Ultimele 100 ştiri din Hunedoara - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
În numai o săptămână, numărul cazurilor de Covid 19 înregistrate în judeţul Hunedoara s-a dublat. Rata infectărilor a continuat să crească în municipiile Deva şi Hunedoara, aflate în „Scenariul roşu”.


De trei ani, magistrala feroviară Simeria - Arad se află în şantier. Cel mai spectaculos sector al noii căi ferate este zona viitoarelor tuneluri de pe valaea Mureşului.


Un bărbat din Petrila a fost trimis în judecată pentru infracţiuni grave. Victimă i-a fost fiica sa vitregă, în vârstă de 13 ani.


Unul dintre cele mai folosite drumuri spre cetăţile dacice din Munţii Orăştiei a ajuns într-o stare groaznică în ultimii ani.


Municipiile Deva şi Huendoara au intrat în „Scenariul roşu” al îmbolnăvirilor cu Covid 19. Numărul total al cazurilor din cele două municipii reprezintă peste jumătate din cel înregistrat în întreg judeţul Hunedoara.


A fost aglomeraţie la sărbătoarea oierilor din Munţii Orăştiei. Mii de oameni au participat la evenimentul de la marginea satului Costeşti.


După ce a fost reţinut de poliţişti pentru infracţiuni grave, în care victima a fost o tânără de 19 ani, un recidivist din Hunedoara a fost adus în faţa instanţei.


Sovata şi Praid, două staţiuni învecinate din centrul României, înfiinţate în jurul zăcămintelor de sare, atrag anual sute de mii de turişti, interesaţi de efectele binefăcătoare ale Salinei Praid şi ale lacurilor şi atmosferei din Sovata.


O tânără de 19 ani a fost răpită şi sechestrată în apartamentul unui interlop din Hunedoara. A trecut prin momente cumplite.


80 de apartamente ANL, într-un bloc finalizat în Hunedoara după 15 ani de la începerea construcţiei, au fost repartizate prin tragere la sorţi.


Noua şosea construită în staţiunea Parâng din Valea Jiului a fost inaugurată după trei ani de la începerea lucrărilor.


Vârstnicul acuzat că a acostat mai multe eleve şi femei pe străzile Devei, pe care le pipăia în zonele intime, a primit sentinţa magistraţilor.


Mii de porci vor fi sacrificaţi din cauza pestei porcine africane, în judeţul Hunedoara. Una dintre cele mai mari ferme de porci din România va rămâne fără animale.


Hunedoara este primul municipiu din judeţ intrat în Scenariul Roşu al îmbolnăvirilor cu Covid 19. Vor fi mai multe restricţii pentru localnici.


Cel mai industrializat judeţ din deceniile regimului Ceauşescu a trecut prin transformări uriaşe, în lungul şir de disponibilizări colective care i-au „măcinat” industria.


Un vârstnic care a acostat mai multe femei pe străzile din Deva a fost reţinut de poliţişti. Bărbatul este acuzat de infracţiuni grave.


O localnică din Orăştie a trecut prin momente cumplite. Doi tineri au trântit-o la pământ şi au jefuit-o, luându-i borseta cu forţa.


Oamenii au stat la cozi uriaşe pentru a putea asista la meciul de fotbal dintre CS Hunedoara şi FCSB, din Cupa României.


Au trecut 10 ani de când au intrat în şantier primii kilometri ai Autostrăzii A1 Lugoj – Deva, în lungime de 100 de kilometri. Un sector de nouă kilometri din autostradă a rămas neatins.


Recepţia noii şosele construită în Masivul Parâng, pe un traseu de 4,5 kilometri, va avea loc joi, la trei ani de la începerea lucrărilor.


Unul dintre cei mai mari angajatori din judeţul Hunedoara anunţă restructurări masive. SEWS România va concedia peste 600 de oameni în judeţul Hunedoara.


Rata îmbolnăvirilor cu noul coronavirus a crescut treptat în ultimele zile în judeţul Hunedoara. O localitate a depăşit trei cazuri la mia de locuitori.


Un accident rutier a avut loc, miercuri dimineaţă, pe Drumul Naţional 66,în zona localităţii Crivadia, între o betonieră şi o camionetă.


Mai multe aşezări din judeţul Hunedoara au fost faimoase pentru bogăţia lor în vremea Imperiului Austro-ungar. Rămăşiţele ale epocii habsburgice s-au păstrat aici.


