Ultimele 100 ştiri din Arad - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Aproape 4.000 de persoane au intrat în ţară, miercuri, prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, dintre acestea 1.200 fiind pietoni. La ieşirea din ţară s-au prezentat circa 1.700 de persoane. Traficul a fost descongestionat.


Tânărul care a tras cu arma, în timpul scandalului izbucnit într-un cartier din municipiul Arad, a fost reţinut. În acest caz se fac cercetări şi pentru tentativă de omor.


Un scandal a izbucnit, vineri, în cartierul Aradul Nou din municipiul Arad, între mai multe persoane. În timpul altercaţiei, un tânăr a tras mai multe focuri de armă, iar unul dintre proiectile a lovit portiera unei maşini parcate, autoturismul fiind al unei persoane implicate în scandal. Cel puţin şapte persoane au fost duse la audieri, la sediul Poliţiei.


Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad a precizat, joi seară, după apariţia în spaţiul public a unor imagini cu români înghesuiţi în autocare, la intrarea în ţară, că nu are în dotare autobuze, ci doar microbuze, pentru transportul celor care intră în ţară pe jos, şi că în aceste maşini nu s-a depăşit numărul de persoane admise în documente.


Diagnosticat cu Covid-19 şi vindecat după 14 zile de tratament, Andrei Ando, director în cadrul Consiliului Judeţean Arad, a povestit pe pagina sa de Facebook experienţa prin care a trecut.


Poliţiştii de la IPJ Arad, care au ajunş la blocul de pe strafa Abrud, din cartierul Michalaca, au decoperit un copil decedat.


Consiliul Judeţean Arad a amenajat 240 de paturi în incinta pavilioanelor expoziţionale de la Expo Arad Internaţional.


O pacientă cu COVID-19 de la Arad reclamă că a fost nevoită să stea şase ore în salon cu o pacientă decedată. În urma acestei situaţii, medicul pneumolog şi-a dat demisia, iar medicul coordonator al secţiei a fost schimbat.


O gravidă însărcinată în 26 de săptămâni şi revenită în România prin Vama Nădlac şi-a pierdut copilul după ce ore în şir a stat în frig în până i s-a găsit un loc pentru carantină.


Compania Profi anunţă închiderea definitivă a unui magazin dintr-o localitatea din judeţul Arad, acuzând primăria din localitate că a dispus închiderea abuzivă a magazinului pentru 15 zile pe baza „pe baza simplei bănuieli neverificate că unul dintre angajaţi ar putea fi purtator de virus Corona”.


Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a vizitat duminică după-masă, 5 aprilie, Vama Nădlac de la graniţa cu Ungaria. Camioanele care transportă marfă în ţară nu mai stau ore întregi la coadă.


Mai multe cadre medicale din Timişoara şi din Craiova au fost detaşate la Arad şi la Deva pentru a implementa un plan de măsuri împotriva coronavirusului care vor fi luate în judeţele Arad şi Hunedoara.


Şeful Direcţiei de Sănătate Publică Arad, Constantin Cătană, şi-a anunţat demisia. Plecarea din funcţie a şefului DSP vine la câteva zile de la apariţia unei filmări în care acesta apare vorbindu-le urât medicilor ce urmau să meargă în vama Nădlac pentru triajul epidemiologic.


O înregistrare publicată marţi, 31 martie, pe Facebook arată un dialog aprins între şeful DSP Arad şi mai multe cadre medicale ce urmau să fie trimise să muncească în Vama Nădlac. Şeful DSP Arad susţine că înregistrarea e de acum două săptămâni şi este trunchiată.


Un medic de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Arad reclamă pe Facebook că „la câteva zile” de la efectuarea testului petru COVID-19 încă nu a primit rezultatul.


Un jandarm de la Inspectoratul de Jandarm Judeţean Arad a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că şi-a ucis părintele.


