Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Peste o sută de poliţişti participă la percheziţiile care se desfăşoară în această dimineaţă în zona localităţii Târgu Cărbuneşti şi în localităţile din apropiere,


Meteorologii au emis o avertizare valabilă din data de 5 martie, ora 13:00, până pe 6 martie, ora 16:00, valabilă pentru mai multe judeţe, printre care şi Gorjul.


Shopping City Targu Jiu a pregătit o serie de surprize pentru doamnele şi domnişoarele care vor călca duminică pragul mall-ului din Târgu Jiu.


Energia este pe val şi reuşeşte să învingă toate echipele cu care joacă. În această seara a venit rândul echipei Steaua, care a venit la Târgu Jiu din postura de lider, să fie victima formaţiei gorjene.


O tânără, în vârstă  de 28 de ani, a murit marţi dimineaţa în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Aceasta fusese internată cu diagnosticul de pneumonie, iar în weekend-ul trecut starea s-a agravase. Părinţii reclamă faptul că medicii au fost indiferenţi, deşi a solicitat intervenţia lor. Mai mult decât atât, mama tinerei spune că a fost trimisă la plimbare de cadrele medicale.


Marii domnitori au reuşit să-şi câştige tronul fie prin sume importante plătite Imperiului Otoman, fie pe câmpul de luptă, cu sprijin extern. Se remarcă faptul că în permanenţă a fost o luptă acerbă pentru putere şi în doar puţine cazuri domniile s-au succedat, ca urmare a unui drept lăsat în familie.


Irina Tivig, în vârstă de 28 de ani, este o victimă a sistemului medical din România, pentru că s-a îmbolnăvit de o boală rară şi cumplită ca urmare a modului în care a fost tratată de cadrele medicale. Astfel, tânăra a ajuns să sufere, de la o banală amigdalită, de Lupus Eritematos, o boală care-i atacă organele interne.


Doi conducători auto angajaţi la societatea de transport în comun din municipiul Târgu Jiu au fost prinşi de un echipaj de poliţie în timp ce sustrăgeau motorină dintr-un autobuz condus de unul dintre ei.


Zece ferme de porci din judeţul Gorj au fost închise temporar de către inspectorii sanitar-veterinari, care au constatat că nu au fost respectate normele de biosecuritate şi bunăstare a animalelor.


„Drumul Regelui“ sau Transalpina, cel mai înalt drum din România ascunde multe legende şi secrete. Calea de acces dintre Oltenia spre Ardeal este cunoscută de pe timpul romanilor, însă iniţiativa un  localnic din Novaci a avut iniţiativa realizării drumului.


Două spectacole de muzică populară vor avea loc, în perioada următoare săptămămână, în municipiul Târgu Jiu. Cel mai important concert va avea loc joi, 12 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu şi este organizat pentru a marca 10 ani de la înfiinţarea Ansamblului „Maria Lătăreţu”


Şapte drumuri judeţene din Gorj, în lungime de 200 de kilometri, vor fi reabilitate în acest an, din fondurile europene.


Mai mulţi studenţi români care studiază University of Essex din Colchester, Anglia, vor să schimbe percepţia englezilor despre conaţionali noştri. Astfel, tinerii au prezentat un spectacol de dansuri populare româneşti.


Revolta anticomunistă a minerilor din Motru a pornit de la un decret prin care pâinea era raţionalizată. Motru era una dintre puţinele localităţi din ţară unde nu se introdusese cartela pentru pâine, pentru că era un oraş mineresc.


Baschetbaliştii de la Energia Târgu-Jiu au daruit, ieri, mărţişoare şi flori doamnelor şi domnişoarelor aflate la cumpărături în Shopping City Târgu-Jiu.


Cunoscutul om de afaceri din Târgu Jiu Constantin Bodescu a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident de circulaţie. Victima, în vârstă de 58 ani, a adormit la volan, iar maşina a intrat violent într-un cap de pod.


Pandurii a reuşit un joc foarte bun şi a reuşit să se impună cu 4-0 în deplasare, în faţa formaţiei CFR Cluj. Echipa gorjeană a reuşit scorul etapei.


Un pieton a fost accidentat mortal de un autoturism, care a părăsit partea carosabilă şi a rupt un stâlp de electricitate.


Unii dintre cei mai mari domnitori români au murit într-un mod brutal, fiind asasinaţi în urma unor trădări din partea unor apropiaţi. Cele mai cunoscute asasinate sunt cele ale lui Mihai Viteazu sau Vlad Ţepeş.


Pandurii joacă duminică seara pe terenul formaţiei CFR Cluj, echipă care se confruntă cu mari probleme financiare. Conducerea echipei vrea să se întoarcă de la Cluj cu toate cele trei puncte.


Echipa de baschet Energia Târgu Jiu a reuşit să se impună, vineri, seară pe terenul echipei Atlassib Sibiu, cu scorul de 76-80.


Doamnele şi domnişoarele din municipiul Târgu Jiu vor beneficia de o serie de facilităţi în zilele de 1 şi 8 martie, care vor fi oferite de Primărie.


Drumul Judeţean 675 C din comuna Roşia de Amaradia s-a surpat în această dimineaţă din cauza unei alunecări de teren.


Ziua Bolilor Rare, denumită ZI DE ZI, MÂNĂ ÎN MÂNĂ, a fost marcată astăzi şi în municipiul Târgu Jiu la Centrul de Zi „Christian” pentru persoanele cu dizabilităţi.


