Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Scandalul sexual de la Penitenciarul Târgu Jiu se va afla în atenţia Avocatului Poporului. Mai multe fotografii din interiorul penitenciarului în care apar deţinuţi în ipostaze sexuale au ffost publicate de tabloidul Libertatea.


Astăzi a fost tăiată panglica Complexului cinematografic din incinta mall-ului din municipiul Târgu-Jiu, care şi-a deschis oficial porţile.


Mai mulţi primari şi foşti edili şefi din judeţul Gorj sunt judecaţi sau condamnaţi definitiv pentru infracţiuni de corupţie. Şi un senator liberal îşi aşteaptă sentinţa la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.


Vulturul din bronz din Poiana lui Mihai, monument istoric amplasat în anul 1932, a fost furat. Conducerea Primăriei comunei Schela a depus o plângere la poliţie.


Biciclistul, în vârstă de 77 de ani, a intrat în portiera unie maşini care a fost deschisă de şofer, în timp ce autoturismul staţiona, fără să se asigure. Şoferul vinovat a părăsăit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.


Aproximativ 45% dintre persoanele înhumate în Cimitirul Municipal Târgu Jiu sunt necunoscute, astfel că mormintele sunt anonime, pentru nu se cunosc persoanele care sunt îngropate.


Cătălin Marin este un exemplu pentru cei care aleg în viaţă chemarea pasiunii şi o transformă într-o profesie de succes. Acesta răstoarnă preceptele românilor de a avea un loc de muncă din care să ieşi la pensie sau să profesezi în viaţă într-un domeniu în care se câştigă, în defavoarea unei ocupaţii care îţi place.


Concursul internaţional de rafting cu caiace pe Jiu, «King of the Jiu» s-a desfăşurat, la sfârşitul săptămânii trecute, în zona Defileul Jiului.


Complexul Energetic Oltenia (CEO) va organiza joi, 23 octombrie, o licitaţie pentru construirea staţiei de brichetare a cărbunelui din zona Motru.


Un localnic din satul Tămăşeşti de Jos, comuna Băleşti, şi-a dat foc grajdului, într-un moment de nebunie. Incendiul s-ar fi putut extinde şi la locuinţă, dar pompierii au intervenit la timp.


Laurenţiu Ciurel, managerul privat al Complexului Energetic Oltenia (CEO), a declarat, într-un interviu acordat postului TV Sud, că despăgubirile acordate proprietarilor de terenuri şi case pentru zonele Jilţ Nord, Jilţ Sud şi Roşia vor scădea de peste 20 de ori. Mai mult decât atât, CEO va da bani Ministerului Economiei pentru plata despăgubirilor.


Un car alegoric cu bogăţiile toamnei a putut fi admirat, ieri seară, de târgujienii care s-au aflat în centrul oraşului.


Pandurii a terminat la egalitate, aseară, meciul disputat împotriva echipei ASA Târgu Mureş. Pandurii ocupă în prezent locul 14 în clasament.


Candidatul la alegerile prezidenţiale 2014, Teodor Meleşcanu, a declarat, astăzi, la Târgu Jiu, că cei care sunt ofiţeri acoperiţi nu au o altă încadrare, în afară de meseria pe care o desfăşoară, şi că nu primesc salariu.


Energia Târgu Jiu a reuşit să se impună, în această seară, pe teren propriu împotriva echipei BC Timişoara cu scorul de 78-68.


Candidatul independent la alegerile prezidenţiale 2014, Teodor Meleşcanu, s-a aflat duminică într-o vizită electorală în municipiul Târgu Jiu. Acesta a fost recunoscut cu greu de către oamenii aflaţi în Piaţa Centrală, care l-au confundat fie cu Tăriceanu, fie cu Isărescu. Despre premierul pe care îl va sprijini în cazul în care va fi ales preşedinte, acesta a spus că va fi Victor Ponta.


Un vas cu 10.000 de sarmale a fost pus la fiert chiar în Piaţa Prefecturii cu ocazia Festivalului Toamnei, care se va încheia astăzi. Autorităţile au vrut să stabilească un record, dar nu au chemat pe nimeni de la Guinness Book din cauza taxei ridicate.


Reprezentanţii Asociaţiilor „Tradiţia Militară” şi „Deutsches Freikorps” au reconstituit, astăzi, lupta de la Podul Jiului, unde o parte dintre locuitorii oraşului Târgu Jiu au ţinut piept forţelor armate germane şi au reuşit să oprească pătrunderea acestora în oraş.


Mihai Negrea (31 de ani), originar din oraşul gorjean Târgu Cărbuneşti, a emigrat în Norvegia în 2008, iar un an mai târziu a devenit liderul neoficial al comunităţii de romi de acolo. Anul acesta şi-a înfiinţat o fundaţie prin care are grijă să le ofere un acoperiş deasupra capului, el fiind şi omul de legătură al autorităţilor norvegiene în relaţia cu romii


Cunoscutul artist Horia Brenciu a susţinut aseară un concert la Târgu Jiu, cu ocazia deschiderii Sopping City Târgu Jiu.


Meciul Energia-CSM Bucureşti, care se va disputa astăzi, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, este decisiv pentru antrenorul Liviu Andrieş. În cazul unei înfrângeri, soarta acestuia este pecetluită.


Pandurii se confruntă cu o serie de accidentări, iar mulţi dintre jucători sunt indisponibili. Fotbalistul nou venit Mevlja este ultimul care a suferit o accidentare.


Lupta de la Podul Jiului din Târgu Jiu, când locuitorii oraşului au opus rezistenţă armatei germane şi au reuşit să oprească intrarea în trupelor în oraş, va fi reconstituită.


