Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
In tânăr, de 29 de ani, din oraşul Rovinari, care a fost înregistrat cu aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 66 Vârţ, cu o viteză de 208 km/h, unde limita maximă de viteză este de 70 km/h.


Autorităţile din Târgu Jiu au confundat numele unui erou-martir din decembrie 1989, în memoria căruia urma să fie botezată o stradă din municipiu, cu cel al fratelui şi tatălui acestuia. Gheorghe Bărboi se luptă de ani buni să repare eroare.


Bărbatul de 60 de ani, care a încins hora în curtea Spitalului de Urgenţă Târgu Cărbuneşti, după ce s-a vindecat de COVID-19 şi a fost externat, este Teodor Popescu, din comuna Văgiuleşti, în apropierea municipiului Motru.


Un băieţel din municipiul Târgu Jiu, care a împlinit astăzi vârsta de cinci ani, a avut parte de o surpriză imensă din partea poliţiştilor gorjeni.


Un pacient, în vârstă de 60 de ani, a jucat hora în curtea Spitalului de Urgenţă Târgu Cărbuneşti, din judeţul Gorj, de fericire că s-a vindecat de COVID-19.


Personalul medical de la Spitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti, unde sunt trataţi bolnavii de COVID-19 din judeţul Gorj, se confruntă cu o situaţie dificilă: trebuie să îngrijească şapte copii şi un adult cu dizabilităţi neuropsihice şi locomotorii, care au fost infectaţi cu noul coronavirus.


O maşină a Poliţiei Locale din comuna Runcu, judeţul Gorj, a fost implicată, în această dimineaţă, într-un accident rutier care a avur loc Drumul Naţional 67 D.


Cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 49 de ani, din judeţele Bacău şi Neamţ, au fost prinşi de poliţişti în timp ce transportau 300 kilograme de piese pe care le furaseră pentru a le valorifica la fier vechi.


Marius Vlaicu, şeful filialei Gorj a Crucii Roşii, care este infectat cu coronavirus  şi se află internat la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, a povestit ce simptome a avut şi cum s-a îmbolnăvit.


Lucrătorii de la Drumurile Naţionale Târgu Jiu au venit să mute un indicator prin care şoferii erau avertizaţi de existenţa animalelor sălbatice la puţin timp după ce şoferul unui autotractror a ieşit cu maşina în afara părţii carosabile din cauza unei căprioare care a apărut în faţa maşinii.


Alte patru cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate la centrul pentru îngrijirea copiilor cu handicap din Târgu Jiu, care se află în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj. Este vorba de o infirmieră şi de trei copii. Până acum, au fost depistate pozitiv cinci infirmiere, la care se adaugă cei trei beneficiari.


Un accident rutier neobişnuit a avut loc în această dimineaţă, pe Drumul Naţional 67, în localitatea Pişteştii din Deal, din judeţul Gorj.


Comuniştii au vrut de trei ori să demoleze Coloana lui Constantin Brâncuşi, pe care marele sculptor a lăsat-o oraşului său, Târgu Jiu. Acest lucru s-a întâmplat prima dată în anuil 1949.


Georgiana Negrea, o tânără în vârstă de 27 de ani, care lucra ca asistent medical la Spitalul Orăşenesc Bumbeşti Jiu, din judeţul Gorj, a murit, săptămâna trecută în Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, după o operaţie de cezariană. Din păcate, nici fetiţa nu a supravieţuit. Conducerea spitalului a declanşat o anchetă internă, iar poliţia efectuează cercetări pentru ucidere din culpă. Soţul tinerei asistente este uluit de cele întâmplate.


A nins pe cel mai înalt drum din ţară, Transalpina, care a fost redeschis circulaţiei începând de sâmbăta trecută.


Un şofer în vârstă de 32 de ani, din Târgu Jiu, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost prins la volan în timp ce circula cu o viteză de 119 km/h, cu toate că avea permisul de conducere suspendat. În plus, acesta mirosea puternic a alcool, dar a refuzat să fie testat.


Patru salariaţi de la un centru de îngrjire pentru copii cu handicap din Târgu Jiu sunt infectaţi cu noul coronavirus.


Un accident soldat cu patru victime a avut loc, noaptea trecută, pe varianta de ocolire a municipiului Târgu Jiu.


Simbolul sărutului care apare în capodoperele marelui sculptor român Constantin Brâncuşi, inclusiv pe Poarta Sărutului de la Târgu Jiu, a fost descoperit de arheologi pe o misterioasă statuie de pe Insula Paştelui.


Un angajat de la un centru de îngrjire din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj este infectat cu noul coronavirus.


Liberalii au transmis astăzi tot felul de mesaje cu ocazia împlinirii a 145 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal. Printre cei care au avut un mesaj se numără şi secretarul de stat din Ministerul de Finanţe, Gheorghe Pecingină, vicepreşedintele PNL Gorj, un avocat anonim până în urmă cu şase luni, care a mai fost în trecut şi la alte partide.


Un bărbat s-a aruncat, astăzi, de pe podul din zona Pieţei Centrale din Târgu Jiu în apa lacului de acumulare de pe râul Jiu.


Marius Vlaicu, şeful Crucii Roşii din judeţul Gorj, este infectat cu COVID-19. Testul a fost efectuat ieri, iar astăzi a venit şi rezultatul.


Gheorghe Găvănescu a fost primar al fostei comune Corneşti, din judeţul Gorj, în perioada de dinainte a invaziei armatelor Puterilor Centrale. Acesta mai era cunoscut şi sub porecla de Zdruţă a lu̕ Budiber. A reuşit să ajungă călare din Oltenia până în Moldova.


