Ultimele 100 ştiri din Iaşi - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Fiul şefului clanului Corduneanu, Costel, a fost deja arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind încătuşat după ce a stat câteva zile la Institutul de Psihiatrie „Socola“ din Iaşi. Alex a fost internat acolo la finele săptămânii trecute deoarece ar fi fost găsit cu o cantitate însemnată de heroina asupra sa.


Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au descins în dimineaţa zileid e marţi, 12 noiembrie, la una dintre locuinţele familiei Corduneanu.


Un personaj notoriu în lumea interlopă ieşeană, Vasile Rodideal, contestă la Curtea de Apel Iaşi condamnarea dintr-un dosar de instigare la omor. Procesul a fost înregistrat, deşi Rodideal este urmărit internaţional, prin Interpol.


Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă, cei doi candidaţi la prezidenţiale care au intrat în cel de-al doilea tur de scrutin, sunt invitaţi la o dezbatere electorală la Iaşi.


Alex Corduneanu, fiul interlopului Costel Corduneanu, a fost arestat pentru 30 de zile, au precizat surse judiciare pentru "Adevărul".


Klaus Iohannis este candidatul la preşedinţie care a obţinut cele mai multe dintre voturile alegătorilor din municipiul Iaşi, el fiind urmat în clasament de Dan Barna. Pe locul trei la nivelul municipiului Iaşi se situează Viorica Dăncilă, potrivit rezultatelor finale publicate pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente.


Maşina în care se aflau şefii unei secţii de votare din judeţul Iaşi şi cu care erau transportaţi sacii cu buletinele de vot a fost implicată, duminică seara, într-un accident petrecut în apropierea Prefecturii ieşene, după ce autoturismul a fost lovit de un autovehicul condus de un bărbat care consumase alcool. Două persoane au fost rănite uşor în urma accidentului.


Biroul Electoral Central prezintă rezultatele parţiale ale scrutinului pentru alegerea preşedintelui României programat duminică, 10 noiembrie. La nivelul judeţului Iaşi au fost date publicităţii următoarele rezultate.


Proces cu o miză importantă purtat la Iaşi între un medic din municipiu şi reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale. Marcel Stoenescu a dat în judecată, pe lângă minister, şi Spitalul Clinic Militar de Urgenţă, unde medicul doreşte să ocupe o funcţie de conducere


Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Iaşi a dispus, duminică, 10 noiembrie, înlocuirea lcţiitorului unei secţii de vot din mediul rural după ce USR a sesizat vă acesta este condamnat pentru uz de fals.


Primul tur de alegeri pentru desemnarea preşedintelui României este programat duminică, 10 noiembrie. În judeţul Iaşi sunt înscrişi pe listele electorale permanente 808.002 de cetăţeni cu drept de vot.


Vă propunem o colecţie de bancuri despre junglă şi animalele din această zonă. Ne puteţi scrie la secţiunea de comentarii propriile glume de acest fel pe care le ştiţi.


Adrian Năstase şi Ion Iliescu ar putea rămâne fără titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului Iaşi, din cauza problemelor cu legea.


Magistraţii din Iaşi au hotărât ca Eugen Preda, şeful clanului Sportivilor din Bucureşti să rămână încă 30 de zile în spatele gratiilor.


Vă propunem o colecţie de filme despre crima organizată care au fost foarte bine primite atât de critici cât şi de public.


Două baruri din comuna ieşeană Costuleni au fost închise după ce numărul beneficiarilor de venit minim garantat a scăzut de la peste 200, la 10. După ce s-au angajat, pe asistaţii social „nu-i mai lasă inima“ să dea bani pe băutură


Un ieşean are succes pe piaţa vaselor din lut, dar nu cu o roată de olar, ci cu ajutorul unei imprimante 3D. Fascinat de această aparatură pe care a văzut-o în Anglia, care realiza produse din ciocolată, antreprenorul a ales acest drum, dar a înlocuit ciocolata cu lutul tradiţional.


