Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Localităţile Polovragi, Novaci şi Bengeşti Ciocadia au fost afectate, ieri, de o grindină puternică. Gheaţa a acoperit străzile şi curţile oamenilor. Strugurii au fost afectaţi de grindina puternică.


Furtuna s-a abătut peste judeţul Gorj. Autorităţile au emis avertizare imediată „Cod Portocaliu“ de furtună, iar alarmele au sunat în Târgu-Jiu pentru avertizarea populaţiei.


Alarmele din municipiul Târgu-Jiu au început să răsune în jurul orei 16:30, când dintr-o dată, cerul s-a întunecat ca şi când se apropia de lăsarea serii şi vântul a început să sufle cu putere.


Gheorghe Avram, adevăratul criminal din faimosul caz Ţundrea, a scăpat de gratii, după cinci ani de detenţie. Sătenii din zona lui natală spun că şi-au pierdut liniştea.


Elena Cuza a fost Prima Doamnă a Principatelor Unite. Viaţa sa a fost marcată de suferinţa cauzată de infidelităţile soţului.


Gheorghe Avram, în vârstă de 47 de ani, care a executat o pedeapsă de numai cinci ani pentru crimă, s-a întors acasă, în satul Comăneşti, din localitatea Târgu Cărbuneşti.


Gheorghe Avram, adevăratul criminal din cazul Ţundrea, a fost eliberat condiţionat astăzi din Penitenciarul Târgu-Jiu după ce a executat cinci ani din pedeapsa de 25 de ani de închisoare, stabilită în 2012.


Spaţiile comerciale din incinta noului stadion din  municipiul Târgu Jiu vor fi închiriate unei singure firme pentru a le administra în urma unei licitaţii internaţionale.


Un urs a fost prins într-o capcană zilele trecute. Animalul pătrunsese în curtea unui localnic din comuna Crasna, judeţul Gorj.


Locuitorii din zona de nord a municipiului Târgu Jiu se plâng de apa care curge la robinete. Ei spun că apa miroase a nămol, este uleioasă şi are o culoare gălbuie atunci când plouă.


Un adolescent în vârstă de numai 13 ani, din localitatea, Tismana, a pierdut lupta cu leucemia. Robert Damian Frăţilescu a murit într-un spital din Craiova.


Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din judeţul Mureş, a reuşit performanţa să conducă fără a avea un permis valabil din Anglia până în judeţul Gorj.


Trei foşti şefi ai Uzinei Mecanice Sadu au fost achitaţi de Judecătoria Târgu Jiu în dosarul de delapidare în care au fost judecaţi.


Poetul Andrei Mureşanu este unul dintre cele mai cunoscute personaje ale literaturii române transilvănene de la mijlocul secolului al XIX-lea, creaţia sa de căpătâi fiind poezia „Un răsunet”, actualul imn de stat al României.


Poliţistul care a fost filmat în timp ce nu acorda prioritatea unor pietoni aflaţi „zebră“ a fost amendat şi lăsat fără permis.


Un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a doi copii a avut loc, în această dimineaţă, în comuna gorjeană Săcelu.


Un echipaj de poliţie din Gorj a fost filmat în timp ce comite două abateri grave de la normele rutiere. Maşina de poliţie circula pe o stradă din oraşul Rovinari.


Porcii mistreţi fac ravagii în culturile de viţă de vie din mai multe localităţi din judeţul Gorj. Proprietarii sunt disperaţi şi apelează la sprijinul autorităţilor, în speranţa că vor fi despăgubite.


George Enescu preţuia muzica lăutărească, pentru că reprezenta, aşa cum mărturisea, o adevărată „comoară“ din care marele muzician a ştiut să culeagă cele mai preţioase piese.


Un copil în vârstă de 13 ani din municipiul Târgu Jiu a fost electrocutat, după ce s-a jucat în apropierea căii ferate.


Depozitul Roşia din cadrul Exploatării Miniere de carieră Rovinari va fi activat şi utilizat parţial, începând cu data de 15 septembrie 2017 şi până la data de 30 aprilie 2018, conform unei hotărâri de guvern adoptată în şedinţa de ieri.


Postul de director al al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Gorj va fi scos la concurs după pensionarea lui Niculaie Tonca, cel care a ocupat în ultimele două ,decenii această funcţie.


O cruce şi un catarg cu drapelul României au fost puse de salvamontiştii gorjeni alături de câţiva iubitori ai muntelui pe vârful Oslea, cel mai înalt din Munţii Vâlcan.


Două clase de învăţământ dual din judeţul Gorj nu s-au putut înfiinţa din cauza lipsei de elevi, cu toate că acestora li se ofereau o serie de facilităţi: o bursă de 500 de lei, cazare şi mâncare în mod gratuit, echipamente de lucru şi asigurarea unui loc de muncă după absolvire.


Un participant la trafic a surprins cu o cameră video momentul în care o maşină de poliţie a fost lovită de către un autoturism condus de către un şofer neatent.


Un investitor chinez va deschide în comuna în care s-a născut Brâncuşi o fabrică de brichete pe bază de cărbune pentru funcţionarea centralelor termice.


