Ultimele 100 ştiri din Mehedinţi - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Strauss Festival Orchestra Vienna prezintă, pentru al unsprezecelea an consecutiv în România, spectacolul „Vienna Classic Christmas”. Evenimentul va avea loc şi la Palatul Culturii “Teodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin pe 11 decembrie 2019, începând cu ora 19:30.


În luna septembrie, în mod tradiţional, se sărbătoreşte Ziua Cooperării Europene. În fiecare an, programele Interreg din toată Europa organizează evenimente pentru a celebra cooperarea la frontierele interne şi externe ale Uniunii Europene.


Pompierii din cadrul ISU Mehedinţi au intervenit, în acest weekend, la 24 de situaţii de urgenţă, asigurând asistenţă medical şi la 40 de solicitări.


Direcţia de Sănătate Publică Mehedinţi în parteneriat cu Clubul Sportiv Drobeta, Primăria Drobeta Turnu Severin şi Inspectoratul Şcolar Judetean celebrează în perioada 16- 22 septembrie 2019,  Săptămâna Europeană a Mobilităţii şi organizează campania cu Sloganul  „Mergi cu noi!”.


În luna iunie 2019 s-au înregistrat la oficiile de stare civilă 184 de căsătorii, cu 27 mai multe faţă de cele înregistrate în luna anterioară 2019, iar comparativ cu luna corespunzătoare din anul 2018, s-au înregistrat cu 19 mai multe, arată Direcţia Judeţeană de Statistică Mehedinţi.


Comportamentul personalităţilor constituie o sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru amatorii de bancuri. Vă prezentăm o selecţie cu zece dintre cele mai amuzante bancuri despre acestea.


Pompieri militari mehedinţeni au organizat vineri o serie de acţiuni prin care s-a marcat Ziua Pompierilor, sărbătorită în fiecare an la data de 13 septembrie.


Asociaţia pentru Turism „Mehedinţiul de sub munte” organizează cea de V-a ediţie a „Ponoarele MTB Race”, un concurs de ciclism montan care se adresează tuturor iubitorilor sportului şi mişcării în natură.


Un bărbat este acuzat de trafic de influenţă, după ce a promis unei persoane că va interveni pentru obţinerea cărţii de identitate a unui autoturism.


Pentru că gospodinele au început să umple cămările pentru iarna care vine, vă propunem o reţetă veche de dulceaţă de struguri din celebra carte de bucate a Sandei Marin.


Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Orşova au intervenit în sprijinul a patru cetăţeni români, trei bărbaţi şi o femeie, ce se aflau pe o ambarcaţie, sub pavilion românesc, care plutea în derivă pe fluviul Dunărea.


O fată de 19 ani a sunat la 112, în timp ce se afla pe marginea Dunării, în apropierea municipiului Drobeta Turnu Severin, spunând că este urmărită. Adolescenta a fost ulterior violată, trei tineri fiind reţinuţi în acest caz.


De la cei mai măricei până la prichindei, toţi sunt aşteptaţi la Secţia Împrumut Carte pentru Copii a Bibliotecii Judeţene "I.G. Bibicescu", unde recent au poposit cărţi noi, care aşteaptă cuminţi în rafturi pentru fi citite, răsfoite.


Cadavrul unei persoane a fost descoperit miercuri dimineaţă între localităţile Magheru şi Dudaşu Schelei, în apropierea municipiului Drobeta Turnu-Severin.


La Muzeul Regiunii Porţilor de Fier din Drobeta Turnu Severin este expusă zilele acestea diploma militară din 1 aprilie 179 descoperită la Drobeta, un document extrem de important.


În această perioadă se fac înscrieri pentru cursuri de calificare/recalificare în meseriile de agent securitate, brutar, coafor, ospătar şi dulgher, anunţă AJOFM Mehedinţi.


Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Mehedinţi informează că Centrele judeţene APIA vor efectua plata ajutorului de stat pentru ameliorarea raselor de animale, pentru serviciile prestate în luna iunie şi trimestrul II al anului 2019.


