Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Angajaţii Primăriei Târgu Jiu au curăţat, ieri, Piaţa Prefecturii de zăpadă şi au găsit de cuviinţă să arunce zăpada adunată pe Mausoleul „Ecaterinei Teodoroiu“, acolo unde sunt înhumate rămăşiţele pământeşti ale „eroinei de la Jiu“, cea mai cunoscută femeie din istoria României.


Preotul Ilie Roşoga a ajuns cu armata română până la Budapesta, în Războiul de reîntregire a ţării. Ca semn al recunoaşterii meritelor sale, preotul a oficiat slujba de reînhumare a rămăşiţelor pământeşti ale Ecaterinei Teodoroiu la Târgu Jiu.


Severus Militaru i-a adresat soţiei sale, pe Facebook, un mesaj tulburător cu ocazia zilei sale de naştere, cu opt luni înainte de a înceta din viaţă, în care îşi prevestea sfârşitul.


Mâine este ultima zi în care cei care doresc să participe la concursul pentru cele 12 posturi de la Penitenciarul Târgu Jiu se pot înscrie. Până acum, la concurs s-a înscris 176 de persoane.


Fostul deputat de Gorj, Severus Militaru, a murit astăzi la Insitutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucureşti din cauza unor complicaţii pulmonare.


Medicul ORL Carmen Braia şi o asistentă medicală au fost trimise în judecată, pentru ucidere din culpă şi fals intelectual.


Pandurii Târgu Jiu are programate în stagiul de pregătire din Antalya o serie de jocuri de verificare pentru ca fotbaliştii din actualul lot aflat acum în formare să poată stabilii relaţiile de joc.


O companie de componente auto, cu sediul în judeţul Argeş, este interesată să deschidă o fabrică pe platforma Rostramo, după ce un investitor japonez a început angajările pentru o fabrică de cablaje auto care va funcţiona chiar din  primăvară.


Mănăstirea Vişina este una dintre cele mai vechi din Oltenia şi din ţară, fiind ctitorie a lui Mircea cel Bătrân. Lăcaşul de cult a fost ridicat înainte de anul 1400, dar biserica este acum o ruină. Vreme de peste aproximativ două secole şi jumătate, mănăstirea nu a mai funcţionat, aceasta desfiinţându-se.


Mai multe localităţi din judeţul Gorj au rămas fără alimentare cu gaze din cauza unei avarii apărute în sistemul naţional de transport a gazelor naturale, exploatat de către compania TRANSGAZ.


O casă din municipiul Târgu Jiu a fost cuprinsă de flăcări, aseară, pompierii intervenind pentru stingerea flăcărilor. În locuinţă se aflau patru persoane: doi soţi şi nepoţii lor.


Gorjeanul Ioan Sichitiu a fost unul dintre cei mai străluciţi generali ai Armatei Române. A luptat în cele două războaie mondiale şi a contribuit la înzestrarea armatei noastre. În ciuda acestor merite


Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a comercializat etnobotanice prin magazinul propriu din Târgu Jiu, prin care se vând produsele confiscate


Peste 700 de artişti de muzică populară din toată ţara au venit la Târgu Jiu pentru a se distra la mega petrecerea de pe insuliţa de pe Jiu, de la „Revelionul lăutarilor“.


Preşedintele PNL Motru, Severus Militaru, fost deputat din partea PDL, a fost transportat cu un elicopter SMURD, la o clinică medicală din Capitală.


Un tânăr pasionat de sporturile de iarnă „a jonglat“ pe placa de snowboard, tras de o maşină, pe străzile din Bucureşti, unele dintre ele foarte înguste.


Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări a Vehiculelor  Gorj pune la dispoziţia cetăţenilor un instrument modern de rezervare on line a serviciilor  de înmatriculări şi radieri autovehicule.


300 locuri de muncă la cules de zmeură în Portugalia sunt disponibile prin intermediul Reţelei EURES. Este vorba de 280 culegători de zmeură şi 20 şefi de echipă.


Un licean  din comuna Teleşti a dispărut fără urmă. Robert-Cosmin Predescu, de 16 ani, elev la Liceul Energetic Nr. 1, Târgu Jiu, este dat în urmărire.


Un medic veterinar din municipiul Târgu Jiu a salvat de la moarte o căţeluşă cu trei pui, care erau în pericol din cauza gerului, însă s-a ales cu dosar penal.


Cu toate că afară este un piesaj de iarnă, totul fiind acoperit de zăpadă, meşterii lucrează de zor la confecţionarea mărţişoarelor pentru prima zi a primăverii.


Un gorjean care plecase să muncească în Germania a fost lovit de o maşină, pe o autostradă în Ungaria şi a murit.


Agenţia Naţională de Administrare Fiscală va organiza pe data de 11 februarie un concurs pentru ocuparea a 132 de funcţii de inspector antifraudă, dintre care trei posturi sunt la Târgu Jiu.


Noul antrenor al echipei Pandurii a fost prezentat, ieri, de administratorul special al clubului. Noul tehnician a condus, ieri dimineaţă, primul antrenament al lotului de 40 de jucători.


