Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Doi poliţisti sunt cercetaţi de către conducerea Inspectoratului de Poliţie al judeţului (IPJ) Gorj, după ce au fost filmaţi într- un bar din comuna Berleşti în timp ce jucau tenis tenis de masă.


O tânără de 21 de ani, din comuna Bâlteni, a fost prinsă de poliţiştii rutieri în timp ce se afla sub influenţa alcoolului la volanul unui autoturism.


Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj (IPJ) are, începând de astăzi, un nou comandant. Este vorba de Cristian Muscălescu, care a ocupat anterior funcţia de şef al Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara


Nicu Pasăre, fostul şef al Postului de Poliţie al comunei Urdari, trimis în judecată pentru favorizarea infractorului, a fost găsit vinovat de Judecătoria Târgu-Jiu şi condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.


Medicii care s-au ocupat de tratarea tânărului Ionuţ Vişean, de 23 de ani, din Târgu Jiu, care a murit după o banală entorsă, nu au greşit cu absolut nimic. Este concluzia la care a ajuns comisia numită de conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, pentru a ancheta acest caz.


Un bărbat de 45 de de ani, din localitatea Turceni, a sesizat poliţia, după ce s-a trezit că din heleşteul din curtea locuinţei sale i-a dispărut aproape tot peştele.


Doi bărbaţi daţi în urmărire la nivel naţional, pentru că au fost condamnaţi la pedepse privative de libertate pentru furt, au fost prinşi de poliţiştii gorjeni.


Accidentul vascular cerebral reprezintă se află printre principalele trei cauze majore de deces, alături de bolile cardiace şi cancer. În multe cazuri, pacienţii rămân cu sechele pentru tot restul vieţii. Alimentaţia, stresul şi regimul de viaţă reprezintă factorii care joacă un rol important în apariţia unei afecţiuni de acest gen.


Bărbatul din comuna Ioneşti care şi-a ucis din gelozie soţia cu mai multe lovituri de cuţit a fost condamnat la 16 ani de închisoare.


Tribunalul Gorj a aprobat, ieri, intrarea în insolvenţa a clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu. Societatea CONSULTING COMPANY IPURL  a fost desemnat de către instanţa de judecată ca administrator judiciar.


Primul şi ultimul interviu acordat de comisarul-şef de Poliţie Marius Costinel Dascălu, care a condus până zilele trecute Poliţia Gorj, a fost acordat publicaţiei ”Adevărul”, pentru campania ”România infractorilor necunoscuţi”. Acesta a vorbit despre modul în care trebuie să se comporte un poliţist atunci când îşi termină serviciul şi despre cum au afectat scandalurile din fruntea Ministerului de Interne imaginea Poliţiei Române.


Procesul în care Ion Călinoiu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj este judecată pentru fals în declaraţii, a ajuns la final. Termenul pentru emiterea hotărârii judecătoreşti a fost stabilit pentru data de 25 octombrie.


O bătrână de 83 de ani, din comuna Ciuperceni, care participa la un proces de fond funciar la Tribunalul Gorj a fost scoasă pe targă, ieri, din sala de judecată.


Un bărbat de etnie romă a ajuns la spital cu răni grave, după ce a fost implicat într-un scandal de proporţii care a avut loc în cartierul Obreja.


Un bărbat din Târgu Cărbuneşti a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, după ce a condus un autoturism sub influenţa alcoolului şi a accidentat-o intenţionat pe soţia sa.


Alexandru Ţundrea  este cel mai bătrân gorjean. Acesta s-a născut în anul 1910 şi a atins vârsta de 105 ani. Alexandru Ţundrea a luptat pe front împotriva ruşilor în cel de-Al Doilea Război Mondial, a fost rănit şi a căzut prizonier. A trecut în mai multe rânduri pe lângă moarte, dar a reuşit să supravieţuiască.


Singurul muzeul al portului popular gorjenesc şi-a redeschis porţile după ce clădirea a fost reabilitată. Muzeul se află în localitatea Tismana, recunoscută pentru meşterii care mai realizează şi acum costume populare.


