Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Un pescar în vârstă de 66 de ani a fost salvat la timp de lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj din apele învolburate ale râului Jiu.


Un copil în vârstă de doi ani a fost internat în stare gravă în Spitalul Municipal din Motru, după ce a fost bătut cu bestialitate de propriul tată.


Un tânăr, de 22 de ani, din comuna Peştişani, a fost reţinut, ieri, de poliţişti pentru 24 de ore, sub acuzaţia că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră.


Viceprimarul comunei Bumbeşti Piţic, din judeţul Gorj, a realizat mai multe fotografii într-o încăperea aflată în sediul Primăriei în care o angajată în postul de femeie de serviciu este surprinsă în timp ce se ocupă de prepararea mâncării.


Biroul Electoral Central prezintă rezultatele parţiale ale scrutinului pentru alegerea preşedintelui României programat duminică, 10 noiembrie. La nivelul judeţului Gorj au fost date publicităţii următoarele rezultate.


O femeie care face parte dintr-o comisie de la o secţie de votare din municipiuil Târgu Jiu a fost fotografiată în timp ce dormea cu capul pe masă chiar în timpul procesului de vot.


Robert Gavrilescu, persoană aflată în scaunul cu rotile, a votat la secţia din satul Buduhala, comuna Teleşti, din judeţul Gorj. Acesta a fost ajutat de soţia să intre în secţia de votare, pentru că aceasta nu era amenajată cu o rampă.


Primul tur de alegeri pentru desemnarea preşedintelui României este programat duminică, 10 noiembrie. În judeţul Gorj sunt înscrişi pe listele electorale permanente 297.716 de cetăţeni cu drept de vot.


Un bebeluş a decedat, astăzi, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, după numai zece ore de la naştere.


Substanţe medicale expirate şi de nouă ani, sală de operaţie fără sursă de apă sterilă sau mâncarea bolnavilor transportată în condiţii mizerabile. Acestea sunt doar o parte din nereguli grave care au fost scoase la iveală la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu în urma unei verificări care a fost efectuată în urmă cu aproximativ o jumătate de an de către Corpul de Control al Ministrului Sănătăţii.


Regionala Căi Ferate Craiova a primit mai multe amenzi din partea Poliţiei Locale Târgu Jiu din cauza degradării avansate a două treceri la nivel de pe raza municipiului.


Ovidiu Tender, care a figurat în topul celor mai bogaţi români, a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Târgu Jiu.


Câteva sute de kilograme de carne infestată cu pestă porcină africană au fost vândute în hala din Piaţa Centrală din Târgu-Jiu.


Un bărbat aflat în scaunul cu rotile, din municipiul Motru, judeţul Gorj, a căzut pe o stradă din oraş din cauza gropilor şi a fost la un pas să fie accidentat de o maşină aflată în apropierea sa.


Gigel Capotă a fost înlocuit, astăzi, din funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, în urma unei decizii luate de comun acord.


Sofia Chiţoran, bătrâna care lucrează ca îngrijitoare la Grădiniţa din satul Leurda, judeţul Gorj, a împlinit astăzi 84 de ani. Octogenara a avut parte de o surpriză în această dimineaţă, chiar după ce a terminat de făcut curăţenie.


Două persoane au fost depistate de inspectorii de muncă în timp ce lucrau fără forme legale de angajare într-o brutărie din  municipiul Târgu Jiu.


În perioada interbelică, teatrele, cinematografele, cafenelele sau plimbările pe Calea Victoriei erau locurile preferate de bucureşteni pentru petrecerea timpului liber.


Doi pui de urs au fost prinşi într-un laţ în zona Poiana lui Mihai lui Mihai, de pe raza comunei Schela, din judeţul Gor.


Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au descins, ieri, în Târgul Auto din Târgu Jiu.


Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din cpomuna Albeni, judeţul Gorj, a fost depistat la volan sub efectul drogurilor.


Legea pentru reglementarea conflictelor colective de muncă din data 5 septembrie 1920 a mai rămas cunoscută în istorie şi sub denumirea de Legea Trancu-Iaşi, care era ministrul Ministerului Muncii şi Ocrotirilor Sociale, care fusese înfiinţat cu şase luni mai devreme.


Primăria municipiului Târgu Jiu şi clubul de fotbal Pandurii se află în conflict cu privire la administrarea şi încasarea tarifelor din folosirea stadionului municipal, care a fost inaugurat în urmă cu puţin timp.


Poliţiştii gorjeni fac cercetări la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu cu privire infecţiile nosocomiale care nu au fost raportate, mai mulţi medici fiind chemaţi la audieri.


Judecătoria Târgu Jiu a hotărât punerea în libertate a omul de afaceri Ovidiu Tender, care ispăşeşte o condamnare de 12 ani şi 7 luni în dosarul Rafo-Carom.


