Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Daniel Antonie, directorul Diviziei Miniere din CE Oltenia, a fost trimis în judecată de către Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru infracţiunea de abuz în serviciu.


Anişoara Coman, mama gorjeanului mort în atentatul de la Nisa, a postat pe contul său de Facebook un mesaj sfâşietor adresat fiului său care ar fi împlinit peste puţin timp vârsta de 35 de ani.


Tatăl controversatului afacerist de etnie romă Ion Bîrcină a fost implicat în scandalul care a avut loc aseară în cartierul Panduraşul, din Târgu Jiu.


Fetiţa în vârstă de zece ani care a fost luată, ieri, de apele Jiului nu a fost găsită până în prezent. Pompierii gorjeni au reluat căutările în această dimineaţă.


Un scandal de amploare s-a petrecut în urmă cu puţin timp în cartierul Panduraşul, din municipiul Târgu Jiu. Mai mulţi romi s-au luat la bătaie, în conflict fiind folosit şi o armă neletală.


O construcţie bizară se ridică la marginea municipiului Piteşti. Are forma unei piramide, dar este foarte şubredă. Este realizată din sticlă şi oţel, care a ruginit.


Cristian Coman, românul care a murit în atentatul de la Nisa, va fi înmormântat în oraşul natal, Rovinari, din judeţul Gorj.


Un adevărat dezastru piscicol s-a înregistrat pe râul Jiu, în zona reşedinţei judeţului Gorj, unde cele două baraje de acumulare au fost golite. În urmă au rămas peşti morţi şi o mare de deşeuri.


Un gorjean care trăieşte de mai mulţi ani în Nisa, locul teribilului atentat de pe 14 iulie, Ziua Naţională a Franţei, povesteşte, pentru adevarul.ro, că viaţa reintră încet, încet în normal. Locuitorii şi turiştii sunt încă afectaţi de cele întâmplate, nu îşi mai petrec timpul la terase şi pe chipul lor se poate vedea îngrijorarea.


Sute de localnici din satele gorjene Miculeşti şi Ştiucani, din comuna Slivileşti, pătimesc din cauza lipsei apei. Aceştia învinovăţesc de această situaţie cariera minieră, care s-a apropiat de sat şi a afectat, astfel, pânza freatică.


Pandurii Târgu Jiu a disputat ieri, pe terenul de la Rm. Vâlcea, ultimul joc amical înaintea debutului noului sezon cu CSM Râmnicu Vâlcea. Pârcălabu a reuşit să marcheze din nou pentru Pandurii, cel de-al treilea gol din meciurile de verificare.


Casa Judeţeană de Pensii Gorj organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a două posturi de inspector.


Grigore Iunian a avut un rol însemnat în politica românească din perioada interbelică. Bărbat care nu a cedat compromisurilor, acesta a plecat atât din PNL, cât şi din PNŢ, cele mai importante partide din perioada respectivă şi a format alte partide, cel mai important fiind Partidul Radical Ţărănesc. De asemenea, Grigore Iunian a avut un cuvânt greu de spus la înscăunarea lui Carol al II-lea.


Rezultate Bacalaureat 2016. Ministerul Educaţiei a anunţat sâmbătă, 16 iulie, rezultatele finale la Bacalaureat 2016. Notele sunt afişate pe site-ul bacalaureat.edu.ro şi la avizierele instituţiilor de învăţământ.


Astăzi a avut loc la Nyon tragerea la sorţi pentru turul 3 preliminar al Europa League. Pandurii Târgu Jiu va juca în acest tur cu învingătoarea dintre Maccabi Tel-Aviv din Israel sau Kairat Almaty din Kazahstan.


Un tei de pe o stradă de lângă Colegiul Naţional „Spiru Haret“ din Târgu Jiu s-a prăbuşit peste două maşini, care au fost suferit avarii importante.


