Ultimele 100 ştiri din Iaşi - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
O femeie de 58 de ani a primit şansa la o nouă viaţă după patru ani de dializă. Medicii ieşeni au realizat cu succes operaţia de transplant renal de care avea nevoie pacienta. Rinichiul a fost prelevat de la o persoană aflată în moarte cerebrală la un spital din Oradea.


Un bărbat de 21 de ani din judeţul Iaşi a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare fiind găsit vinovat de tâlhărie calificată.


Vă propunem o colecţie de filme despre extratereştri care au primit recenzii bune atât de la critici, cât şi de la public.


Una dintre fotografiile originale ale lui Mihai Eminescu, a treia din cele patru cunoscute, şi-a găsit locul la Iaşi. Această piesă rară a intrat în posesia avocatei Gianina Vera Poroşnicu.


O studentă de 26 de ani din Iaşi este cercetată sub control judiciar pentru şantaj după ce ar fi încercat să obţină, ilegal, bani de la un cetăţean francez.


Un tânăr de 20 de ani din Iaşi a fost arestat pentru 30 de zile fiind acuzat de pornografie infantilă şi şantaj. Victima sa are 15 ani.


Reprezentanţii Inspectoratului penttru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi au declarat lichidat incendiu ce a izbucnit marţi, 26 mai, în Iaşi, abia după opt ore de la sesizarea de la 112.


Peste 11.000 de elevi din mediul rural ieşean nu pot participa la lecţiile online. Cifrele provin dintr-un răspuns al ministrului Educaţiei, Cristina Monica Anisie. Pentru a veni în sprijinul elevilor, ieşenii au început să doneze telefoane mobile, laptop-uri şi tablete.


Medicii ieşeni acordă îngrijiri medicale unui tânăr de 26 de ani care a fost grav rănit după ce a căzut în gol de la aproximativ patru metri, în timp ce juca fotbal.


Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă intervin marţi după-amiază în Iaşi, în zona Podul de Fier, acolo unde un incendiu a izbucnit la un depozit de haine şi materiale plastice.


Doi tineri din judeţul Iaşi au alergat peste 130 de kilometri în scop caritabil, în cadrul unei campanii în sprijinul a 134 de copii cu dizabilităţi. Fiecare kilometru parcurs înseamnă un suflet care va avea parte de o bucurie de 1 iunie. Oamenii care îi susţin sunt încurajaţi să facă o mică donaţie.


Un angajat al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi a dat în judecată instituţia după ce a fost sancţionat cu reducerea salariu pentru două luni. Gheorghe O. a fost sancţionat pentru că a refuzat să acorde îngrijiri medicale unei paciente suspectă de Covid-19.


Un profesor din Iaşi anunţă descoperirea unor fragmente posibil provenite de la un meteorit. Oamenii din mai multe comune din judeţ spun că au auzit un zgomot foarte puternic.


Fusta midi, uşor de purtat în orice sezon, este unul dintre acele piese la care trebuie să apelăm cu încredere în crearea unor ţinute cât mai diferite ca stil.


Zeci de persoane au fost audiate în dosarul de viol şi agresiune sexuală în care doi foşti prelaţi ai Bisericii Ortodoxe Române (BOR) au fost arestaţi preventiv. E vorba de foşti elevi de Seminarul din Huşi, unii actuali preoţi. Cei mai mulţi au refuzat să colaboreze cu anchetatorii, care iau în calcul să extindă ancheta şi împotriva celor care au ştiut, dar au tăcut în toţi aceşti ani. Cele mai vechi abuzuri descoperite sunt din 2007.


Numărul cazurilor de coronavirus la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi a ajuns la 28, în timp ce la spitalul de copii din oraş se înregistrează patru cazuri de COVID-19 în rândul cadrelor medicale.


Zeci de foşti elevi de la Seminarul Teologic de la Huşi au fost audiaţi de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi în dosarul de viol al fostului episcop Corneliu Bârlădeanu. Cei mai mulţi dintre ei au refuzat să coopereze cu anchetatorii. Chiar şi unii actuali preoţi, despre care sunt indicii clare că au fost abuzaţi sexual, au refuzat să formuleze plângere. Unele fapte descoperite de procurori sunt din 2007.


