Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Top modelul Anca Rovenţa, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost înmormântată astăzi în Cimitirul Municipal. Peste 500 de persoane au condus-o pe ultimul drum pe Anca.


Vă prezentăm povestea lui, Alin Petcu, un tânăr din Târgu Jiu student în ultimul an la University of Essex din Colchester, Anglia. El a devenit faimos în reţelele sociale după ce a organizat o manifestare specială de Ziua Naţională a României: împreună cu alţi studenţi români, a încins o horă în centrul oraşului Colchester. Alin este preşedintele „Romanian Society“ din universitatea engleză.


Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a primit, la începutul ultimei şedinţe de Consiliului Judeţean din acest an un cadou neaşteptat. Consilierul liberal Victor Banţa i-a oferit cartea autobiografică a noului preşedinte Klaus Iohannis, «Pas cu Pas».


Un nou caz de trichineloză a fost descoperit la un porc sacrificat într-o gospodărie din localitatea Bumbeşti Jiu. Familia a rămas fără carnea de sărbători.


Noul sediul al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj a fost inagurat astăzi. Investiţia se ridică la suma de peste 1,5 milioane de lei.


260 de colindători din diverse zone ale judeţului Gorj au venit astăzi în Piaţa Prefecturii din municipiul Târgu pentru a prezenta obiceiurile specifice localităţilor din care provin. Din păcate, păstrătorii obiceiurile au cântat şi au dansat la nişte trepte goale, pentru că doar câţiva dintre angajaţii şi reprezentanţii Prefecturii şi Consiliului Judeţean au coborât din birouri ca să-i vadă.


Două dintre cele nouă cadre medicale trimise în judecată în dosarul «Mafia Permiselor» au fost condamnate, ieri, de Tribunalul Gorj, după ce au cerut judecarea conform procedurii simplificate pentru a beneficia de o reducere a pedepsei.


Un şofer în vârstă de numai 18 ani din Turceni, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a accidentat, miercuri seara, un adolescent care se deplasa ca pieton pe drumul judeţean din satul Valea Vii, oraşul Turceni.


Atmsoferă de sărbătoare pe holurile Colegiului Naţional «Spiru Haret» din Târgu Jiu. Colindele difuzate de radioul şcolii răsună în difuzoare.


Două noi autospeciale vor intra  în dotarea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj. Numărul total al maşinilor din parcul auto al unităţii va ajunge, astfel, la 37 de ambulanţe.


Copiii de etnie romă care frecventează grădiniţa acesteie etnii din cartierul Debarcader, din municipiul Târgu Jiu, au primit, astăzi, cadouri.


Trupul neînsufleţit al fotomodelului Anca Rovenţa a fost depus, ieri seară, la capela Bisericii Sfântul Nicolae din municipiul Târgu-Jiu. Înmormântarea va avea loc sâmbătă.


50 de familii nevoiaşe din municipiul Târgu Jiu au primit, din partea Primăriei, cadouri şi brazi de sărbătorile de iarnă.


Băiatul în vârstă de patru ani care a fost rănit în explozia produsă ieri dimineaţă într-un bloc de garsoniere din oraşul Bumbeşti-Jiu a fost transferat la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti.


Poliţistul Radu Ionuţ Cătălin, unul dintre cei trei inculpaţi acuzaţi de tentativă de omor din dosarul lui Ion Cucăilă, a făcut în timpul procesul desfăşurat ieri la Tribunalul Gorj, declaraţii explozive. acesta a spus că Nelu Popescu, colegul său din poliţie, judcecat şi el în acelaşi dosar, l-a ameninţat şi a făcut presiuni asupra lui să nu vorbească la judecată, pentru că îl va „trage în puşcărie“.


Cea de-a IV-a ediţie a balului anual organizat de către Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu va avea loc duminică, 21 decembrie.


Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Muşeteşeti, a devenit dintr-un tânăr masterand la Ştiinţe Politice un bolnav care nu poate să se exprime, cu dificultăţi de deplasare şi cu o inteligenţă specifică unui copil de câţiva ani. Totul în urma unui tratament inadecvat aplicat de medicii de la Spitalul Orăneşesc Bumbeşti Jiu.


Gheorghe Boian, fostul director general de la UM Sadu şi ex director adjunct la compania ROMARM, Bogdan Gabriel-Lucian, fost director tehnic şi de producţie la UM Sadu, şi Dumitru Toloroagă, ex şef secţie în cadrul U.M. Sadu, au fost condamnaţi, astăzi, de Tribunalul Gorj, la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare.


Aproximativ o mie de colindători au călcat, astăzi, pragul Consiliului Judeţean Gorj, pentru a transmite obiceiurile specifice sărbătorilor de iarnă.


Elevii de la Secţia de nai a Liceului de muzică şi arte plastice «Constantin Brăiloiu» din Târgu Jiu care activează în cadrului grupului «Mugurii Zamfirieni» condus de profesorul Mitel Pasăre vor urca, mâine, pe scena Sălii Palatului alături de maestru Gheorghe Zamfir.


Conducerea clubului de baschet Energia Târgu Jiu anunţă că abonamentele pentru returul campionatul 2014/2015 al Ligii Naţionale Masculine de Baschet, pentru următoarea fază a Cupei României, dar şi pentru cele trei meciuri din Last 16-EuroChallenge, fază în care Energia s-a calificat, vor fi puse în vânzare din data de 23 decembrie.


Anca Rovenţa, în vârstă de 26 de ani, originară din Târgu Jiu, a fost găsită decedată, marţi, de către propriii părinţi, în apartamentul din Bucureşti în care locuia. Tânăra era un top model de succes şi, în ultima perioadă, îşi petrecea mai mult timpul la Milano, unde avea mai multe colaborări.


O explozie a avut loc miercuri dimineaţa într-un bloc din localitatea gorjeană Bumbeşti Jiu. Un copil care locuia împreună cu tatăl său a fost grav rănit, suferind arsuri pe faţă şi pe braţe.


Eugen Pârvulescu a fost instalat, oficial, ieri în funcţia de preşedinte al clubului de fotbal Pandurii. Acesta revine la conducerea echipei gorjene, după despărţirea care a avut loc în toamnă.


Mai mulţi poliţişti gorjeni vor pleca, la începutul anului viitor, în Norvegia, pentru a constata cum lucrează colegii lor din ţara nordică şi pentru a afla noi modalităţi de monitorizarea derulate prin fonduri europene.


Copiii din centrele de asistenţă socială din municipiul Târgu Jiu au participat, astăzi, la sacrificarea tradiţională de Crăciun a unui porc.


Elevii din clasa a V-a A de la Colegiul Naţional «Tudor Vladimirescu» (CNTV) au dorit să le facă o bucurie copiilor care sunt nevoiţi să-şi petreacă sărbătorile departe de familiile lor. Este vorba de 13 copii care sunt internaţi în Centrul de plasament din zona Petreşti, din Târgu Jiu, care funcţionează în cadrul Asociaţiei «Copiii noştri de pretutindeni».


Eduard Iordănescu a spus că l-a onorat propunerea de a antrena echipa gorjeană. Noul antrenor al echipei Pandurii s-a declarat optimist şi încrezător în capacitatea jucătorilor pe care-i are la dispoziţie.


Energia a avut o evoluţie slabă în capitala Bulgariei, deşi antrenorul Constantinidis declara că îşi doreşte victoria pentru a termina pe primul loc în grupă.


Eduard Iordănescu, 36 de ani, devine unul dintre cei mai tineri tehnicieni din prima ligă, după ce a devenit antrenor al echipei Pandurii.


Eugen Pîrvulescu este noul preşedinte al clubului Pandurii Târgu Jiu în timp ce Edi Iordănescu este noul antrenor principal al echipei gorjene.  Cei doi au fost prezentaţi oficial în această seară.


