Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Tânărul de 22 de ani care a fost lovit, ieri, de un glonţ în cap, se află internat în spitalul dn Craiova în stare stabilă. Glonţul i-a fost scos şi victima se află în afara oricărui pericol.


Traficul rutier pe Defileul Jiului va fi închis mâine, 18 septembrie, pentru trei ore, în vederea executării unor lucrări de siguranţă rutieră.


Valentin Chepeneag, directorul Muzeului Naţional „Constantin Brâncuşi“, din Târgu Jiu este simpatizant al lui Coneliu Zelea Codreanul, cel care a înfiinţat Mişcarea Legionară.


O bucată din tavanul Şcolii gimnaziale din comuna gorjeană Câlnic s-a desprins şi s-a prăbuşit. Din fericire, copiii erau în pauză şi nimeni nu a fost rănit.


Tânărul de 27 de ani, care a sărit în cap, într-o piscină goală a decedat duminică noaptea, într-un spital din Bucureşti.


Un tânăr de 22 de ani, din comuna Aninoasa, a fot împuşcat în cap de un glonţ rătăcit de la poligon aflat la o distanţă de doi kilometri.


Un bărbat de 40 de ani, din localitatea Borăscu, a fost împuşcat de un echipaj de poliţie, după ce i-a atacat pe oamenii legii cu o furcă.


Haiducul Ion Petreanu era vestit prin părţile Moldovei. Loviturile sale erau bine organizate şi prada care ajungea în mâinile haiducilor era o adevărată comoară. Din acest motiv, Petreanu era foarte căutat pentru a fi capturat.


Mihaela Jinca (50 de ani) deţine un mic magazin de accesorii şi suveniruri în zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Aceasta a lucrat ca telefonistă, domeniu de activitate care a dispărut după dezvoltarea telecomunicaţiilor.


Un părinte a filmat modul în care arăta şcoala din oraşul Novaci, judeţul Gorj, atunci când şi-a dus copilul în prima zi a noului an şcolar. Imaginile au fost postate pe Facebook.


Candidaţii din judeţul Gorj care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat au fost răsplătiţi, ieri, cu premii.


Un bărbat de 43 de ani, din comuna Negomir, a rămas fără maşină, după ce a fost prins de poliţişti în timp ce transporta ilegal persoane.


De-a lungul istoriei, barba a avut diferite semnificaţii. Astfel, bărbaţii care purtau barbă erau consideraţi înţelepţi şi cu o anumită experienţă de viaţă, iar mai târziu erau consideraţi revoluţionari.


Un cunoscut medic gorjean se declară împotriva modului în care au avut loc creşterile salariale din sistemul medical.


Un tânăr, în vârstă de 19 ani, din oraşul Tismana, a avut parte de un sfârşit cumplit. Un cuţit s-a desprins de la utilajul pe care îl folosea la cosit şi i-a tăiat gâtul.


Un adolescent în vârstă de 16 ani, din municipiul Târgu Jiu, este acuzat de tentativă de omor, după ce a înjunghiat un tânăr de 24 de ani.


Şcoala cu cei mai puţini elevi din judeţul Gorj se află în satul Horezu, care aparţine de comuna Turcineşti. Aici învaţă şapte elevi, câte unul în clasa pregătitoare şi clasa I, patru elevi la clasa a II-a şi o elevă în clasa a III-a.


Sofia Chiţoran (83 de ani), cel mai bătrân salariat din sistemul de învăţământ din România, a muncit în ultimele zile cot la cot cu membrii familiei sale pe care i-a chemat în ajutor, pentru a pregăti grădiniţa din satul Leurda, judeţul Gorj, pentru deschiderea noului an şcolar.


În ultimele zile, cea mai mare parte a municipiului Târgu Jiu a rămas fără apă, fără ca întreruperea să fie anunţată. Societatea de distribuire a apei, Aparegio, a emis un comunicat în care face apel la raţionalizare, dar nu a explicat ceea ce s-a întâmplat.


Un tânăr de 27 de ani, fiul patronului „Fântâna lui Coşbuc“, din comuna Băleşti, se află în stare gravă, după ce s-a aruncat în cap într-o piscină goală.


Asistentul medical de pe o ambulanţă din judeţul Gorj a fost amendat cu 2.000 de lei în urma nereguli depistate chiar de către secretarul de stat Raed Arafat.


Prima fabrica „greenfield“ din Oltenia a fost inaugurată, astăzi, în localitatea Rovinari, din judeţul Gorj. Investiţia aparţine companiei americano-suedeze „Autoliv“


O familie din municipiul Târgu Jiu aflată în zona unui focar de pestă porcină a lăsat un bileţel pe poarta casei pentru autorităţile venite să extermine porcii: „Ce căutaţi se află în lăzi frigorifice“.


Un bărbat care a fost rănit grav în urma unui accident de ATV care a avut loc, miercuri seara, în Munţii Vâlcan a fost salvat de către salvamontiştii din Gorj.


Mănăstirea Tismana, cel mai vechi aşezământ monahal din Ţara Românească, se află în proces de restaurare. Compania Naţională de Investiţii a alocat o sumă de 24 milioane de lei pentru reabilitarea lăcaşului de cult.


Un accident de muncă neobişnuit a avut loc în cadrul Complexului Energetic Oltenia. Un lucrător a fost atacat de un roi de viespi şi a ajuns la spital.


Un accident rutier a avut loc în această dimineaţă în comuna Runcu, din judeţul Gorj. Un autoturism a intrat într-un cap de pod.