Nicolae Tonca a fost schimbat de la conducerea Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Gorj.


Vioara „cu goarnă“ este un instrument întâlnit cu precădere în zona Bihorului. Doar câţiva meşteri populari mai păstrează tradiţia şi reuşesc să confecţioneze aceste instrument inedit.


Directoarea adjunctă a unui liceu de prestigiu din municipiul Târgu-Jiu a venit la deschiderea anului şcolar îmbrăcată într-o ţinută extrem de sexy.


Doi ani de închisoare cu executare a primit un şofer din Gorj care a accidentat mortal cu autoturismul BMW doi soţi care traversau o stradă din Târgu Jiu pe trecerea de pietoni. Fiica victimelor se declară revoltată de sentinţă.


Un deputat s-a ales cu parbrizul maşinii spart după ce a circulat pe Drumul Naţional 67, care a fost reabilitat de către Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova cu criblură. O pietricică nu s-a lipit de asfalt şi a ajuns în parbrizul maşinii parlamentarului.


Casa Gănescu din Piaţa Prefecturii, aflată lângă sediul Palatului Administrativ, va trece în patrimoniul Ministerului Culturii, pentru amenajarea Muzeului Naţional „Constantin Brâncuşi“.


Un profesor de discipline socio-umane din judeţul Gorj a fost condamnat de Judecătoria Târgu Jiu la doi ani de închisoare cu suspendare pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă în vârstă de 12 ani.


Construcţia noului stadion din municipiul Târgu-Jiu ar urma să fie finalizată până la sfârşitul lunii septembrie, dar inaugurarea este prevăzută a avea loc abia două luni mai târziu.


Cunoscutul actor Marian Râlea, iubit în special de copii pentru rolul magicianului din emisiunea „Abracadabra“ va fi prezent la Târgu-Jiu.


Fratele criminalului jandarmului George Răzvan Marchiş a fost reţinut pentru 24 de ore, pen tru că a bătut un tânăr din Craiova.


Un centru de perfecţionare a jandarmilor din localitatea gorjeană Bumbeşti Jiu ar putea fi transformat în penitenciar.


Un individ a fost filmat, ieri, în timp ce distrugea cu un topor parbrizul unei maşini care era parcată pe strada Hidrocentralei, din Târgu Jiu.


Un grav accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţă pe Drumul Naţional 67, în localitatea Scoarţa, din judeţul Gorj.


O ursoaică a fost prinsă într-o capcană în zonaNovaci. Este al treilea caz de acest fel care se înregistrează în judeţul Gorj.


Un biciclist în vârstă de 62 de ani, din comuna Turburea, a fost accidentat mortal de o maşină la volanul căreia se afla un şofer aflat sub influenţa alcoolului.


Un gorjean a găsit două revolvere ruginite, în timp ce efectua lucrări de reparaţii la locuinţa sa din comuna Dănciuleşti.


Primăria municipiului Târgu Jiu scoate la concurs postul de arhitect şef al oraşului. În Concursul va avea loc pe data de 3 octombrie.


Trei bărbaţi au căzut în plasa poliţiştilor din oraşuil Târgu Cărbuneşti. Aceştia au fost prinşi, ieri, în timp ce furau ţiţei dintr-un colector de pompare a ţiţeiului.


Ion Creangă a fost nu doar un mare scriitor, ci şi un mare dascăl. El a elaborat două manuale destinate deprinderii cititului, dar şi unul de geografie, care au avut o largă răspândire şi erau foarte folosite în şcoli. Mai mult decât atât, Creangă a conceput şi o metodă de predare, prima de acest fel din România.


Biserica cu hramul Adormirea Maicii Domnului din Vădeni este cel mai vechi monument ecleziastic din municipiul Târgu Jiu. În perioada Primului Război Mondial, lăcaşul de cult a suferit distrugeri importante produse de armata germană.


Aurora Catalina este urmaşa celei mai viteze femei din istoria României, Ecaterina Teodoroiu, de la a cărei jertfă s-au împlinit marţi, 22 august, 100 de ani. Ea are vârsta de 14 ani şi este stră-stră nepoata Ecaterinei. Adolescenta îşi doreşte să devină medic şi să plece din România.


Arheologii au reuşit să scoată la lumină o serie de locuinţe din urmă cu 2.500 de ani. Ceea este excepţional reprezintă faptul că lemnul folosit în preistorie s-a conservat  foarte bine şi poate să fie analizat de experţi.


Şoferul unui tir a provocat, în această dimineaţă, un grav accident rutier pe DN 66, pe raza localităţii Bîlteni. Trei persoane au fost rănite în urma evenimentului rutier.


Mănăstirea cu hramul Sfântul Ilie, din comuna Runcu, este ultima înfiinţată în judeţul Gorj din cele zece câte există. Este cea mai spectaculoasă, pentru că se află pe un platou stâncos, situat la o înălţime de 800 de metri, de unde se poate admira de sus aproape tot judeţul.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2017 Pandora Impex SRL.