Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Un bărbat în vârstă de 47 de ani din localitatea Vulcan, judeţul Hunedoara, a fost salvat, noaptea trecută, de salvamontiştii gorjeni, după două zile petrecute singur pe munte.


Conducerea clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu a decis ca intrarea să fie liberă la peluze şi tribuna a II-a la meciul de sâmbătă împotriva formaţiei Viitorul.


Jocul slab şi rezultatele dezastruoase din primele etape au determinat conducerea clubului Pandurii să caute jucători pentru linia de fund, dar şi pentru apărare.


Meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, împotriva echipei Viitorul, va avea o însemnătate foarte mare în privinţa evoluţiei echipei gorjene.


Mijlocaşul Paul Anton a declarat că nu a avut curajul să se uite la clasamentul în care Pandurii penultimul loc. Fotbalistul a spus că-i ruşine de actuala poziţie a echipei gorjene.


Ansambluri din şapte ţări participă la ediţia a XII-a a Festivalului Internaţional de Folclor. Bugetul alocat festivalului se ridică la 100.000 de lei.


Un lucrător care muncea la construcţia mall-ului din Târgu Jiu a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, după ce a fost lovit de o placă rigips.


Laurenţiu Ciurel, managerul privat al Complexului Energetic Oltenia (CEO), este urmărit penal de DNA, în dosarul lui Dan Şova, pentru comiterea a trei infracţiuni de abuz în serviciu, cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, din care una în formă continuată.


Soţul unei bolnave a fost trimis în judecată de Parchetul de pe Lângă Tribunalul Gorj pentru că a vrut să-i ofere mită unui medic de la Serviciul de evaluare complexă a persoanelor adulte cu handicap.


Unul dintre agresorii celor doi mineri bătuţi cu bestialitate de hoţii de fier vechi a fost reţinit, ier, pentru 24 de ore.


Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu, are în continuare în jucători, deşi înfrângerea usturătoare în faţa formaţiei Steaua a fost greu de digerat de către acţionarii echipei.


Greenpeace şi Bankwatch România au obţinut în instanţă anularea Acordului de mediu pentru „Scoaterea definitivă din fondul forestier a suprafeţei de 66,5 ha din care terenuri forestiere 58,9 hectare amplasate pe raza în Ocolul Silvic Târgu Jiu.


Un bătrân din municipiul Târgu Jiu, în vârstă de aproape 80 de ani, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de jandarmi în timp ce pescuia cu un dispozitiv artizanal monofilament „tip paraşută”.


Acţionarii clubului Pandurii s-au săturat de înfrângerile ruşinoase suferite de echipă în primele etape ale campionatului şi au cerut convocarea Adunării Generale a Acţionarilor (AGA).


A XII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor de la Târgu Jiu a debutat în această seară. Ansamblurile participante au participat la o paradă a portului tradiţional.


Alegerile privind desemnarea liderilor din cadrul Sindicatului Miner Energie Rovinari (SMER) vor avea loc mâine în oraşul Rovinari.


De astăzi a început a doua sesiune a examenului de Bacalaureat. Aproape 1600 de candidaţi s-au înscris la examenul de maturitate.


Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj a declanşat o anchetă în cazul femeii din satul Croici, comuna Mătăsari, care şi-a îngropat nou-născutul.


Zeci de concurenţi amatori şi profesionişti au participat, ieri, la cea de-a patra ediţie a Maratonului Recunoştinţei, care s-a desfăşurat în municipiul Târgu Jiu. Printre participanţi s-a numărat campioana olimpică la maraton, Constantina Diţă Tomescu, care a venit special din SUA, acolo unde trăieşte, pentru a participa la aceste eveniment sportiv.


Autorităţile au amplasat în acest weekend o placă informativă pe o clădire din Târgu-Jiu în care faimosul sculptor român Constantin Brâncuşi a lucrat ca ucenic în anul 1887, la vârsta de 11 ani.


În vara anului viitor, Comitetul pentru patrimoniul mondial din cadrul UNESCO va analiza includerea Ansamblului monumental «Calea Eroilor de la Târgu Jiu între cele mai importante monumente ale lumii.


Atmosfera din perioada în care Brâncuşi a realizat la Târgu Jiu Ansamblul monumental «Calea Eroilor» a fost recreată ieri în centrul municipiului.


O maşină parcată la o distanţă de aproximativ o jumătate de kilometru de Mănăstira Tismana a luat foc, chiar în timp ce proprietarii asistau la slujba de Sfânta Maria.


Mii de credincioşi din toată ţara au fost prezenţi, astăzi, la Mănăstirea Tismana, la slujba de Sfânta Maria. Printre aceştia s-a aflat şi Elena Udrea, preşedinta PMP, aflată într-o vizită politică în judeţul Gorj.


Poliţiştii gorjeni au descoperit, azi-noapte, un prunc îngropat în una din încăperile cocioabei unei femei din localitatea Croici, comuna Mătăsari, din Gorj.


Pandurii va juca în această seară, de la ora 21.00, cu Steaua, în Ghencea. Antrenorul Petre Grigoraş vrea, în primul rând, ca echipa sa să-şi îmbunătăţească jocul.


Campioana olimpică la maraton, Constantina Diţă Tomescu, şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă. Evenimentul va avea loc în luna octombrie, la Maratonul de la Bucureşti.


