aceasta fusese transferată în urmă cu mai multe zile în comă, fiind suspectă de encefalită.


Răscoala de la 1784 din Transilvania, cunoscută ca „Răscoala lui Horea, Cloşca şi Crişan“, după numele liderilor revoltei, a fost o mişcare de răzvrătire a iobagilor, în special români, împotriva nobililor.


O fetiţă în vârstă de zece ani a fost transferată de urgenţă la Spitalul „Marie Curie“ din Bucureşti cu suspiciunea de encefalită acută.


Un incendiu puternic a afectat, joi seara, singurul hotel din oraşul Târgu Cărbuneşti, din judeţul Gorj. Focul a pornit de la de un scurt-circuit electric.


Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore patru afacerişti suspectaţi de evaziune fiscală


La data de 14 octombrie 1916, un puşti care se întorcea de la bunici a observat trupele germane care reuşiseră să străpungă Defileul Jiului şi să pătrundă, astfel, în Oltenia. Grigore Popescu a ajuns într-un suflet la Târgu Jiu şi a alertat autorităţile, care au organizat o rezistenţă. Confruntarea a intrat în istoria României ca Lupta de la Podul Jiului.


Un accident de circulaţie neobişnuit a avut loc în urmă cu puţin timp pe raza localităţii Padeş, din judeţul Gorj.


Postul negru este specific perioadei premergătoare Paştelui. În Săptămâna Patimilor, creştinii obişnuiesc să nu mănânce nimic până la apusul soarelui. În acest fel ei arată solidaritate cu suferinţele Mântuitorului nostru.


Adriana Henderson este un adevărat înger pentru sute de copii români care suferă de boli grave. Ea trăieşte în Statele Unite ale Americii şi, de aproximativ 20 de ani, conduce o organizaţie care a ajutat sute de copii din România. Adriana are 65 de ani şi s-a născut în Bucureşti, dar a emigrat, în tinereţe, în SUA împreună cu părinţii.


Un poliţist gorjean a fost condamnat de o instanţă de judecată să nu mai conducă alte maşini în afara celor de serviciu.


Un afacerist din Strehaia, judeţul Mehedinţi, a fost reţinut de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Gorj sub acuzaţiile de evaziune fiscală şi spălare de bani.


O fabrică de componente autor care îşi va deschide în curând porţile în incinta platformei Rostramo a început selecţia de personal.


Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova au dat asigurări că lucrările de construcţie la drumul de „centură“ a municipiului Târgu Jiu se vor relua după sărbătoarea Paştelui.


O femeie în vârstă de 46 de ani, din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, şi-a pierdut viaţa astăzi într-un accident rutier care a avut loc pe DN 1, în localitatea  Hula Bradului.


În acest an, mieii vânduţi de Paşte sunt mici şi puţini pentru că sărbătorile pascale sunt prea devreme şi zăpada a fost prea mare. Astfel, preţul de vânzare va fi mult mai mare faţă de anul trecut.


Boudica este un personaj legendar din istoria englezilor. Aceasta este întruchiparea a femeii războinice care reprezintă spiritul Britaniei.


Prizonierii români care s-au aflat în lagărele din URSS din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial au fost forţaţi să muncească în condiţii de sclavie, iar cei mai mulţi nu s-au mai întors acasă.


Conducerea Complexului Energetic Oltenia (CEO) a negociat la „sânge“ cu sindicatele creşterile salariale pentru acest an, pe motiv că nu sunt bani, dar, în schimb, a găsit bani pentru a participa la un training în comunicare susţinut de către Mircea M. Stoian, care era invitatul unor emisiuni de mondenităţi.


Drumarii estimează că reluarea circulaţiei rutieră pe Transalpina (DN 67C), cea mai înaltă şosea din ţară, pe sectorul cuprins între Rânca şi Şugad, va fi posibilă mult mai târziu comparativ cu 2017.


Avocatul Poporului s-a autosesiza în legătură cu decesul unei paciente de la o banală amigdalită. Fiul femeii susţine că decesul a fost provocat de o bacterie care a luată din spital şi a produs o infecţie în tot organismul.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2018 Pandora Impex SRL.