Reprezentanţii Sindicatului „Justiţia Oltenia“ s-au întâlnit, la sfârşitul săptămânii trecute, personalul auxiliar de specialitate şi cel conex din cadrul instanţelor judecătoreşti şi parchetelor gorjene.


Marius-Costinel Dascălu nu mai este de ieri şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Gorj, pentru că cererea acestuia de ieşire la pensie a fost aprobată.


O învăţătoare în vârstă de 58 de ani din comuna Berleşti a fost găsită moartă, în această dimineaţă, în propria locuinţă.


Circulaţia feroviară a fost închisă, în această dimineaţă, între Valea Sadului şi Lainici după ce firul de contact a fost rupt de mai mulţi copaci care au căzut.


Preşedintele Klaus Iohannis va participa pe data de 28 octombrie la manifestările care se vor desfăşura în municipiul Târgu Jiu, pentru comemorarea Luptei de la Podul Jiului, atunci când populaţia civilă a oraşului Târgu Jiu a reuşit să ţină piept militarilor nemţi, care nu au reuşit să ocupe oraşul.


Un indonezian în viaţă are vârsta de 145 de ani, actele sale de naştere fiind recunoscute de către autorităţi. Totuşi, cel mai bătrân om de pe Pământ, conform Guinness Book, este Jeanne Calment, din Franţa, care a trăit 122 de ani.


Biserica „Sfinţii Voievozi”, aflată în Piaţa Victoriei, din municipiul Târgu Jiu, este unică în România, pentru că pe zidurile exterioare nu sunt pictaţi sfinţi sau alte scene biblice, ci filosofi. Creaţia îi aparţine pictorului Iosif Keber, considerat al doilea mare artist al municipiului Târgu Jiu, după Constantin Brâncuşi.


„Festivalul castanului“ s-a desfăşurat, ieri, în localitatea Tismana, acolo unde există plantaţii şi o rezervaţie naturală. Ajuns la cea de-a patra ediţie, manifestarea este organizată în cadrul unui proiect cu finanţare europeană.


Un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Motru, care acuzat de comiterea a 13 fapte de furt, pe teritoriul Germaniei, a fost prins de poliţişti.


Părinţii unei fetiţe care a venit pe lume în urmă cu doar o lună îi acuză pe medici că i-au produs o fractură de claviculă chiar la naştere.


Aproximativ 180 de candidaţi au susţinut, ieri, la Şcoala generală Pompiliu Marcea din Târgu Jiu, proba scrisă de la concursul pentru ocuparea posturilor de directori sau directori adjuncţi la 101 unităţi de învăţământ din judeţul Gorj.


Un tânăr de 23 de ani a murit marţi, 11 octombrie, la Compartimentul de Terapie Intensivă din cadrul Secţiei de Cardiologie a Spitalului Judeţean Târgu-Jiu. Ionuţ Vişean suferise cu şase zile înainte de a muri o banală entorsă, după un meci de fotbal împreună cu colegii de serviciu.


Vasile Craiu a fost considerat cel mai bun pilot militar din Primul Război Mondial. Acesta este o adevărată legendă a aviaţiei româneşti.


Un tânăr de 23 de ani a murit, în această dimineaţă, la Terapie Intensivă din cadrul Secţiei de Cardiologie a Spitalului Judeţean Târgu Jiu. În urmă cu o săptămână, acesta suferise o entorsă.


240 de candidaţi s-au înscris pentru ocuparea celor 19 posturi scoase la concurs de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Gorj în localităţile din mediul rural şi urban din judeţul Gorj.


Medicul neurolog Grigore Ion Şerbănescu, sau Griguţ, aşa era cunoscut de toată lumea, a fost condus, ieri, pe ultimul drum de către familie, prieteni şi mai mulţi medici din judeţul Gorj. Acesta a încetat din viaţă la vârsta de 87 de ani. Griguţ lasă în urma sa o avere despre căre se născuseră adevărate poveşti chiar din perioada comunistă.


