Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Aproape 85% dintre persoanele internate în centrele de protecţie socială şi de recuperare din judeţul Gorj s-au vaccinat anti COVID-19, însă doar 65% dintre angajaţii acestor unităţi s-au imunizat.


Pacienţii cu COVID-19 care sunt internaţi la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu regretă amarnic că nu s-au vaccinat şi că au ajuns, astfel, în stare critică.


Un gorjean aflat îna rest la domiciliu a plecat de acasă şi a bătut un vecin. Acum, bărbatul este acuzat de evadare.


Un bărbat cu probleme psihice, care se externase de curând din spital, a dat foc propriei case după care s-a spânzurat.


Un autoturism s-a răsturnat, aseară, pe drumul judeţean din comuna Albeni. Patru persoane au fost rănite şi transportate la spital.


Un bătrân în vârstă de 94 de ani, din municipiul Târgu Jiu, infectat cu SARS-CoV-2, a fost externat din spital într-o stare deplorabilă, în condiţiile în care, potrivit familiei, atunci când a fost internat, în urmă cu două săptămâni, era într-o stare generală bună. În plus, acesta a venit din spital cu vânătăi la cap şi la ochi.


Comuna Polovragi, din judeţul Gorj, care este declarată staţiune turistică de interes local, se dezvoltă cu ajutorul veniturilor rezultate în urma turiştilor care vizitează peştera Polovragi, cunoscută şi ca peştera zeului dac Zamolxis.


Un grav accident de circulaţie a avut loc joi seară pe bulevardul Constantin Brâncuşi, din zona centrală a municipiului Târgu Jiu.


Clădirea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu de pe strada Tudor Vladimirescu a intrat în proces de modernizare.


Un tânăr din Zanzibar care a devenit celebru în România după ce a reuşit să înveţe limba română într-o jumătate de an şi-a îndeplinit o mare dorinţă. Acesta a reuşit să ajungă să viziteze România cu sprijinul unor oameni de afaceri care l-au îndrăgit.


Primul troleibuz modern care va asigura transportul călătorilor în municipiul Târgu Jiu a intrat în probe şi va urma ca în câteva zile să oprească în staţii. Acesta a efectuat astăzi prima cursa.


O firmă de dezmembrări auto din comuna Turburea, judeţul Gorj, a fost amendată 30.000 de lei de către Garda de Mediu.


Nici măcar jumătate dintre cadrele didactice din judeţul Gorj nu sunt vaccinate împotriva noului coronavirus. Situaţia este şi mai îngrjorătoare la nivelul personalului auxiliar.


Fosta fabrică de ţigări din Târgu Jiu a ajuns decorul ideal pentru realizarea unor scene de film despre producerea unor catastrofe.


Un pădurar de 33 de ani, din comuna Jupâneşti, angajat ca pădurar, a fost reţinut pentru 24 de ore de către Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti.


O acţiune de igienizare în cadrul campaniei „Let's Do It, România!” s-a desfăşurat în Parcul Naţional „Defileul Jiului“, care se întinde pe teritoriul judeţelor Gorj şi Hunedoara.


Doi cunoscuţi oameni de afaceri din judeţul Gorj, tată şi fiu, care deţin un lanţ de magazine, sunt acuzaţi de hărţuire sexuală de o fostă salariată. Femeia a depus o plângere penală împotriva celor doi.


Liliana Luca, un cunoscut cadru universitar de la Universitatea „Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu şi fost consilier local din partea PSD, a decedat luni dimineaţă, ca urmare a infecţiei cu SARS-CoV-2.


O tânără de 25 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a sesizat poliţia pentru deaorece fostul său concubin o urmărea în trafic.


Un turist s-a accidentat, astăzi, în Munţii Parâng, după ce a căzut de la înălţime. Victima prezintă mai multe traumatisme.


Doi români au fost arestaţi în Anglia, sub acuzaţia de dublă omucidere. Unul dintre ei este maestrul de unifight, fiind unul dintre primii sportivi români care au avut perfomanţe la nivel internaţional.


Trei gorjeni, printre care şi un bărbat de 48 de ani, au fost răpuşi de COVID-19, în ultimele 24 de ore, conform unei informări a Direcţiei de Sănătate Publică Gorj.


Medicul Roxana Hotoboc spune că spitalele româneşti şi-au îmbunătăţit condiţiile, însă incendiile din ultimul an sunt dovada că acestea nu sunt locuri sigure pentru pacienţi. Având ocazia să lucreze atât în România, cât şi în Marea Britanie, ea vorbeşte despre diferenţa de mentalitate a pacientului şi cum sunt priviţi doctorii în cele două societăţi.


20.0000 de saci cu deşeuri au fost colectaţi de teritorul judeţului Gorj de către participanţii la campania „Let’s Do It, România!”.


Un peşte din specia somn, în greutate de aproximativ 50 de kilograme, a fost prins de un pescar în râul Jiu, pe raza judeţului Gorj.


Doi elevi de la un liceu din municipiul Târgu Jiu au fost depistaţi de poliţiştii locali în timp ce consumau băuturi alcoolice în apropiere de unitatea de învăţământ.


