Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Studenţii de la Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii «Constantin Brâncuşi» din Târgu Jiu, care învaţă în noua clădire din zona Debarcader, sunt nevoiţi să se pregătească în frig.


O femeie în vârstă de 43 de ani, din comuna Fărcăşeşti, a fost găsită moartă într-un canal colector din localitate.


327 de secţii de votare au fost constituite la nivelul judeţului Gorj pentru alegerile prezidenţiale 2014. Pe listele de votare se află 304.920 de alegători.


Rezultatele alegerilor prezidenţiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Gorj, în cel mult 48 de ore, către Biroul Electoral Central (BEC). În acest timp, BEC centralizează atât datele primite de la fiecare Birou Electoral Judeţean, cât şi de la cele din străinătate. Mai întâi vor fi publicate rezultatele parţiale ale alegerilor prezidenţiale 2014, apoi cele finale.


Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014 va fi anunţată de către Biroul Electoral Central (BEC) pe tot parcursul zilei de duminică, începând cu ora 11.30 şi terminând cu ora 22.30. adevarul.ro vă va ţine la curent cu statisticile privind prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014 în judeţul Gorj.


Sute de elevi din patru şcoli sunt nevoiţi să înveţe în frig din cauză că instalaţiile de încălzire nu au fost finalizate.


Alimentele de la Uniunea Europerană pentru persoanele defavorizate din municipiul Târgu Jiu vor fi distribuite după data de 16 noiembrie.


Jumătate din spaţiile de cazare din Rânca sunt încă de pe acum rezervate pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Proprietarii de cabane şi pensiuni au primit cereri chiar şi din partea turişti ruşi.


Marcator al unui gol în meciul dintre Pandurii şi Oţelul Galaţi din optimile Cupei României, Cornel Predescu a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului.


Meciul dintre Pandurii şi Concordia Chiajna, programat marţi, 4 noiembrie, de la ora 18,30, se va juca mai devreme.


Conducerea Primăriei municipiului Târgu-Jiu va înfiinţa un serviciu de pompieri voluntari, care va sprijini unităţile profesioniste din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.


Sute de săli de jocuri de noroc, magazine, unităţi bancare, staţii peco şi ghişee poştale au fost verificate de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj. Amenzile aplicate se ridică la câteva sute de mii de lei.


Doi bărbaţi din comuna Prigoria au ajuns la spital în stare gravă, iar una dintre victime se află în comă, după ce au fost bătuţi cu bestialitate.


Autobuzele şi troleibuzele în care plouă efectiv sau sunt adevărate frigidere, care circulă în prezent pe străzile din Târgu Jiu, vor deveni istorie. Primăria Târgu Jiu este pe cale să obţină 37 de milioane de euro printr-un proiect cu finanţare europeană.


Pandurii a reuşit din nou un meci spectaculos, la Galaţi, dar terminat de astădată cu happyend. Golul victoriei a fost adus de Elton în prima repriză de prelungiri.


Puterea politică din Gorj a fost dintotdeauna apropiată de înaltele feţe bisericeşti. Bineînţele că nu au lipsit favorurile de care au beneficiat mănăstirile din Gorj.


Un teren în suprafaţă de 44.000 metri pătraţi a fost dat în administrare Ministerului Afacerilor Interne (MAI) pentru amenjarea unui poligon.


Primarul comunei Padeş, Mihăiţă Troacă, va rămâne în arest preventiv, după ce cererea de eliberare condiţionată pe cauţiune i-a fost respinsă de către instanţa de judecată.


Un gorjean deţine, în propria gospodărie, sute de păsări exotice. Gheorghe Spineanu, din comuna Băleşti, şi-a amenajat o fermă de păsări de diferite specii, de la păuni şi până la papagali. Recent, lângă păsări s-a adăugat şi o pereche de veveriţe.


Termenul până la care Complexul Energetic Oltenia şi-a luat angajamentul să cureţe cenuşa din cartierul Submaidane, din oraşul Turceni, a fost depăşit cu mult. Locuitorii din această zonă trăiesc în continuare cu cenuşa în pragul casei de aproape un an. Organizaţia ecologică «Greenpeace» trage un semnal de alarmă cu privire la această situaţie, care pune în pericol starea de sănătate a localnicilor.


Doru Şerban, cunoscut sub porecla de Habitu, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Craiova. Acesta a scăpat de închisoare.


Pandurii Târgu Jiu întâlneşte mâine, în deplasare, echipa Oţelul Galaţi în optimile Cupei României. Obiectovul echipei gorjene este calificarea în etapa următoare.


Bunicii bebeluşului care a murit ieri dimineaţă în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu au depus o plângere la Colegiul Medicilor şi la conducerea Spitalului.


Cetăţenii municipiului Motru care locuiesc în apartamente racordate la sistemul de centralizat beneficiază, de ieri, de căldură.


Conducerea Complexului Energetic Oltenia (CEO) vrea să pună pe roate o afacere cu lemn exotic, care poate fi folosit cu succes în diferite domenii, de la industria de mobiliă şi până la combustibil pentru încălzirea locuinţei.


Consiliul Local al municipiului Târgu Jiu a alocat suma de 140.000 de lei pentru pregătirea sărbătorilor de iarnă.


