Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Poliţiştii gorjeni au efectuat, weekend-ul trecut mai multe acţiuni pentru combaterea transporturilor ilicite de mărfuri.


Patru elevi de la Liceul de Artă şi Muzică din Târgu-Jiu, însoţiţi de doi profesori, împreună cu doi lăutari gorjeni vor pleca, la toamnă, în Statele Unite ale Americii, pentru a susţine mai multe concerte.


Un bărbat de 41 de ani, din Târgu Jiu, a scăpat cu viaţă, după ce a fost lovit de un fulger în timp ce se afla în plantaţia de nuci de la Bârseşti.


Mihai Prunariu, preşedintele echipei Pandurii, s-a declarat mulţumit de rezultatul obţinut de echipa sa în Bănie, scor 1-1, cu CS U Craiova.


136 de candidaţi au obţinut note mai mici de 5, iar 36 au fost notaţi cu 1 şi 2. De asemenea, patru lucrări au fost anulate de comisia de examinare pentru că aveau semne distinctive sau numele nu era scris în locul corespunzător.


Aproximativ 19.000 de angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia (CEO) vor beneficia în perioadă rămasă până la sfârşitul anului de cota de cărbune sau combustibil şi de prima de Crăciun.


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod Portocaliu de instabilitate atmosferică şi ploi însemnate cantitativ, valabilă din această seară, la ora 18.00, până mâine dimineaţă, la ora 10.00.


Un tânăr din Târgu-Jiu a reuşit să termine Universitatea Politehnică Bucureşti, considerată a fi una dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ superior din ţară, ca şef de promoţie. Andrei Suciu a absolvit  cu media 10 toţi anii de studiu şi licenţa.


Fostul consilier local al municipiului Târgu Jiu, Nicolae Daviţoiu, a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională pentru Integritate.


Pandurii Târgu Jiu a mai perfectat un transfer înaintea noului sezon de Liga 1, care va debuta pentru echipa noastră vineri, de la ora 21:00, cu meciul din deplasare de la CS U Craiova.


În scurt timp, toate cablurile electrice şi de telefonie vor dispărea de pe Calea Eroilor din municipiul Târgu Jiu. Lucrările pentru introducerea acestora în subteran au început deja.


Una dintre cele mai mari companii de vânzări din lume va deschide la Târgu-Jiu încă patru supermaketuri, pe lângă centrul comercial care va funcţiona în incinta mall-ului.


Distincţia ”Gorjeanul Anului” a fost acordată astăzi de Consiliul Judeţean elevului Dumitru Călugăru, de la Colegiul Naţional ”Tudor Vladimirescu” pentru rezultatele de excepţie obţinute la concursurile şi olmpiadele naţionale şi internaţionale.


Melodia «Ţara lui Brâncuşi» a fost prezentată astăzi consilierilor judeţeni, care au votat în unanimitate ca piesa să reprezinte Gorjul.


Patrula de jandarmi montani de la Postul Montan Rânca a intervenit, ieri, pentru a aplana un conflict iscat între doi ciobani.


Un concurs cu câinii de serviciu din dotarea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Tudor Vladimirescu” Gorj a avut loc, astăzi, în poligonul chinologic din baza sportivă.


Patru studenţi anul I de studiu din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti se află în stagiului de practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Tudor Vladimirescu” Gorj.


Clubul Pandurii Târgu Jiu va comercializa abonamente pentru turul sezonului 2014-2015 până vineri, 1 august. Cel mai scump abonament costă 250 de lei.


Mijlocaşul Dan Nistor poate evolua pentru Pandurii Târgu Jiu în meciul de la Craiova, cu CS U, după ce a primit cartea verde.


Mihaela Gîrcu, fostă Duvlea, care a ocupat funcţia de contabil şef şi de şef al Corpului de Control al Complexului Energetic Rovinari, este cercetată penal pentru sustragerea mai multor documente, unele chiar cu caracter secret. Aceasta a fost şi trezorier al PDL Gorj, însă, în prezent, nu mai face parte din partid.


O femeie de 62 de ani susţine că a fost la un pas de moarte, după ce i s-a făcut o transfuzie cu o grupă de sânge greşită.


Judeţul Gorj ar putea avea, pentru prima dată, imn oficial. Melodia «Ţara lui Brâncuşi» va fi prezentată mâine dimineaţă, în şedinţa de Consiliu Judeţean.


Perioada de înscriere la Facultatea de Inginerie s-a prelungit, pentru că mai mult de jumătate din locurile oferite au rămas neocupate.


Mai mulţi voluntari români şi străini au început de ieri să amenajeze un părculeţ care va cuprinde un loc de joacă pentru aproximativ 100 de copii cu dizabilităţi internaţi în Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale din Târgu Jiu.


Compania americană CGS, cel mai mare furnizor de soluţii de outsourcing prezent în România, deschide o nouă filială pe piaţa locală, în oraşul Târgu Jiu. Aproximativ 100 de persoane vor fi angajate în cadrul centrului de suport care va fi deschis în oraşul lui Brâncuşi.


Pandurii Târgu Jiu a obţinut, în prelungiri, victoria în meciul împotriva formaţiei Gaz Metan Mediaş şi s-a calificat în sferturile Cupei Ligii.


Un violator urmărit la nivel naţional a fost prins de poliţişti în târgul săptămânal din comuna Bâlteni, sat Peşteana Jiu.


Un hunedorean şi o femeie din judeţul Timiş nu au găsit un alt loc pentru a întreţine relaţii sexuale decât aer liber, în centrul municipiului Târgu Jiu, chiar lângă bustul lui Sergiu Nicolaescu.


