Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Laurenţiu Eduard Năzdrăvanu, tânărul de 20 de ani, reţinut duminică pentru 24 de ore, pentru că a intrat intenţionat cu maşina în autoturismul la volanul căruia se afla un rival, a fost pus în libertate ieri seară.


Cercetaşii gorjeni vor merge mâine în spitalele din Târgu Jiu şi în Centrul Maternal pentru a le oferi femeilor mărţişoare cu ocazia zilei de 1 martie.


Doi bărbaţi, cu vârste de 26 de ani şi 42 de ani, din comuna Plopşoru, au fost prinşi în timp ce sustrăgeau cărbune dintr-un vagon de marfă aflat în staţia din localitate.


Unul dintre cei doi tineri care au fost implicaţi în tamponarea intenţionată de pe strada Victoria, din centrul municipiului Târgu Jiu, a fost arestat la domiciliu. Este vorba de Florin Viorel Falcoe, care a mai implicat într-un scandal într-un club de manele, la sfârşitul anului trecut.


Un grav accident rutier a avut loc în această dimineaţă, pe Defileul Jiului. Un autotren s-a răsturnat, într-o curbă, şi a blocat un sens de mers.


Un conducător a fost prins la volan cu o alcoolemie record. Acesta se afla într-o stare avansată de ebrietate şi reprezenta un adevărat pericol pentru ceilalţi participanţi la trafic.


Doi tineri, din Mătăsari, de 17 şi 19 ani, sunt cercetaţi pentru furt.  Cei doi au fost prinşi de un echipaj de poliţie în timp ce transportau cu o căruţă mai multe subansambluri miniere.


Comisia de circulaţie de pe lângă Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu a luat o serie de măsuri pentru fluidizarea circulaţiei pe strada Victoria.


Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Gorj a declanşat o anchetă internă la Poliţia Rovinari, după o postare pe Facebook a unui cetăţean care a găsit un portofel şi a mers să-l predea poliţiştilor.


Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Târgu Jiu, a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţie, după o reglare de conturi în centrul municipiului Târgu Jiu.


Scene incredibile desprinse din filmele cu mafioţi s-au petrecut astăzi în municipiul Târgu Jiu. Două maşini s-au tamponat intenţionat în trafic, pe strada Victoria, la volanul unui bolid de lux fiind, potrivit martorilor, fiul lui „Şfalţ“, un personaj din lumea interlopă.


Judecătoria Târgu Jiu a dispus arestarea la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile faţă de Lucian Pănescu, fiul patronului pensiunii „Panoramic“ din Rânca şi, totodată, reprezentantul proprietarilor de cabane, pensiuni şi hoteluri şi Rânca.


O tânără în vârstă de 25 de ani, din Târgu Jiu, a pus pe roate o mică afacere cu încălţăminte realizată manual acasă.


Actorii Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu vor prezenta marţi, 28 februarie, în sala „Mihai Eminescu“ de la Biblioteca Judeţean „Christian Tell“, piesa „Năpasta“.


Poliţiştii din Turceni au reuşit să confişte de la braconieri un întreg arsenal pentru prinderea peştilor. Cei vinovaţi s-au ales cu dosare penale.


Lucian Pănescu, fiul patronului Complexului Panoramic din Rânca, a fost reţinut 24 de ore sâmbătă seară, pentru ultraj.


Cinci tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după scandalul din centrul localităţii Bumbeşti Jiu.  În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.


Doi bărbaţi, cu vârste de 48 şi 46 de ani, din Turceni, au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi băgaţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Gorj, după ce au fost prinşi la pescuit cu unelte ilegale.


Rolf Kaiser este un neamţ get-beget, care trăieşte de zece ani în Gorj, pentru că se simte aici mai bine decât acasă la el, în Germania, acolo unde mulţi români au plecat şi continuă să emigreze pentru o viaţă mai bună. Rolf are o firmă de IT şi desfăşoară mai multe activităţi pentru clienţi din Germania. El este un mare iubitor de animale şi lucrează voluntar în padocul Primăriei Târgu Jiu, unde are grijă de câinii comunitari.


Şase tineri au fost implicaţi într-un scandal de proporţii în centrul oraşului Bumbeşti Jiu, chiar în plină zi. Scandalagii s-au tăiat şi patru tineri au fost răniţi, unul fiind în stare mai gravă.


Un bărbat în vârstă de 52 de ani, angajat al Complexului Energetic Oltenia, a murit, astăzi în urma unui accident de muncă. Evenimentul a avut loc la termocentrala Turceni.


Statuia lui Tudor Vladimirescu este cea mai veche sculptură din Târgu Jiu. Lucrarea a fost inaugurată în anul 1900, de către sculptorul Constantin Bălăcescu.


Salariaţii Întreprinderii de Drumuri şi Poduri, unitate care se află în subordinea Consiliului Judeţean Gorj, sunt disperaţi pentru că nu şi-au mai primit salariile şi, în plus, de astăzi vor deveni şomeri.


Un carnaval cu costume specifice secolului al XVII-lea va fi organiza, la sfârşitul săptămânii viitoare, în zona montană Rânca.


Ioana Aurelia Murgu, de 32 de ani, din Târgu Jiu, trăieşte un adevărat coşmar în Spania. Aceasta a lucrat ca gardian, dar s-a îmbolnăvit de discopatie degenerativă. A fost operată într-un spital privat din Madrid, dar operaţia a fost un eşec, pentru că medicul a comis o eroare şi i-a prins într-un şurub nervul sciatic, iar acum nu mai poate să lucreze.


