Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Aparatura găsită în biroul lui Laurenţiu Ciurel a fost ridicată de poliţiştii, după ce Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Gorj s-a autosesizat în legătură cu acest caz.


Ion Tudor rămâne în fruntea Secţiei Drumurilor Naţionale Târgu Jiu, după ce mandatul acestuia a fost prelungit pe perioada în care titularul de drept, Dumitru Leuştean este suspendat din funcţie, acesta fiind primarul oraşului Novaci.


Patru copii din comuna Mătăsari, cu vârste cuprinse între 4 şi 15 ani, au fost lăsaţi singuri de mama lor într-un apartament din localitate.


Mihail Moruzov este considerat părintele spionajului românesc, fiind cel care a pus bazele primului serviciu care se ocupa cu acest gen de activităţi. Până atunci, Mozurov s-a făcut remarcat în Primul Război Mondial, când a dat lovituri neaşteptate germanilor.


Biroul lui Laurenţiu Ciurel fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, a fost mutat la sediul Diviziei Miniere. De asemenea, conducerea companiei nu a stabilit ce director îşi va desfăşura activitatea în biroul lui Ciurel.


Membrii comisiei care s-a ocupat cu eliberarea biroului fostului manager al Complexului Energetic Oltenia au scos butucul de la uşă, pentru că nu au găsit cheia de rezervă.


O asistentă medicală de la Secţia Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a fost penalizată cu 10% din salariu pe o perioadă de trei luni, iar şeful secţiei şi-a dat demisia sub formă de protest, în urma morţii unui bebeluş în pântecele mamei.


Poliţiştii rutieri au reţinut 3.746 de permise de conducere în urma acţiunilor efectuate în anul 2015. De asemenea, au fost retrase  1.686 de certificate de înmatriculare.


Ion Ruşeţ, şef al Departamentului de Administrativ şi servicii din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO), a spus că toate bunurile găsite în biroul lui Ciurel au fost sigilate şi păstrate în acelaşi loc.


O comisie a intrat, ieri, în biroul fostului manager al Complexului Energetic Oltenia (CEO), Larenţiu Ciurel, care a fost notificat să părăsească încăperea până pe data de 2 februarie.


Poliţiştii rutieri au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea accidentelor de circulaţie produse pe fondul neacordării de prioritate pietonilor, pentru combaterea nerespectării altor norme rutiere de către participanţii la trafic şi asigurarea fluenţei traficului rutier în zonele aglomerate.


Un angajat de la societatea Energomontaj care realiza o serie de lucrări în cadrul Termocentralei Turceni a căzut în gol de la o înălţime de 14 metri şi nu mai are semne vitale.


28.000 de pui au murit din cauza lipsei de hrană la Avi Instant Târgu Jiu, iar alte 5.000 de păsări sunt pe cale de sucomba din acelaşi motiv. Pentru acest fapt, unitatea a fost sancţionată cu 15 milioane de lei vechi de către Direcţia Sanitar-Veterinară şi Siguranţa Alimentară Gorj.


O parte din pista de atletism de la Stadionul Municipal a fost afectată de lucrările de construcţie, deşi proiectul prevedea că nu va avea de suferit, mai ales că investiţia s-a ridicat la zece miliarde de lei vechi şi a fost realizată nu cu mult timp înainte de demararea proiectului.


Constantin şi Mihail Cârstenoiu, fraţii din comuna Slivileşti care au sechestrat, violat şi tâlhărit o vecină în vârstă de 55 de ani, au fost arestaţi preventiv pe o perioadă de 29 de zile de Judecătoria Motru.


Elvira Godeanu a primit renumele de „marea doamnă a teatrului românesc“, pentru modul remarcabil în care îşi interpreta rolurile, dar şi pentru frumuseţea ei tulburătoare.


Complexul Energetic Oltenia (CEO) a fost amendat cu suma de 60.000 de lei de Garda Naţională de Mediu (GNM). Amenda a fost aplicată pentru operarea blocurilor energetice 1 şi 7 de la Termocentrala Turceni, fără respectarea prevederilor legale privind emisiile industriale.


28.000 de pui au murit de foame la societatea Avi Instant Târgu Jiu. Inspectorii sanitar-veterinari şi comisarii de la Garda de Mediu s-au deplasat la faţa locului.


Cornelia Lupu, femeia de 53 de ani, din comuna Slivileşti, care a fost violată duminica trecută de doi fraţi, a povestit clipele de coşmar prin care a trecut.


„Botezul viilor“, o manifestare tradiţională organizată cu ocazia Sfântului Trifon, ocrotitorul viilor, pomilor fructiferi, s-a desfăşurat, ieri, în plantaţia de viţă de vie nobilă şi de pomi fructiferi deţinută în comuna Bălăneşti de inginerul horticol Ion Cochină, preşedintele Asociaţiei Viticole «Dealul Bălăneşti», cel care organizează această manifestare de şapte ani.


Şapte gorjeni au fost ridicaţi de procurorii DIICOT, sub acuzaţia că au dat o spargere la un magazin de bijuterii din Slovacia


O serie de percheziţii au fost efectuate de oamenii legii într-un caz care vizează sustragerea de bijuterii din Slovacia.


Aparegio Gorj, operatorul de apă şi canalizare, vine în sprijinul abonaţilor săi cu o platformă online care va oferi beneficiarilor posibilitatea de a completa citirea apometrelor, de a achita facturile aferente sau de a înregistra sesizări.


