Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Pandurii a terminat la egalitate meciul disputat pe teren propriu împotriva formaţiei Petrolul Ploieşti, cu toate că a controlat autoritar prima repriză.


Zece microbuze destinate transportului şcolar au ajuns, ieri, în tot atâtea localităţi gorjene. Cheile autovehiculelor au fost înmânate primarilor chiar de către premierul Victor Ponta, care a fost prezent la Târgu Jiu la deschiderea anului şcolar.


Un târgujian a venit astăzi la Muzeul Judeţean Gorj pentru a dona mai multe obiecte şi muniţie din Primul Război Mondial pe care le-a găsit pe Dealul Târgului împreună cu soţia lui, cu ajutorul unui detector de metale.


Elevii din clasele a I şi a II-a de la Şcoala generală „Pompiliu Marcea“ din municipiul Târgu Jiu au primit în prima zi de şcoală manuale, deşi acestea nu sunt mai sunt valabile.


Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Târgu Jiu, la deschiderea anului şcolar, că anul viitor, ”în orice fel de calitate va avea”, va fi din nou prezent la Colegiul ”Tudor Vladimirescu” din oraş, ”în primul şi în primul rând ca admirator al rezultatelor şi tradiţiei” unităţii de învăţământ.


Piftii specifice mai multor zone ale Olteniei au fost prezentate, ieri, la Tismana în cadrul unui festival unic în ţară. Festivalul Răciturilor s-a aflat la cea de-a VI a ediţie.


Mai multe dosare penale au fost constituite în urma controalelor financiare efectuate la clubul de fotbal Pandurii. Potrivit reprezentantului acţionarului principal, cercetările vizează mai multe contracte de lucrări.


Cu toate că producţia de energie electrică a fost mai mare în acest an decât în cel trecut, Complexul Energetic Oltenia nu a realizat nici măcar jumătate din veniturile propuse pentru acest an deoaorece preţul de vânzare este mult mai mic.


Nunta tradiţională gorjenească a fost reînviată, aseară, în cadrul Muzeului Arhitecturii Populare de la Curtişoara. Dansatorii şi interpreţii de la Ansamblul Artistic «Doina Gorjului» au readus în actualitate obiceiurile străvechi, cum ar fi: împodobitul bradului, udatul alaiului de nuntă şi al miresei sau bărbieritul ginerelui.


Echipa de handbal Energia a pierdut, ieri, la scor înfrunarea de la Odorhei şi rămâne fără nicio victorie în Liga Naţională de Handbal.


Pandurii joacă luni, de la ora 21.00, pe teren propriu, împotriva echipei Petrolul Ploieşti, care se confruntă cu mari probleme de lot, mai mulţi jucători fiind accidentaţi sau suspendaţi.


Un grav accident de circulaţia a avut loc în această dimineaţă în oraşul Târgu Cărbuneşti. O maşină la volanul căreia se afla un minor s-a răsturnat şi a lovit un monument ridicat în cinstea eroilor, care a fost pus la pământ.


Sute de persoane au vizitat „Labirintul Anticorupţiei“, care a fost amplasat ieri, în Piaţa Prefecturii din municipiul Târgu Jiu. Vizitatorii au aflat care sunt infracţiunile de corupţie şi au completat un chestionar.


Traseul cuprins între Cheile Sohodolului, din judeţul Gorj, şi Valea cu Peşti, din judeţul Hunedoara, poate fi parcurs doar cu o maşină de teren puternică şi echipată special sau cu bicicleta off-road. Peisajele sunt deosebite, iar ca să simţi „pulsul“ naturii este indicat să pleci la drum pe bicicletă.


Manifestările ocazionate de împlinirea a 150 de ani de la înfiinţarea Consiliului Judeţean Gorj s-au desfăşurat aseară. La eveniment au fost invitaţi toţi foştii preşedinţi ai Consiliului Judeţean Gorj, printre care s-a numărat şi Nicolae Mischie, şefii tuturor instituţiilor, precum şi mai mulţi primari.


Tribunalul Gorj a hotărât, ieri, arestarea preventivă pe 29 de zile pentru evaziune fiscală a primarului comunei Padeş, Miăriţă Troacă.


O elevă din clasa a VIII-a de la Liceul Tehnologic din Bustuchin a picat examenul de Evaluare Naţională pentru că „nu s-a putut ţine după dictare“. Asta le-a declarat eleva oamenilor legii, care au deschis o ancheta, la finalul căreia, au dispus trimiterea în judecată a directorului şi directorului adjunct al unităţii de învăţământ.


Mâine vor debuta o serie de inaugurări mult aşteptate de gorjeni. Praktiker va deschide un magazin de bricolaj în locul fostului supermaket Interex. Va urma inaugurarea hypermaketului Dedeman şi, apoi, a mall-ului, în cadrul căruia va funcţiona şi Carrefour.


Pandurii încheie astăzi stagiul de pregătire de la Curtea de Argeş. Echipa gorjeană a susţint şi un meci de verificare împotriva formaţiei SCM Argeşul Piteşti, pe care l-a câştigat cu 8-2.


33 de elevi proveniţi din familii sărmane din municipiul Târgu Jiu au primit, astăzi, din partea Primăriei Târgu Jiu ghiozdane pline cu rechizite.


Aflat în probe în ultimele zile în cantonamentul de la Curtea de Argeş, fundaşul sloven Nejc Mevlja l-a convins pe antrenorul Petre Grigoraş şi a semnat, astăzi, un contract cu Pandurii.


Primarul comunei Padeş, Mihăiţă Troacă, a fost reţinut în urmă cu puţin timp pentru 24 de ore pentru evaziune fiscală în formă continuată.