Zeci de meşteri populari din toate zonele ţării au venit la Târgu-Jiu pentru a-şi vinde produsele tradiţionale pe care le realizează.


Patru tineri din comuna Stăneşti au găsit în pământ cranii umane şi mai multe cartuşe. Osemintele au fost descoperite lângă un drum forestier din localitate la care se efectuau lucrări.


Un singur salariat s-a ales cu desfacerea contractului de muncă, iar altul s-a ales cu reducerea salariului pe trei luni.


O cetate geto-dacică de refugiu şi mai multe vestigii care au o vechime de aproximativ 2500 de ani au fost scoase la lumină în urma săpăturilor efectuate de arheologii din cadrul Muzeul Judeţean de Istorie împreună cu specialiştii Institutului de Arheologie din Bucureşti.


Sediul Primăriei municipiului Târgu-Jiu se află în proces de restaurare. Lucrările se vor desfăşura pe o perioadă de trei luni şi se ridică la o valoare de 200.000 de lei.


Toate cele cinci cluburi pentru pensionari din municipiul Târgu-Jiu, care sunt dotate cu aparate de aer condiţionat, vor fi transformate în adăposturi anticaniculă. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de caniculă şi disconfort termic pentru zilele de 12,13 şi 14 august.


Festivalul Berii se va desfăşura şi anul acesta în municipiul Târgu-Jiu. Locul de desfăşurare va fi, ca de obicei, insuliţa de pe Jiu, de lângă Parcul Central.


Peste 100 de angajaţi din cadrul Complexului Energetic Oltenia sunt în pericol să-şi piardă locul de muncă, pentru că oamenii nu au fost de acord să fie tranferaţi la serviciul de pază.


Complexul Energetic Oltenia (CEO) se află într-o situaţie dificilă, dar cu toate acestea îşi permite să achită tot felul de bonificaţii salariaţiilor.


Festivalul de folk «Poarta Sărutului», care s-a desfăşurat la Teatrul de Vară din Târgu Jiu, s-a încheiat azi-noapte, cu recitaluri de excepţie susţinute de unii dintre cei mai apreciaţi artişti.


Ziua Minerului va fi sărbătorită, ca în fiecare an, de Sfânta Maria, în dumbrava din comuna Câlnic. Minerii gorjeni sunt aşteptaţi să se distreze de ziua lor.


Mihai Prunariu, preşedintele clubului Pandurii, a reacţionat pe facebook după înfrângerea neaşteptată în faţa echipei Ceahlăul Piatra Neamţ. Acesta a spus că principala responsabilitate o poartă jucătorii.


Viaţa localnicilor din satul Seciurile, comuna Roşia de Amaradia, s-a transformat din nou într-un adevărat coşmar. O pădure aflată la aproximativ 500 de metri de casele lor a fost înghiţită de pământ. În urmă cu opt ani, satul a mai fost afectat de o alunecare de teren de mari proporţii, atunci când aproximativ 200 de locuinţe au fost afectate, multe dintre ele fiind distruse în totalitate.


Alunecările de teren din satul Seciuri, din comuna Roşia de Amaradia, s-au reactivat în urma ploilor abundente din această vară. Pădurea de pe o suprafaţă întinsă a fost înghiţită de pământ.


Fostul antrenor al echipei Pandurii, Cristi Pustai, se întoarce la Târgu Jiu. Acesta va lua parte la Festivalul de Folk care va începe astăzi, la Teatrul de Vară.


Festivalul de Folk şi Baladă «Poarta Sărutului» a fost în pericol de a nu se mai desfăşura în acest an. Organizatorii au reuşit să obţină abia în ultimul moment fondurile necesare organizării evenimentului.


Sindicatului «Lignitul Oltenia», primul sindicat care a aderat la Federaţia „Univers“ ar putea să se retragă din organizaţie.


Campusul şcolar de la Bârseşti ar putea fi finalizat cu fonduri europene. Investiţia a început în anul 2008, dar a fost abandonată după un an de la începerea lucrărilor din cauza lipsei banilor.


Lucrările de modernizare a Drumului Naţional 66 au fost întrerupte, în urmă cu două zile, de către constructorul spaniol în urma unei adrese primite de la Direcţia de Cultură Gorj.


Participare redusă din partea credincioşilor la slujba de la Mănăstirea Lainici, cu ocazia sărbătorii ”Schimbarea la Faţă”.


Raportul Corpului de Control al Complexului Energetic Oltenia (CEO) a fost finalizat ieri. 12 angajaţi de la Cariera Roşiuţa implicaţi în scandalul lăcătuşului proxenet, care era pontat fictiv la lucru în timp ce se ocupa de reţeaua de prostituate pe care o conducea, vor fi sancţionaţi cu desfacerea contractului de muncă şi cu diminuarea salariului pe o perioadă cuprinsă între o lună şi trei luni.


Tabăra Naţională de Pictură „Iosif Keber“ cu participare internaţională şi-a deschis porţile astăzi. Manifestarea se va derula în perioada 5-12 august.


âteva mii de credincioşi sunt aşteptaţi mâine, miercuri, 6 august, de praznicul Schimbarea la Faţă a Mântuitorului Iisus Hristos, la Mănăstirea Lainici din judeţul Gorj.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2014 Pandora Impex SRL.