Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Un bărbat de 26 de ani, din Târgu Jiu este în clasa I. Acesta învaţă abia acum să scrie şi să citească şi se află abia la bastoşane, în cadrul programului „A doua şansă“.


Viorel Nicolovici, în vârstă de 43 de ani, din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, care a fost oprit în trafic de poliţiştii rutieri în timp ce se afla la volanul unei maşini cu numărul de înmatriculare „vn 01 suveran“, este cercetat penal pentru comiterea a două infracţiuni: conducerea unui autovehicul în perioada de suspendare a permisului şi conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare.


Peste 50 de mămici din judeţul Gorj au protestat, ieri după-masă, în Piaţa Prefecturii din centrul municipiului Târgu Jiu faţă de  modul în care medicii din Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu le tratează copiii şi au tras un semnal de alarmă cu privire la condiţiile din spital.


Cucerirea Daciei a fost urmată de o colonizare masivă, care a fost foarte bine organizată de împăraţii romani, începând cu Traian. Bogăţiile Daciei şi împroprietărirea cu terenuri îi atrăgeau pe colonişti.


Un turist danez aflat în zona Rânca s-a rătăcit, luni seara, în Munţii Parâng. Salvamontiştii au reuşit să-l găsească la timp, astfel încât acesta nu a avut de suferit.


Robert Păiuş, primarul PMP al comunei gorjene Stejari, a avut un schimb de replici pe Facebook cu o femeie care i-a atras atenţia cu privire la o greşeală pe care acesta a comis-o într-un mesaj publicat pe reţeaua de socializare.


O femeie de 73 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a murit chiar când se deplasa pe stradă. Evenimentul a avut loc astăzi, în jurul amiezii, lângă Piaţa de Flori, din zona centrală a oraşului.


Semnătura lui Nicolae Daviţoiu apare în calitate de consilier local pe „Planul de Ordine şi Siguranţă Publică a Municipiului Târgu Jiu“ înregistrat în anul 2016, cu toate că acesta nu mai deţinea funcţia de consilier local din anul.


Un şofer care avea la maşină numărul „VN 01 suveran“ a fost oprit în trafic de poliţiştii rutieri din Rovinari. Bărbatul s-a autointitulat „Viorel Suveran“ şi nu recunoaşte actele de stare civilă emise de statul român.


Patru educatoare din comuna gorjeană Roşia de Amaradia sunt dispuse să renunţe la peste un sfert din salariu, pentru ca toate să îşi păstreze locul de muncă.


Mai mulţi sergenţi din cadrul Regimentului numărul 18 Gorj au îndeplinit, în timpul Primului Război Mondial, misiuni de spionaj complicate.


Un tânăr de 22 de ani, din Târgu Jiu, este acuzat de tentativă de omor, după ce şi-a înjunghiat prietenul de pahar cu un cuţit tip baionetă.


Copiii diagnosticaţi cu cancer care sunt internaţi la Secţia de Oncopediatrie a Spitalului Judeţean Craiova au primit, ieri, cadouri din partea Asociaţiei Române de Oncologie „Sfânta Ana” (AROSA). În plus, voluntarii asociaţiei


Inspectorii de muncă aflaţi într-o acţiune de control la o fermă de lângă oraşul Târgu Cărbuneşti, din judeţul Gorj, au fost oripilaţi de ceea ce au descoperit.


Aleksandra, tânăra de 24 de ani din judeţul Gorj care nu era recunoscută ca cetăţean român de instituţiile statului, a trăit, ieri, cel mai fericit moment din viaţa sa. Ea a ţinut în mână, pentru prima dată, propriul act de identitate.


Expediţia lui sir John Franklin, din 1845, în Arctica s-a terminat tragic: toţi membrii echipajului au murit, iar pe unele cadavre s-au descoperit semne de canibalism. Expediţia îşi propunea cartografierea teritoriului Arcticii.


Conducerea societăţii de transport în comun din Târgu Jiu, Transloc S.A., a anunţat că le va desface contractele muncă unui controlor şi unui şofer care au fost prinşi în timp ce primeau bani de la călători, dar fără să le pună la dispoziţie bilete.


