Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Norma de hrană pentru poliţiştii locali din Târgu Jiu ar putea să fie suspendată până la sfârşitul acestui an. Consiliul Local Târgu Jiu va dezbate luni, 27 noiembrie, această propunere, care va fi supusă votului.


Hala agro-alimentară din Piaţa Centrală urmează să fie închiriată de Primăria Târgu Jiu, după ce, de la darea în folosinţă a fost mai mult goală.


Bradul este arborele cu cele mai multe semnificaţii din cultura românească. Este mereu verde, astfel încât este considerat un arbore al vieţii, care-l însoţeşte pe om în toate etapele vieţii sale.


Complexul Energetic Oltenia preferă să plătească taxe şi impozite pentru o serie de active pe care nu le mai utilizează decât să le pună la dispoziţia autorităţilor locale.


Sute de credincioşi veniţi din Oltenia, dar şi de peste munţi, îndeosebi din judeţul Hunedoara, au participat , marţi, 21 noiembrie, la hramul Mănăstirii Lainici, de sărbătoarea „Intrarea în Biserică a Maicii Domnului.


Vlad Ţîr este considerat un mic geniu. Elevul în vârstă de 16 ani, de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu“ a reuşit să se califice la trei etape naţionale ale olimpiadelor şcolare, de unde s-a întors şi cu trei medalii. Liceanul este acum în clasa a X-a, dar în primul an de liceu a obţinut medalia de aur la olimpiada de fizică şi medalia de bronz la olimpiada de informatică.


Peste 100 de angajate care îşi desfăşoară activitatea în incinta fabricii de confecţii din Târgu Jiu au fost trimise acasă mai devreme din cauza unui incendiu care a avut loc, ieri, la ultimul etaj al clădirii.


Formaţia Direcţia 5 va susţine un concert la Târgu Jiu de 1 Decembrie, când se va sărbători Ziua Naţională a României şi, de asemenea, se va aprinde iluminatul ornamental de sărbătorile de iarnă.


Regimul comunist a conceput un întreg sistem de propagandă pentru ca ţăranii să fie „înrolaţi“ într-un număr cât mai mare în sistemul colectivizat. Metodele erau diferite, dar cel mai mult se folosea manipularea


O companie germană intenţionează să investească într-o fabrică de componente auto la Târgu Jiu, pentru mărci celebre, cum ar fi Audi sau BMW.


Trei arheologi amatori au făcut o descoperire de senzaţie într-o pădure de lângă oraşul Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj. Dotaţi cu detectoare de metale, aceştia au găsit duminică, 19 noiembrie, o matriţă folosită de daci, în urmă cu peste 2.000 de ani, la realizarea de monede din argint.


Unii sportivi care se pregătesc la Complexul Sportiv Naţional Snagov mărturisesc că se simt umiliţi de românii care se plimbă cu ambarcaţiunile pe lacul Snagov.


Un grav accident rutier a avut loc în localitatea Tismana, în această dimineaţă. Două autoturisme au fost avariate aproape în totalitate.


O razie de amploare a avut noaptea trecut în mai multe cluburi de noapte şi baruri din municipiul Târgu Jiu. Oamenii legii au constat o infracţiuni şi au aplicat amenzi în valoare de aproape 5.000 de lei.


Ana Macedonski, soţia poetului Alexandru Al. Macedonski, a rămas neajutorată după moartea artistului. Ea s-a confruntat cu mari lipsuri materiale, care au devenit tot mai apăsătoare odată cu înaintarea în vârstă. Aceasta i-a cerut sprijinul prin două scrisori lui Nicolae Titlulescu, ministerul de Externe din perioada respectivă.


Cosmin Oproiu, profesorul de filosofie care a fost trimis în judecată pentru că a ademenit în patul său o elevă de numai 12 ani, şi-a aflat sentinţa finală. Acesta a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.


Profesorii de la un liceu din Gorj au ajuns să se execute silit între ei pentru a-şi recupera banii câştigaţi prin hotărâri judecătoreşti.


Noi informaţii apar în cazul morţii lui Dan - Tiberiu Sbîrcea, de 28 de ani, care ocupa funcţia de vicepreşedinte al PNL Marea Britanie. Tânărul român s-ar fi spânzurat.


Zeci de salariaţi ai Agenţieia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Gorj protestează în faţa sediului instituţiei. Aceştia sunt nemulţumiţi de faptul că salariile pe care le primesc vor fi mai mici de la 1 ianuarie 2018, când se va aplica o nouă grilă.


Sculptorul Constantin Brâncuşi şi compozitorul Erik Satie, ambii deschizători de drumuri în domeniul artelor, au legat o prietenie adevărată, care a fost fructificată printr-o serie de colaborări de mare valoare artistică.


Primarul comunei Schela, din Judeţul Gorj, Aristide Şerbănescu, este acuzat de un localnic că l-ar fi agresat chiar în sediul primăriei. Presupusa victimă a cerut în instanţa de judecată un ordine de restricţie pentru că nu mai iese din casă de frica edilului.


Dan-Tiberiu Sbîrcea, vicepreşedintele PNL Marea Britanie, care obţinuse de curând luase doctoratul la Imperial College din Londra, a încetat din viaţă luni, 13 noiembrie, la vârsta de numai 28 de ani.


O stâncă stânca s-a prăbuşit în această dimineaţă pe Drumul Naţional 66, în zona Defileului Jiului, circulaţia fiind blocată pe un sens de mers.


Fosta groapă de gunoi a oraşului Motru a fost închisă în urma unor lucrări care au costat aproape 800.000 de lei.


