Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Un bărbat din localitatea Vladimir a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de ultraj şi lovire, după ce a lovit un poliţist


Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Gorj şi ai subunităţilor teritoriale de poliţie au aplicat, în perioada weekend-ului trecut, aproape 1000 de amenzi.


Angajată de la Uzina Mecanică Sadu, rănită în urmă cu o săptămână într-o explozie, a decedat la un spital din Bucureşti.


Absolvenţii de clasa a VIII-a care au susţinut prima probă la Evaluarea Naţională 2016 au avut de rezolvat mai multe cerinţe privind poezia „Salcâmi” de A.E. Baconsky, printre acestea având şi de demonstrat că aparţine genului liric.


Astăzi a avut loc prima probă de la Evaluarea Naţională 2016, la limba şi literatura română. Elevii s-au confruntat cu primul examen mai serios din viaţa lor. Ca de obicei, părinţii au avut emoţii mai mari decât copiii lor.


3192 de elevi din judeţul Gorj sunt înscrişi la Evaluarea Naţională 2016. Prima probă, la limba şi literatura română, se desfăşoară astăzi între orele 9,00 şi 11,00.


Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a ajuns la un acord cu antrenorul Petre Grigoraş pentru a pregăti echipa în următoarele două sezoane.


Primii lideri comunişti din România, precum şi acţiunile puse la cale de partidul comunist, beneficiau de finanţarea Internaţionalei Comuniste. Au fost susţinute mişcările naţionaliste de declarare a independenţei unor provincii, dar lovitura care urma să ducă la răsturnarea regimului şi instaurarea comunismului, conform planului pus la punct de Comintern, a fost dată în Basarabia.


Loredana Petrescu, jurnalist la „Diaspora Românească“, a venit în vacanţă în România în urmă cu două zile, atunci când Marea Britanie se afla în Uniunea Europeană, şi se va întoarce într-o ţară schimbată. Din acest motiv, Loredana şi prietenul ei vor să îşi obţină paşapoartele, pentru a nu întâmpina vreo problemă la întoarcere.


Constructorul care modernizează Drumul Naţional 66, care traversează Defileul Jiului, trebuie să realizeze trepte şi scări speciale pentru animalele sălbatice şi reptile. În caz contrar, conducerea Parcului Naţional „Defileul Jiului“ nu va semna recepţia lucrărilor.


41 de copii instituţionalizaţi în cadrul centrelor de plasament din judeţul vor petrece o săptămână de vacanţă pe litoralul românesc.


Remus Făină, liderul trupei de muzică etno Triton de la Ţicleni, a fost surprins astăzi, în Parcul Central din Târgu Jiu, într-o ipostază stânjenitoare.


Festivalul RomânIA Autentică a debutat, astăzi, la Masa Tăcerii din Parcul Central din municipiul Târgu Jiu. Sute de copii şi adulţi s-au îmbrăcat în ie. Chiar şi şefii unor instituţii publice din Gorj au venit îmbrăcaţi în mod tradiţional.


Un copac s-a prăbuşit, astăzi, în Parcul Central din Târgu Jiu. Arborele a căzut pe o alee şi pe o bancă. În cădere, pluta a lovit un alt copac, care s-a rupt.


Conducerea clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu poartă negocieri cu mia mulţi antrenori, dar prima opţiune o are Mircea Rednic, fostul antrenor al echipei Pandurii.


Primăria Municipiului Târgu-Jiu ia o serie măsuri anticaniculă atât pentru cetăţeni, cât şi pentru angajaţii care îşi desfăşoară activitatea în aer liber.


Mănăstirea Icoana din judeţul Gorj îşi va sărbători hramul vineri, 24 iunie, de praznicul Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul.


Poliţiştii gorjeni şi lucrătorii CEZ au prins o femeie de etnie romă din cartierul Meteor, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce sustrăgea energie electrică printr-o instalaţie improvizată.


O geantă considerată suspectă a creat panică, aseară, în Parcul Central din municipiul Târgu Jiu. Forţe impresionante de poliţie şi specialişti din cadrul SRI au venit la faţa locului, au izolat zona unde se afla geanta şi au scanat tot ce se afla înăuntru.


Expoziţia de pictură, sculptură şi grafică„ Împreună pentru Cuminţenia Pământului” realizată  de artiştii plastici gorjeni, membri ai Filialei Târgu Jiu a Uniunii Artiştilor Plastici din România (UAP).


Pandurii Târgu Jiu a început de ieri stagiul de pregătire în Slovenia, care se va încheia pe data de 9 iulie. În prima parte a pregătirii de vară, echipa gorjeană va fi cantonată la Maribor, la Hotel Habakuk, şi îi va avea vecini pe jucătorii echipelor Steaua şi Dinamo aflaţi deja de câteva zile în cantonament în Slovenia.


Alegerile pentru desemnarea conducerii Consiliului Judeţean Gorj au avut loc, ieri după-masă, fără prea mari surprize. Cosmin Popescu a fost ales în funcţia de preşedinte, iar cei doi vicepreşedinţi sunt Ninel Muja, de la ALDE, şi Ciprian Florescu.


Ion Călinoiu a pierdut procesul cu Agenţia Naţională de Integritate, la Curtea de Apel Alba, şi a fost declarat incompatibil


Judeţul Gorj se află sub atenţionare de Cod Galben de caniculă persistentă şi disconfort termic până vineri, 24 iunie.


Astăzi a avut loc şedinţa de constituire a Consiliului Local al municipiului Târgu Jiu în care au fost aleşi şi cei doi viceprimari ai oraşului.


