Ultimele 100 ştiri din Hunedoara - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Spitalul din Deva a beneficiat în ultimii ani de cele mai importante investiţii în sănătate derulate în judeţul Hunedoara.


Poliţiştii au confiscat un pistol cu gaz, muniţie şi rachete de semnalizare, deţinute ilegal de un localnic din Valea Jiului.


O femeie care practica prostituţia pe centura municipiului Deva a trecut prin momente cumplite, după ce a fost ademenită de un client violent.


Graba cu care CNAIR a decis rezilierea contractului pentru construcţia Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj - Deva a cântârit în decizia instanţei.


Avram Iancu s-a retras din cursa prezidenţială, după ce nu a reuşit să strângă decât o mică parte din numărul de semnături de susţinere necesare pentru a putea candida.


Parcul Corvin a fost vreme de mai multe decenii unul dintre cele mai atractive locuri ale Hunedoarei. Acum „suferă” de pe urma neglijenţei autorităţilor şi a oaspeţilor săi.


Tuneluri secrete, poveşti de dragoste sfârşite tragic, fenomene stranii şi întâmplări dramatice au adus faima celor mai frumoase cetăţi şi castele medievale din România.


În aşteptarea deschiderii Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj - Deva, Drumul Naţional 68 A, paralel cu tronsonul de autostradă, nu a mai fost reabilitat, iar starea şoselei pe care circulă zilnic mii de maşini s-a degradat vertiginos.


Scene tragice s-au petrecut, sâmbătă dimineaţa, la intrare în Petroşani, unde două maşini s-au ciocnit, iar una dintre ele s-a prăbuşit apoi de pe un pod.


Mulţi dintre foştii torţionari din primele decenii de comunism, faimoşi pentru crimele şi torturile săvârşite asupra deţinuţilor politici, s-au putut bucura de o viaţă lungă şi de o bătrâneţe liniştită.


Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva este ţinut închis fără temei, din cauza unor jocuri politice pentru care nota de plată o vor plăti românii, susţine parlamentarul Cătălin Drulă.


Hunedorenii care au depus solicitări pentru a beneficia de locuinţe în blocul ANL construit în Hunedoara încă din 2006 mai au de aşteptat finalizarea lucrărilor.


Jandarmii şi poliţiştii au intervenit în Petroşani pentru a aplana un scandal izbucnit între interlopi. Cinci oameni au fost reţinuţi pentru a fi aduşi la audieri.


Tatăl unui copil imobilizat temporar în scaun cu rotile s-a plâns că a trăit umilinţa vieţii în timpul unei vizite la Castelul Corvinilor.


Autorităţile din Hunedoara nu se zgârcesc la bani atunci când fac achiziţii. Consiliul Judeţean vrea un autocar de 300.000 de euro şi un microbuz.


Construcţia reţelei de canalizare din zona Lacului Cinciş a fost scoasă la licitaţie publică. Odată cu finalizarea investiţiei, şoseaua de pe malul lacului va putea intra în reabilitare.


Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva va fi dotat cu 65 de paturi noi. De asemenea, va beneficia de fonduri pentru reparaţii.


Reporterii Adevărul au luat la pas zona unde reprezentanţii CNAIR au decretat dezastrul pe Autostrada Lugoj - Deva.


O asistentă tv i-a înfuriat pe români după ce ce s-a fotografiat în ipostaze deocheate în curtea Mănăstirii Prislop, unde se află mormântul duhovnicului Arsenie Boca.


Probleme grave de stabilitate pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva, reclamate de CNAIR, fac imposibilă deschiderea acestuia în luna septembrie.


Din 2015, Mircea Moloţ a fost pus sub învinuire pentru abuz în serviciu, într-un dosar în care a fost acuzat că a dispus acordarea ilegală unor sume importante de bani mai multor primării din judeţ, din fondul de rezervă al Consiliului Judeţean Hunedoara.


300 de elevi hunedoreni proveniţi din familii defavorizate au primit, la început de an şcolar, ghiozdane şi rechizite din partea Episcopiei Devei şi Hunedoarei.


Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Hunedoara funcţionează într-un sediu nou, în centrul Devei.


Evaluarea matriţei antice de bronz descoperită în Sarmizegetusa Regia a iscat controverse. Un fost arheolog, acceptat de instanţă, a estimat artefactul, stabilindu-i valoarea pe baza unor argumente ciudate.


Cutremurul din martie 1977 a făcut peste 1.500 de morţi, însă nu a fost singurul dezastru natural din România acelui an.