Un medic de la Maternitatea „Elena Doamna” din Iaşi este acuzat de malpraxis. Cazul se află în atenţia comisiei de etică din spital şi a Colegiului Medicilor Iaşi.


Penitenciarul este o instituţie în care cei care au săvârşit fărădelegi sunt pedepsiţi cu privarea de libertate. Este astfel un loc de reeducare.


Centrul Academic WPK Central European Cancer Center al Wiener Privatklinik organizează la Iaşi un seminar gratuit dedicat pacienţilor oncologici.


Doi bărbaţi au primit şansa unei vieţi noi, asta după ce le-a fost donat recent câte un rinichi de la o pacientă în moarte cerebrală.


Un medic ginecolog din Iaşi a fost informat la un an de la clasarea unui dosar de corupţie că a fost supravegheat şi cercetat. El spune că procurorii DNA nu i-au găsit adresa în condiţiile în care a fost filat în baza unei autorizări acordată de judecător şi în condiţiile în care el însuşi a prezentat adresa, în trecut, cu ocazia unor audieri.


Societatea Română de Neurogastroenterologie organizează la Iaşi, în perioada 7 - 9 noiembrie,  a VII-a Conferinţa Nationala NeurogastRO 2019, la care vor participa specialişti din 14 ţări europene.  Festivitatea de deschidere va avea loc pe data de 7 noiembrie, şi se va desfăşura la hotelul Internaţional,  începând cu ora 14.30, în prezenţa invitaţilor şi a autorităţilor locale.


Reprezentanţii unui restaurant din Iaşi, cunoscut în special pentru şaorma pe care o comercializează, au iniţiat o dezbatere în mediul virtual la finele căreia urmează să sesizeze Academia Română pentru ca una dintre formele şaorma/shaorma să fie introdusă în următoarea ediţie a Dicţionarului Explicativ al Limbii Române (DEX).


O femeie în vârstă de 43 de ani a fost dată în urmărire naţională şi internaţională, după ce fiul său a anunţat Poliţia că nu a mai reuşit să ia legătura cu mama sa de două săptămâni.


Vedetele din întreaga lume participă an de an la diferite evenimente mondene. Apariţiile pe covorul roşu sunt pregătite cu rigurozitate de fiecare vedetă în parte.


Un jandarm din Neamţ, angajat în cadrul grupei de Acţiuni Speciale Antiteroriste, a primit, recent, o pedeapsă de 6 luni de închisoare cu amânarea pedepsei, ca urmare a unei decizii luată de Tribunalul Militar Iaşi.


Un bărbat de 54 de ani din comuna Costuleni, judeţul Iaşi, are calitatea de suspect într-un dosar în care este acuzat de infectarea apei. Individul a auncat o substanţă toxică în fântână sperând că, astfel, soţia sa va bea şi se va simţi rău.


Una dintre invitatele de la FILIT, cu titluri traduse în peste 35 de limbi, Maria Duenas, a vorbit într-un interviu pentru „Weekend Adevărul“ despre succesul unui scriitor contemporan, despre sursele de inspiraţie, despre suişurile şi coborâşurile vieţii dedicate scrisului.


Un bărbat de 37 de ani, recidivist, a fost condamnat la 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat de lipsire de libertate şi lovire.


La patru ani de la incendiul care a mistuit clubul Colectiv din Bucureşti, zeci de oameni s-au adunat în Piaţa Unirii din Iaşi, acolo unde sunt afişate câteva fotografii cu tinerii care şi-au pierdut viaţa în noaptea de 30 octombrie 2015.


Vă propunem o colecţie de 10 filme care, deşi nu au fost neapărat foarte populare la momentul lansării, vor rămâne, cu siguranţă, în istoria cinematografiei.


Tudorel Toader, rectorul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iaşi, intenţionează să deschidă un post de radio studenţesc în cadrul instituţiei de învăţământ pe care o conduce.  Intenţia fostului ministru al Justiţiei este criticată şi ironizată chiar în interiorul universităţii.


Magistraţii de la Tribunal au decis, zilele trecute, să ridice sechestrul instituit asupra unei maşini de lux ce a fost indisponibilizată la finele lunii august.