Un bătrân în vârstă de 70 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a murit astăzi, după ce locuinţa sa a fost cuprinsă de flăcări.


CNA a decis, în şedinţa de astăzi, să interzică sporturile de promovare a CEC Bank în care apărea un Brâncuşi fals, jucat de un actor, şi o imagine de arhivă recreată.


O autospecială marca Mercedes pentru intervenţii la înălţime a fost donată astăzi Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă dinn cadrul Primăriei Târgu Jiu.


Un băieţel în vârstă de aproximativ o lună, internat de o săptămână în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu Jiu, a murit în această dimineaţă. Părinţii copilaşului sunt minori şi trăiesc în comuna Baia de Fier.


Ion Călinoiu şi Laurenţiu Ciurel sunt consideraţi oameni cu cea mai mare putere din judeţul Gorj. Ion Călinoiu este preşedintele Consiliului Judeţean Gorj şi vicepreşedinte PSD la nivel naţional, iar Laurenţiu Ciurel este managerul prigvat al Complexului Energetic Oltenia (CEO), un colos economic cu aproximativ 18.000 de angajaţi, care cuprinde cariere miniere şi cele mai mari termocentrale din ţară, la Rovinari şi Turceni.


Lucrările de renovare a sediului Primăriei Târgu Jiu se vor relua după o pauză de aproximativ două luni, ca urmare a unei anchete penale.


Consilierii municipal şi conducerea Primăriei Târgu Jiu au ţinut un moment de reculegere în memoria fostului viceprimar al oraşului, Roman Bărbuţi, care ocupa în prezent postul de consilier local.


27 octombrie 1938 este una dintre cele mai importante zi din istoria oraşului Târgu Jiu, pentru că în urmă cu 76 de ani a fost inaugurat Ansamblul monumental «Calea Eroilor», conceput de Constantin Brâncuşi, care include Masa Tăcerii, Aleea Scaunelor, Poarta Sărutului şi Coloana fără Sfârşit. Acest moment a fost aniversat astăzi, printr-o procesiune specială.


Victor Nicolcescu, şeful Secţiei Judiciare din cadrul Parchetului Curţii de Apel Craiova, a fost înmormântat la sfârşitul săptămânii trecute. Nicolcescu a fost prim-procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova şi al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.


Cei doi soţi împreună cu un copil în vârstă de patru ani, din judeţul Mehedinţi, care dispăruseră de ieri în munţi, au fost găsiţi de salvamontişti şi se află în afara oricărui pericol.


O familei din judeţul Mehedinţi este dată dispărută în Munţii Vâlcan. Doi soţi şi un copil au plecat, ieri, de la o cabană din judeţul Hunedoara şi nu au mai ajuns la destinaţie.


Inaugurarea Ansamblului Monumental Calea Eroilor va fi marcată, mâine, printr-o procesiune specială, care va începe de la Masa Tăcerii.


Pandurii a suferit o nouă înfrângere în deplasare în faşa echipei Dinamo, după un meci cu o desfăşurare dramatică, în care a condus cu 30 minute înainte de finalul meciului.


Un angajat al Complexului Energetic  Oltenia (CEO) din suferit un groaznic accident de muncă. Evenimentul s-a produs astăzi în cariera Fărcăşeşti.


Pandurii întâlneşte duminică, în deplasare, echipa Dinamo Bucureşti. Antrenorul echipei gorjene, este încrezător în forţele echipei sale şi spune că orice rezultat este posibil.


Ceremonialul militar şi religios, cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei României, va avea loc mâine, între 10.00 şi 11.00, în Piaţa Prefecturii din municipiul Târgu Jiu.


Programul de promovare turistică a judeţului Gorj, „Vino acasă la Brâncuşi!“, va ajunge în capitala Austriei.  iniţiat de Consiliul Judeţean Gorj, ajunge în Austria.


Mare bucurie pentru pescarii din Târgu Jiu, după ce lacul de acumulare de pe râul Jiu a fost golit şi au putut prinde cu mâna peşti chiar şi de zece kilograme.


Transalpina, drumul aflat la cea mai mare înălţime din ţară, a fost închis începând de ieri de către Secţia Drumurilor Naţionale Târgu Jiu. În prezent se mai poate circula doar până în zona Rânca.


Un bătrân în vârstă de 68 de ani a fost împuşcat în ochi de către un prieten în timpul unei partide de vânătoare, la care au participat alte cinci persoane.


Un tânăr aflat pe marginea drumului a fost rănit ieri de maşina condusă de un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.


Magazinul oficial al echipei Pandurii Târgu Jiu a fost deschis astăzi, în prezenţa oficialilor clubului, jucătorilor, antrenorului Petre Grigoraş şi a unui oaspete de seamă: Aurel Ţicleanu,  directorul Departamentului de scouting al Federaţiei Române de Fotbal.


Consiliul Judeţean Gorj a împărţit, astăzi, în şedinţa lunară, suma de aproximativ 13 milioane de lei către localităţile judeţului. Consilierii opoziţiei au contestat modalitatea de împărţire a banilor.


Echipa de baschet, Energia Rovinari, s-a impus clar, în această seară, pe terenul formaţiei BCM Piteşti, cu scorul de 83-60.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2014 Pandora Impex SRL.