Imagini foarte frumoase cu o ciută au fost surprinse de specialiştii Romsilva în Parcul Natural Porţile de Fier, în timpul unei acţiuni de monitorizare în parc.


Poliţiştii au reţinut un bărbat, care în ziua de 3 septembrie a.c., ar fi agresat doi copii de 9 ani, respectiv 13 ani, pe o stradă din satul Mărăşeşti, zona Baia de Aramă.


Mehedinţiul  se confruntă cu o problemă din ce în ce mai gravă: scăderea populaţiei pe fondul unei migraţii masive, dar şi a unui persistent spor natural.


Autorităţile din Mehedinţi sunt în alertă.  După ce a fost confirmat un focar de pestă porcină la Gârla Mare, a izbucnit un alt focar într-o altă localitate din Mehedinţi.


Numărul mediu al pensionarilor din sistemul asigurărilor sociale de stat, înregistraţi în judeţul Mehedinţi în trimestrul I 2019 a fost de 58.940 persoane, în scădere cu 155 de persoane faţă de trimestrul anterior, arată Direcţia Judeţeană de Statistică Mehedinţi.


Poliţia îl caută în continuare pe tânărul suspect în cazul crimei care a îngrozit săptămâna trecută întreg Severinul. Atunci, o femeie de 45 de ani a fost omorâtă cu sânge rece, fiind lovită cu o rangă în cap.


Un număr de 30 de persoane, majoritatea cu atacuri de panică, au fost evacuate sau s-au autoevacuat, luni seară, dintr-un bloc de locuinţe din Drobeta Turnu Severin, după ce un incendiu a izbucnit într-o garsonieră.


La nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al judeţului Mehedinţi au fost gestionate la acest sfârşit de săptămână 67 de solicitări în situaţii de urgenţă, 34 dintre acestea fiind urgenţe medicale, alte 19 fiind intervenţii pentru stingerea unor incendii.


Câştigul salarial mediu nominal brut realizat în luna iunie 2019 de salariaţii din judeţul Mehedinţi a fost de 4.640 lei, mai mic cu 487 de lei faţă de cel realizat la nivelul ţării, potrivit Direcţiei Judeţene de Statistică Mehedinţi.


O femeie din drota Turnu Severin a fost ucisă de concubinul ei. În urma loviturilor cu o rangă, femeia a ajuns în stare gravă la spital unde a decedat.


Glumele despre pescari stârnesc mereu hohote de râs, iar pe seama acestora circulă multe bancuri pe internet. Iată o selecţie cu cele mai bune glume care îi au în prim plan pescarii.


Peste 1.000 de cehi din Praga au sosit miercuridupă-amiază la Orşova cu trenul Blakan Express, pentru a participa la Festivalul Banat din Eibenthal, o localitate unde trăieşte o mică comunitate de cehi de pe Clisura Dunării.


Pentru că acum este sezonul fructelor de pădure şi momentul potrivit să preparăm dulceaţa de mure, vă propunem o reţetă din celebra carte de bucate a Sandei Marin cu care nu veţi da greş.


Un bărbat susţine că bunicul său a murit în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin „ca un câine”, fără ca personalul medical să-i acorde asistenţă medicală.  Conducerea spitalului judeţean spune că situaţia este însă cu totul alta şi că rudele bătrânului au refuzat internarea acestuia, deşi starea pacientului era gravă.


În numai 24 de ore, pompierii din cadrul ISU Mehedinţi au acţionat pentru stingerea a zece incendii izbucnite la vegetaţie uscată. Unul dintre acestea a produs pagube materiale însemnate.


Aproape 700 de candidaţi s-au înscris la sesiunea august-septembrie a examenului de Bacalaureat, care începe miercuri, cu probele scrise. Primele rezultate se vor afişa în 3 septembrie.


Oficialii DSP Mehedinţi au declanşat o anchetă la Centrul de Permanenţă din localitatea Vânju Mare, după ce o femeie a reclamat că mama sa n-a fost tratată corespunzător de personalul medical.