O femeie din Iaşi a dat în judecată primăria din oraş după ce a fost concediată din cadrul unei structuri a municipalităţii pentru o faptă nemaiîntâlnită. Angelia N. este acuzată că a permis accesul a 1.400 de persoane la ştrand fără a încase bilete.


Un oraş din România se confruntă în ultima perioadă cu o creştere semnificativă a poluării. Locuitorii sunt sfătuiţi să stea în casă sau să poarte măşti de protecţie, asta pentru a se feri de particulele de praf.


Un ieşean din comuna Popricani a fost prins de către autorităţile elveţiene şi a fost extrădat în ţară, unde are de executat o pedeapsă de închisoare cu executare.


Câteva zeci de şoferi care folosesc zilnic drumul judeţean 244D au organizat în după-amiaza zileI de sâmbătă, 26 octombrie, un protest pentru a-şi manifesta nemulţumirea cu privire la starea execrabilă a drumului.


Caz incredibil desluşit de justiţia ieşeană, care a condamnat la 12 ani de închisoare un bărbat de 50 de ani cercetat pentru omor. Ştefan Caraghin şi-a ucis propriul tată, folosindu-se de metode specifice luptelor greco-romane. Ulterior, a pozat în fiu îndoliat, pentru a scăpa de repercusiuni.


Casa Regală a României va acorda pentru prima dată decoraţia „Nihil Sine Deo“ unei universităţi de medicină şi farmacie din ţară. Ceremonia va avea loc vineri, 25 octombrie, la ora 17.00, în Sala Tronului de la Palatul Regal din Bucureşti.


Zilnic, pe Google, se fac peste 1 miliard de căutări. Interogaţiile clienţilor motorului de căutare sunt stocate, iar în urma analizelor se realizează diverse statistici.


Vă propunem o colecţie de 10 filme care au fost bine primite de către critici şi care conţin scene de nuditate sau de sex.


Secţia Clinică de Chirurgie Plastică şi Mari Arşi de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, unitate care ar trebui să asigure primele paturi pentru pacienţii cu arsuri grave din Moldova, a fost închisă imediat după inaugurare.


Deputatul ieşean Costel Alexe, aflat la al doilea mandat de parlamentar, este propunerea lui Ludovic Orban pentru funcţia de ministru al Mediului.


O familie din comuna Tomeşti, judeţul Iaşi, şi-a făcut plantaţie de canabis în spatele casei. În urma percheziţiilor domiciliare au fost ridicate trei kilograme de canabis, dar şi alte materiale folosite în această activitate.


Un bărbat in judeţul Iaşi a fost condamnat la 6 şi 8 luni de închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat pentru trafic internaţional de droguri. În motivarea sentinţei, judecătorii spun că individul era consumator înrăit de marijuana.


Autorităţile locale din Iaşi au inaugurat cu fast, în prezenţa ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, singurul centru cu paturi pentru mari arşi din Moldova, însă unitatea a fost închisă după festivitate, deoarece verificarea epidemiologică a ieşit „parţial neconformă”. Între timp, un pacient ars transferat cu avionul la Iaşi nu a putut fi internat în noul centru.


Peste 500 de tineri din toată ţara se vor întâlni, în perioada 23-27 octombrie, în cadrul celui mai mare eveniment dedicat mişcării de tineret din România - Summitul Tinerilor 2019. Sloganul ediţiei de anul acesta este „Imaginează! Crede! Revoluţionează!”.


Iulian Cezar Oancea, un tânăr de 20 de ani originar din Bacău, a făcut obiectul unui proces judecat la Tribunalul Iaşi. Tânărul a fost trimis în judecată din nou pentru fraude informatice de proporţii, dar a scăpat fără să fie pedepsit.


Patru persoane, printre care şi liderul clanului Sportivilor, Eugen Preda, au fost reţinute la Iaşi în dosarul unei răfuieli interlope. Suspecţii vor fi duşi la instanţă cu propunere de arestare.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2019 Pandora Impex SRL.