Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Ion Călinoiu, consilierul personal al preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, a tăiat panglica inaugurală pentru un sector de drum judeţean din comuna Târgu Logreşti. Alături de el s-a aflat şi Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.


Schimbările care au apărut în societatea românească după încheierea Primului Război Mondial au impus adoptarea unei noi Constituţii, toate forţele politice îmbrăţişând această idee.


Directoarea Şcolii generale „Ecaterina Teodoroiu“ din Târgu-Jiu i-a întrebat pe elevii de clasa a VIII-a pe cine ar executa dacă mâine ar fi ultima lor zi de viaţă. Totul s-a întâmplat la sfârşitul anului şcolar trecut, la banchetul de absolvire a gimnaziului.


Liviu Tîrvuică, fratele patronului clubului Caractere, este cercetat penal, pentru că firma acestuia a blocat ilegal accesul pe un drum comunal din localitatea Crasna.


Noul stadion din municipiul Târgu începe să capete contur, reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu estimând că arena va fi dată în folosinţă la jumătatea anului viitor.


Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, a fost prezent, ieri, la Judecătoria Târgu Jiu, unde este judecat pentru fals în declaraţii, alături de soţia sa.


Aproximativ 70 de angajaţi ai Poştei Române din Târgu Jiu au protestat, în această dimineaţă, în faţa sediului din zona Gării. Salariaţii poştei spun că salariile nu au mai fost majorate de ani buni, aparatura este învechită şi, mai mult decât atât, sunt nevoiţi să contribuie cu bani pentru a asigura materialele necesare desfăşurării activităţii.


Persoanele cu handicap din toată ţara se pregătesc de proteste chiar de Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, care se marchează pe data de 3 decembrie. De organizarea protestului din Târgu Jiu se ocupă Robert Gavrilescu, un cântăreţ aflat în scaunul cu rotile.


Un american din statul Maine a renunţat la tot ce avea în Statele Unite ale Americii şi s-a mutat în oraşul Târgu Jiu. Terry Lacrosse, în vârstă de 61 de ani, s-a trezit, însă, într-o lume absurdă, pentru că a rămas şocat de birocraţia din România. Acum, acesta nu ar mai recomanda nimănui să vină şi să investească în România.


Fraţii Marius şi Daniel Marin au fost încătuşaţi şi sunt acum acuzaţi de omor, după ce una dintre cele două victime ale lor a decedat într-un spital din Târgu  Mureş.


Aproximativ 12.000 de voluntari gorjeni au participat sâmbătă, 26 septembrie, la campania de curăţenie „Let’s do it, Romania!“. 12.500 de saci au fost umpluţi cu deşeuri adunate din tot judeţul.


O serie de personalităţi din istoria lumii au preferat să moară în glorie, iar altele au fost măcinate de pasiunile pe care le-au avut în decursul vieţii.


Rolul femeilor în societate, înainte de Primul Război Mondial, era limitat. Apariţia unor personaje puternice, cum ar fi Ecaterina Teodoroiu, supranumită „Eroina de la Jiu“, a contribuit la manifestarea mişcării feministe.


Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri din România (CNADNR) a fost obligată de către Tribunalul Gorj să achite despăgubiri de 25 de ori mai mari decât cele stabilite iniţial.


Senatul Universităţii „Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu a decis să reducă salariile cadrelor didactice cu 25% din cauza lipsei de fonduri şi pentru evitarea intrării în incapacitate de plată.


Adrian Mihai Radu are 18 ani şi a fost admis la cinci universităţi din Marea Britanie. Tânărul din Târgu Jiu a ales să studieze la una dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ din lume: Oxford.


Tarafului Gorjului va cânta mâine, 23 septembrie, în cadrul evenimentului „Zilelor Muzeului Naţional al Ţăranului Român”.


Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a câştigat un proiect în valoare de 8,3 milioane de lei, care are o perioadă de implementare de patru ani şi jumătate.


Peste 6.300 de infracţiuni petrecute în judeţul Gorj au rămas, până în prezent, cu autori necunoscuţi. Dintre acestea, în opt cazuri neelucidate au fost comise cele mai grave fapte: infracţiunea de crimă. Timp de nouă luni, gorjeanul Constantin Mornea, din satul Socu, comuna Bărbăteşti, a fost suspect de crimă.