Premierul Viorica Dăncilă a fost prezent la deschiderea anului şcolar 2019 la o şcoală din comuna Sântamaria Orlea, judeţul Hunedoara.


De aproape o lună a fost inaugurat Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva, iar cea mai spectaculoasă porţiune a acestuia este Dealul Liliecilor.


Un cioban în vârstă de 102 ani a dat o lecţie de luciditate românilor prezenţi duminică la Ţebea pentru a-l omagia pe Avram Iancu.


Viorica Dăncilă s-a numărat printre candidaţii la preşedinţie veniţi la Serbările Naţionale de la Ţebea organizate duminică, 8 septembrie. După ce a participat la ceremoniile dedicate lui Avram Iancu, premierul a făcut o „baie de mulţime”, însă nu a scăpat de apostrofări.


Primele intervenţii pentru protejarea celor două „palate” ale cetăţii dacice Costeşti, din Munţii Orăştiei, vor avea loc în această toamnă. Monumentul UNESCO nu a mai fost restaurat din anii ’80.


Nero a rămas în istorie drept unul dintre cei mai mari tirani ai Romei antice, prin mărturiile despre persecuţiile îndreptate împotriva creştinilor şi asasinatele ordonate asupra membrilor familiei sale.


Arsenie Boca poate fi trecut în rândul sfinţilor, a decis comisia teologică înfiinţată special pentru canonizarea duhovnicului.


Jandarmii hunedoreni au intervenit, joi, pentru salvarea unui urs prins într-o capcană improvizată, în apropiere de cabana Saşa din masivul Parâng.


Un muncitor a fost adus în stare gravă la spital, în urma unui accident petrecut în cariera de piatră de la Chişcădaga.


Constructorii Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva au dat în judecată Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, după rezilierea contractului pentru construirea celor 21 de kilometri de autostradă din vestul ţării.


Un parlamentar din judeţul Timiş a susţinut, joi, că ministrul Răzvan Cuc i-a transmis când va deschisă circulaţia pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj - Deva.


Clădirea fostei Şcoli de ucenici din Hunedoara a rămas în paragină de mai mulţi ani, deşi se află pe lista monumentelor istorice.


Peste 300.000 de oameni au vizitat Castelul Corvinilor în 2019, iar luna august a fost cea mai aglomerată în cetatea medievală.


Zeci de mii de români au suferit cumplit în temniţele din anii '50, în care legea era făcută de torţionari cu apucături monstruoase.


O femeie din Orăştie s-a prezentat la Poliţie şi a susţinut că a fost violată de doi bărbaţi, într-o clădire dezafectată din municipiu.


Un drum de şapte kilometri, aproape impracticabil pe timp de iarnă, se transformă treptat într-o şosea modernă, o scurtătură între două dintre cele mai faimoase destinaţii turistice.


Nemulţumirile societăţii civile faţă de situaţia Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj - Deva, închis în prezent, sunt tot mai numeroase şi mai vehement exprimate.


Mai multe locuri din Hunedoara au adunat de-a lungul timpului numeroase mărturii despre fenomene inexplicabile, care le-au sporit notorietatea.


Un bărbat a ajuns în spital, după ce a lovit cu ATV-ul un autoturism. Accidentul rutier s-a petrecut într-o intersecţie aglomerată din Deva.


Deşi se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile, Laurian Stănchescu va porni într-un marş de 100 de kilometri, pentru a-l comemora pe Avram Iancu, înaintea Serbărilor Naţionale de la Ţebea.


Arheologii au petrecut mai multe săptămâni în Sarmizegetusa Regia pentru a cerceta ruinele unei clădiri misterioase şi ale drumului pavat, ascuns sub pământ.


Mai multe străzi din Hunedoara vor intra în şantier, după finalizarea lucrărilor de reabilitare a reţelei stradale din cartierul O.M.


Peste 21 de kilometri de autostradă din vestul ţării au rămas închişi circulaţiei, în timp ce constructorii şi ministrul Transporturilor continuă disputa pe seama calităţii lucrărilor.


Un copil în vârstă de opt ani a fost lovit de o maşină în timp ce traversa strada, pe o trotinetă, pe trecerea de pietoni.


Geţii erau „adoratori ai zeilor“, potrivit istoricului Strabon, iar obiceiurile pe care strămoşii noştri le dedicau zeităţilor îi uimeau pe autorii antici.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2019 Pandora Impex SRL.