În municipul Târgu Jiu, dar şi în alte localităţi din judeţul Gorj, cerul s-a întunecat în jurul orei 18,30, ca şi când s-ar fi lăsat seara. Iluminatul public s-a aprins pe străzile din Târgu Jiu. A urmat un potop care a făcut prăpăd în mai multe zone din Gorj.


O bătrână de 85 de ani, care trăieşte într-un sat de lângă municipiul Târgu Jiu, merge pe jos, o dată la două zile, peste 12 kilometri, pentru a le duce lapte de la vaca pe care o are mai multor orăşeni, care-i sunt clienţi fideli de ani de zile.


Titu Frumuşanu a fost unul dintre primarii oraşului Târgu Jiu cu cele mai importante realizări. El a condus oraşul atât la sfârşitul secolului al XIX-lea, cât şi la începutul secolului XX. A fost un orator remarcabil şi un avocat foarte dibaci. În acelaşi timp, Titu Frumuşanu a dovedit, în mai multe rânduri, un caracter cu mari excese de infatuare, memorabil fiind faptul că, de multe ori, trenul îl aştepta până când termina de mâncat.


Teodora Ciobanu, fosta şefă a Direcţiei Publice de Protecţie Socială din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, a fost condamnată astăzi, de Tribunalul Gorj la trei ani de închisoare pentru luare de mită în formă continuată.


Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a anunţat începerea investiţiei din zona Rostramo, care va consta în ridicarea unei fabrici de cablaje auto.


Prima clinică veterinară mobilă din ţară dotată cu aparatura la nivel european a fost inaugurată, astăzi, la sediul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Gorj. Unitatea a fost achiziţionată de Asociaţiei Pro Animals Târgu-Jiu, cu sprijinul financiar al iubitorilor de animale din Finlanda.


Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a scos la concurs patru posturi de medici, dar numai un singur candidat s-a arătat interesat să ocupe unul dintre locurile oferite.


Un tânăr din municipiul Târgu Jiu, urmărit la nivel naţional, după ce fusese condamnat pentru tentativă de omor, a fost prins pe raza localităţii.


Un bărbat în vârstă de 27 de ani din Drobeta Turnu Severin a rămas fără rucsacul de drumeţie, după ce a făcut un popas pe munte, în zona comunei Polovragi.


Maria Stoichin, o gorjeancă de 66 de ani, ţese covoare de la vârsta de 12 ani. Cu toate că ţesăturile pe care le realizează sunt adevărate „bijuterii“ ale artei populare, acestea nu mai au mare căutare. În ciuda acestui lucru, Maria Stoichin lucrează cu aceeaşi pasiune ca în tinereţe.


Acţiuni de greu de imaginat din partea unor persoane care au intrat în contact cu operele lui Brâncuşi din Târgu Jiu au fost scoase la iveală cu ocazia unei analize amănunţite efectuate de către Institutul de Cercetare-Dezvoltare în Optoelectronică INOE 2000.


166 de locuri de muncă sunt disponibile, în prezent, prin serviciul EURES în domeniul construcţiilor, în Norvegia.


Judecătoria Târgu Jiu a retrimis pe masa de lucru a procurillor dosarul penal în care Liviu Andrei, fostul prefect al judeţului Gorj şi subprefect al Capitalei, a fost cercetat penal pentru abuz în serviciu şi plagiat.


Alina şi Mihaela sunt gemene, au 25 de ani şi sunt din localitatea gorjeană Ţicleni, cu o poveste din categoria „Viaţa bate filmul“. Cele două s-au cununat civil în aceeaşi zi şi, culmea, cu bărbaţi care poartă acelaşi nume: Răzvan-Florin.


Complexul Energetic Oltenia (CEO) a prezentat o adeverinţă din care rezultă veniturile încasate în primele şase luni ale acestui an de către fostul manager al companiei energetice, Laurenţiu Ciobotărică, în prezent director financiar.


Asociaţia Sportivă Tenis Club Elite, în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis, organizează la Târgu Jiu trei turnee internaţionale de tenis de câmp – FRT Women’s Circuit, în perioada 16 iulie – 7 august 2016.


Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din judeţul Dolj, a murit, ieri, după ce s-a urcat pe un stâlp de electricitate ca să schimbe un bec şi s-a electrocutat.


Patru eleve din judeţul Gorj au reuşit să promoveze examenul de bacalaureat cu 10 pe linie, la toate probele. Este vorba de Ioana Patricia Işfan, fiica şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, Oana Mihaela Florescu, Adina Gabriela Mergea, toate de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu“ (CNTV), şi de Delia Ionete, Colegiului Naţional „George Coşbuc”.


Trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore după ce s-au bătut într-un bar din municipiul Motru, din cauza unei tinere.


Un bărbat este prins sub un zid care s-a prăbuşit peste el. Accidentul a avut loc în urmă cu puţin timp şi nu se cunoaşte încă starea victimei.


O şoferiţă din Gorj a fotografiat maşina unui şofer care a şicanat-o în trafic, după care a postat fotografiile şi toată întâmplarea pe Facebook.


Râul Jiu, vechiul Rhabon, formează unul dintre cele mai spectaculoase canioane din România, cu ape repezi, cu praguri, cu albia strânsă între şosea şi peretele vertical al muntelui. Drumul dintre Bumbeşti Jiu şi Livezeni are o lungime de aproximativ 30 de kilometri, care însoţeşte râul Jiu.


Fabrica de confecţii din Târgu Jiu îşi va închide porţile. Anunţul a fost făcut de către un lider de sindicat din unitate, care a fost pusă în temă despre situaţia fabricii de către lichidatorul unităţii.


Rezultate Bacalaureat 2016. Ministerul Educaţiei a anunţat marţi, 12 iulie, rezultatele la Bacalaureat 2016. Notele sunt afişate pe site-ul edu.ro şi la avizierele instituţiilor de învăţământ.


Agata Petrescu a murit la vârsta de 103 ani, în locuinţa sa de vară din satul gorjean Mogoşani, comuna Scoarţa. A murit muncind, pentru că bătrâna îşi săpa singură grădina, dar şi o bucată de teren, în ciuda vârstei înaintate pe care o avea.


De astăzi s-a închis circulaţia rutieră pe Defileul Jiului, între orele 9,00 şi 18,00, ca urmare a lucrărilor de refacere a carosabilului şi de consolidare a versanţilor.


Credincioşii din mica localitate gorjeană Şiacu, din comuna Slivileşti, au de acum înainte o biserică unde să se roage. Noul lăcaş de cult care poartă hramurile „Naşterea Maicii Domnului” şi „Sfântul Ierarh Nicolae“ a sfinţită, ieri, în prezenţa Înaltpreasfinţitul Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei.


Cei 12 tineri poliţişti care au promovat examenul organizat în luna mai, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române, au depus jurământul militar.


Cinci turişti, din judeţul Gorj, care coborau din vârful Parângu Mare au fost surprinşi de lăsarea întunericului şi nu au mai putut să înainteze. Aceştia au văzut în preajmă ochii unor animale sălbatice şi s-au speriat.


Un tânăr în vârstă 24 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost reţinut de poliţie pentru 24 de ore, după ce a a ameninţat cu sabia o tânără de 19 ani, vânzătoare în mall-ul din Târgu Jiu.


Un bărbat şi o femeie au scăpat ca prin minune după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe partea carosabilă şi s-a răsturnat.


O tânără de 21 de ani, din comuna Brăneşti, şi copilaşul ei, în vârstă de numai o lună, au fost răniţi şi au ajuns la spital, în urma unui accident de circulaţie.


Vedeta de televiziune de la Antena 1, Dani Oţil, concurent la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Rânca, a fost implicat într-un accident.


O clădire situată pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din Târgu Jiu, în apropierea Hotelului Anna, a luat foc în această dimineaţă.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2016 Pandora Impex SRL.