Peste 6300 de infracţiuni petrecute în judeţul Gorj au rămas până în prezent cu autori necunoscuţi. Dintre acestea, în opt cazuri neelucidate au fost comise cele mai grave fapte: infracţiunea de crimă.


Peste 6300 de infracţiuni petrecute în judeţul Gorj au rămas până în prezent cu autori necunoscuţi. Dintre acestea, în opt cazuri neelucidate au fost comise cele mai grave fapte: infracţiunea de crimă. O astfel de faptă abominabilă a avut loc în vara anului 1992. Amatorismul unui procuror a dus la comiterea celei mai mari erori judiciari din istoria justiţiei, pentru că un om nevinovat a stat 12 ani în închisoare.


Mai multe dosare de omor, de jafuri, de dispariţii devenite deja celebre, multe dintre ele finalizate cu ani grei de puşcărie, au cunoscut, de-a lungul ultimior ani, răstunări de situaţie incredibile. O serie de erori făcute de oamenii legii au dus la condamnarea, pe nedrept, a unor oameni care nu aveau nicio vină.


Lupta de la Podul Jiului, din 14/27 octombrie 1916, din Primul Război Mondial, a intrat în istorie pentru că populaţia oraşului, condusă de un comisar de poliţie, a luptat împotriva armatei germane care intenţiona să ocupe oraşul. Civilii au opus rezistenţă până când au venit întăriri.


Doi indivizi foarte periculoşi sunt în libertate după ce au tăiat şi au bătut doi bărbaţi de etnie romă, din cartierul Panduraşul, din Târgu Jiu. Scandalul a avut loc în noaptea de luni spre marţi. Fraţii Marius şi Daniel Marin au snopit în băiate şi au tăiat cu cuţitele doi bărbaţi, unchi şi nepot.


O autospecială SMURD a fost implicată, astăzi, într-un eveniment rutier, care a avut loc în apropierea pasarelei din municipiul Târgu Jiu.


Un tânăr din Târgu Cărbuneşti, în vârstă de 26 de ani, care lucra într-un mall din Berlin şi-a pus capăt zilele, aruncându-se în timp ce se afla la serviciu de la primul nivel al centrului comercial.


Evenimentul „Nocturna Bibliotecilor“ se va desfăşura vineri, 23 septembrie, de la ora 18.30, la sediul Bibliotecii Judeţene „Christian Tell”.


Două persoane de etnie romă au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce au fost implicate într-un scandal, care a avut loc în această dimineaţă în cartierul Panduraşul din Târgu Jiu.


Unul dintre cei mai controversaţi şefi din Poliţia Gorj a fost Viorel Salvador Caragea. Acesta a avansat rapid de la un simplu agent rutier la cea mai înaltă funcţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Gorj.


Patru tineri români, care fac parte din comunitatea „Cufir“, au realizat o lucrare de string art de dimensiuni impresionante, care îl înfăţişează pe marele sculptor Constantin Brâncuşi. Opera va fi vândută, iar banii obţinuţi vor fi donaţi pentru cumpărarea „Cuminţeniei pământului“.


Marius Petrişor, un gorjean stabilit în Italia, şi-a schimbat radical viaţa, după ce a trecut printr-o adevărată dramă. Acesta a rămas văduv după ce soţia lui, care era poştăriţă, a fost ucisă cu sălbăticie în urmă cu peste zece ani pentru suma de 20.000 de lei, pensiile a zeci de bătrâni. Acum, Marius Petrişor a devenit cântăreţ de muzică populară  şi a cântat pe aceleaşi scene cu artişti renumiţi.


Elevii clujeni vor primi cornul din programul guvernamental de la firma omului de afaceri Nicolae Sarcină. SC Coremi Inter SA va furniza cornul pentru 57.584 de elevi şi preşcolari din unităţile de învăţământ preuniversitar sau preşcolar, de stat sau private, de pe întreg teritoriul judeţului Cluj.