Strada Mureşului, una dintre cele mai degradate artere rutiere din Hunedoara, a intrat în şantier. Va fi modernizată cu fonduri europene.


Elevii din oraşul Haţeg vor avea, de anul viitor - potrivit ADR Vest, o şcoală gimnazială nouă, construită cu ajutorul fondurilor europene.


Cartierul „Cuţ” din Ghelari a fost ridicat în anii ´60, pentru a-i găzdui pe angajaţii minelor de fier, veniţi aici din toate colţurile ţării. Mai multe dintre clădirile sale au devenit „blocuri fantomă”.


Cei cinci absolvenţi din judeţul Hunedoara care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat vor fi premiaţi, de Ministerul Educaţiei.


Calea ferată Simeria - Petroşani a fost atacată de hoţi de mai multe ori în ultimele luni. Poliţiştii au prins în flagrant doi bărbaţi, acuzaţi de infracţiuni grave.


A crescut din nou, simţitor, rata infecţiilor cu Covid 19 în municipiile Deva şi Hunedoara, iar printre pacienţii spitalelor sunt şi copii.


O mină de pirită şi minereuri complexe a funcţionat timp de jumătate de secol în Ţara Haţegului. Ruinele ei au rămas „povara” satului Boiţa.


Un copil în vârstă de 13 ani a fost adus în stare gravă la spital, după ce s-a electrocutat, urcându-se pe un vagon staţionat în gara Devei.


Au început lucrările la podul rutier al şoselei Hunedoara – Călan, aflată în şantier din 2019. Este ultima parte a proiectului de infrastructură.


De peste două decenii, niciun tren de călători nu a mai trecut prin staţia CFR Haţeg. Clădirea gării, construită în primii ani ai secolului XX, a rămas pustie.


La peste un deceniu de la închiderea minei de uraniu de la Băiţa Plai, judeţul Bihor, zeci de localnici au rămas „prizonieri“ în blocurile de la intrarea în fosta exploatare.


O mărturie rară despre biserica Huniazilor, scufundată sub apele Lacului Cinciş, datează din anii construcţiei barajului său.


Trei angajaţi ai unei şcoli din judeţul Hunedoara au fost condamnaţi pentru purtare abuzivă şi agresarea unor elevi.


Un vârstnic a trecut prin momente grele. Doi bărbaţi şi o femeie au intrat ilegal în locuinţa lui, purtând cagule, şi l-au jefuit.


Un bărbat a fost adus în stare gravă la spital, după ce a fost victima unei tâlhării. Doi adolescenţi sunt acuzaţi de comiterea infracţiunii.


Un bărbat care îşi câştiga existenţa furând din buzunarele victiemelor sale, urmărite pe străzi, a fost capturat de poliţişti.


Un val de reacţii de revoltă a stârnit incidentul petrecut la începutul săptămânii în incinta bastionului din Ilia, unde un câine a fost bătut crunt.


O mulţime de monumente istorice valoroase din Hunedoara nu au mai putut fi reabilitate pe fonduri europene, din cauza încurcăturilor birocratice.


Mai mult de o treime din biletele puse în vânzare la meciul de fotbal CS Hunedoara – FCSB, în şaisprezecimile Cupei României, au fost cumpărate în prima zi.


Spitalul municipal din Hunedoara a cumpărat echipamente medicale în valoare de două milioane de euro, cu ajutorul unei finanţări europene.


Spargerile au loc tot mai frecvent în incinta unităţilor miniere din Valea Jiului. de la Mina Vulcan, hoţii au luat 700 de kilograme de fier.


Un muncitor a murit în cimitirul din Brad, după ce s-a răsturnat cu cilindrul compactor cu care efectua lucrări la o alee.


Cetatea medievală a Orăştiei intră în şantier. Monumentul istoric din secolul al XI-lea va fi reabilitat, cu ajutorul unei finanţări europene.


Arheologii au făcut un bilanţ al cercetărilor efectuate în ultimii cinci ani la Sarmizegetusa Regia, care au dus la mai multe descoperiri importante.


Au fost atribuite primele parcele oferite gratuit tinerilor care vor să îşi ridice case în Hunedoara, pe terenul pus la dispoziţie de municipalitate.


Alături de cele mai vechi biserici de piatră din România, de ruinele capitalei antice Ulpia Traiana Sarmizegetusa şi locurile fermecătoare de la poalele Retezatului, Ţara Haţegului atrage tot mai mulţi turişti aflaţi pe urmele dinozaurilor pitici.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2021 Pandora Impex SRL.