Ultimele 100 ştiri din Gorj - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Un angajat al Complexului Energetic  Oltenia (CEO) din suferit un groaznic accident de muncă. Evenimentul s-a produs astăzi în cariera Fărcăşeşti.


Pandurii întâlneşte duminică, în deplasare, echipa Dinamo Bucureşti. Antrenorul echipei gorjene, este încrezător în forţele echipei sale şi spune că orice rezultat este posibil.


Ceremonialul militar şi religios, cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei României, va avea loc mâine, între 10.00 şi 11.00, în Piaţa Prefecturii din municipiul Târgu Jiu.


Programul de promovare turistică a judeţului Gorj, „Vino acasă la Brâncuşi!“, va ajunge în capitala Austriei.  iniţiat de Consiliul Judeţean Gorj, ajunge în Austria.


Mare bucurie pentru pescarii din Târgu Jiu, după ce lacul de acumulare de pe râul Jiu a fost golit şi au putut prinde cu mâna peşti chiar şi de zece kilograme.


Transalpina, drumul aflat la cea mai mare înălţime din ţară, a fost închis începând de ieri de către Secţia Drumurilor Naţionale Târgu Jiu. În prezent se mai poate circula doar până în zona Rânca.


Un bătrân în vârstă de 68 de ani a fost împuşcat în ochi de către un prieten în timpul unei partide de vânătoare, la care au participat alte cinci persoane.


Un tânăr aflat pe marginea drumului a fost rănit ieri de maşina condusă de un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.


Magazinul oficial al echipei Pandurii Târgu Jiu a fost deschis astăzi, în prezenţa oficialilor clubului, jucătorilor, antrenorului Petre Grigoraş şi a unui oaspete de seamă: Aurel Ţicleanu,  directorul Departamentului de scouting al Federaţiei Române de Fotbal.


Consiliul Judeţean Gorj a împărţit, astăzi, în şedinţa lunară, suma de aproximativ 13 milioane de lei către localităţile judeţului. Consilierii opoziţiei au contestat modalitatea de împărţire a banilor.


Echipa de baschet, Energia Rovinari, s-a impus clar, în această seară, pe terenul formaţiei BCM Piteşti, cu scorul de 83-60.


Ploile se vor intensifica în următoarele ore, iar meteorologii au instituit Codul Portocaliu de precipitaţii, iar deseară va intra în vigoare cel pentru inundaţii.


Un bătrân în vârstă de 71 de ani, din comuna Fărcăşeşti, şi-a găsit, ieri, sfârşitul într-o fântână în care a căzut în mod accidental.


Consilierul judeţean Nicolae Cilibiu este acuzat de fostul său şef de partid, Dan Vâlceanu, preşedintele PDL Gorj, de faptul că a fost răsplătit cu o funcţie de şef de birou, după ce a trecut la PDL.


90 de agricultori gorjeni au solicitat Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) eliberarea de adeverinţe pentru accesarea de credite de finanţare a activităţilor curente de la băncile care au încheiat convenţii cu Agenţia.


Roman Bărbuţi, fostul viceprimar al municipiului Târgu Jiu, a murit aseară, fiind răpus de o boală nemiloasă, cancerul.


Nocturna Stadionului Municipal Târgu Jiu va fi scoasă la vânzare de către Primăria Municipiului Târgu Jiu, după începerea lucrărilor la noua arena sportivă.


Ambasadorul Irlandei a vizitat, astăzi, judeţul Gorj şi s-a întâlnit cu preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu.


Tribunalul Gorj organizează vineri, 24 octombrie, „Ziua Uşilor Deschise” cu prilejul „Zilei Europene a Justiţiei Civile”.


Un grav accident de circulaţie s-a produs în urmă cu puţin timp, pe Drumul European 79, la intersecţia cu localitatea Curtişoara.


Trei salariaţi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Gorj au fost surprinşi marţi, 21 octombrie, în timp ce aflau la muncă pe moşia directorului instituţiei, deşi ar fi trebuit să desfăşoare acţiuni de control. Inspectorii în siguranţa alimentară participau, alături de şeful lor, la construcţia unui gard la casa deţinută de acesta în comuna Turburea.


Aproximativ 336.000 de buletine de vot au ajuns, ieri, în Gorj şi vor fi depozitate în incinta Prefecturii Gorj sub paza jandarmilor, până când vor fi distribuite către secţiile de votare.


Petre Grigoraş s-a declarat mulţumit de atitudinea arătată de jucătorii săi în ultimul meci, cu toate echipa antrenată de el afundă tot mai mult în subsolul clasamentului. Pandurii ocupă locul 14 în clasamentul Ligii I.


Scandalul sexual de la Penitenciarul Târgu Jiu se va afla în atenţia Avocatului Poporului. Mai multe fotografii din interiorul penitenciarului în care apar deţinuţi în ipostaze sexuale au ffost publicate de tabloidul Libertatea.


Astăzi a fost tăiată panglica Complexului cinematografic din incinta mall-ului din municipiul Târgu-Jiu, care şi-a deschis oficial porţile.


Mai mulţi primari şi foşti edili şefi din judeţul Gorj sunt judecaţi sau condamnaţi definitiv pentru infracţiuni de corupţie. Şi un senator liberal îşi aşteaptă sentinţa la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.


Vulturul din bronz din Poiana lui Mihai, monument istoric amplasat în anul 1932, a fost furat. Conducerea Primăriei comunei Schela a depus o plângere la poliţie.


Biciclistul, în vârstă de 77 de ani, a intrat în portiera unie maşini care a fost deschisă de şofer, în timp ce autoturismul staţiona, fără să se asigure. Şoferul vinovat a părăsăit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.


