Ultimele 100 ştiri din Mehedinţi - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
În perioada stării de urgenţă, peste 100 de pompieri mehedinţeni au fost zilnic la datorie pentru asigurarea răspunsului optim la solicitările venite din partea cetăţenilor, precizează ISU Mehedinţi.


Şi în judeţul Mehedinţi s-a desfăşurat campania Nnţională pentru verificarea respectării de către persoane juridice care desfăşoară activităţi de mediere şi plasare forţă de muncă în străinătate, a prevederilor Legii nr. 156/2000 privind protecţia cetăţenilor români care lucrează în străinătate, anunţă ITM Mehedinţi.


De o săptămână se lucrează la construcţia sensului giratoriu permanent de pe DN 6, intersecţie cu DN 56A, de la Şimian. Este o lucrare a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), prin Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova, în valoare de 1 milion de lei.


În judeţul Mehedinţi au fost confirmate 108 cazuri cu COVID-19,  din care 63 persoane au fost vindecate, 12 persoane au decedat, iar 33 de persoane sunt internate.


Obiectele din piele naturală se păstrează cu mare grijă într-o stare cât mai bună. Vă prezentăm aici câteva sfaturi pe care, dacă le veţi urma cu siguranţă, vă veţi bucura de obiectele dumneavoastră pentru o perioadă lungă de timp.


Poliţiştii mehedinţeni au continuat să acţioneze integrat, în vederea asigurării respectării normelor legale aflate în vigoare pe timpul stării de alertă.


Trei poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi au fost primit certificate de apreciere din partea Direcţiei de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.


Poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au desfăşurat o activitate în mediul online cu elevi de la Şcoala Gimnazială nr. 6 din municipiul Drobeta Turnu Severin, pe platforma Google Meet.


În judeţul Mehedinţi au fost confirmate până în prezent 107 cazuri cu COVID-19, din care 61 persoane sunt vindecate, 12 persoane au decedat, iar 34 de persoane sunt internate.


Printre cele mai amuzante bancuri care circulă pe Internet se numără şi cele în care protagonişti sunt preoţii. Vă prezentăm 10 bancuri foarte amuzante despre aceştia.


În judeţul Mehedinţi, conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, 136 de persoane se află în carantină, iar 1.205 persoane sunt autoizolate şi monitorizate la domiciliu.


Instituţia Prefectului informează că în ultimele 24 de ore, angajaţi ai Poliţiei, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Poliţiei Locale au participat la mai multe acţiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în judeţul Mehedinţi.


Pentru asigurarea dreptului cetăţenilor la petiţionare, dar şi pentru protejarea angajaţilor Ministerului Afacerilor Interne, activitatea de primire în audienţă se va desfăşura numai în cazuri cu caracter deosebit, raportat la situaţia prezentată de către solicitantul audienţei, anunţă IPJ Mehedinţi.


Miercuri, 20 mai, într-un cadru festiv, plutonierul adjutant Ciocoteală Sorin a păşit într-o nouă etapă a vieţii, şi anume pensionarea.


Începând de astăzi, 20 mai, de la ora 13.00, până mâine dimineaţă, la ora 06.00, judeţul Mehedinţi se va afla sub avertizare meteorologică Cod Portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată şi ploi abundente.


Începând cu data de 19 mai a.c., au fost reluate activităţile de eliberare a certificatelor de cazier judiciar şi a certificatelor de integritate comportamentală la ghişeele de cazier, organizate la nivelul judeţului Mehedinţi.


Prefectul judeţului Mehedinţi, Cristinel PAVEL, a dispus prin Ordin al Prefectului, la începutul lunii februarie, constituirea unei comisii de verificare a activităţii de salubrizare pe raza judeţului Mehedinţi.


Vă propunem o reţetă simplă şi uşor de pregătit, ideală pentru zilele lucrătoare în care nu ai prea mult timp de gătit. Reţeta se găseşte în celebra carte de bucate a Sandei Marin.


Elevi de la instituţiile de învăţământ ai Ministerului Afacerilor Interne vor efectua stagiul de pregatire la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi. Viitori agenţi de poliţie vor beneficia de experienţa şi sprijinul colegilor pentru aprofundarea cunoştinţelor de specialitate.


Prefectul judeţului Mehedinţi, Cristinel Pavel, a convocat astăzi, 18 mai, în şedinţă extraordinară, Centrul Local de Combatere a Bolilor (CLCB) Mehedinţi, după ce a fost confirmat un nou focar de pestă porcină africană la o fermă de porci din localitatea Vrancea.


Despre taximetrişti, dar şi despre clienţii lor, circulă foarte multe glume pe internet. Vă prezentăm aici o selecţie de bancuri care îi au ca protagonişti pe aceştia.


23 de tineri au primit astăzi, 15 mai a.c., teren gratuit de la Primăria Şimian pentru a-şi ridica o casă. Beneficiarii de teren gratuit trebuie să aibă până în 35 de ani şi să nu mai fi avut până acum o casă.


Două autoturisme s-au ciocnit vineri dimineaţă pe DN 6, la ieşire din localitatea Şimian. Şoferul unui autoturism BMW nu a acordat prioritate la ieşirea de pe un drum lateral, acroşând în plin o Solenza, condusă regulamentar.


Compania Prodal 94 a donat astăzi, 14 mai, 50.000 de litri de apă ”Carpatina” Spitalului Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin.


Vă propunem aici reţeta Sandei Marin din celebra sa carte de bucate, cu care sigur nu veţi da greş. Crochetele de ciuperci sunt un aperitiv cald excelent, care poate fi servit inclusiv la micul dejun.


Până la această oră în judeţul Mehedinţi au fost confirmate 85 de cazuri cu cu COVID-19, din care 42 persoane au fost vindecate, 12 persoane decedate, 31 persoane sunt internate.


Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, bănuit de punerea în circulaţie de valori falsificate


În   perioada  mai-iunie  2020, IPJ Mehedinţi desfăşoară o amplă campanie de informare a  cetăţenilor de pe raza judeţului, prin distribuirea de pliante cu recomandări antivictimale referitoare la violenţa în familie, prevederile ordinului de protecţie, modalităţi de reacţie în cazul izbucnirii unui episod de violenţă domestică.


Pompierii din cadrul ISU Mehedinţi au intervenit, în acest weekend, pentru stingerea a patru incendii, acordarea primului ajutor medical unei persoane, victimă a unui accident rutier, dar şi pentru împiedicarea răspândirii COVID-19.


506 firme din judeţul Mehedinţi au depus până la această oră cererile pentru acordarea şomajului tehnic pentru 2.520 de persoane la AJOFM Mehedinţi, pe platforma aici.gov.ro. S-au efectuat deja plăţile pentru 333 de firme (1.688 de persoane), suma achitată fiind în cuantum de 2.907.622 lei.


Despre vânzători, dar şi despre clienţii lor, circulă foarte multe glume pe internet. Vă prezentăm aici o selecţie de bancuri care îi au ca protagonişti pe aceştia.


Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi au descoperit, ascunse în remorca unui autocamion condus de un cetăţean sârb, cantitatea de 110.697 pachete cu ţigări, în valoare de 1.328.364 lei, pe care bărbatul intenţiona să le introducă ilegal în ţară.


Aproape 4.000 de suine vor fi sacrificate, după ce a fost confirmat un focar de pestă porcină africană la o fermă din satul Vrancea.


În urma demersurilor făcute de prefectul judeţului Mehedinţi, Cristinel Pavel, prin Ordinul Comandantului Acţiunii, dr. Raed Arafat, din data de 6.05.2020, se exceptează de la măsurile de izolare la domiciliu sau de carantinare lucrătorii transfrontalieri care la intrarea în România din Republica Serbia nu prezintă simptome asociate COVID-19.


Tortul de biscuiţi cu crema de vin este un tort delicios, foarte bun şi, în plus, nu necesită coacere. Vă propunem aici reţeta pe care o puteţi găsi în celebra carte de bucate a Sandei Marin.


Un angajat de la fabrica de cablage auto din Drobeta Turnu Severin, cel mai mare angajator din oraş,  a fost confirmat cu COVID-19. În acest moment, bărbatul este internat, iar ancheta epidemiologică este în desfăşurare.


Poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Cujmir au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 41 de ani, din localitatea Salcia, bănuit de comiterea a trei infracţiuni de furt calificat.


Pompierii din cadrul ISU Mehedinţi au intervenit, în minivacanţa de 1 mai, pentru stingerea a cinci incendii, scoaterea unei persoane decedate din fluviul Dunărea, asigurarea transportului şi distribuirea apei menajere către cetăţenii municipiului Orşova, dar şi pentru împiedicarea răspândirii COVID-19.


Având în vedere faptul că rezultatele analizelor fizico-chimice a probelor de apă prelevate de la staţia de captare din Topleţ se încadrează în parametrii normali, s-a dispus luni, 4 mai a.c., refurnizarea apei în sistemul de distribuţie al municipiului Orşova.


Furnizarea apei potabile în municipiul Orşova a fost întreruptă duminică, 3 mai a.c., din cauza problemelor care au apărut la priza de captare a apei de la Topleţ.


Glumele despre scoţieni, dar mai ales despre zgârcenia care se spune că îi caracterizează, stârnesc întotdeauna zâmbete. În cele ce urmează, vă vom prezenta o selecţie de astfel de bancuri, care circulă pe internet.


Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin au continuat cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale în cazul de migraţie ilegală, înregistrat la mijlocul lunii aprilie, când o barcă cu migranţi s-a răsturnat în fluviul Dunărea, fiind salvate nouă persoane.


De la începutul pandemiei, 17 cadre medicale au fost confirmate pozitiv cu COVID-19, (2 medici de familie, 3 cadre medicale din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Mehedinţi, 12 cadre medicale din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin).


Pensiunile turistice din Clisura Dunării sunt afectate de pandemia provocată de COVID-19, iar deocamdată proprietarii nu au planuri cum îşi vor putea reveni după această criză.


Poliţiştii atrag atenţia că nu vor fi tolerate abaterile de la normele de convieţuire socială sau încălcările prevederile Ordonanţelor Militare.


Pompierii au scos astăzi din Dunăre, în zona localităţii Ţigănaşi, ultima persoană înecată din grupul de migranţi sirieni care în urmă cu două săptămâni s-au răsturnat cu barca încercând să treacă ilegal Dunăre dinspre Serbia în România.


În perioada 1.I – 29.II.2020, producţia industrială a înregistrat o scădere a volumului de activitate de 3,1 % comparativ cu perioada 1.I – 28.II.2019, arată Direcţia Judeţeană de Statistică Mehedinţi.


În judeţul Mehedinţi au fost confirmate 60 cazuri cu COVID-19, din care 8 persoane sunt vindecate, iar 41 persoane sunt internate.


Începând cu data de 30 aprilie a.c., testul de verificare a cunoaşterii regulilor de circulaţie, de titularii permiselor de conducere cărora li s-a suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule, pe drumurile publice, va fi reluat, în anumite condiţii.


Deşi nu prea îţi imaginezi ce gust ar putea avea fasolea într-un desert, în celebra carte de bucate a Sandei Marin există o reţetă de tort de fasole. Prăjitura te va surprinde într-un mod plăcut.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2020 Pandora Impex SRL.