Piaţa Prefecturii din centrul municipiului Târgu Jiu s-a transformat de astăzu în Piaţa Târgoveţilor. Aici puteţi să degustaţi mâncăruri şi produse tradiţionale, dar să şi admiraţi meşteşugurile de altădată.


O serie deconcursuri inedite vor avea loc mâine în Piaţa Prefecturii din centrul municipiului Târgu Jiu, în cadrul primei edişii a Festivalului Toamnei care şi-a deschis porţile începând de ieri.


Astăzi expiră termenul până la care aleşii locali pot trece în banca acestui partid. Conducerea PSD a confirmat că şase primari, cei mai mulţi de la PNL, au devenit social-democraţi.


Să iei sau să nu iei şpagă electorală? Asta e întrebarea care îi frământă pe mai mulţi localnici din Galbenu, noile personaje din campania „Vot curat“. Satul a devenit celebru la alegerile europarlamentare din mai, după ce mai mulţi localnici au primit pentru votul lor încălţăminte şi bere.


Pandurii joacă sâmbără, de la ora 18,30, pe propriul teren, împotriva echipei ASA Târgu Mureş, care este antrenată de Cristi Pustai, fostul tehnician al echipei gorjene.


Salariaţii Complexului Energetic Oltenia (CEO) care nu şi-au ridicat în natură cota de cărbune vor beneficia de compensaţii băneşti. Efortul financiar pe care CEO îl va face se va ridica la aproape 7,5 milioane de lei.


Premierul Victor Ponta a declarat că a fost informat de Parchet că socrul său, senatorul PSD Ilie Sârbu, nu este urmărit penal.


Un accident mai neobişnuit a avut loc în această dimineaţă pe raza comunei Băleşti. O ambulanţă a ieşit în afara părţii carosabile şi intrat într-un gard.


Guvernul a aprobat, ieri, indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea Stadionului Municipal şi a Sălii Sporturilor din Târgu Jiu, cele două lucrări urmând să fie scoase la licitaţie în perioada următoare.


Sute de oameni s-a îngrămădit în această dimineaţă să intre în noul hipermaket Carrefour deschis în cadrul Shopping City Târgu Jiu pentru a cumpăra produse la promoţie.


Astăzi s-a dat ordinul de începere a lucrărilor de construcţie a drumului de centură  a municipiului Târgu Jiu, care va avea o lungime de aproximativ 20 de kilometri.


Cel mai bătrâ pescar din judeţul Gorj şi-a găsit sfârşitul, astăzi, în râul Jiu, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a scoate din apă trupul victimei.


Primul ministru Victor Ponta a venit în după-amiaza acestei zile în municipiul Târgu Jiu, pentru a tăiat panglica inaugurală la Sopping City Târgu Jiu, primul mall din judeţul Gorj, construit de către un fond de investiţii din Africa de Sud.


Shopping City Târgu Jiu a fost prezentat astăzi jurnaliştilor. Primul centru comercial de tip mall din judeţul Gorj îşi va deschide mţine porţile publicului larg.


Deschiderea a două hypermaket-uri de articole de bricolaj şi apropierea inaugurării mall-ului, precum şi a Carrefour a dus la o explozie pe piaţa publicitară din municipiul Târgu Jiu.


Ieri s-au împlinit 98 de ani de la luptele de la Podul Jiului, atunci când locuitorii oraşului au apărat intrarea în localitate şi au reulit să respingă o puternică ofensivă germană.


O cantitate de peste opt tone de porumb şi grâu a fost confiscată de poliţiştii din localitatea Tismana, din judeţul Gorj.


Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a întocmit dosare penale pentru evaziune fiscală pe numele a trei oameni de afaceri.


Municipiul Târgu Jiu a primit, astăzi, trofeul «Mărul de aur», acordat de către Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism (FIJET). Decernarea acestui premiu conferă municipiului Târgu-Jiu titlul de ”Destinaţie Turistică şi Culturală Unicat”.


Pandurii Târgu Jiu au intrat de azi în programul normal de pregătire pentru meciul cu ASA Târgu Mureş din etapa a 11-a a Ligii I după ce la finalul săptămânii echipa a avut programat un meci amical în compania CSU Craiova.


Concertul susţinut, sâmbătă, 11 octombrie, în oraşul american Charleston de taraful format din patru elevi ai Liceului de Muzică şi Arte Plastice Constantin Brăiloiu Târgu Jiu şi doi profesori a fost un mare succes.


Complexul Energetic Oltenia (CEO) traversează o perioadă favorabilă, ajungând să atingă astăzi o producţie de 2000 MW/oră.


Direcţia Publică Comunitară Locală de Evidenţă a Persoanelor Târgu-Jiu va avea un program de lucru prelungit în săptămâna premergătoare a alegerilor prezidenţiale. În momentul de faţă, peste 2000 de cetăţeni din municipiul Târgu Jiu nu au acte de identitate, iar, în aceste condiţii, cei care au împlinit vârsta de 18 ani nu pot vota.


Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a pronunţat în urmă cu puţin timp în dosarul penal în care sunt judecaţi, printre alţii, senatorul Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj, şi primarul comunei Peştişani, Florin Pavel.


Preşedintele clubului Pandurii, Mihai Prunariu, i-a băgat în şedinţă pe fotbalişti, după meciul amical pierdut sâmbătă, 11 octombrie, cu scorul de 3-0 în faţa echipei CSU Craiova.


Opt societăţi comerciale din judeţul Gorj au fost amendate, săptămâna trecută, de către Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Gorj cu peste 10.000 de lei.


«Mărul de aur», distincţia care este echivalentuil premiului Oscar în turism, a ajuns, vineri, în judeţul Gorj şi va fi decernat marţi, 14 octombrie, autorităţilor municipiului Târgu Jiu în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Masa Tăcerii.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2014 Pandora Impex SRL.