Un tânăr din Rovinari, care avea de executat o pedeapsă de doi ani şi opt luni de închisoare cu executare şi era urmărit la nivel naţional,


Deputatul de Gorj Victor Ponta s-a prezentat, în această dimineaţă la Tribunalul Gorj, unde a fost citat ca martor, într-un dosar de mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului. Victor Ponta a fost însoţit de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ciprian Florescu.


Un grav accident de circulaţie a avut loc, în urmă cu puţin timp, în municipiul Motru. Un autoturism a fost lovit de o locomotivă o trecere la nivel cu calea ferată.


În mai multe zone din municipiul Târgu Jiu există, de astăzi, posibilitatea conectării în mod gratuit la Internet prin reţeaua  WI-FI pusă la dispoziţie de Primăria Târgu Jiu.


Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Michaela Teodorescu, a oferit un interviu ziarului „Adevărul“, despre problema infractorilor necunoscuţi, dar şi despre alte probleme ale sistemului.


Istoria numelui Dracula, purtat de personajul legendar care a devenit cunoscut în toată lumea după romanul lui Bram Stoker, are o evoluţie şi semnificaţii mai puţin cunoscute. Astfel, această poreclă a fost preluată de marele domnitor de la tatăl său, iar la început a avut un sens chiar pozitiv, însemnând „cel drag“.


Victor Ponta şi Nicolae Bănicioiu sunt martorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar de mărturie mincinoasă în care este judecat Dănuţ Filipescu, un martor audiat în procesul fostului prefect de Gorj Mugurel Surupăceanu, care a fost achitat în final.


Primarul oraşului Rovinari, Robert Filip, a anunţat că o fabrică de volane auto va fi deschisă peste doar câteva luni, iar 200 de persoane vor fi angajate.


O profesoară din comuna Drăguţeşti a murit la vârsta de numai 33 de ani, după ce a suferit un infarct. Înmormântarea a avut loc zilele trecute.


Trei dintre cei şapte târgujieni care au făcut comentarii critice pe Facebook la adresa Poliţiei Locale Târgu Jiu s-au prezentat în această dimineaţă la sediul instituţiei.


Fiica unor părinţi care au murit în urmă cu o lună într-un cumplit accident rutier, care a avut loc în municipiul Târgu Jiu, a iniţiat o petiţie în mediul online, prin care solicită înăsprirea pedepselor pentru cei care se fac vinovaţi de producerea de accidente rutiere grave.


Numărul gorjenilor care solicită înmatricularea autovehiculelor s-a dublat, după ce „taxa auto“ a fost eliminată.


Un bărbat care a fost expropriat pentru construirea drumului de centură al municipiului Târgu Jiu se opune cu toate mijloacele ca terenul care i-a aparţinut să nu fie afectat de lucrări. Ion Dodescu chiar s-a mutat într-o baracă, pentru a-şi păzi terenul zi şi noapte.


Trei bărbaţi, din Tismana şi Mătăsari, au fost prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce transportau cu o autoutilitară mai multe subansamble metalice miniere şi 10 litri ulei industrial.


Cei 12 salariaţi care au mai rămas la Staţiunea Pomicolă Târgu primesc doar jumătate din salariu. Unitatea se confruntăm cu probleme financiare deosebite.


Un barbat de 44 de ani, din Rovinari, s-a ales cu dosar penal după ce s-a dezbrăcat în faţa unor liceene din Craiova în plină stradă.


În tradiţia poporului român există o serie de credinţe cu privire la păsări. Aceste semnificaţii au fost cântate în multe melodii populare sau au fost inserate într-o sumedenie de poezii sau basme.


Alexandru Calotescu-Neicu a fost unul dintre cei mai importanţi epigramişti români. A fost, în acelaşi timp, unul dintre cei mai mari proprietari de terenuri şi producători agricoli din judeţul Gorj. Comuniştii i-au confiscat averea şi l-au întemniat.


Reprezentanţii Agenţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Gorj au confiscat peste doi kilometri de setci de diferite dimensiuni din lacul de pe Jiu din zona Turceni.


Sute de cutii cu medicamente au fost descoperite într-o pădure din comuna Teleşti, din judeţul Gorj. Poliţia şi inspectorii de mediu au ajuns la faţa locului, existând suspiciunea că printre medicamentele aruncate s-ar găsi şi substanţe cu efect psihotrop.


Un proprietar care deţine un teren pe traseul variantei ocolitoare a municipiului Târgu-Jiu s-a pus în faţa utilajului, ieri dimineaţă, şi nu le-a permis muncitorilor să îşi desfăşoare lucrările.


Poliţia Locală Târgu Jiu desfăşoară acţiuni de informare a cetăţenilor cu privire la limbajul pe care trebuie să-l folosească atunci când comunică pe Facebook. Demersul are loc după ce şapte persoane au fost invitate la sediul Poliţiei Locale pentru a fi amendate din cauză că ar fi adresat vorbe grele instituţiei pe reţeaua de socializare.


Zeci de blatişti au fost prinşi, în luna ianuarie, de echipele de control în mijloacele de transport în comun din municipiul Târgu Jiu.


55 de cupluri care au împlinit sau vor împlini în acest an o jumătate de veac de căsătorie s-au înscris până acum la Primăria Târgu Jiu pentru a participa la ceremonia „Nunta de aur“.


Un bărbat, de 46 de ani, din comuna Pui, judeţul Hunedoara, deservent pe o autoutilitară, este cercetat penal pentru distrugere.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2017 Pandora Impex SRL.