Ultimele 100 ştiri din Mehedinţi - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Timp de patru zile, în perioada 12-15 noiembrie a.c., paramedici, pompieri şi voluntari din cadrul ISU Mehedinţi vor derula activităţi specifice în localităţile Drobeta Turnu Severin şi Orşova, anunţă ISU Mehedinţi.


Campania de recrutare a tinerilor interesaţi de o carieră în Jandarmeria Română se apropie de final, anunţă Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Mehedinţi.


Biserica Ortodoxă prăznuieşte miercuri, 13 noiembrie, pe Sfântul Ioan Gură de Aur (Hrisostom), reprezentantul cel mai de seamă al artei oratorice şi elocinţei creştine.


La doar câteva luni după scandalul de proporţii din Baia de Aramă,  când o fetiţă de opt ani adoptată de o familie de români din America a fost smulsă cu mascaţii din casa unde crescuse la un asistent maternal, o altă familie este nemulţumită de modul cum au procedat reprezentanţii DGASPC Mehedinţi.


Biroul Electoral Central prezintă rezultatele parţiale ale scrutinului pentru alegerea preşedintelui României programat duminică, 10 noiembrie. La nivelul judeţului Mehedinţi au fost date publicităţii următoarele rezultate.


O secţie de votare din Mehedinţi a înregistrat o prezenţă record la urne 240,35%, la ora 15,00, conform datelor Biroului Electoral Central.


Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului din Drobeta Turnu Severin, Alina Bocea, a declarat că 232 de deţinuţi din cei 254 cu drept de vot din cadrul Penitenciarului Severin şi-au exprimat intenţia de a vota.


Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a votat duminică dimineaţa, la ora 10,00, la secţia de votare unde este arondat din municipiul Drobeta Turnu Severin.


Primul tur de alegeri pentru desemnarea preşedintelui României este programat duminică, 10 noiembrie. În judeţul Mehedinţi sunt înscrişi pe listele electorale permanente 231.149 de cetăţeni cu drept de vot.


Glumele au întotdeauna darul de a ne descreţi frunţile. Vă prezentăm mai jos o colecţie de bancuri cu magistraţi, tematică inepuizabilă de glume.


Poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui minor din localitatea Baia de Aramă. Tânărul a fost reţinut 24 de ore pentru furt calificat.


Surprinde-ţi musafirii cu un preparat delicios şi săţios, ruladele de viţel cu slănină afumată, după o reţetă din celebra carte de bucate a Sandei Marin.


Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin a hotărât miercuri, 6 noiembrie, să furnizeze agent termic către asociaţiile de locatari cu datorii care în acest moment nu primesc căldură.


Circulaţia feroviară în staţia Valea Albă din cadrul Regionalei CF Craiova a fost redeschisă miercuri dimineaţa la ora 9:25, iar trenurile de călători pe rutele Bucureşti - Timişoara şi Bucureşti - Curtici urmează să îşi reia rutele directe pe traseu, informează CFR SA într-un comunicat.


La Drobeta Turnu Severin  are loc, în perioada 16-17 noiembrie, ediţia a XV-a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară “Iulian Andreescu”.


Un tren marfar a deraiat marţi seara pe Dealul Balota , aproape de halta Valea Albă, pe magistrala Bucureşti-Timişoara. Trenul transportă motorină, iar penultimul vagon a deraiat şi prezintă scurgeri de combustibil.


La Biblioteca Judeţeană ”I. G. Bibicescu” a fost organizat un atelier cu meşteri pielari din comuna mehedinţeană Şişeşti, la care au participat elevii clasei a VIII-a de la Şcoala Gimnazială ”Constantin Negreanu”, din Drobeta -Turnu Severin.


Inspectoratul Teritorial de Muncă Mehedinţi a desfăşurat la nivelul judeţului o acţiune de informare şi control pentru verificarea modului în care sunt respectate cerinţele minime de securitate şi sănătate în muncă, în instituţiile de administraţie publică.


Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit, în acest weekend, pentru salvarea a şase persoane, victime ale accidentelor rutiere, stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament, salvarea unui animal, dar şi pentru acordarea primului-ajutor calificat în cazul a 28 de urgenţe medicale.


Peste 200 de angajaţi de la barajul Porţile de Fier au intrat de luni dimineaţă în grevă japoneză. Protestatarii încearcă să tragă un semnal de alarmă asupra stării precare a instalaţiilor hidroenergetice şi a modului cum sunt trataţi salariaţii.


Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin, cea mai mare unitate medicală din judeţul Mehedinţi, nu are căldură. Cu două zile înainte de începerea furnizării agentului termic, spitalul s-a apucat de reparaţii în interiorul clădirii.


Stadionul Municipal Drobeta-Turnu Severin găzduieşte astăzi, 4 noiembrie a.c.,  partida de fotbal dintre echipele Universitatea Craiova - Dinamo Bucureşti, începând cu orele  20.30.


Pe internet circulă nenumărate bancuri care au în prim-plan soţiile. „Adevărul” vă prezintă mai jos o selecţie a celor mai amuzante bancuri despre neveste.


Iubitorii de teatru vor putea vedea sâmbătă seară, de la ora 19.00, pe scena Palatului Culturii „Teodor Costescu”, spumoasa comedie „Cocktail”, cu îndrăgitele actriţe Maia Mor¬gen¬stern şi Carmen Tănase.


O femeie şi cei doi copii aflaţi în autoturismul pe care îl conducea au fost victimele unui grav accident de circulaţie care a avut loc sâmbătă, 2 noiembrie, pe DN 56 A, în afara localităţii Şimian.