O sumă de aproximativ cinci milioane de euro a intrat în contul Uzinei Mecanice Sadu, din judeţul Gorj, sub formă de majorare de capital. Banii vor fi folosiţi pentru retehnologizarea fabricii de muniţie.


Un bărbat a fost filmat în timp ce a furat de două ori de pe rafturile unui magazin de cadouri din centrul municipiului Târgu Jiu.


Un consilier local PNL din comuna gorjeană Băleşti s-a încăierat, ieri seară, cu preşedintele organizaţiei USR din localitate.


Un tânăr în vârstă de 16 ani, din comuna Baia de Fier, a fost depistat la volanul unui autoturism în timp ce circula pe Transalpina, cea mai înaltă şosea din ţară.


Două autoturisme au intrat în coliziune, aseară, pe raza localităţii Vârţ. În urma impactului, şapte persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.


Copiii unor oameni de afaceri din Gorj au devenit peste noapte romi pentru a putea intra pe locurile speciale la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.


Fostul prefect de Gorj, Ciprian Florescu, a fost numit în funcţia de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne. Acesta a ieşit în evidenţă, în perioada în care a condus Prefectura Gorj, prin introduducerea unui regulament prin care impunea o anumită ţinută persoanelor care voiau să intre în sediul Palatului Administrativ.


Cosmin Pigui, primarul comunei Peştişani, din judeţul Gorj, a răspuns miercuri pe Facebook unui membru al comunităţii românilor din Milano numindu-i pe românii stabiliţi în străinătate „nişte gunoaie, slugi occidentale, paraziţi”. Primarul a spus presei că postarea nu-i aparţine şi că a fost creat un cont în numele lui pentru a-i atribui declaraţii false sau scoase din context.


Un tânăr de 23 de ani, din comuna gorjeană Ciuperceni, este acuzat că şi-a ucis tatăl cu o sapă. Făptaşul a sunat la 112 şi a anunţat că tatăl său ar fi căzut dintr-un pom.


Este al doilea an în care profesorul de religie Adrian Popescu, de la Şcoala gimnazială nr. 3 din Rovinari, judeţul Gorj, le oferă elevilor cu rezultate foarte bune la învăţătură o mini-tabără gratuită. Pe lângă aceştia, în vacanţă vor pleca şi şapte copii de la centrul de plasament din localitate.


Magazinul cu bicicleta mov este o pată de culoare în provincialul oraş de pe malul Jiului. Se află în centrul civic al municipiului Târgu Jiu. În jurul acestuia pluteşte o mireasmă îmbietoare de lavandă.


Transalpina, cea mai înaltă şosea din ţară, va fi reabilitată în acest an. Este vorba de tronsonul cuprins între localităţile Novaci şi Rânca, din judeţul Gorj pe care se circulă inclusiv iarna ca urmare a numărul mare de turişti care vor să ajungă în staţiunea montană, pentru a practica sporturile zăpezii.


Mihu, numit de popor „Păunaşul codrilor”, a fost unul dintre primii haiduci ai Moldovei. S-a remarcat prin faptele care l-au făcut respectat de cei mai puternici oameni ai vremii.


Salvamontiştii din Gorj intervin, sâmbătă, pentru salvarea unei persoane epuizate fizic, blocată într-o zonă accidentată din masivul Căpăţânii.


Un turist aflat pe Transalpina a filmat, la graniţa dintre judeţele Gorj, Vâlcea şi Hunedoara, o exploatare forestieră. Acesta consideră că tăierile nu sunt făcute în conformitate cu legea.


Mama lui Alexandru ar fi, după unii istorici, Evdochia de Kiev, prima soţie a lui Ştefan cel Mare, iar după alţii o anume Maruşca, aceasta fiind, de fapt, în opinia altor istorici, prima soţie a domnitorului.


În câteva zile, Primăria Târgu Jiu va anunţa societatea care va începe să modernizeze Calea Eroilor, strada în lungime de aproximativ un kilometru, care face parte din ansamblul brâncuşian.


Patru tineri au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a căzut într-o râpă. La volan se afla un tânăr în vârstă de 23 de ani, care se afla sub influenţa alcoolului.


Victimele teribilului accident din localitatea Slătioara, din judeţul Vâlcea, au fost înmormântate, ieri, în comuna Mătăsari.


Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Târgu-Jiu a dispărut, ieri, în valurile Mării Negre. Acesta a ignorat averstismentul salvamarilor care au arborat steagul roşu de valuri forte mari.


Locatarii blocului din municipiul Târgu Jiu în care a fost găsit cadavrul mumificat al unei bătrâne de 90 de ani, dar şi trupul neînsufleţit al nepoatei sale, de 42 de ani, care se spânzurase de suportul de la perdea, sunt şocaţi de cele întâmplat.


Ortensia Racoviţă a fost o adevărată intelectuală, care a lăsat lumii ştiinţifice lucrări de mare valoare, una dintre acestea fiind chiar şi premiată de Academia Română. A avut şi o aventură cu scriitorul Alexandru Odobescu, despre care se spune că s-a sinucis fiindcă n-ar fi putut accepta refuzul profesoarei de geografie Ortensia Racoviţă.


Construcţia Stadionului Municipal din Târgu Jiu s-a încheiat, dar procesul de recepţie a arenei sportive nu a început, astfel încât aceasta nu poate să fie folosită.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2019 Pandora Impex SRL.