Circulaţia pe Transalpina, cea mai înaltă şosea din ţară, este închisă de sâmbătă, între Rânca şi Obârşia - Lotrului, când mai mulţi turişti nu au mai putut înainta cu un microbuz, din cauza zăpezii şi gheţii de pe partea carosabilă.


Un scandal de proporţii a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, în comuna Polovragi între un bărbat de 45 de ani şi sora acestuia, cu cinci ai mai mare.


Un bărbat de 32 de ani, din oraşul Turceni, s-a trezit fără autoturismul care era parcat chiar în faţa locuinţei sale.


Cunoscutul medic gorjean Grigore Şerbănescu, supranumit Griguţ, a murit la vârsta de 87 de ani. Autor a două tratate de medicină, Grigore Şerbănescu avea statutul de doctor în ştiinţe medicale.


Oamenii care au marcat istoria şi cultura lumii au avut tot felul de dorinţe ciudate înainte de a înceta din viaţă. Aristotel i-a dat voie soţiei sale să se căsătorească, iar Shakespeare a lăsat un blestem pe piatra funerară.


„Ziua Recoltei“ a fost sărbătorită, astăzi, printr-o serie de manifestări care s-au desfăşurat în Piaţa Centrală din Târgu Jiu, dar şi în zona centrală.


Răzvan Popescu, în vârstă de 21 de ani, are în vitrină peste 100 de trofee obţinute la festivaluri naţionale şi internaţionale. Tânărul este student la două facultăţi: Muzică şi Cibernetică.


Maria Luiza Alimănitu, în vârstă de 19 ani, fostă elevă a Liceului de Muzică şi Arte Plastice „Constantin Brăiloiu“ din Târgu Jiu, şi-a pus capăt zilelor.


Adunarea Generală a Asociaţilor clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu a decis demararea procedurii de intrare în insolvenţă.


Cunoscuta formaţie Voltaj va susţine astăzi un concert în parcarea de la Shopping City Târgu Jiu. Intrarea va fi liberă.


Senatorul PSD de Gorj, Mihnea Costoiu, fostul ministru delegat pentru învăţământul superior, a fost audiat miercuri, 5 octombrie, de către procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.


A venit iarna în Munţii Parâng, deşi, din punct de vedere calendaristic, este abia mijlocul toamnei. Crestele munţilor sunt acoperite de zăpadă, iar peisajele sunt minunate. Mai mult decât atât, Transalpina este deschisă circulaţiei, iar turiştii sunt aşteptaţi în acest week-end într-un număr mare, pentru a admira frumuseţile oferite de natură.


Un ceh care s-a stabilit în România, după ce a participat la Războiul de Independenţă din anul 1877, i-a uimit pe români prin devotamentul său faţă de armata română. Rudolf Kolecka a deţinut în Târgu Jiu un atelier mecanic pe care l-a pus la dispoziţia armatei de fiecare dată când i s-a cerut ajutorul. A reparat armamentul şi a a ascuţit gratuit toate baionetele şi săbiile celor două Regimente din Garnizoana Târgu Jiu.


Un tânăr arhitect din Târgu Jiu susţine că există pericole când se folosesc poliestirenul şi vata minerală drept materiale termoizolante. Alexandru Hortopan propune, ca alternativă, două materiale ecologice, pe bază de lână de oaie şi cânepă.


Traficul rutier pe Transalpina a fost închis, astăzi, din cauza viscolului puternic între Rânca şi Obârşia Lotrului.


17 posturi vacante de agent de poliţie în mediul rural şi urban sunt scoase la concurs de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj .


Marin Condescu, preşedintele de onoare al Federaţiei Naţionale Mine Energia Oltenia, este acuzat de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Gorj de evaziune fiscală atât în ceea ce priveşte achiziţionarea în sistem leasing a unor maşini, precum şi înregistrarea în contabilitatea echipei a unor cheltuieli nereale.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2016 Pandora Impex SRL.