Ultimele 100 ştiri din Olt - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Angajaţii Ambulanţei Olt internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina acuză că le-ar fi fost confundate testele, ajungând să fie spitalizaţi fără să aibă siguranţa rezultatului pozitiv. Mai mult, o parte refuză deja să mai ia tratamentul.


Şcoala s-a schimbat, în doar câteva luni, într-un mod cum nimeni nu-şi putea imagina. Viitorii absolvenţi care de-abia aşteptau să ia calea străinătăţii stau în cumpănă, angajatorii care susţin clasele de învăţământ profesional dual nu mai pot organiza interviuri, iar profesorii aşteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă vor mai avea catedră.


Un bărbat în vârstă de 49 ani a scăpat ca prin minune în urma unui accident produs în localitatea Vişina Nouă, la trecerea la nivel cu calea ferată.


Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, a fost testat pentru noul coronavirus, rezultatul fiind negativ. Soţia sa lucrează într-o instituţie în care un angajat a fost testat pozitiv. Cum răspunde acuzaţiilor că ar fi beneficiat de tratament preferenţial.


O localitate întreagă din judeţul Olt este îndurerată de vestea că cel care a reprezentat ani la rând sufletul echipei locale de fotbal, cel mai prietenos şi mai vesel dintre tineri, s-a stins din viaţă în străinătate.


Focarul de la Ambulanţa Olt se măreşte, încă o persoană fiind testată pozitiv. Este vorba de o asistentă de la SJU Slatina, a doua în legătură cu ce s-a întâmplat la Ambulanţă.


Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina a înregistrat, joi, 28 mai 2020, un dosar penal în cazul focarului de SARS-COV-2 izbucnit la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt.


Persoanele care au venit în contact direct cu cei deja confirmaţi pozitiv din focarul de coronavirus de la Ambulanţa Olt au aflat rezultatele. Este vorba de 25 teste, alte câteva zeci fiind prelevate astăzi.


După ce marţi, 26 mai 2020, 23 de angajaţi ai Primăriei Piatra-Olt au fost testaţi pentru noul coronavirus, oficialii instituţiei unde o angajată a fost testată pozitiv au apărut cu prima reacţie.


Laboratorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina va lucra în următoarele zile teste pentru toţi contacţii direcţi ai cazurilor confirmate de la Ambulanţa Olt.


Testat pozitiv în primul val de testare a contacţilor direcţi ai asistentei de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt confirmată cu noul coronavirus, medicul domiciliat în judeţul Vâlcea a fost transferat la Bucureşti în stare gravă.


O angajată din secţia Cardiologie a SJU Slatina a fost confirmată cu coronavirus, marţi după-amiază sosind rezultatul testului. Femeia este mama unei asistente de la Ambulanţa Olt şi este deja internată, cu simptomatologie specifică.


Numărul persoanelor afectate de noul coronavirus, din focarul de la Ambulanţa Olt, a ajuns la 25. Ultima persoană confirmată este o angajată a Primăriei Piatra-Olt, mai mulţi angajaţi din instituţie fiind de asemenea testaţi.


Frica de a contracta noul coronavirus, dar şi reglementările care în continuare „recomandă“ spitalelor să „temporizeze“ internările agravează, pe de o parte, starea de sănătate a pacienţilor, dar menţine, pe de alta, spitalele la un satisfăcător nivel financiar.


Statul alocă sume derizorii sănătăţii orale, populaţia nu economiseşte pentru servicii stomatologice, iar copiii şi adolescenţii se confruntă cu probleme majore din sfera cavităţii bucale de foarte devreme. Ce spun studiile statistice.


Prefectul a emis un ordin de constituire a unei comisii mixte de control care va verifica, în următoarele trei zile, cele întâmplate la Ambulanţa Olt, unde numărul persoanelor infectate a ajuns la 24.


O fată de 19 ani a murit în urma unui teribil accident, la volan aflându-se chiar prietenul ei. La trei zile de la cumplitul eveniment, proprietarul maşinii vine cu o versiune respinsă de către autorităţi.


Ritualul împărtăşaniei (euharistia), care a iscat mari controverse şi în România, fiind acceptat în cele din urmă de autorităţi cu condiţia dezinfectării linguriţei după fiecare credincios, a fost interzis într-o provincie din Italia.


Am auzit despre riscul cardio-vascular, însă poate nu am dat prea mare importanţă noţiunii. Medicii ne sfătuiesc să facem investigaţii în acest sens, explicându-ne pas cu pas care sunt categoriile cele mai expuse.


Noi cazuri pozitive legate de focarul de la Ambulanţa Olt apar zilnic, astfel că numărul pacienţilor confirmaţi cu noul coronavirus a ajuns la 23.