Pompierii din cadrul ISU Mehedinţi au acţionat pentru salvarea a 12 persoane ca urmare a producerii unui număr de şase accidente rutiere, pe raza localităţilor Vânători, Vânjuleţ, Jiana, Drobeta Turnu Severin, Burila Mare şi Tâmna. Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale victimelor împreună cu echipajele SAJ, după care au transportat la spital persoanele rănite.


Pentru că pepenele roşu sau lubeniţa, cum i se spune în Oltenia, încă mai este la vânzare vă propunem o dulceaţă fină, rafinată, cu o aromă incredibilă din acest fruct, după o reţetă din celebra carte de bucate a Sandei Marin.


Ca în fiecare an, severinenii au venit în număr mare în Portul din Drobeta Turnu Severin pentru a participa la manifestările ocazionate de Ziua Marinei. Jocurile tradiţionale marinăreşti au făcut senzaţie printre zecile de tineri care s-au aventurat în cursa pentru un porc sao raţă.


Conducătorii auto au constituit mereu un bun subiect de glumă, iar bancurile care circulă  pe internet pe seama lor nu sunt deloc puţine.


Zece tinere care practică prostituţia au fost aduse marţi la sediul IPJ Mehedinţi în cadrul unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea fenomenului de practicare a prostituţiei. Au fost ridicate din locurile unde îşi desfăşoară ”activitatea” şi cunoscute de cei care apelează la serviciile acestora.


Distribuţie Oltenia a organizat 3.749 acţiuni pentru prevenirea şi combaterea fenomenului de racordare ilegală la reţeaua de distribuţie a energiei electrice de către consumatorii casnici şi agenţii economici în intervalul aprilie - iunie 2019.


Salvatorii ISU Mehedinţi au intervenit, în numai 24 de ore, la 34 de misiuni în situaţii de urgenţă. Dintre acestea, 24 au fost intervenţii pentru stingerea a cinci  incendii, 24 de urgenţe medicale şi cinci accidente rutiere soldate cu victime.


12 sportivi de la un club de dans sportiv din Craiova, cazaţi în Complexul Naţional  Sportiv Orşova, au ajuns în noaptea de 9 spre 10 august la spitalul din Orşova cu greţuri şi vărsături. O anchetă a DSP Mehedinţi urmează să stabilească cauza îmbolnăvirii acestora.


Profesoara de limba engleză Nadina Nicolici (44 de ani), un dascăl din Drobeta Turnu Severin, coordonator a sute de proiecte educaţionale internaţionale, face o comparaţie interesantă între Chişinău şi orice alt oraş din România.


Centrele de Relaţii cu Clienţii CEZ Vânzare nu vor avea program de lucru cu publicul în data de 15 august 2019, reluându-şi activitatea în data de 16 august 2019, anunţă CEZ România.


Vara este pe sfârşite, dar mulţi dintre noi încă mai suntem în concediu, aşa că o serie de glume pe seama sejurului cu cei dragi este binevenită.


O minoră de 15 ani din comuna mehedinţeană Tâmna a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.Poliţiştii fac apel la cetăţeni pentru identificarea acesteia. Ea a fost pusă în urmărire la nivel naţional.


Şerbetul de fragi nu este greu de făcut, însă trebuie să ştii câteva trucuri ca să iasă perfect. Vă propunem o reţetă delicioasă din celebra carte de bucate a Sandei Marin.


Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Drobeta Turnu Severin au reţinut un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiu, bănuit de sustragerea mai multor bunuri din incinta a trei cabinete medicale de pe raza municipiului.


Un bebeluş de patru luni a decedat vineri în urma unui grav accident de circulaţie care a avut loc în Mehedinţi. Un autoturism condus de un tânăr de 18  ani s-a răsturnat în afara părţii carosabile.


AJOFM Mehedinţi anunţă că în această perioadă se fac înscrieri pentru cursuri de calificare/recalificare în meseriile de brutar, coafor, barman, ospătar şi dulgher.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2019 Pandora Impex SRL.