Angajaţii de la Spitalul Judeţean Arad se tem că vor ajunge în situaţia creată la Suceava, unde 52 de cadre medicale s-au infectat cu coronavirus, spitalul urmând apoi să fie izolat.


Fiul pastorului Ioan Şerban, decedat la Spitalul Judeţean din Arad, a precizat câteva lucruri legate de tatăl său.


Poliţiştii din judeţul Arad au întocmit dosar penal pe numele unei familii de români care a călătorit din Italia, spunând la frontieră că vine din Germania. În maşina lor au fost găsite produse şi bonuri fiscale din Italia. Familia va intra în carantină în judeţul Ialomiţa.


Doi bărbaţi au murit joi seară după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în zona localităţii arădene Şiria.


Mai multe autocare cu români sosiţi din Germania şi Spania sunt oprite de câteva ore la intrarea în ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, pentru trierea medicală a pasagerilor.


Autorităţile competente au transmis în seara zilei de miercuri, 11 martie, că numărul îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 a ajuns la 44 pe teritoriul României.


Zeci de maşini sunt blocate la intrarea în ţară după ce un grup de 25 de români a refuzat să rămână la un centru de carantină din judeţul Arad. Reprezentanţii vamali declară că foarte mulţi români care se întorc din Italia consideră măsurile emise de autorităţi prea drastice, în special pentru cei din judeţele îndepărtate care vor să ajungă la domicilii. Direcţia de Sănătate Publică a solicitat intervenţia forţelor de ordine.


Prefectul judeţului Arad a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă pentru luarea măsurilor preventive necesare în contextul apariţiei cazurilor de îmbolnăviri cu coronavirus. În cadrul şedinţei, conducerea Universităţii de Vest "Vasile Goldiş” din Arad a anunţat că va solicita aprobarea Ministerului Educaţiei şi Cercetării pentru suspendarea cursurilor pe o perioadă de 14 zile.


Angajaţii unei firme de pază din Arad şi-au făcut singuri dreptate după ce un coleg de-al lor a fost înjunghiat. Nici unul dintre agresori nu a fost cercetat de poliţie.


Primăria Municipiului Arad a atribuit cotractul de lucrări pentru obiectivul de investiţie “Mărirea capacităţii peluzelor Stadionului UTA - modificări şi completări”.


Circulaţia feroviară între Timişoara şi Arad a fost oprită după ce pe podul CFR care taversează râul Mureş a fost găsit cadavrul unui tânăr de 19 ani, mort în cursul nopţii.


Unele dintre primele autovehicule propulsate de motoare BMW sunt româneşti. Conform unor documente de arhivă, autobuzele Astra fabricate la Arad la începutul anilor 1920 au fost echipate cu propulsoarele produse în Bavaria.


Poliţiştii de Frontieră de la Nădlac au prins-o marţi, 21 ianuarie, pe o femeie de 32 de ani care a încercat să-şi scoată ilegal din ţară fiul în vârstă de 13 ani, ascuns în portbagajul unui autoturism BMW.


La Spitalul Judeţean din Arad au sosit, luni, unsprezece elevi de la Liceului Teoretic „Adam Műller Guttenbrun” din localitate.


O femeie din Arad a trecut prin momente bizare la revenirea dintr-un concediu de zece zile. Trei bărbaţi s-au „mutat” în casa ei.


Hoţii au încercat să fure un bancomat din incinta centrului comercial Dedeman de pe Calea Aurel Vlaicu din Arad. Acţiunea lor a eşuat.


Paisprezece dintre cei 40 de elevi care au ajuns luni seară la UPU Arad după o acţiune de deratizare şi dezinsecţie la Liceul Teoretic "Adam Muller Gutenbrun au rămas internaţi. Cursurile sunt suspendate marţi în corpurile de clădire afectate, urmând ca DSP să dispună măsuri de curăţenie şi să se facă verificări la firma care a făcut lucrarea şi la şcoală.