Ion Jianu, bărbatul de 52 de ani din localitatea gorjeană Motru care şi-a ucis concubina în chinuri îngrozitoare a primit o pedeapsă de 30 de ani de închisoare.


Doi tineri frizeri din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, au tuns şi bărbierit gratuit zece bătrâni care sunt internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Cei doi şi-au propus să facă gesturi similare în toate centrele medicale din judeţ unde se află bătrâni sau copii săraci.


Mai multe organizaţii politice din judeţul Gorj au acumulat datorii de zeci de mii de lei la plata chiriei pentru sediile pe care le ocupă. Mai mult decât atât, pe lista datornicilor se află şi un partid aflat la putere.


Aproximativ 100 de angajaţi de uzina de muniţie şi armament din Bumbeşti Jiu, judeţul Gorj, au participat, astăzi, la un protest spontan, pentru că „Revoluţia fiscală“ va duce la reducerea veniturilor salariale pentru o parte însemnată a lucrătorilor.


Vasile Udroiu, în vârstă de 41 de ani, profesor şi directorul Liceului Energetic din Târgu Jiu, este cercetat penal de către poliţiştii rutieri, pentru că a refuzat să sufle în etilotest.


Aurel Mandocescu, în vârstă de 42 de ani, din comuna gorjeană Ţânţăreni, este acuzat de tentativă de viol. Victimă este vecina lui, o bătrână în vârstă de 82 de ani, pe care a supus-o la perversiuni sexuale.


Marin Petrescu este unul dintre eroii luptei de la Podul Jiului, care a avut loc în Târgu Jiu, în Primul Război Mondial, la data de 14 octombrie 1916. Acest episod din istoria României reprezintă unul dintre momentele măreţe de eroism de care au dat dovadă românii. Pensionarii, copiii şi chiar femeile au apărat atunci oraşul, alături o companie de poliţişti, împotriva trupelor germane şi chiar au reuşit să respingă inamicul.


Drumul Naţional (DN) 67 D, care leagă judeţul Gorj de Mehedinţi şi Caraş Severin, a fost blocat astăzi de o cantitate de 50 de tone de grohotiş, care a căzut de pe versantul muntelui.


Valeriu Cristian Bărbuică, din Târgu-Jiu, tatăl unui copil de un an şi patru luni care a murit duminica trecută pe patul Spitalului de Urgenţă „Bagdasar Arseni“ din Bucureşti, face declaraţii grave la adresa personalului medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Gorj.


Institutul Cantacuzino din Bucureşti a confirmat că decesul băieţelului în vârstă de patru ani, din municipiul Motru, s-a produs din cauza meningitei.


Un bărbat de 58 de ani, din comuna gorjeană Căpreni, a fost reţinut de poliţie pentru 24 de ore, pentru braconaj.


Medicul Nicoleta Căluţoiu ocupă funcţia de director al Centrului de Transfuzie Sanguină Târgu Jiu. Ea a anunţat că intenţionează să îşi dea demisia din funcţie, pentru că, de la 1 martie, va avea un salariu mai mic decât cel al unui asistent medical.


Un cutremur cu magnitudinea de 2,7 a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 4.55, conform Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.


Dimitrie Cantemir, domnitorul Moldovei în două perioade distincte (martie-aprilie 1693 şi 1710 – 1711), şi un mare cărturar, a realizat o descriere riguroasă a moravurilor moldovenilor. Ospitalitatea, veselia şi puterea credinţei sunt considerate ca cele mai mari virtuţi.


Două femei de serviciu din Gorj care s-au plâns jurnaliştilor că ar putea rămâne fără salarii din cauza modificărilor fiscale au fost chemate de superior la explicaţii.


Florin Albişor, tânărul de 30 de ani, din oraşul Tismana care a dispărut pe data de 7 decembie 2017, a fost găsit astăzi în lacul de acumulare din localitate.


Clubul Sportiv Municipal, înfiinţat de Primăria municipiului Târgu Jiu, face cu ochiul mai multor pretendenţi, care se şi văd la conducerea noi entităţi sportive.


