Ultimele 100 ştiri din Hunedoara - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
O bijuterie antică valoroasă, descoperită în situl arheologic de la Micia poate fi admirată la Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva.


Un accident rutier s-a petrecut vineri, pe Bulevardul Dacia, într-o intersecţie de la intrarea în municipiul Hunedoara. Doi tineri au fost răniţi.


Mircia Muntean şi-a găsit repede de lucru, după ieşirea din închisoare. Fostul primar al Devei timp de 17 ani a fost angajat la stat, fără concurs.


Ruinele unor oraşe antice impresionante, ale minelor de aur, castrelor, ale unor construcţii edilitare şi ale termelor înfiinţate de romani se numără printre cele mai impresionante monumente păstrate în România, de aproape două milenii.


Tânărul reclamat că a bătut trei femei în faţa unui bloc din Hunedoara susţine că şi-a apărat familia, victima agresiunilor acestora.


Cele două tinere şi mama lor, bătute crunt de un bărbat, într-un cartier al Hunedoarei, au rămas traumatizate. Martorii aflaţi la faţa locului acuză modul în care au acţionat poliţiştii.


Doi poliţişti din judeţul Hunedoara vor fi judecaţi într-un dosar penal de proxenetism şi abuz în serviciu. Unul dintre ei este acuzat că a racolat tinere, pentru prostituţie.


Au fost scoase la licitaţie publică lucrările de reparaţii şi de întreţinere a străzilor, aleilor, trotuarelor, parcărilor şi a drumurilor aparţinătoare municipiului Deva.


Un tânăr din Hunedoara este anchetat penal după ce a bătut o femeie şi pe fiicele sa, în plină stradă. Victimele au ajuns la spital.


Maşinile mai mari de 7,5 tone pot circula pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj - Deva, după ce Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a ridicat restricţiile de tonaj.


Restaurarea Castelului Corvinilor din Hunedoara nu a fost lipsită de surprize, iar lucrările dezvăluie o faţă necunoscută a monumentului istoric.


Au trecut mai mult de doi ani de când ultimul tren de călători a plecat din gara Hunedoarei către Simeria. De atunci, calea ferată care leagă cele două oraşe a trecut prin transformări importante.


Uricani, cel mai izolat oraş din regiunea Hunedoarei, trece prin transformări spectaculoase, însă fostele sale cartierele muncitoreşti păstrează atmosfera anilor ´50.


Un accident rutier a avut loc, miercuri, pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva, la Gothatea, după ce şoferul unui camion a efectuat o manevră interzisă.


Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere va ridica temporar restricţiile de tonaj pe tronsonul 3 al Autostrăzii Lugoj - Deva, respectiv pe cei 21 de kilometri dintre Holdea şi Ilia.


Sunt şanse mici ca lucrările de reabilitare a Casei de Cultură din Hunedoara să înceapă în acest an. Până atunci, însă, clădirea închisă de cinci ani publicului va fi iluminată arhitectural.


Noul coronavirus, situaţia la zi în judeţul Hunedoara. Numărul persoanelor vindecate după infecţia cu Covid 19 a crescut.


O femeie în vârstă de 74 de ani a fost găsită decedată în spatele unui bloc din municipiul Hunedoara, după ce ar fi căzut de la înălţime.


O călugăriţă de la Mănăstirea Jieţ l-a acuzat de hărţuire pe bărbatul care, duminică, a întrerupt slujba religioasă, intrând în biserică pentru a filma faptul că liturghia avea loc în interior, în ciuda restricţiilor impuse de starea de alertă.


Călătorii străini care au ajuns în secolele trecute în ţinuturile actuale ale României au rămas adesea fascinaţi de priveliştile şi de legendele unor locuri din Munţii Carpaţi.


Masivul Parâng se află în topul celor mai înalţi munţi din România şi oferă oaspeţilor săi privelişti spctaculoase, deşi staţiunea este departe de a fi una modernă.


Noul coronavirus, situaţia la zi în judeţul Hunedoara. Încă un deces al unei hunedorence infectată cu Covid 19 a fost raportat luni.


Un fost lider al lumii interlope din Deva, judecat în mai multe dosare penale, s-a plâns că i s-a furat autoturismul de lux.


Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva s-a schimbat din nou. Consiliul Judeţean Hunedoara a anunţat numele acesteia.


Peste 2.000 de tranzacţii ilegale cu droguri au fost făcute de membrii unei reţele infracţionale din Valea Jiului, până la arestarea membrilor acesteia.