Poliţiştii gorjeni desfăşoară o anchetă penală cu privire la admiterea a doi tineri din judeţ la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“ din Bucureşti pe locurile destinate candidaţilor de etnie romă.


Un bărbat, de 41 de ani, din comuna Bâlteni, judeţul Gorj, este acuzat de săvârşirea infracţiunii de pornografie infantilă.


Un raport întocmit de organizaţia de protecţie a mediului Greenpeace arată că judeţul Gorj este printre primele din ţară în privinţa tăierilor ilegale de arbori.


Sistemului Monetar Românesc a luat fiinţă în primăvara anului 1867. Lege pentru înfiinţarea sistemului monetar şi fabricarea monedei naţionale a fost o necesitate în vederea dezvoltării societăţii româneşti.


O elevă din comuna gorjeană Roşia de Amaradia, care a rămas însărcinată pe când avea vârsta de 13 ani cu un tânăr cu aproape zece ani mai mare, a născut între timp un copil sănătăos şi a reuşit să intre la liceul. Mai mult decât atât, ea este unul dintre elevii cu cele mai bune rezultate din şcoală.


Un medic gorjean condamnat pentru malpraxis va fi acţionat în judecată de Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru recuperarea daunelor plătite familiei unei paciente decedate.


Un cunoscut rapsod popular, din comuna Peştişani, unde s-a născut marele sculptor Constantin Brâncuşi, s-a stins din viaţă.


O pisicuţă a fost aruncată într-o ghenă subterană din zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Locatarii au fost alertaţi de sunetele disperate ale puiului de pisică.


Un tânăr, de 26 ani, din judeţul Gorj, a fost prins în trafic de poliţişti, pe raza localităţii Polovragi, cu droguri în valoare de 25.000 de euro


Reprezentanţii Secţiei Drumurilor Naţionale Târgu Jiu au anunţat că circulaţia pe cel mai înalt drum din ţară, Transalpina, se va închide de mâine


O statistică de anul trecut arăta că în România există circa 100.000 de copii cu unul sau ambii părinţi plecaţi să lucreze în străinătate. Datele prezentate de către Ministerul Educaţiei sunt mult mai alarmante şi indică faptul că peste 160.000 de copii se aflau în această situaţii.


Doi turişti au rămas blocaţi pe munte, în zona de creastă a masivului Parâng. Aceştia au fost luaţi prin surprindere de lăsarea întunericului şi nu au mai putut să coboare.


O femeie în vârstă de 60 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost accidentată în această seară pe trecerea de pietoni.


Copiii petrec prea mult timp în faţa telefonului mobil, a calculatorului sau a televizorului, sunt de părere mulţi psihologi. Problemele care apar din punct de vedere psihic sunt grave şi pot afecta creşterea şi formarea ca adult.


Stadionul Municipal din Târgu Jiu, clasificat la patru stele, a fost inaugurat vineri, 25 octombrie. Investiţia s-a ridicat la peste 26 milioane de euro.


Un bătrân de 82 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost găsit decedat, în propria locuinţă, alături de fiul său, care se afla în stare de ebrietate.


Weekend-ul care urmează ar putea fi ultimul în care se mai poate circula pe Transalpina, cel mai înalt drum din ţară, care ajunge la o înălţime de 2.145 de metri, dar şi pe Transfăgărăşan, unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume.


Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost arestat şi urmează să fie extrădat în Franţa unde este acuzat de comiterea a zeci de furturi, dar şi de tăinuire.


Un elev de clasa a VI-a de la o şcoală din municipiul Târgu Jiu a fost agresat de către un coleg în baia unităţii de învăţământ.


Mai mulţi poliţişti gorjeni de la Rutieră s-au dotat singuri cu camere de filmat corporale care se montează pe echipament.


Un cadavru mumificat a fost găsit, astăzi de dimineaţă, în curtea unei vile de pe strada 22 Decembrie din municipiul Târgu Jiu.


Un bărbat, de 35 de ani, din comuna Scoarţa, se află în stare gravă, după ce a căzut de pe o schelă în timp ce lucra la renovarea sediului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.


Şapte noi produse montane au fost atestate în judeţul Gorj. Este vorba de preparate din carne de vacă din rasă angus, care au fost atestate de un producător din localitatea Schela.


Un tânăr de 27 de ani, din comuna Văgiuleşti, judeţul Gorj, a murit în urma loviturilor primite în urma unui conflict pe care l-a avut cu un consătean. Cu toate că victima a fost înmormântată, agresorul care i-a provocat moartea este în libertate.


Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a fost sancţionat de către Inspectoratul pentru Protecţia Muncii Gorj cu cinci amenzi, în cuantum total de 22.000 de lei.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2019 Pandora Impex SRL.