Cu toţii avem măcar o cutie de carton prin casă, fie de la perechile de pantofi, fie de la alte produse achiziţionate de curând. Ce e important de ştiut este faptul că o astfel de cutie de carton poate fi foarte uşor un şevalet, o căsuţă de interior sau un mobilier de jucărie.


O tânără în vârstă de 19 ani s-a ales cu o pedeapsă drastică din partea judecătorilor ieşeni, pentru că a furat lenjerie intimă dintr-un complex comercial din Iaşi. Tânără a recunoscut comiterea faptei.


O tânără de 19 ani din Hârlău, judeţul Iaşi, trăieşte de mic copil într-o comunitatea de căldărari după ce a fost adoptată de la o familie de români. Mihaela Stănescu este strigată de ai săi „Regina”, până nu de mult era blondă şi, deşi româncă la origine, vorbeşte mult mai bine pe ţigăneşte decât pe româneşte.


Zece asistente medicale dintr-un spital din Iaşi au fost depistate pozitiv cu coronavirus. Focarul a pornit de la una dintre asistentele medicale care a revenit la muncă după o perioadă de 14 zile, personalul lucrând în această perioadă în ture.


Turismul, unul dintre domeniile turate la maximum până acum câteva luni, suferă schimbări majore din cauza pandemiei de coronavirus. Specialiştii spun că acesta este momentul în care renaşte turismul de proximitate.


Un bărbat in comuna Cepleniţa a murit în noaptea de miercuri spre joi după ce a fost implicat într-un accident rutier grav.


Vă propunem o colecţie de zece filme thriller, în limba spaniolă, care au fost bine cotate atât de public, cât şi ce critici.


Un spital din municipiul Iaşi este partener oficial al celui mai mare studiu privid efectele pandemiei de coronavirus. Anunţul a fost făcut de conducerea unităţii medicale.


Condamnat în ianuarie 2020 la 3 ani de închisoare cu executare, liderul clanului Corduneanu, Costel, ar putea fi eliberat în august anul acesta după ce judecătorii i-au scăzut din pedeapsă două perioade petrecute în arest preventiv. Una dintre acestea este din 2004.


Un bărbat de 29 de ani din judeţul Iaşi a fost reţinut pentru 24 de ore fiind acuzat de înşelăciune, falsificare de monede şi punere în circulaţie de valori falsificate.


Filialele ieşene ale PNL şi PMP cer demisia preşedintelui Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa, pe care îl acuză că este depăşit de situaţie şi că a gestionat defectuos proiectul privind aducerea spitalului mobil la Iaşi.


Doi tineri din judeţul Iaşi au fost condamnaţi pentru tâlhărie calificată după ce au jefuit un ieşean pe care l-au susprins în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu o prostituată.


Un profesor de la Facultatea de Fizică a Universităţii „Al. I. Cuza“ Iaşi trage un semnal de alarmă în legătură cu ţânţarii imenşi apăruţi în ultimele zile pe malul Bahluiului, râul care traversează Iaşiul. Poluarea din zonă ar fi principalul factor al apariţiei acestor insecte cu dimensiuni impresionante.


Vă propunem zece bancuri cu care să scăpaţi de plictiseală. Puteţi scrie la secţiunea de comentarii şi alte gulme amuzante pe care le ştiţi.


Reprezentanţii Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar (USLIP) au anunţat că au contestat la Curtea de Apel Iaşi Ordinul 4220 din 12.05.2020, Ordin comun al Ministerului Educaţiei şi Cercetării şi al Ministerului Sănătăţii, care stabileşte modalitatea de organizare a cursurilor de pregătire pentru examenele de Bacalaureat şi Evaluare Naţională.


O femeie de 36 de ani a primit şansa la o nouă viaţă după doi ani de dializă. Medicii ieşeni au realizat cu succes operaţia de transplant renal de care avea nevoie pacienta. Rinichiul a fost prelevat de la o persoană aflată în moarte cerebrală la un spital din Cluj.


Dacă vrei să mănânci o pizza delicioasă pentru care să nu aştepţi prea mult, trebuie să ştii că poţi renunţa la blatul tradiţional. Îl poţi înlocui cu câteva felii de pâine.