Doi bărbaţi, din comuna Slivileşti, sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi tâlhărie.


Un simplu consilier financiar trimis de Societatea Naţiunilor a ajuns să controleze viaţa din România timp de mai mulţi ani şi să ducă ţara aproape de colaps.


Petre Stăncioi a fost arestat la domiciliu. Decizia a fost luată de către Judecătoria Târgu Jiu, care a respins propunerea procurorilor de arestare preventivă.


Pentru a-şi satisface nevoile personale şi gospodăreşti, ţăranii înzestraţi cu pricepere au practicat şi meşteşuguri, iar cu timpul s-au specializat, devenind ţărani cu o nouă ocupaţie, care le completa veniturile.


Suspecţii din dosarul spargerilor din vile de lux ale unor persoane potente financiar din Gorj au fost puşi în libertate de către Judecătoria Târgu Jiu.


Membrii grupării care era specializată în furturi din vile de lux ale unor persoane cu potenţă financiară au ajuns după gratii, în urma acţiunilor desfăşurate ieri de poliţiştii gorjeni.


Emil Răgman a renunţat să mai candideze la funcţia de primar al comunei Prigoria. Acesta se va retrage şi din politică, urmând să se ocupe doar de creşterea oilor.


Mikado Snow este o pisică din rasa British shorthair care are pagină de Facebook şi sute de admiratori. Aproape în fiecare zi, fanii pisicuţei intră pe contul ei ca să urmărescă ce năzbâtii a mai făcut şi să admire fotografiile postate de stăpânii acesteia.


Oamenii legi au ridicat mai multe bijuterii, ceasuri, telefoane mobile şi sume de bani în lei şi alte valute de la locuinţele suspecţilor.


Petre Stăncioi a fost scos de mascaţi din locuinţa sa din municipiul Târgu Jiu şi dus la sediul poliţiei, unde urmează să fie audiat în legătură cu furturile înregistrate în mai multe vile de lux.


Petre Stăncioi, un fost om de afaceri din Târgu Jiu, este principalul suspect în cazul furturilor din locuinţe de lux.


Poliţiştii efectuează, în această dimineaţă, 21 de percheziţii domiciliare la mai multe persoane bănuite de furturi din locuinţe.


Trei victime au căzut în apa îngheţată a barajului de acumulare de pe râul Jiu, iar salvamontiştii gorjeni au sărit să-i salveze. Evenimentul a avut loc în zona podului istoric din Parcul Central.


Atacantul Liviu Antal a fost transferat de Pandurii. Anunţul a fost făcut de preşedintele clubului, Narcis Răducan, în cadrul unui interviu acordat pentru site-ul echipei.


Peste 26.000 de contribuabili din municipiul Târgu-Jiu, persoane fizice şi juridice, vor putea beneficia de anularea majorărilor de întârziere pentru impozitele restante.


Solicitanţii de permise auto dar şi cei care doresc să înmatriculeze un autoturism pot plăti taxele, începând din această săptămână, la ghişeele Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere Şi Înmatriculare a Vehiculelor Gorj.


Boierul Stoica Rioşeanu, din judeţul Gorj, a avut o contribuţie importantă la succesele obţinute de Mihai Viteazu atât pe plan militar, cât şi diplomatic. El a fost unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai domnitorului.


O casă din localitatea Bumbeşti Jiu a ars în numai două minute. Focul a pornit de la o oală cu untură şi a afectat întâi hota, după care s-a extins în toată casa.


Un bărbat de etnie romă foarte cunoscut din municipiul Târgu Jiu a ajuns după gratii. „Sandokan“ este cunoscut ca un individ foarte periculos, care inspiră teamă.


Mandatul pe care Ion Tudor îl are în fruntea Secţiei Drumurilor Naţionale (SDN) Târgu Jiu se apropie de final. Acesta va expira în luna februarie, iar Ion Tudor a depus o cerere de prelungire a mandatului.


Campionatul va fi reluat peste aproximativ două săptămâni. Pandurii Târgu Jiu va disputa pe data de 12 februarie meciul cu ASA Târgu Mureş din etapa a 24-a.


Poliţiştii de investigaţii criminale au descoperit, în urma percheziţiilor efectuate în această dimineaţă la locuinţele unor romi, mai multe săbii, cartuse şi valută.


Poliţiştii de investigaţii criminale efectuează 13 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane din Târgu Jiu, Târgu Cărbuneşti, Bucureşti şi Balş, judeţul Olt.


Medicul Liliana Puiu Crăciun, fosta şefă a Unităţii de Primiri Urgenţă din cadrul Spitalului Judeţean Târgu Jiu, a revenit la locul de muncă, după ce interdicţia impusă de Colegiul Medicilor Gorj  a expirat.


O femeie în vârstă de 60 de ani, imobilizată în scaunul cu rotile, a suferit un atac de panică, după ce şi-a dat seama că locuinţa sa a fost cuprinsă de flăcări.


Organizaţiile ecologiste se opun strămutării satului Runcurelu, ca urmare a lucrărilor de exploatare a cărbunelui.


Salvamontiştii gorjeni vor participa la  un exerciţiu de salvare din mediu acvatic în condiţii de iarnă şi temperaturi foarte scăzute.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2016 Pandora Impex SRL.