Ministerul Sănătăţii anunţă că a dispus un control mixt de urgenţă după ce la Spitalul Judeţean Arad s-au prezentat 20 de elevi, cu vârste între 11 şi 13 ani, de la Liceul German, cu erupţii pe faţă, greţuri şi vărsături.


Mai mulţi elevi din clasele V-VIII de la Liceul Teoretic "Adam Muller Guttenbrun" din Arad au fost duşi, luni după-amiaza, la Spitalul Judeţean Arad, cu simptome iritative, după ce în unitatea şcolară s-a făcut dezinsecţie şi deratizare pe timpul vacanţei şcolare.


Primăria Arad a recepţionat primul tramvaie pe care fabrica Astra Vagoane l-a produs în cadrul unui contract pe fonduri europene.


Primăria Arad şi Centrul Municipal de Cultură Arad propune localnicilor şi în acest an să petreacă împreună trecerea dintre ani, la kilometrul 0.


Palatul Cultural din Arad, una din cele mai spectaculoase imobile din oraşul de pe Mureş, şi-a recăpătat strălucirea de altă dată.


Trei jandarmi din Arad au salvat o femeie de la înec, după ce aceasta s-a aruncat în apele reci ale Mureşului. Potrivit martorilor, femeia a decis să recurgă la gestul extrem în timp ce vorbea la telefon.


Astra Arad concurează cu compania turcă Bozankaya pe piaţa din România. Licitaţiile pentru achiziţionarea de tramvaie noi în Timişoara, Bucureşti şi Reşiţa au fost câştigate de compania din Turcia, în timp ce Astra va livra tramvaie la Arad, Cluj-Napoca, Oradea şi Galaţi.


Şapte copii cu vârste între 7 şi 8 ani sunt transportaţi la spital, vineri dimineaţă, în urma unui accident rutier produs în Ghioroc, judeţul Arad, fiind implicate un microbuz de transport elevi şi un autoturism. În microbuz se aflau 12 copii, ei primind asistenţă psihologică întrucât s-au speriat în urma accidentului.


Biroul Electoral Central prezintă rezultatele parţiale ale scrutinului pentru alegerea preşedintelui României programat duminică, 10 noiembrie. La nivelul judeţului Arad au fost date publicităţii următoarele rezultate.


Primul tur de alegeri pentru desemnarea preşedintelui României este programat duminică, 10 noiembrie. În judeţul Arad sunt înscrişi pe listele electorale permanente aproape 400.000 de cetăţeni cu drept de vot.


Constructorii care au modernizat un drum din localitatea arădeană Zerind au lăsat în mijlocul intersecţiei un stâlp de electricitate care este un real pericol pentru şoferi. De altfel, cel care a sesizat situaţia aberantă este chiar un motociclist care a trecut prin zona respectivă.


Construcţia noului stadion din Arad a demarat în urmă cu patru ani. Lucrările sunt acum în stare avansată, arena urmând să fie inaugurată în 2020.


De luni, 21 octombrie, începând cu ora 14.00, arădenii sunt aşteptaţi din nou la bazinul din Subcetate care râmâne deschis până la ora 21.30. Accesul este gratuit.


Un copil a fost găsit, aseară, într-o piaţă din muncipiul Arad, dar nimeni nu a anunţat iniţial dispariţia sa. În urma mediatizării, mama copilului a fost identificată


Un poliţist a fost găsit împuşcat în Penitenciarul Arad în dimineaţa zilei de duminică, 20 octombrie. Moartea bărbatului s-a produs la ora 4.00.


Arad este varianta din România luată în calcul de compania Volswagen pentru a deschide o fabrica Skoda, după ce germanii ar fi renunţat la ideea de a se muta în Turcia.


Un bărbat care şi-a văzut soţia urcând într-un taxi alături de un necunoscut a avut o reacţie violentă, tăbărând cu pumnii şi cu picioarele asupra acestuia. Incidentul a avut loc în Arad şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru aplanarea conflictului.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2020 Pandora Impex SRL.