Doar o singură persoană s-a prezentat la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Iaşi pentru a dona plasma necesară pentru tratarea bolnavilor de COVD-19 aflaţi în stare critică. Conducerea centrului face apel la populaţie să se prezinte la donare.


De cele mai multe ori mărimea contează atunci când îţi doreşti un companion canin şi locuieşti la bloc, într-un apartament nu foarte spaţios. Un alt aspect care trebuie luat în considerare când alegi un câine este docilitatea şi nevoia de mişcare a acestuia.


Un medic ieşean îndeamnă la optimism şi prezintă zece motive pentru care nu ar trebui să ne temem de coronavirus. Mesajul medicului este să fim conştienţi că acest virus există şi reprezintă „o enormă problemă medicală, politică, socială şi economică", dar că „lumea intreagă nu a avut niciodată resurse medicale mai bune de a lupta cu un patogen.”


Vă prezentăm câteva filme franţuzeşti din aşa-numitul „nou val” care au rămas în istoria cinematografiei. Ne puteţi scrie la secţiunea de comentarii câte dintre pelicule aţi văzut.


Numărul românilor care locuiesc în Anglia este în creştere de la un an la altul. În contextul pandemiei de COVID-19, majoritatea românilor care au ales să nu se întoarcă în ţară se văd nevoiţi să trăiască din ajutorul primit de la statul englez.


Un tânăr din Iaşi a dat în judecată statul român, prin Ministerul Culturii, pentru că a fost ignorat după ce a predat de bunăvoie mai multe vestigii arheologice vechi din Epoca de Bronz.


Trei programatori din Iaşi au pus bazele unei aplicaţii dedicate persoanelor care sunt în căutarea unui anumit medicament, dar şi în spijinul farmaciştilor care nu mai fac faţă solicitărilor. Ideea de a concepe această aplicaţie a venit în contextul crizei de medicamente din toată ţara.


Anchetatorii ieşeni au deschis un dosar penal de tentativă la omor în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, care se află în comă, în spital, după ce ar fi căzut pe scări.


Istoricul Lucian Boia prezintă în cartea „Strania istorie a comunismului românesc (şi nefericitele ei consecinţe)”, o stenogramă a întâlnirii dintre Nicolae Ceauşescu şi Teoctist Arapaşu, care a avut loc la scurt timp după ce prelatul a devenit capul Bisericii Ortodoxe Române.


Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi efectuează verificări în cazul unei angajate de la Opera Naţională Română Iaşi care se zbate între viaţă şi moarte.


Copiii din mediul rural al judeţului Iaşi pot participa la cursurile online cu ajutorul oamenilor care au donat calculatoare, laptopuri sau telefoane mobile. Campania, lansată la începutul lunii mai de cabinetul parlamentar al senatorului Dan Lungu, continuă şi astăzi.


Mai mulţi membri ai comunităţii de romi din Ciurea, judeţul Iaşi, sunt cercetaţi pentru înşelăciune. Romii comandau produsele, intrau în posesia lor, după care îi izgoneau pe vânzători fără a plăti. Luni, bulibaşa din comunitate a fost reţinut pentru a doua oară, în decurs de o lună.


Membrii unui sindicat din învăţământul preuniversitar cer ca examenele de Bacalaureat şi de Evaluare Naţională să nu se organizeze anul acesta. Reprezentanţii sindicatului au adresat 15 întrebări Ministerului Educaţiei, la care nu au primit răspunsuri. Acum, liderul sindical vine cu un nou mesaj către ministrul Monica Anisie.


Un bărbat de 34 de ani din satul Forăşti, judeţul Iaşi, a fost condamnat la 3 ani şi 2 luni de închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat de agresiune sexuală şi tentativă la viol.


Un bărbat de 26 de ani din Iaşi a fost trimis în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri după ce a întreţinut un raport sexual oral, în plină stradă, cu o femeie cu cinci ani mai în vârstă.


Vă propunem un test de cultură generală despre comunismul din România. Ne puteţi scrie la secţiunea de comentarii câte dintre întrebări aţi ştiut.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2020 Pandora Impex SRL.