Ultimele 100 ştiri din Olt - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Alexandru Cumpănaşu, care s-a deplasat în judeţul Olt în ziua votului şi i-a însoţit pe părinţii Alexandrei Măceşanu la vot, a obţinut peste 8.000 de voturi în judeţul natal.


Două incidente petrecute în ziua primului tur al Alegerilor Prezidenţiale 2019 în judeţul Olt fac obiectul a două dosare penale.


Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Olt a încheiat preluarea proceselor verbale, fiind disponibile rezultatele finale obţinute de cei 14 candidaţi în judeţul Olt.


Conform numărătorii paralele, candidatul PSD a obţinut cele mai multe voturi în judeţul Olt, următorul clasat, preşedintele în funcţie susţinut de PNL, obţinând cu cel puţin 10 procente mai puţin. Datele sunt disponibile după numărarea a mai mult de două treimi din voturile exprimate în cele 380 secţii.


Biroul Electoral Central prezintă rezultatele parţiale ale scrutinului pentru alegerea preşedintelui României programat duminică, 10 noiembrie. La nivelul judeţului Olt au fost date publicităţii următoarele rezultate.


Două persoane au ajuns, duminică, 10 noiembrie 2019, la spitalul din Slatina, în urma producerii unui accident rutier.


Secţia din Olt aflată pe primul loc în top-ul judeţean al prezenţei în primul tur al Alegerilor prezidenţiale 2019 a solicitat suplimentarea buletinelor de vot.


Reprezentantul unui partid politic a făcut o plângere la poliţie după ce a surprins şi fotografiat autoturismul primăriei, condus de un funcţionar, transportând cetăţenii la secţia de vot. Primarul spune că maşina este în zonă pentru alt motiv.


Primul tur de alegeri pentru desemnarea preşedintelui României este programat duminică, 10 noiembrie 2019. În judeţul Olt sunt înscrişi pe listele electorale permanente 364.588 cetăţeni cu drept de vot.


Micile răutăţi sau chiar conflictele tranşate cel mult cu bătaie în curtea şcolii cu 30 de ani în urmă au căpătat, în realitatea şcolii româneşti contemporane, dimensiuni nebănuite, iar profesorii care nu mai pot gestiona fenomenul cer ajutorul specialiştilor.


Gabriel Bîscoveanu, tânărul care a întors la audiţiile pe nevăzute trei scaune, continuă drumul la concursul „Vocea României“.


Familia Luizei Mihaela Melencu, prima victimă a lui Gheorghe Dincă, i-a invitat pe colegii şi prietenii fetei să o sărbătorească de ziua numelui.


Candidatul USR Plus a răspuns miercuri, la o întâlnire electorală de la Slatina, la atacul PSD Sibiu lansat la adresa sa, a lui Klaus Iohannis si a lui Ludovic Orban că nu susţin familia tradiţională şi că nu au nume de români.


Candidatul USR-Plus s-a fotografiat, la Slatina, cu un câine aparţinând unui activist USR, pe care l-a alintat în engleză, după ce i s-a transmis că „e american“.


Cum învăţau părinţii, bunicii şi străbunicii noştri, ce manuale aveau la dispoziţie, ce instrumente de scris, cum arătau băncile, care erau rigorile, sunt curiozităţi ce pot fi satisfăcute vizitând o expoziţie cu sute de obiecte care înfăţişează „Şcoala de altădată“.


10 persoane, bănuite de furturi din societăţi comerciale, dar şi din locuinţe şi gospodării, au fost ridicate şi conduse la audieri, miercuri, 6 noiembrie 2019, în cadrul unei operaţiuni coordonate de poliţiştii din Drăgăneşti-Olt, judeţul Olt.


Un inginer IT care, timp de patru ani, i-a învăţat GO pe copiii din Caracal, într-o acţiune de voluntariat, predă de la începutul acestui an şcolar, în mod oficial, jocul minţii în două  şcoli din Olt.