Două persoane din Polata, localitate componentă a municipiului Târgu Jiu, au ajuns la spital, după ce au consumat din carnea infestată cu Trichinella a unui porc sacrificat în gospodărie.


Tribunalul Gorj a hotărât, la sfârşitul săptămânii trecute, pedepsele în dosarul privind înşelăciunea cu subvenţii agricole.


Mijlocaşul echipei Pandurii, Dan Nistor, visează la primul trofeu cu Pandurii, Cupa Ligii. Acesta speră să ajungă în finală şi să câştige Cupa.


Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinouiu a declarat că crede în nevinovăţia lui omului de afaceri gorjean Nicolae Sarcină.


Zeci de târgujieni au venit în această dimineaţă la sediul Direcţiei Publică de Protecţie Socială din zona Pieţei Centrale, pentru a intra în posesia ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeană.


Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a răspuns declaraţiilor făcute de către deputatul PSD Scarlat Iriza, care a intervenit telefonic într-o emisiune de televiziune de la un post central şi a spus că şeful Poliţiei Gorj intră în biroul preşedintelui judeţului ca la el acasă şi că, de fapt, acesta este cel care conduce judeţul.


Veronica Iordache, profesoara de la Colegiul Tehnic Mătăsari care a fost accidentată chiar pe trecerea de pietoni, a decedat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Spitalul nr.1 din Craiova.


Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Târgu Jiu, a fost arestat preventiv, după ce a încercat să violeze o tânără din Craiova, căreia îi promisese că o angajează la Complexul Energetic Oltenia. Nicolae Constantinescu mai este suspect şi în alte cazuri de tentativă de viol.


Conferinţa „Actualităţi în terapia şi diagnosticul cancerului” s-a desfăşurat sâmbătă, 13 decembrie 2014, sub organizarea Asociaţiei Române de Oncologie «Sfânta Ana», în colaborare cu Primăria Municipiului Tg-Jiu şi Colegiul Medicilor Gorj.


Şcoala Populară de Artă din Târgu Jiu prezintă, în premieră, mâine, de la ora 12.00, la Muzeul Judeţean, premiera piesei „Poveşti din pădure”. Intrarea este liberă.


Bolnavii de cancer, dar şi persoanele cu dizabilităţi s-au distrat, sâmbătă, seara la Balul de Crăciun, alături de mai mulţi medici de renume.


Acţionarii clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu au anunţat că noul antrenor al echipei gorjene este Edi Iordănescu, fiul selecţionerului Anghel Iordănescu.


Constantin Mornea, principalul suspect al presupusei crime de la Bărbăteşti, a fost pus în libertate astăzi, în urma unei decizii a Tribunalului Gorj.


Patru locuri de muncă sunt scoase la concurs în perioada următoare de către diverse instituţii de stat din judeţul Gorj.


Gorjenii pot face donaţii pentru programul «Banca de Alimente» desfăşurat de către Crucea Roşie. În hipermarketul Carrefour din Shopping City Mall Târgu-Jiu există deja un container cu simbolurile şi sigla Crucii Roşii, pentru cei care vor să doneze alimente de bază.


Echipa de baschet Energia a fost înviunsă categoric, în deplasare, de U Mobitelco Cluj la o diferenţă de 20 de puncte.


Echipa de handbal Energia a ajuns din nou pe ultimul loc, după ce ieri a pierdut meciul disputat în deplasare pe terenul echipei HC Vaslui.


Reprezentantul unei firme din municipiul Târgu Jiu s-a ales cu dosar penal pentru evaziune fiscală, valoarea estimată a prejudiciului fiind de 180.000 de lei.


Un bărbat din municipiul Târgu Jiu a fost reţinut de poliţie pentru 24 de ore, pentru agresiune sexuală şi tâlhărie. Acesta se prezenta drept administrator de firmă care face angajări, dar le cerea femeilor care doreau să se angajeze să întreţină relaţii sexuale.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2014 Pandora Impex SRL.