Un nou incident în care a fost implicat un echipaj de poliţie a avut loc astăzi în judeţul Gorj. Un bărbat, din comuna Ciuperceni, a devenit extrem de agresiv atunci când a văzut maşina poliţiei şi s-a năpustit asupra acesteia.


Patgru persoane, printre care şi o femei, au fost reţinute astăzi de poliţişti, în urma unui scandal de proporţii care a avut loc în comuna Alimpeşti, din judeţul Gorj.


O şcoală din satul Rugi, comuna Turcineşti, Gorj, care cuprinde o grădiniţă şi o şcoală primară, a fost închisă de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj din cauză că la toaletele ecologice au fost puşi saci menajeri pentru colectarea dejecţiilor.


Un asistent medicale de la Secţia de Gastroenterologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a fost infectat cu COVID-19, deşi este vaccinat împotriva virusului.


Mai mulţi câini au fost otrăviţi în comuna Peştişani, din judeţul Gorj. Câini morţi au fost găsiţi decedaţi în mai multe localităţi.


Iulian Popescu, vicepreşedintele PNL Gorj, a fost numit, ieri, în funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării.


Biserica monument istoric din comuna Baia de Fier, judeţul Gorj, a devenit loc de pelerinaj, după ce din ochii Maicii Domnului din icoana aflată în partea stângă a altarului cum te uiţi spre el a început să se scurgă un lichid uleios şi parfumat, după cum spune părintele paroh Puiu Popescu.


Un excavatorist în vârstă de 51 de ani, care îşi desfăşura activitatea în cariera minieră Jilţ Nord, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, a decedat la locul de muncă.


Mai mulţi candidaţi la un concurs de angajare organizat de Casa Judeţeană de Pensii Gorj au fost respinşi la proba de interviu, după ce la examenul scris au obţinut punctaje foarte bune şi chiar maxime. Acuzaţiile de fraudă sunt respinse de conducerea instituţiei.


Un moment ieşit din comun s-a petrecut astăzi într-o biserică veche de aproximativ 270 de ani, care se află în apropiere de Peştera Muierii, din comuna Baia de Fier, din judeţul Gorj.


Un braconier aflat într-o barcă a fost filmat în timp ce întindea plasele pe râul Jiu, în zona localităţii Gârbov, din judeţul Gorj.


Un gorjean născut în comuna lui Brâncuşi, Peştişani, este pasionat de bucătărie, astfel încât merge şi găteşte în natură în diferite zone frumoase din Gorj.


Lucrătorii Companiei de Apă Oltenia care au intervenit să remedieze o avarie majoră apărută la conducta de aducţiune cu apă care alimentează municipiului Craiova şi mai multe localităţi din judeţele Gorj şi Dolj au constatat că o vilă a fost construită chiar pe conductă.


Un tânăr din Gorj care a îmbrăcat un tricou cu însemnele Poliţiei este cercetat pentru uzurparea calităţii oficiale. El apare într-un clip video, într-o maşină, şi îi spune şoferului: „Nu te opreşte nimeni cu Poliţia în cabină”.


Un scandal de proporţii a avut loc duminică, 5 septembrie, în comuna Drăguţeşti, din judeţul Gorj Circulaţia pe drumul european care străbate localitatea a fost blocată.


Un copil în vârstă de patru ani a dispărut, duminică seară, de la domiciliul său din satul Stolojani, comuna Băleşti, din judeţul Gorj.


O femeie de 44 de ani a decedat, astăzi, după ce s-ar fi dezechilibrat în timp ce întindea rufe şi a căzut de la etajul III al blocului în care locuia, aflat în zona centrală a municipiului Târgu Jiu.


O familie de etnie romă din cartierul Panduraşul, din municipiul Târgu Jiu, a făcut petrecere în mijlocul străzii.


Un tânăr de 21 de ani, condamnat pentru tâlhărie, a evadat astăzi din Penitenciarul Târgu Jiu. Acesta a fost prins la scurt timp de către angajaţii Penitenciarului.


Laurenţiu Maronidis, omul de afaceri din Târgu Jiu, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu două minore de 15 ani , a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Sentinţa a fost dată de către Judecătoria Târgu Jiu şi poate fi contestată.


Două localităţi au intrat în scenariul roşu din cauza creşterii explozive a cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19. Este vorba despre comunele Morteni, din judeţul Dâmboviţa, şi de Teleşti, din Gorj.


Unul dintre părinţii victimelor de 15 ani ale omului de afaceri Laurenţiu Maronidis, din Târgu Jiu, reţinut sub acuzaţia că a întreţinut relaţii sexuale cu minore, a relatat că mai multe filmuleţe au apărut pe Internet, pe anumite site-uri specializate în difuzarea de materiale pornografice.


Un cunoscut om de afaceri din municipiul Târgu Jiu a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de act sexual cu un minor. Acesta deţine mai multe spaţii comerciale, dar şi un ştrand din Târgu Jiu.


Un important lider de sindicat de la Complexul Energetic Oltenia (CEO), principalul producător de energie electrică pe bază din cărbune,  susţine că creşterea preţului este determinată de CEO.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2021 Pandora Impex SRL.