Poliţistul din Potcoava, cercetat penal după ce a bătut o femeie provocându-i răni care au necesitat internarea în spital, a fost reclamat din nou la poliţie. Un tânăr din aceeaşi localitate a semnalat că este ameninţat.


Mai multe fotografii cu drapelul României arborat în bernă la sediul PSD Olt, la o zi după votul pentru învestirea Guvernului Orban, au fost postate pe Facebook de către candidatul PNL la funcţia de primar al Slatinei. „Ei l-au pus, pentru fotografie, nu e prima mizerie“, răspunde liderul PSD Olt.


Care sunt medicamentele falsificate cel mai frecvent şi la ce riscuri vă expuneţi cumpărând de pe Internet. Lista surselor autorizate să comercializeze medicamente în mediul on-line este disponibilă pe site-ul Ministerului Sănătăţii.


O femeie în vârstă de 61 ani, din judeţul Olt, se află în stare gravă în Unitatea de Arşi din Iaşi, timp de două săptămâni aceasta trecând print trei spitale. Ministrul demis al Sănătăţii, Sorina Pintea, spune că va declanşa o anchetă la spitalul care a tratat-o pe femeie timp de 24 ore.


O femeie în vârstă de 61 ani, care a suferit arsuri pe o mare parte din suprafaţa corpului, a fost operată la un spital din Iaşi, la două săptămâni de la accidentul casnic.


Covorul rămâne piesa care schimbă radical aspectul unei case, de aceea şi reprezintă o investiţie pe care nu o faci în fiecare zi.


Un afiş comandat în 30 de exemplare de PSD, conform menţiunii de pe tipăritură, va face obiectul unei sesizări la Biroul Electoral Judeţean Olt.


Trei medici chirurgi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina, judeţul Olt, realizează de cinci ani intervenţii reconstructive din ce în ce mai complexe, care în străinătate costă zeci de mii de euro. Au pornit împrumutând aparatura, iar în prezent oferă şansa la operaţii salvatoare pacienţilor care se adresează Spitalului Judeţean.


Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă după-amiază, la intrarea în Slatina, dinspre Craiova, patru victime fiind transportate la spital.


Un băiat în vârstă de 12 ani, aflat în plasament la o familie dintr-o localitate olteană, şi-a petrecut noaptea ascunzându-se prin şanţuri şi locuinţe abandonate. A fost găsit sâmbătă-dimineaţă.


Aproape 4.000 de porci sunt ucişi în aceste zile într-o fermă nou-înfiinţată în judeţul Olt, după ce pesta porcină africană, semnalată în localitate, dar focarele fiind stinse între timp, a cuprins şi exploataţia.


Hota pentru bucătărie este mai mult decât un simplu aparat electrocasnic integrat în spaţiul reamenajat, de aceea ar trebui să cunoaşteţi cât de importante sunt anumite caracteristici care nu ţin de design, dar influenţează toată locuinţa.


Medicii de familie semnalează un interes crescut al pacienţilor pentru administrarea vaccinului antigripal, mulţi fiind chiar dispuşi să îl achiziţioneze din farmacii, unde însă stocurile s-au epuizat. Produsul repartizat gratuit de minister nu poate fi administrat copiilor mai mici de 3 ani.


Repunerea în circulaţie a autotrenului care s-a răsturnat în dimineaţa zilei de joi, 31 octombrie 2019, pe E 574, pe raza localităţii Găneasa, în judeţul Olt, a impus blocarea traficului pentru câteva zeci de minute.


Fata de 13 ani care nu a revenit la domiciliu după încheierea cursurilor a ajuns în cele din urmă acasă, după miezul nopţii, mama anunţând poliţiştii.


O fată în vârstă de 13 ani, din Slatina, nu a mai ajuns acasă după terminarea cursurilor, mama acesteia anunţând poliţia. Fata ar fi transmis prin SMS că refuză să se întoarcă la domiciliu.