Compania japoneză care va deschide o fabrică de cablaje auto în municipiul Târgu Jiu nu mai primeşte cereri de angajare, după ce în doar două zile au fost depuse aproape 6.000 de solicitări.


În lumea satului românesc există o serie de superstiţii şi legende legate de comorile ascunse în pământ sau în peşteri.


Societatea unui om de afaceri din Botoşani, care a fost anchetat de procurorii anticorupţie, va executa lucrările de extindere a Palatului de Justiţie din Târgu Jiu, în care funcţionează Tribunalul Gorj şi Judecătoria Târgu Jiu. Compania Naţională de Investiţii (CNI) a organizat licitaţia şi a desemnat firma câştigătoare: „Victor Construct“ SRL, din Botoşani.


Un tânăr s-a distrat în dimineaţa zilei de miercuri, 11 ianuarie, pe străzile din zona centrală a Capitalei. Acesta a mers placa de snowboard agăţat de un autoturism pe Calea Victoriei şi pe bulevardul Magheru.


Gorjenii au venit într-un număr neaşteptat de mare pentru a se angaja la fabrica de cablaje auto, care va fi deschisă pe platforma fostei fabrici de mobilă Rostramo din Târgu Jiu. Peste 3.500 de cereri de angajare au fost depuse în doar două zile, iar angajatorul ar putea să ia decizia să încheie depunerea cererilor.


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi seară, avertizare de Cod Galben de vreme geroasă dimineaţa şi noaptea, care este valabilă în toată ţara, până joi dimineaţă.


40 de şcoli din judeţul Gorj au directori numiţi de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) la propunerea Consiliilor Profesorale, după ce la concursul pentru ocuparea posturilor de director nu a fost desemnat niciun câştigător.


Conducerea Complexului Energetic Oltenia (CEO)dă asigurări că are rezerve suficiente de cărbune pentru a asigura funcţionarea în bune condiţii a termocentralelor.


Un crescător de păsări din Gorj deţine un papagal extrem de valoros, unicul exemplar din rasa  «Gri african» din judeţ. Valoarea acestuia se ridică la aproximativ 800 de euro.


Antrenorul Petre Grigoraş spune că decizia luată de către conducerea clubului Pandurii, privind destituirea sa din funcţie, este ilegală.


O bătrână în vârstă de 87 de ani, internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Orăşenesc Turceni, a fost găsită, azi-noapte, moartă în pat.


Apometrele de la zeci de case din municipiul Târgu Jiu au cedat din cauza gerului năprasnic înregistrat din ultima perioadă.


Ceaiul de rostopască este considerat un leac eficient împotriva afecţiunilor hepatice, cardiace şi hepato-biliare, însă trebuie consumat cu atenţie.


Antrenorul Petre Grigoraş a fost înlocuit de la Pandurii, cu toate că acesta îşi dăduse acceptase salariul de 1.500 de euro propus de conducerea clubului.


Aproximativ 1.500 de cereri de angajare la fabrica de cablaje auto, care se va deschide pe platforma Rostramo din municipiul Târgu Jiu, au fost depuse chiar din prima zi de primire a solicitărilor.


Colegii liceanului în vârstă de 17 ani care şi-a pus capăt zilelor din dragoste sunt şocaţi de gestul acestuia. Albert era elev la Colegiul Tehnic „Gheorghe Magheru“ din Târgu Jiu.


Mai mulţi pui de lebădă aflaţi pe râul Jiu, în zona fostului poligon din Turcineşti, au murit din cauza temperaturilor scăzute.


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de Cod Portocaliu pentru cea mai mare parte ţării pentru intervalul 9-10 ianuarie.


Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane s-a petrecut, ieri, pe DN 67D, pe raza localităţii gorjene Leleşti.


Becurile econonomice au trecut pe primul loc în faţa celor incandescente. Pe piaţă întâlnim în momentul de faţă o gamă diversificată de becuri economice.


Salvamontiştii gorjeni au participat la o operaţiune dificilă, de montare a unui acoperiş provizoriu la un monument istoric: cula Cioabă-Chinţescu din localitatea Şiacu.


Un adolescent de 17 ani, din comuna gorjeană, Arcani, şi-a pus capăt zilelor. Alberto era elev la Colegiul Tehnic „Gheorghe Magheru“ din Târgu Jiu.


O persoană a murit în urma unui incendiu care a avut în noaptea de sâmbătă spre joi în localitatea componentă Bârseşti, din municipiul Târgu Jiu.


Trei case din centrul municipiului Târgu Jiu au fost afectate de un incendiu devastator, care a avut loc în această seară.


Calitatea apei pe care o consumăm are o importanţă deosebită pentru buna funcţionare a organismului. Apa plată trebuie să îndeplinească anumite condiţii pentru a fi considerată de calitate, astfel încât compoziţia chimică are un rol primordial.


Un tânăr de 26 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a spart un automat de lapte din care a sustras o sumă de 1.000 de lei.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2017 Pandora Impex SRL.