Managerului Complexului Energetic Oltenia (CEO), Sorinel Boza, a anunţat că fostul director al Societăţii Naţionale a Lignitului Olternia (SNLO), Daniel Burlan, va fi consilierul său personal.


Pe lângă condamnarea la trei ani de închisoare cu suspendare, cei trei foşti şi actuali directori din Complexul Energetic Oltenia (CEO) mai trebuie să achite despăgubiri de 180.000 de lei. Pentru a se asigura că banii sunt recuperaţi, instanţa a menţinut sechestrul pe bunurile inculpaţilor.


O  bătrână în vârstă de 66 de ani, din localitatea Bengeşti Ciocadia, a fost accidentată mortal, în această seară, de un autoturism,


Un bătrân în vârstă de 70 de ani a murit, astăzi, după ce a fost strivit de copacul pe care l-a tăiat în mod ilegal.


Laurenţiu Ciobotărică, fostul manager al Complexului Energetic Oltenia (CEO) a fost condamnat de Tribunalul Gorj la o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru acordarea de plăţi compensatorii către fostul director al Diviziei Energetice, Aurel Medinţu, pentru a părăsi funcţia.


Zeci de persoane au aprins, luni seara, lampioane la Poarta Sărutului, în memoria celor care au murit din cauza cancerului. Acţiunea a fost organizată de Ziua Mondială de Luptă împotriva Cancerului Pancreatic, care se  marchează pe data de 13 noiembrie.


Zeci de copii au fost evacuaţi, în această dimineaţă, din şcoala din satul Văcarea, comuna Dăneşti, după ce unitatea de învăţământ s-a umplut de fum.


Aproximativ 380 de voluntari vor participa sâmbătă, 18 noiembrie, la plantarea a 9.000 de puieţi de salcâm şi cer, pe o suprafaţă de 1,8 hectare de pe raza localităţii Vladimir.


Cornel Adameşteanu a fost unul dintre medicii de marcă din România, fiind considerat părintele chirurgiei tuberculozei pulmonare din România. În ciuda meritelor deosebite şi a curajului din timpul celui de-Al doilea Război Mondial, a fost închis în două rânduri de către regimul comunist.


Terenul de sport din incinta unui liceu din municipiul Târgu Jiu a fost transformat în pistă pentru drifturi. Mai mult decât atât, un copil a urcat şi el în maşină pentru a trăi senzaţii tari.


Studenţii de la Universitatea „Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu sunt tentaţi să plece şi să muncească în SUA, pe timpul vacanţei de vară, după ce le-au fost prezentate beneficiile acestui program.


O grupare infracţională specializată în trafic de persoane şi spălare de bani este vizată de o anchetă desfăşurată de poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Jiu, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. Gorj.


Un bărbat de 47 de ani, din municipiul Motru, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, pentru că şi-a bătut nevasta.


Un gorjean în vârstă de 41 de ani a fost trimis în judecată de către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) pentru că a spart contul de Facebook al fostei sale iubite.


Marius Mărgineanu, în vârstă de 45 de ani, din oraşul Rovinari, autorul unui teribil accident de circulaţie în urma căruia doi soţi care se aflau pe trecerea de pietoni au murit, a fost încătuşat şi dus la penitenciar.


Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) efectuează mai multe percheziţii în judeţele Gorj şi Dolj.


Scriitorul Alexandru Al. Macedonski are descendenţă privilegiată. Familia în care s-a născut făcea parte din clasa boierimii, iar înaintaşii săi au avut o carieră militară de răsunet.


Să vă fie ruşine!”Zeci de părinţi şi rude ale participanţilor la Festivalul Naţional „Maria Lătăreţu“, precum şi iubitori ai muzicii populare, la nu au putut să intre în sala Teatrului „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu, pentru a urmări spectacolul, din cauză că nu au mai fost locuri libere.


Un tânăr de 25 de ani, din comuna Văgiuleşti, a fost reţinut după ce a fost prins de mai multe ori fără permis la volanul autoturismului.


Primăria municipiului Târgu Jiu va fi reprezentată de un avocat sau de o casă de avocatură exterioare instituţiei, în procesul cu ANAF de la Curtea de Apel Craiova.


Zeci de cabane şi pensiuni din staţiunea Rânca, din judeţul Gorj, sunt scoase la vânzare. Proprietarii spaţiilor de cazare sunt nemulţumiţi de nivelul încasărilor şi preferă să renunţe afacerile din zona montană din munţii Parâng.


O femeie în vârstă de 49 de ani, din comuna Roşia de Amaradia, judeţul Gorj, şi-a dat foc în faţa soţului şi surorii sale, decedând ulterior la spitalul din Craiova.


Bucureştiul şi-a păstrat un anumit caracter boem, în ciuda tarelor lăsate de cel de-Al Doilea Război Mondial sau de instalarea la putere a regimului comunist. Restaurantele şi cârciumile erau locul de întâlnire al celor care căutau un strop de libertate.


Doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către poliţişti, după ce în urmă o săptămână au bătut un bărbat de 37 de ani într-o sală de culturism.


Un fost miner a devenit un om de afaceri de succes. Lelius Stănuşoiu este unul dintre cei mari producători de produse din plastic din ţară. Produsele realizate de fabrica acestuia din Târgu Jiu se găsesc pe rafturile marilor magazine din ţară.


Tocurile pentru pistoale sau bastoane ale poliţiştilor locali din municipiul Târgu Jiu sunt cârpite cu sârmă sau cu aţă.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2017 Pandora Impex SRL.