„Caravana de consultaţii medicale” a ajuns la Padeş. O echipă formată din medici gorjeni a oferit, sâmbătă, 17 septembrie, localnicilor consultaţii medicale gratuite.


Piftii tradiţionale, din carne de porc sau pasăre, ori specialităţi din păstrăv ori fazan au fost prezentate la „Festivalul Răciturilor“, manifestare care a avut loc ieri, la Tismana.


Un grav accident de circulaţie a avut loc aseară în localitatea Moi. Un bătrân, în vârstă de 83 de ani, a fost lovit mortal de o maşină la volanul căreia se afla o tânără interpretă de muzică populară, din comuna Turburea.


Robert Cristian Marciuc, fiul liderului de sindicat Adrian Marciuc, preşedintele Federaţiei Univers, a fost reţinut vineri seară de poliţişti, după ce ar fi bătut, alături de un amic, o familie din Motru


Americanii au căutat şi alte feluri de executare a infractorilor condamnaţi la moarte, în afară de spânzurare. Astfel, s-a ajuns la scaunul electric, camera de cazare şi mai târziu la injecţia letală, considerată cea mai puţin dureroasă.


Liceana din clasa a X-a de la Colegiul Naţional „Spiru Haret“ va fi înmormântată astăzi, în Cimitirul Municipal Târgu Jiu în rochie albă şi cu o coroniţă pe cap.


Un accident spectaculos în care a fost implicată o maşină de poliţie a avut lor pe stradă din municipiul Târgu Jiu.


Narcis Răducan, preşedintele clubului de fotbal Pandurii, a explicat de ce primeşte un salariu lunar de 8.500 de euro de la echipa gorjeană, cu mult faţă de unii jucători, deşi clubul se confruntă cu mari probleme financiare.


În perioada interbelică, sănătatea ţăranilor români era destul de şubredă. România avea o mortalitate ridicată, atât în mediul urban, cât mai ales în mediul rural.


O liceană de la Colegiul Naţional „Spiru Haret“ a fost răpusă de leucemie, după ce în urmă cu câteva luni a fost diagnosticată cu această cumplită afecţiune.


Bătrâna din comuna Dăneşti care a murit în urmă cu aproape o jumătate de an şi despre care se spune că îşi bântuie nepoata nu va fi dezgropată.


„Masa Tăcerii“ a lui Constantin Brâncuşi a trecut prin mai multe transformări, în funcţie de stările creatorului său. Prima masă apare, poate dintr-o întâmplare, în atelierul său, iar ideea unei opere de artă încolţeşte în mintea marelui artist.


Fiul manelistului Nicolae Guţă a fost rănit grav în urma unui accident care a avut loc marţi seară, în apropiere de municipiul Târgu Jiu.


Aproximativ 80 de judecători de la Tribunalul Gorj şi Judecătoria Târgu Jiu protestează faţă de discriminările salariale şi problemele din justiţie


Transalpina, cea mai înaltă şosea din ţară, care ajunge la o altitudine de 2.145 de metri în Pasul Urdele, este cea mai bună pistă de încercare la altitudine din Europa pentru noile modele de autovehicule. Aceasta este concluzia la care au ajuns specialiştii de la Renault România şi cei de la Secţia Drumurilor Naţionale Târgu Jiu.


Horaţiu Mălăele s-a născut în municipiul Târgu Jiu şi a absolvit Liceul „Tudor Vladimirescu“, la profilul real, deşi nu prea era atras de matematică. În schimb, geniul său se manifesta încă din adolescenţă, când nu trecea o zi fără să facă vreo năzdrăvănie. Horaţiu Mălăele le-a făcut caricaturile tuturor dascălilor, dar pe cea a profesorului de istorie a lipit-o în locul stemei de pe drapel.


Artificiile care urmau să încheie Zilele Municipiului Motru au fost confiscate de poliţişti, pentru că erau deţinute ilegal de către un pirotehnist din Orăştie.


Cristina, adolescenta de 16 ani din localitatea Dăneşti despre care se spune că este bântuită de spiritul mătuşii moarte, a răspuns pe Facebook în urma ştirilor apărute cu privire la situaţia neobişnuită prin care trece.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2016 Pandora Impex SRL.