Aproximativ 45% dintre persoanele înhumate în Cimitirul Municipal Târgu Jiu sunt necunoscute, astfel că mormintele sunt anonime, pentru nu se cunosc persoanele care sunt îngropate.


Cătălin Marin este un exemplu pentru cei care aleg în viaţă chemarea pasiunii şi o transformă într-o profesie de succes. Acesta răstoarnă preceptele românilor de a avea un loc de muncă din care să ieşi la pensie sau să profesezi în viaţă într-un domeniu în care se câştigă, în defavoarea unei ocupaţii care îţi place.


Concursul internaţional de rafting cu caiace pe Jiu, «King of the Jiu» s-a desfăşurat, la sfârşitul săptămânii trecute, în zona Defileul Jiului.


Complexul Energetic Oltenia (CEO) va organiza joi, 23 octombrie, o licitaţie pentru construirea staţiei de berichetare a cărbunelui din zona Motru.


Un localnic din satul Tămăşeşti de Jos, comuna Băleşti, şi-a dat foc grajdului, într-un moment de nebunie. Incendiul s-ar fi putut extinde şi la locuinţă, dar pompierii au intervenit la timp.


Laurenţiu Ciurel, managerul privat al Complexului Energetic Oltenia (CEO), a declarat, într-un interviu acordat postului TV Sud, că despăgubirile acordate proprietarilor de terenuri şi case pentru zonele Jilţ Nord, Jilţ Sud şi Roşia vor scădea de peste 20 de ori. Mai mult decât atât, CEO va da bani Ministerului Economiei pentru plata despăgubirilor.


Un car alegoric cu bogăţiile toamnei a putut fi admirat, ieri seară, de târgujienii care s-au aflat în centrul oraşului.


Pandurii a terminat la egalitate, aseară, meciul disputat împotriva echipei ASA Târgu Mureş. Pandurii ocupă în prezent locul 14 în clasament.


Candidatul la alegerile prezidenţiale 2014, Teodor Meleşcanu, a declarat, astăzi, la Târgu Jiu, că cei care sunt ofiţeri acoperiţi nu au o altă încadrare, în afară de meseria pe care o desfăşoară, şi că nu primesc salariu.


Energia Târgu Jiu a reuşit să se impună, în această seară, pe teren propriu împotriva echipei BC Timişoara cu scorul de 78-68.


Candidatul independent la alegerile prezidenţiale 2014, Teodor Meleşcanu, s-a aflat duminică într-o vizită electorală în municipiul Târgu Jiu. Acesta a fost recunoscut cu greu de către oamenii aflaţi în Piaţa Centrală, care l-au confundat fie cu Tăriceanu, fie cu Isărescu. Despre premierul pe care îl va sprijini în cazul în care va fi ales preşedinte, acesta a spus că va fi Victor Ponta.


Un vas cu 10.000 de sarmale a fost pus la fiert chiar în Piaţa Prefecturii cu ocazia Festivalului Toamnei, care se va încheia astăzi. Autorităţile au vrut să stabilească un record, dar nu au chemat pe nimeni de la Guinness Book din cauza taxei ridicate.


Reprezentanţii Asociaţiilor „Tradiţia Militară” şi „Deutsches Freikorps” au reconstituit, astăzi, lupta de la Podul Jiului, unde o parte dintre locuitorii oraşului Târgu Jiu au ţinut piept forţelor armate germane şi au reuşit să oprească pătrunderea acestora în oraş.


Mihai Negrea (31 de ani), originar din oraşul gorjean Târgu Cărbuneşti, a emigrat în Norvegia în 2008, iar un an mai târziu a devenit liderul neoficial al comunităţii de romi de acolo. Anul acesta şi-a înfiinţat o fundaţie prin care are grijă să le ofere un acoperiş deasupra capului, el fiind şi omul de legătură al autorităţilor norvegiene în relaţia cu romii


Cunoscutul artist Horia Brenciu a susţinut aseară un concert la Târgu Jiu, cu ocazia deschiderii Sopping City Târgu Jiu.


Meciul Energia-CSM Bucureşti, care se va disputa astăzi, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, este decisiv pentru antrenorul Liviu Andrieş. În cazul unei înfrângeri, soarta acestuia este pecetluită.


Pandurii se confruntă cu o serie de accidentări, iar mulţi dintre jucători sunt indisponibili. Fotbalistul nou venit Mevlja este ultimul care a suferit o accidentare.


Lupta de la Podul Jiului din Târgu Jiu, când locuitorii oraşului au opus rezistenţă armatei germane şi au reuşit să oprească intrarea în trupelor în oraş, va fi reconstituită.


Piaţa Prefecturii din centrul municipiului Târgu Jiu s-a transformat de astăzu în Piaţa Târgoveţilor. Aici puteţi să degustaţi mâncăruri şi produse tradiţionale, dar să şi admiraţi meşteşugurile de altădată.


O serie deconcursuri inedite vor avea loc mâine în Piaţa Prefecturii din centrul municipiului Târgu Jiu, în cadrul primei edişii a Festivalului Toamnei care şi-a deschis porţile începând de ieri.


Astăzi expiră termenul până la care aleşii locali pot trece în banca acestui partid. Conducerea PSD a confirmat că şase primari, cei mai mulţi de la PNL, au devenit social-democraţi.


Să iei sau să nu iei şpagă electorală? Asta e întrebarea care îi frământă pe mai mulţi localnici din Galbenu, noile personaje din campania „Vot curat“. Satul a devenit celebru la alegerile europarlamentare din mai, după ce mai mulţi localnici au primit pentru votul lor încălţăminte şi bere.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2014 Pandora Impex SRL.