Doi tineri au ajuns la spital cu răni grave după ce maşina condusă condusă de unul dintre ei a păsărit partea carosabilă şi a ajuns pe câmp.


Un medic specialist în medicina de urgenţă, fost director de Ambulanţă, spune ce ar fi trebuit, de fapt, să vedem în filmul intervenţiei de la Colectiv, unde s-a acţionat haotic.


Se schimbă radical vremea  chiar de astăzi, după orele prânzului, meteorologii lansând în acest sens o atenţionare. Comitetele locale pentru situaţii de urgenţă au fost înştiinţate.


Ramona şi Gabriel Săcărin au contestat în instanţă decizia de clasare a plângerii lor formulate la adresa procurorului Mihaiela Moraru-Iorga din cadrul Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie. Iorga este procurorul care a reţinut timp de trei săptămâni paşaportul Sorinei.


Creşte alarmant numărul copiilor care încep să vorbească la vârste din ce în ce mai mari şi au deficienţe de comunicare, spun specialiştii, iar telefonul mobil este printre printre principalii inamici.


Un agent de poliţie de 34 ani din localitatea olteană Potcoava a lovit cu pumnii şi picioarele o femeie de 49 ani care, în prezent, se află internată în spitalul din Slatina.


Trei adolescente au fost protagonistele unui filmuleţ în care una dintre ele este umilită şi agresată pentru o presupusă intrigă pe care aceasta ar fi pus-o la cale.


Apărătorul din oficiu al suspectului de crimă Gheorghe Dincă a afirmat, într-o intervenţie televizată, că bărbatul care a recunoscut că le-a omorât pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu a avut o problemă care ar putea explica faptele sale.


Un poliţist din Potcoava este acuzat că a agresat o femeie şi a încercat să o violeze. Poliţistul este anchetat de procurori.


Un scandal petrecut în noaptea de joi spre vineri, pe o stradă din Caracal, s-a încehiat cu reţinerea a patru persoane, între care trei agenţi de pază ai firmei administrate de Remus Rădoi. În urma conflictului de stradă, un copil de trei ani a avut nevoie de îngrijiri medicale.


O şoferiţă începătoare a provocat un accident, în judeţul Olt, în urma căruia un adolescent de 14 ani a ajuns la spital. Trenul carea a acroşat autoturismul transporta 100 de persoane.


Vestea alarmistă că programul „Tomata“ prin care fermierii primesc un ajutor de 3.000 euro va fi stopat, lansată de un consilier al ministrului Petre Daea, a inflamat spiritele printre fermieri. Consilierul îndeamnă la proteste, alţii, însă, la calm şi la analiza adevăratelor propuneri ale PNL.


Pe o piaţă în care angajaţi bine pregătiţi găseşti foarte greu sau deloc, iar persoanele care să-şi dorească să vină la program sunt şi acestea puţine, antreprenorii din sectorul de servicii sesizează o altă problemă, care a ajuns să-i ruineze: afacerile la domiciliu.


Gheorghe Dincă, suspectul de crimă din Caracal, a fost audiat într-un nou dosar deschis ca urmare a plângerii acestuia faţă de comportamentul poliţiştilor.


Două persoane rănite într-un accident rutier produs joi, 24 octombrie 2019, în Slatina, au ajuns la spitalul din Slatina.


Este unul dintre produsele-vedetă ale toamnei, de care ne putem bucura multă vreme de acum înainte, cu beneficii pentru sănătate.


O măsură care, în aparenţă, ar fi trebuit să semene bucurie printre elevi a ajuns în doar două zile intens contestată. Părinţii se tem că vor fi nevoiţi să scoată şi mai mulţi bani din buzunar, iar profesorii, că-şi vor pierde catedra sau că nu vor mai avea timp să predea materia.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2019 Pandora Impex SRL.