O autospecială pentru intervenţii la înălţime a intrat în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.


Premierul Victor Ponta va participa, luni, 15 septembrie, la festivitatea de deschidere a anului şcolar de la Colegiul Naţional «Tudor Vladimirescu».


Medicul Liliana Puiu Crăciun, care a fost găsită vinovată de instanţa de judecată de moartea unei tinere paciente, nu mai are dreptul de practică timp de un an.


Nicoleta Popovici, unica fiică a lui Marcel Ţundrea, gorjeanul care a stat 12 ani în închisoare fără să fie vinovat, a solicitat astăzi, prin intermediul avocatului Gianni Militaru, „repararea prejudiciului creat în urma acestei erori”.


Un depozit de materiale de construcţii situat pe strada Izlaz din Târgu Jiu a ars, azi-noapte, în urma unui incendiu de mari proporţii.


Clubul Pandurii va pune în vânzare biletele pentru meciul împotriva formaţiei Petrolul vineri, 12 septembrie, şi luni, 15 septembrie. Cel mai scump bilet costă 30 de lei.


Un fost angajat al Carierei Roşiuţa a fost reţinut, în urmă cu puţin timp, în dosarul pontajelor fictive de la cariera Roşiuţa, din zona Motru.


„Labirintul Anticorupţie” va ajunge joi, 11 septembrie, în Piaţa Prefecturii din municipiul Târgu Jiu. Este vorba de o campania de informare în legătură cu fenomenul corupţiei.


Un tânăr în vârstă de 30 de ani şi-a găsit sfârşitul într-un mod cumplit. Acesta a fost strivit de un copac, pe care încerca să-l taie.


Rectorul Universităţii „Constantin Brâncuşi», Moise Bojincă, şi-a prezentat demisia Senatului Universităţii, însă, va continua să se afle la conducerea instituţiei de învăţământ superior.


Agenţia Judeţeană de Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj va avea cel mai modern sediu de instituţie publică din judeţ, după ce lucrările de modernizare şi extindere vor fi finalizate.


Proiectul Sălii Sporturilor din Târgu Jiu a fost finalizat şi prezentat Companiei Naţionale de Investiţii, pentru organizarea licitaţiei.


Atacantul echipei Pandurii, Dayvidas Matulevicius, a reuşit să marcheze pentru echipa naţională a Lituaniei, în primul meci de calificare la Campionatul European.


Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a anunţat într-o emisiune de televiziune de la TV Sud că s-a dat ordinul de începere a lucrărilor la drumul de centură.


Valeriu Cânepă, bărbatul care, în primăvara acestui an, a ucis cu sânge rece un localnic pentru că a fost deranjat de câinele acestuia care lătrase la el, a fost condamnat de Tribunalul Gorj.


Şase persoane au fost descoperite, săptămămâna trecută, de inspectorii de muncă în timp ce munceau fără forme legale.


Cei trei directori de şcoli care au fost trimişi în judecată pentru luare de mită, în dosarul fraudării bac-ului, vor fi suspendaţi din funcţie.


În rechizitoriul prin care omul de afaceri din Târgu Jiu, Nicolaie Creţu, şi directorul adjunct de la Liceul Energetic au fost trimişi în judecată pentru dare şi, respectiv luare de mită, se solicită şi anularea lucrărilor la limba şi literatura română aparţinând celor doi fii ai afaceristului.


Programul de manifestări Zilele Gorjului Turistic şi Cultural este în plină desfăşurare. Manifestările se vor derula pe parcursul a două săptămâni.


Cătălin Vlaicu, component al echipei de baschet Energia Rovinari, a reuşit să devină campion european la streetball.


Campania „125 de locuri pentru care iubim România. Jurnal de vacanţă” vă propune o incursiune într-o altă lume, cea de altădată, acolo unde se găsesc rădăcinile poporului român. Muzeul Arhitecturii Populare de la Curtişoara se află chiar în apropierea municipiului Târgu Jiu, reşedinţa judeţului Gorj, unde se află cunoscutele opere de artă realizate de unul dintre cei mai mari mari sculptori ai lumii, Constantin Brâncuşi.


Pandurii Târgu-Jiu va juca, marţi, un meci amical cu formaţia de liga a treia SCM Argeşul Piteşti, în stagiul de pregătire de la Curtea de Argeş.


Energia Târgu Jiu a fost învinsă, aseară, în Liga Naţională de Handbal, pe teren propriu cu 25-27 de către nou-promovata HC Vaslui.


15 angajaţi ai unei firme din Piteşti, judeţul Argeş, s-au ales cu dosar penal pentru furt, după ce au fost prinşi în flagrant de către jandarmii gorjeni.


Numărul de donatori de sânge depăşeşte nevoile judeţului Gorj. La Centrul de Transfuzii Sanguine din Târgu Jiu vin zilnic 30 de donatori, în timp ce necesarul este cuprins între 20 şi 25 de donatori. Tichetele de masă şi celelalte facilităţi oferite îi determină pe tot mai mulţi gorjeni să doneze sânge.


Complexul Energetic Oltenia (CEO) trebuie să cumpere câteva hectare de teren lângă Sucursala Electrocentrale Rovinari pentru amplasarea termocentralei construite de chinezi.


Daniela Popescu, o adolescentă din comuna gorjeană Stejari, i-a determinat pe specialiştii muzicologi s-o considere un adevărat fenomen vocal, urmaşă a celebrei soprane Angela Gheorghiu.


Complexul Energetic Oltenia (CEO) înregistrează pierderi pe prima jumătate a acestui an. Declaraţia a fost făcută chiar de către Laurenţiu Ciurel, managerul privat al CEO, în cadrul unei emisiuni de televiziune.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2014 Pandora Impex SRL.