Un bărbat de 40 de ani, din localitatea Arcani, judeţul Gorj, a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile de către Judecătoria Târgu Jiu, după ce şi-a bătut soţia şi fiica minoră, în vârstă de 12 ani.


Un pensionar, în vârstă de 80 de ani, din municipiul Târgu Jiu, şi-a pus capăt zilelor. El s-a aruncat în faţa trenului, în Gara Târgu Jiu.


Moartea Ameliei Earhart, femeia-pilot care reprezintă un adevărat simbol pentru americani, rămâne un mister. După zeci de ani de la eveniment, pe o insulă din Oceanul Pacific au fost descoperite fragmente de la două schelete, unul având încălţăminte de damă, dar şi rămăşiţele unui avion.


O conductă de alimentare cu apă a municipiului Târgu Jiu s-a spart, miercuri seara, iar bulevardul Ecaterina Teodoroiu, unul dintre cele mai circulate din Târgu Jiu, s-a umplut de apă.


Irina Deaconescu, o tânără de 20 de ani din localitatea gorjeană Bumbeşti Jiu, studentă în anul I la Facultatea de Administraţie şi Afaceri din cadrul Universităţii Bucureşti, a povestit pe vlogul personal de pe YouTube motivul pentru a ales să facă videochat şi depresia prin care a trecut după ce rudele şi cei care o cunoşteau au aflat şi au pus-o la zid.


Firma „Succes Dezvoltare 1991“ SRL, deţinută de Alexandru-Răzvan Versin, fiul directorului adjunct al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) Gorj, va prelua activele societăţii Succes Nic Com, care se află în procedură de insolvenţă. Societatea este cel mai mare angajator din domeniul privat din Gorj.


O femeie în vârstă de 24 de ani, din comuna gorjeană Negomir, este căutată de poliţie, fiind dată dispărută, după ce a dispărut de lângă soţul ei.


Doi bărbaţi, de 48 de ani, din oraşul Turceni, au fost prinşi în timp ce transportau, cu o autoutilitară, pe strada 13 Septembrie, din localitate, 15 kg de peşte din specia caras.


Tânărul de 24 de ani, înjunghiat cu sălbăticie în urmă cu câteva zile, pe o stradă din oraşul Bumbeşti Jiu, a povestit momentele cumplite prin care a trecut şi care au determinat mutilarea sa pe viaţă.


Cel mai vechi mister din istoria Americii îl reprezintă dispariţia în totalitate a primei colonii engleze, între anii 1587 şi 1590. Singurul mesaj care a fost lăsat în urma acestui episod a fost unul criptat: „Croatan”, imprimat pe un ţăruş de gard.


Un proiect din Primul Război Mondial a fost descoperit, ieri, într-o pădure din comuna Turcineşti, de lângă Târgu Jiu.


Lupta împotriva cancerului i-a schimbat viaţa Claudiei Şerban, în vârstă de 48 de ani, angajată a Centrului de plasament de la Târgu Cărbuneşti. Ea a fost diagnosticată în urmă cu peste şase ani cu această boala nemiloasă şi de atunci ştie ce contează cel mai mult în viaţă.


Compania energetică de stat Complexul Energetic Oltenia (CEO), din judeţul Gorj, a plătit unei localnice din comuna Fărcăşeşti peste 220.000 de lei pentru o pădure în suprafaţă de 3,3 hectare pe care, în realitate, nu o avea în proprietate.


Un bărbat a fost găsit înecat, în această dimineaţă, în râul Jiu, apropierea Castrului Roman, din localitatea Bumbeşti Jiu.


Unul dintre cele mai mari accidente navale din istoria Angliei s-a petrecut în anul 1120. Moştenitorul tronului Angliei şi sute de tineri de viţă nobilă au murit când „Corabia Albă”, unul dintre cele mai performante vase ale timpului, a dispărut şi nu a mai fost găsit vreodată.


Un tânăr de 24 de ani din oraşul Bumbeşti Jiu, judeţul Gorj, se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost înjunghiat de mai multe ori de către un alt bărbat. Momentul a fost surprins de către o cameră de supraveghere.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2018 Pandora Impex SRL.