Ioan de Hunedoara se numără printre cele mai iubite personaje ale epocii medievale din istoria românilor, dar şi a maghiarilor şi sârbilor şi a fost eroul a numeroase legende.


Ultimii zece kilometri ai şoselei spre Lacul Gura Apelor din Masivul Retezat sunt într-o stare dezastruoasă, însă riscurile pe care şi le asumă şoferii sunt răsplătite de frumuseţea locului.


Măgura Călanului, cariera de piatră de unde dacii ar fi extras blocurile de calcar folosite la ridicarea cetăţilor din munţi, a rămas un loc necunoscut, înghiţit de pădure şi de rămăşiţele unei exploatări forestiere.


Un interlop extrem de periculos a fost capturat de Poliţie, la Uricani. A împuşcat doi marocani, în Spania, iar una dintre victime a murit.


Un tânăr a fost capturat de poliţişti după ce a intrat pe fereastră într-un apartament din Hunedoara şi a furat mai multe bunuri.


Autorităţile comuniste au militarizat regiuni întinse de la frontierele României cu Iugoslavia, iar măsurile luate pentru a preveni fuga ilegală din ţară a românilor au fost extrem de dure, arată mărturiile din deceniile trecute.


Primul aparat de plasmafereză din judeţul Hunedoara funcţionează, de joi, într-un laborator din Spitalul municipal Hunedoara.


Două adolescente din Hunedoara au fost date în urmărire naţională, după ce au dispărut de mai multe zile de acasă.


Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean din Deva şi-a reluat activitatea. Numărul pacienţilor cu Covid 19 a scăzut.


Spitalul municipal din Hunedoara a primit un aparat de ozonoterapie, care va fi folosit pentru tratamentul pacienţilor Covid-19.


Noul coronavirus, situaţia la zi în judeţul Hunedoara. A crescut numărul celor infectaţi, dar şi al celor vindecaţi şi externaţi din spitale.


Un tânăr a fost prins pentru a doua oară, de poliţişti, în timpul unei curse cu maşina pe străzile Hunedoarei, fără a avea permis.


Poliţiştii au reţinut un bărbat de 58 de ani care, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, şi-a bătut soacra, imobilizată la pat.


Doi angajaţi ai oficiilor din Deva ale Poştei Române au murit, după ce au fost infectaţi cu noul coronavirus. Al doilea deces a stârnit revolta colegilor.


Un accident rutier s-a petrecut miercuri, după ce dintr-o camionetă a căzut un butoi cu motorină, care a curs pe carosabil.


Accident la intrare în municipiul Deva, pe Drumul Naţional 7: un microbuz cu 18 pasageri şi un autocamion s-au ciocnit.


O mulţime de vestigii istorice, undele vechi de peste şase secole, amintesc de una dintre cele mai puternice familii nobiliare din Transilvania: Kendeffy sau, după numele românesc, Cândea.


Românii duceau lupte corp la corp pentru a-şi găsi loc în tramvaiele cu care se deplasau la muncă, iar serviciile oferite de taximetrişti erau deplorabile, arată mai multe mărturii despre transportul în comun din România primelor decenii de comunism.


O veche carieră din Hunedoara, învecinată cartierului „palatelor cu turnuleţe” a fost transformată într-o groapă uriaşă de gunoaie. Cei care ajung în zonă au parte de o surpriză uriaşă.


Cetatea dacică Piatra Roşie a rămas un loc misterios, puţin explorat de oamenii de ştiinţă, dar fermecător prin vestigiile şi împrejurimile sale.


Încă un deces al unui pacient infectat cu Covid 19. O femeie în vârstă de 51 de ani, diagnosticată cu noul coronavirus, a decedat într-un spital din judeţul Hunedoara.


Castelul Corvinilor atrage în jurul său o mulţime de oameni, chiar şi după ora închiderii. Împrejurimile monumentului se animă după lăsarea serii.


Munţii Orăştiei adăpostesc cele mai faimoase cetăţi dacice şi oferă călătorilor care îi explorează privelişti impresionante.


Spitalele din judeţul Hunedoara au fost dotate cu corturi de triaj al pacienţilor, disclocate de Inspetoratul pentru SItuaţii de Urgenţă Hunedoara.


Un bărbat a fost arestat preventiv după ce şi-a lovit vecinul cu un topor. S-au certat din cauza unui teren din Sălaşu de Sus.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2020 Pandora Impex SRL.