Şase companii renumite la nivel mondial în construcţia de autovehicule au depus, la jumătatea anilor ’60, oferte pentru fabricarea de maşini în România. În final, Nicolae Ceauşescu a hotărât să accepte oferta fancezilor de la Renault, care au venit la Bucureşti cu prototipul autoturismului Renault 12, viitoarea Dacia 1300.


Circulaţia pe Transalpina, cel mai înalt drum din România, s-a redeschis de astăzi, de la ora 8,00, pe tot traseul drumului. Anunţul a fost făcut de către reprezentanţii Drumurilor Naţionale. Pe perioada iernii, sectorul cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului a fost închis.


Activitatea şantierului din comuna Turcineşti care se ocupă de introducerea gazoductului BRUA a fost închisă timp de două săptămâni de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj, după e 14 lucrători au fost infectaţi cu COVID-19.


Un tânăr de 26 de ani, din comuna Stoina, judeţul Gorj, este acuzat că nu a respectat obligaţia autoizolării la domiciliu.


Un şofer aflat în stare de ebrietate a refuzat să oprească, ieri, la semnalele unui echipaj de poliţie, care a pornit în urmărirea acestuia.


Gigel Capotă, directorul finaciar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu şi fost comisar şef al Gărzii Financiare Gorj, a fost trimis în judecată de procurori pentru evaziune fiscală.


Trei gorjeni, printre care şi un copil în vârstă de nouă ani, s-au rătăcit în pădure. Aceştia au sunat la 112 şi autorităţile au pornit în căutarea lor.


A fost rupere de nori, miercuri după-masă, în judeţul Gorj. Mai multe străzi din Târgu Jiu şi câteva spaţii comerciale au fost inundate.


Un român care a stat 24 de ore în vama Nădlac ca să intre în ţară a avut un conflict violent cu un echipaj de vameşi maghiari. Bărbatul susţine că unul dintre vameşi l-a împins, iar altul a vrut să-l lovească cu portiera maşinii.


Un bărbat care a venit din străinătate şi a intrat în izolare la domiciliu a fost găsit pe o stradă din municipiul Târgu Jiu.


un accident rutier a avut loc, în această dimineaţă, pe Defileul Jiului, În urma evenimentului rutier, o persoană a fost rănită.


Localnicii dintr-o comună a judeţului Gorj, care au hăituit un urs rătăcit, sunt cercetaţi penal de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de braconaj.


Un jandarm care era dat dispărut de aproximativ trei luni a fost găsit decedat, astăzi, în râul Bega, pe teritoriul oraşului Timişoara.


Un urs rătăcit, care a ajuns pe teritoriul unei comune dintr-o zonă de deal, din judeţul Gorj, a fost hăituit de căţiva localnici. Aceştia au asmuţit mai mulţi câini asupra animalului.


Patronul unui fast-food din zona centrală a municipiului Târgu Jiu a fost amendat cu suma de 2.000 de lei de către poliţiştii locali, pentru că pe terasa unităţii au fost găsiţi mai mulţi clienţi.


Opt persoane, care prestau activitate fără forme legale de angajare pentru două societăţi care efectuează lucrări de construcţii în comuna Urdari şi municipiul Târgu-Jiu, au fost depistate, ieri, în timpul unor controale inopinate efectuate de inspectorii de muncă din Gorj.


Un tânăr de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale pentru că a ameninţat mai multe persoane pe reţelele sociale.


Medicul chirurg Oleg Ivanov, de la Spitalul Orăşenesc Bumbeşti Jiu, a suferit un infarct astăzi, în timp ce se afla la spital.


În contextul depunerii cererii de asistenţă tehnică pentru elaborarea planurilor de tranziţie teritorială pentru finanţare prin Programul de Sprijin pentru Reforme Structurale la Secretariatul General al Guvernului, în calitate de Autoritate Coordonatoare, solicitarea României a fost aprobată de Comisia Europeană.


Ion Călinoiu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj şi ex-director al Sistemului de Gospodărire al Apelor (SGA) Gorj, în prezent pensionar, este angajat din această săptămână în funcţia de şef al Biroului Regionalizare din cadrul Aparegio, operatorul de apă şi canalizare din judeţul Gorj.


Sectorul brânzeturi-lactate din Piaţa 9 Mai, din municipiul Târgu Jiu, a fost închis de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj, după ce o comerciantă a fost depistată cu COVID-19.


Primul deces a fost înregistrat la Spitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti, care a fost desemnat să se ocupe de tratarea pacienţilor infectaţi cu COVID-19.


Un bărbat, de  35 ani, din municipiul Târgu Jiu, a sesizat faptul că în timp ce dărma o anexă veche din gospodăria sa din comuna Runcu, a găsit un pistol în grinda de susţinere a peretelui, ce urma să-l demoleze.


Un tânăr din comuna Văgiuleşti, judeţul Gorj, a fost prins la volanul unui autoturism cu un permis de conducere fals.


Bătălia din 10/23 octombrie 1916 de la Predeal, din Primul Război Mondial, a fost una specială. Localitatea de graniţă din vechiul Regat a fost apărată cu eroism de soldaţii români, în cinstea lor ridicându-se zece ani mai târziu un monument, cunoscut sub numele de Templul de la Predeal.


O tănără mamă, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a decedat duminică, 17 mai, în urma unei afecţiuni grave de care sufere.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2020 Pandora Impex SRL.