Dumitru Predescu şi-a găsit o alinare pentru suferinţa imensă care-i apasă de mai mulţi ani pe suflet. A renunţat la afacerea prosperă pe care o avea în municipiul Motru, din judeţul Gorj, pentru a îmbrăca haina preoţească. A luat această decizie după un an de la moartea singurului său fiu, pentru a fi, în acest fel, mai aproape de sufletul său.


Zona centrală din municipiul Târgu Jiu este împânzită de comercianţii de mărţişoare. Cele mai multe au ca ţară de provenienţă «China», dar mai sunt câţiva comercianţi care se ocupă şi de realizarea „simbolurilor primăverii“.


15 săteni din satul Cârligei, printre care se numără şi doi copii, au fost evacuaţi din case din cauză că viaţa le este pusă în pericol de o alunecare de teren care a distrus o locuinţă şi ameninţă alte patru gospodării.


Drumul judeţean Sîmbotin - Pasul Vîlcan - oraşul Vulcan, care leagă judeţele Gorj şi Hunedoara şi reprezintă, de asemenea, o legătură între Ardeal şi Oltenia, este cunoscut şi ca «Drumul lui Mihai Viteazu».


O casă din satul Cânepeşti a fost distrusă de o alunecare de teren, iar alte şase gospodării sunt în pericol. Localnicii şi-au scos deja din case bunurile.


27 de localnici din comuna gorjeană Bâlteni participă în această săptămână la o serie de cursuri de calificare profesională.


Un om de afaceri din oraşul Târgu Cărbuneşti a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de înşelăciune şi fals.


Mai mulţi profesori de la Liceul Tehnologic Bustuchin au declarat în faţa unei instanţe de judecată a Tribunalului Gorj cum au fost ajutaţi elevii care au susţinut, anul trecut, Evaluarea Naţională. Răspunsurile au fost scrise pe una dintre ciornele primite în clasă, iar o profesoară care era asistent supraveghetor le-a dictat candidaţilor. Reli Ilean a recunoscut că le-a suflat elevilor.


Bogdan-Laurenţiu Şofei, în vârstă de 26 de ani, din Ţicleni, a rămas desfigurat în urma unui accident de circulaţie. Tânărul are nevoie de o serie de intervenţii chirurgicale care pot fi făcute în străinătate pentru a putea avea o viaţă cât de cât normală


Trei foşti directori ai Uzinei Mecanice (UM) Sadu, Lori Gheorghe Boian, Bogdan Gabriel Lucian şi Nicolae Dijmărescu, au fost trimişi în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, pentru delapidare.


Un tânăr în vârstă de 26 de ani din comuna Godineşti s-a ales cu dosar penal după ce a vrut să intre cu un spray paralizant în incinta Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.


în Penitenciarul Târgu Jiu sunt închişi mai mulţi criminali care au luat viaţa, cu sânge rece, unor oameni nevinovaţi.


54 de cupluri din municipiul Târgu Jiu care au împlinit sau împlinesc în acest an o jumătate de veac de căsătorie au fost sărbătorite astăzi. Fiecare cuplu a primit câte 500 lei, diplome şi o petrecere la restaurantul de pe Insuliţă.


Sentinţă surprinzătoare luată de o instanţă de judecată a Curţii de Apel Craiova. Fostul deputat de Gorj Mugurel Surupăceanu a fost achitat, deşi, iniţial, Tribunalul Gorj îl condamnase la şapte ani de închisoare.


Evadarea lui Gheorghe Gheorghiu Dej din lagărul de deţinuţi politic de la Târgu Jiu reprezintă primul episod important din ascensiunea primului dictator comunist. Istoricii consideră că evadarea este sinonimă cu startul luat de Dej în cursa către putere.


Prazul constituie nu doar leguma „lipită“ imaginii oltenilor, ci reprezintă şi un ingredient cu multe proprietăţi benefice în diferite preparate de post.


Constantin Brâncuşi, sculptorul român considerat părintele sculpturii moderne, era un fumător împătimit, iar băutura lui preferată era vinul.


Lucrările de modernizare a Drumului Naţional 66 Rovinari – Bumbeşti Jiu – Petroşani vor fi reluate după data de 15 martie.


Ion Işfan, Mădălina Ciolocoi şi Felix Godeanu s-au înscris în cursa pentru ocuparea postului de inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.


Poliţiştii locali din Târgu Jiu nu vor mai beneficia de normă de hrană. Consilierii municipali au revocat, ieri, o hotărâre pe care o aprobaseră anterior, prin care poliţiştii locali de o sumă zilnică pentru hrană.


Primăria Târgu-Jiu va achita din bugetul local peste 15.000 lei către CEZ. Suma reprezintă datoriile acumulate de către foştii chiriaşi ai barăcilor ACH care au fost evacuaţi.


Pandurii a fost învinsă de CSU Craiova, într-un meci pe care l-a dominat aproape în totalitate de la început şi până la sfârşit.


Primăria comunei Padeş a scos la concurs postul de director al societăţii Consiliului Local, SC Padeş Util SRL. Cei care vor să ocupe acest post trebuie să îndeplinească o serie de condiţii minime: să de absolvenţi de studii medii şi să ştie să utilizeze calculatorul.


Liceenii gorjeni sunt aşteptaţi să participe vineri, 27 februarie, la un concurs de dans care se va desfăşura la Anna Events.


Energia Târgu Jiu a reuşit o victorie importantă în faţa echipei CSM -U Oradea, după un meci tensionat în care jucătorii ambelor echipei nu şi-au putut stăpâni nervii şi s-au luat la bătaie.


Fotbalistul Bogdan Unguruşan a împlinit astăzi vârstă de 32 de ani, iar colegii lui de la Pandurii i-au pregătit o surpriză chiar în vestiar.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2015 Pandora Impex SRL.