Locul în care s-a născut marele sculptor Constantin Brâncuşi va găzdui un eveniment de amploare şi unic în ţara noastră. Festivalul România Autentică va avea loc în perioada 24 şi 25 iunie pe platoul Poiana Mare, din satul Hobiţa, comuna Peştişani, cu ocazia Zilei Internaţionale a Iei.


Una dintre maşinile Consiliului Judeţean Gorj a fost parcată, astăzi, în apropierea instituţie, însă într-un mod sfidător, chiar lângă semnul care indică oprirea interzisă.


Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Gorj a oferit astăzi explicaţii cu privire la maşina instituţiei care a parcat pe un loc destinat autoturismelor persoanelor cu dizabilităţi.


O cantitate impresionantă de peturi şi deşeuri a ajuns în lacul de acumulare de pe Jiu, din zona Vădeni, din municipiul Târgu Jiu. Apa crescută a râului a antrenat gunoaiele de pe marginea Jiului, care sunt depozitate în mod ilegal, şi, în acest fel, au ajuns în lacul de acumulare.


O femeie, în vârstă de 47 de ani, angajată la Uzina Mecanică Sadu, a fost victima unui accident de muncă. Aceasta a luat foc.


Şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean Gorj a fost amânată de către prefectul judeţului Gorj, Gheorghe Paraschivu, pentru că unul dintre partidele care fac parte din Consiliul Judeţean nu a depus raportul detaliat al veniturilor şi cheltuielilor.


Marin Ţucă s-a născut pe data de 9 noiembrie 1921 în comuna Ioneşti, din judeţul Gorj, fiind fiu de învăţător. Acesta a ajuns la gradul de căpitan de artilerie în Armata Română şi a fost decorat pentru faptele de vitejie din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.


Elevii de la Şcoala gimnazială Budieni, din comuna gorjeană Scoarţa, îşi desfăşoară orele de educaţie fizică în stradă, pentru că n-au un teren de sport sau o sală. Din acest motiv, profesorul Constantin Păuna a luat decizia, cu acordul părinţilor, ca orele de educaţie fizică să se desfăşoare pe drumul asfaltat din localitate.


Ion Călinoiu nu renunţă în totalitate la Consiliul Judeţean Gorj. Acesta ar putea fi consilierul personal al lui Cosmin Popescu, candidatul susţinut de PSD pentru postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj.


O maşină de la Poliţia Rutieră Gorj a fost fotografiată în momentul în care era parcată pe un loc destinat autovehiculelor persoanelor cu dizabilităţi.


Judeţul Gorj şi alte 11 judeţe din ţară se află sub atenţionare Cod Galben de vreme rea şi instabilitate atmosferică accentuată.


Antrenorul Edward Iordănescu a anunţat că nu va mai prelungi contractul cu Pandurii Târgu Jiu din cauza problemelor financiare.


În cadrul Agendei manifestărilor culturale închinate Anului Brâncuşi, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale (CJCPCT) Gorj organizează la Târgu - Jiu, în perioada 22-26 iunie 2016, prima ediţie a Taberei şi Salonul Internaţional de Miniaturi şi Mozaic.


Nonconformismul lui Constantin Brâncuşi s-a manifestat încă din copilărie. El îşi formase propria sa lume şi era, de multe ori, neînţeles de către cei din jur. Pietrele găsite în albia râului Bistriţa şi briceagul de care era nedespărţit era principalele sale jucării.


Juniorii de la Pandurii Târgu Jiu au adus în vitrina clubului trofeul Cupei României în Liga Elitelor Under 17 ani.


Un şofer din localitatea Plopşoru a fost prins de poliţiştii rutieri în timp ce circula cu o viteză de 211 km/oră, un adevărat record înregistrat pe şoselele din Gorj.


Un hunedorean aflat cu cortul pe Defileul Jiului împreună cu prietenii şi familia a murit înecat, astăzi, în râul Jiu.


Satul Cartiu, din comuna Turcineşti, arată ca după un bombardament în urma viiturii care a lovit localitatea în urmă cu câteva zile. Mai multe podeţe şi punţi au fost distruse de puhoaie, apa a intrat în gospodării, malul pârâului Cărtior s-a surpat şi a ajuns până în apropierea locuinţelor. Mai mult decât atât, o maşină nouă a fost măturată de ape şi a fost distrusă în totalitate.


Sucurile pot fi realizate din tot felul de legume şi plante, care conţin o serie de vitamine şi substanţe care au efecte binefăcătoare.


În comuna Peştişani, localitatea natală a lui Brâncuşi, există trei locuri de veci în care se presupune că este înmormântată mama celui mai valoros artist român din toate timpurile.


Nouă persoane care făceau parte dintr-o reţea care se ocupa de înşelăciuni cu poliţe auto au fost reţinute de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.


Conducerea clubului de fotbal Pandurii vrea să organizeze un meci de zile mari la inaugurarea Stadionului Municipal, care este programat să aibă loc în prima parte a anului viitor.


Lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj intervin pentru a scoate dintr-o fântână cadavrul unui bărbat.


În anii '80, România se confrunta cu o criză energetică, iar familiile au fost nevoite să diminueze cu 20% consumul de energie electrică, după cum arată istoricii.


O femeie a fost dată în judecată de către un bărbat, care s-a plâns instanţei Judecătoriei Târgu Jiu de faptul că a fost bătut de aceasta şi că a avut nevoie chiar de îngrijiri medicale.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2016 Pandora Impex SRL.