Documente valoroase sunt expuse zilele acestea în Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene " I. G. Bibicescu ", cu ocazia organizării la Drobeta Turnu Severin a Festivalului de literatură " Sensul iubirii".


Vineri a fost lansată în sistemul public licitaţia pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de reabilitare, modernizare şi extindere a ambulatoriului de specialitate al Spitalului Judeţean Drobeta Turnu Severin.


La data de 1 noiembrie a.c., AJOFM Mehedinţi pune la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă peste 550 locuri de munca vacante, din care 25 pentru persoanele cu studii superioare.


Populaţia judeţului Mehedinţi continuă să se reducă, fără a lua în seamă migraţia, ci doar „sporul negativ“, în condiţiile în care numărul naşterilor continuă să fie sub cel al deceselor.


Şase proiecte de mobilitate urbană finanţate prin fonduri europene au fost semnate miercuri de reprezentanţii municipalităţii severinene şi Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, pe baza cărora vor fi achiziţionate autobuze, vor fi reabilitate 12 străzi şi vor fi revitalizate mai multe spaţii verzi.


Specialiştii Serviciului Pregătire pentru Intervenţie şi Rezilienţa Comunităţilor din cadrul I.S.U. „Drobeta” al judetului Mehedinti au susţinut astăzi, 30 octombrie, la sediul inspectoratului, convocarea semestrială de instruire cu şefii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă de la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale din judeţul Mehedinţi.


La sfârşitul lunii septembrie 2019, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinţi erau înregistraţi 6.961 şomeri (din care 2.969 femei), rata şomajului fiind de 6,71%.


Surprinde-ţi musafirii cu un preparat delicios şi săţios, biftec cu ciuperci, după o reţetă din celebra carte de bucate a Sandei Marin.


La Drobeta Turnu Severin are loc, în perioada 1-3 noiembrie, cea de-a XXI-a ediţie a Festivalului de Literatură „Sensul Iubirii”.


Câştigul salarial mediu nominal brut realizat în luna august 2019 de salariaţii din judeţul Mehedinţi a fost de 4.476 lei, mai mic cu 505 lei faţă de cel realizat la nivelul ţării.


Patru tineri antreprenori din Drobeta Turnu Severin care au ajuns în doar câteva luni de la lansarea pe piaţă în Top 10 companii de IT, pe nişa firmelor care oferă servicii de optimizare SEO şi servicii de software pentru instituţiile publice. Programele lor sunt deja solicitate de mai multe instituţii din Giurgiu, Ilfov şi Baia Mare.


Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara efectuează lucrări de montare a unor parapeţi metalici pe DN 57, sectorul Sviniţa - Cozla. Lucrarea este executată de Secţia Drumuri Naţionale Orşova.


Vă prezentăm o selecţie cu cele mai savuroase glume care circulă pe Internet pe seama voievodului Moldovei, Ştefan cel Mare.


Se ştie faptul că românul face haz de necaz, dar situaţia se schimbă atunci când vine vorba de o instituţie a statului. Şi totuşi acest lucru se întâmplă pe Pagina oficială a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova.


ISU Mehedinţi a organizat un seminar în domeniul situaţiilor de urgenţă, în localitatea Ponoarele, la care a participat şi o delegaţie străină, formată din 15 specialişti ai Ministerului de Interne din Republica Serbia.


La data de 25 octombrie a.c., AJOFM Mehedinţi pune la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă un număr total de 585 locuri de muncă vacante (din care 25 pentru persoanele cu studii superioare).


Jandarmeria Mehedinţi continuă recrutarea candidaţilor pentru  sesiunea de admitere din luna ianuarie 2020 la şcolile militare de subofiţeri din Drăgăşani şi Fălticeni. Tinerii mehedinţeni interesaţi de o carieră în Jandarmeria Română pot să depună cererile până la data de 15 noiembrie a.c.


Vă propunem o gustare delicioasă, din ingrediente ieftine, după o reţetă uşoară, din celebra carte de bucate a Sandei Marin.


Miercuri dimineaţă, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a fost solicitată să intervină pentru asanarea unui element de muniţie rămas neexplodat din timpul conflictelor armate, în localitatea Gvardeniţa, aparţinătoare comunei Bălăciţa.


Pentru a ajunge cu bine la destinaţie, poliţiştii mehedinţeni fac câteva recomandări conducătorilor auto reamintindu-le să conducă preventiv, să respecte regulile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor aflaţi în trafic.


De la începutul anului, prin intermediul AJOFM Mehedinţi, au fost încadrate în muncă 3.414 persoane, dintre care 1.358 femei.


O femeie din Mehedinţi a fost descoperită marţi moartă în casă, având gâtul tăiat. Potrivit primelor informaţii, victima a fost găsită pe jumătate dezbrăcată şi prezenta o lovitură la cap.


Dacă vreţi să-i surprindeţi pe cei dragi cu un preparat gustos şi hrănitor, vă propunem budinca de şalău, după o reţetă a Sandei Marin, din celebra sa carte de bucate.


Un incident care putea avea urmări tragice s-a petrecut duminică, 20 octombrie, în timpul unei competiţii sportive care se desfăşura pe Dunăre, la Orşova.


Un bărbat de 89 ani, din localitatea mehedinţeană Vlădaia, a sesizat sâmbătă, 19 octombrie,  prin 112, faptul că, în jurul orei 02.00, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, au bruscat-o pe soţie, în vârstă de 75 ani şi au sustras mai multe bunuri.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2019 Pandora Impex SRL.