Pensionarii din Târgu Jiu pot învăţa limba engleză de la elevi. Cursurile se desfăşoară în perioada vacanţei de vară, la Biblioteca Judeţeană şi la Muzeul de Istorie din oraş. 160 de elevi voluntari s-au oferit să-i ajute pe vârstnici să deprindă limba engleză


Maria şi Alexandru Lupulescu au fost condamnaţi definitiv, astăzi, la închisoare cu executare de către Curtea de Apel Craiova.


Pandurii Târgu Jiu a ajuns la o înţelegere cu formaţia franceză FC Evian, pentru împrumutul pe un sezon al mijlocaşului Dan Nistor la echipa antrenată de Petre Grigoraş.


Mijlocaşul Mihai Răduţ a semnat un contract cu Pandurii din postura de jucător liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu Steaua.


Directorul unei şcoli din Bumbeşti-Piţic a fost cât pe ce să accidenteze maşina de poliţie aflată în misiune, după ce a făcut o manevră surprinzătoare. Oamenii legii au aflat imediat şi explicaţia. Şoferul băuse peste măsură şi se urcase la volan.


Încă 20 de platforme subterane pentru colectarea deşeurilor menajere vor fi amplasate în municipiul Târgu Jiu, pe lângă cele 20 deja existente. Investiţia se ridică la aproximativ 700.000 de EURO şi este realizată de societatea Polaris. 


Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a prezentat reprezentanţilor clubului Pandurii proiectul noului Stadion Municipal.


Un bărbat de 56 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost lovit de fulger, aseară, în timp ce se afla cu vitele la păscut, în zona Preajba.


Echipa antrenată de Petre Grigoraş s-a impus, ieri după-amiază, în faţa echipei Kaposvari Rakoczi, din prima ligă din Ungaria.


Absolvenţii clasei a VIII-a au aflat la ce liceu vor învăţa de la toamnă. Rezultatele înscrierii prin repartizarea computerizată au fost afişate pe site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale. Elevii cu cele mai bune rezultate au optat pentru Colegiile Naţionale „Ecaterina Teodoroiu“, „Tudor Vladimirescu“ şi „Spiru Haret“.


Nouă elevi care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat au fost premiaţi astăzi de către reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj. Cei care au reuşit să obţină note maxime la Evaluare au primit câte 2000 de lei, iar Alexandru Ţîrcă, singurul candidat care a luat 10 la bacalaureat, a beneficiat de 3000 de lei.


Gabriel Răscol, directorul Liceului cu program Sportiv din Târgu Jiu, şi Vasile Udroiu, directorul adjunct al Liceului Energetic, au demisionat ieri, după ce au fost reţinuţi 24 de ore în dosarul în care sunt acuzaţi de luare de mită pentru a-i ajuta pe cei doi fii ai omului de afaceri Nicu Creţu să obţină note mai mari la bac.


Peste 3.500 de elevi care au susţinut Evaluarea Naţională au aflat în această seară la ce licee vor învăţa pe viitor. Rezultatele de la repartizarea computerizată au fost afişate pe site-ul Ministerului Educaţiei, edu.ro.


În prima jumătate a anului, cea mai mare parte a contribuabililor din Târgu Jiu şi-au achitat taxele şi impozitele. Valoarea sumelor încasate la bugetul local este mult mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Cu toate acestea, Direcţia Publică de Venituri a emis peste 20.000 de somaţii pentru cei care au întârziat cu plata dărilor.


Omul de afaceri Nicu Creţu, Gabriel Răscol, directorul Liceului cu Program Sportiv din Târgu Jiu şi Vasile Udroiu, profesor de istorie la Liceul Energetic din Târgu Jiu, au fost eliberaţi în această noapte din arestul Poliţiei Gorj.


Bugetul echipei Pandurii pentru sezonul 2014-2015 va fi de cinci milioane şi jumătate de euro. Cei mai mulţi bani vor intra în contul clubului din aportul adus de cei patru acţionari ai echipei, dar şi din drepturile de televiziune.


Pandurii a câştigat al doilea meci din cantonamentul din Austria cu 3-1 contra bosniacilor de la Velez Mostar, locul 5 în ediţia trecută de campionat.


Pasionaţii de muzică lăutărească ştiu bine unde trebuie să caute dacă vor să angajeze lăutari: în satul gorjean Pîrîul de Pripor, unde există zece tarafuri. Toate familiile au cel puţin un lăutar în componenţă, iar copiii învaţă să cânte înainte de a scrie sau de a citi.


Tabăra Tismana, aflată în proprietatea Mitropoliei Olteniei, a fost amendată de  Direcţia Sanitar-Veterinară şi Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Gorj pentru modul necorespunzator de asigurare a alimentaţiei.


Gabriel Răscol, directorul Liceului Sportiv din Târgu Jiu, Vasile Udroiu, profesor de istorie la Liceul Energetic nr.1, şi omul de afaceri Nicolae Creţu, patronul restaurantului Rebeca din Târgu Jiu şi al unei firme de construcţii, au fost reţinuţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă,  pentru 24 de ore.


O bombă din cel de-Al Doilea Război Mondial a fost găsită de o echipă de muncitori pe Defileul Jiului, pe teritoriul judeţului Gorj.


Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate primul joc de verificare disputat în stagiul din Austria. Echipa antrenată de Petre Grigoraş a remizat cu ungurii de la Nyíregyháza Spartacus, scor 0-0. 


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2014 Pandora Impex SRL.