Alţi trei angajaţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt şi soţul unei asistente au fost depistaţi pozitiv, rezultatele fiind transmise sâmbătă, 23 mai 2020.


Alte câteva zeci de persoane aflate în legătură cu focarul de coronavirus de la Ambulanţa Olt au fost testate, o parte dintre rezultate fiind disponibile.


Un grav accident s-a petrecut vineri-seara, 22 mai 2020, pe un drum din judeţul Olt, un copil în vârstă de 5 ani fiind rănit.


Prefectura Olt a stabilit care sunt localităţile din raza de 30 km a municipiilor Slatina şi Caracal pentru care nu mai este necesară completarea unei declaraţii pe propria răspundere în starea de alertă.


Un accident rutier s-a produs în urmă cu puţin timp pe E 574, în judeţul Olt, o persoană fiind rănită. Un autoturism staţionat în coloană a fost lovit de un autotren.


O adolescentă cu o poveste tristă a murit la 19 ani într-un cumplit accident de maşină. La volan se afla chiar prietenul tinerei.


Căderea părului este o problemă strâns legată de sănătatea în ansamblu. Când este cazul să ne îngrijorăm, unde să căutăm ajutor, ce obiceiuri sănătoase să căpătăm.


O fată şi-a pierdut viaţa într-un grav accident rutier din judeţul Olt. Ea era pasageră într-un autoturism condus de-un tânăr.


Numărul angajaţilor confirmaţi cu noul coronavirus a ajuns la 15, în cadrul Serviciului Judeţean de Urgenţă Slatina. Prefectul a cerut un control în cadrul instituţiei.


După ce în ultimele două zile au apărut 13 cazuri pozitive în rândul angajaţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, alte două teste pozitive au fost transmise astăzi.


Un şofer dintr-o comună din apropierea municipiului Slatina, judeţul Olt, s-a răsturnat pe drumul european E 574, într-o curbă periculoasă.


Pacienţii unui spital de cronici şi personalul aflat în garda efectuată de unul dintre medicii de la Ambulanţa Olt, confirmat pozitiv, sunt contacţi direcţi, conform anchetei epidemiologice.


După ce ieri a fost confirmat primul angajat infectat cu noul coronavirus la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt, astăzi au început să vină rezultatele. Alţi 12 angajaţi sunt pozitivi.


Avocaţii celor două familii ale fetelor răpite şi ucise de Gheorghe Dincă vara trecută, după cum spun procurorii DIICOT, au avut cereri importante de pus pe masa judecătorului.


Gheorghe Dincă, acuzat de răpirea, violarea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, a făcut declaraţii şocante în faţa judecătorului Tribunalului Olt, în şedinţa de cameră preliminară, conform declaraţiilor avocaţilor.


Judecătorul Tribunalului Olt a hotărât să amâne decizia din cameră preliminară, după ce astăzi au fost audiaţi Gheorghe Dincă, Ştefan Risipiţeanu, dar şi avocaţii familiilor fetelor răpite şi ucise.


Familiile Alexandrei şi Luizei, fetele răpite şi ucise de Gheorghe Dincă în vara anului trecut, sunt susţinute în faţa Tribunalului Olt de câţiva slătineni care le-au fost alături şi la protestele organizate până acum. Bunicul şi bunica Luizei nu şi-au mai putut stăpâni durerea.


Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat de două crime, a fost adus la Tribunalul Olt, unde este programat primul termen în procesul în care este acuzat de crimă, lipsire de libertate şi profanare de cadavre.


Specialiştii oferă câteva răspunsuri la spaimele acestei perioade. Specialiştii au determinat dacă ne putem infecta cu noul coronavirus prin intermediul alimentelor sau atingând ambalaje contaminate.


Direcţia de Sănătate Publică Olt a început propria anchetă epidemiologică în cazul asistentei de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt care a ajuns la spital şi a fost testată pozitiv.


O asistentă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt are test pozitiv pentru noul coronavirus, fiind internată în spitalul din localitatea de domiciliu.


Fermierii interesaţi să crească porci din rasele tradiţionale Bazna şi Mangaliţa aşteaptă publicarea în Monitorul Oficial a Hotărârii de Guvern prin care programul lansat în 2018 se continuă. Ce spun crescătorii despre programul care va continua cu reguli noi.


Preşedintele-director-general al CJAS Olt a fost schimbat din funcţuie, la fel ca majoritatea colegilor din ţară, printr-un ordin în care se stabilesc noi condiţii pentru a accede la funcţia de conducere din casele judeţene.


Florentin Andronie, fost primar al comunei oltene Brebeni, a încetat din viaţă marţi, 19 mai 2020, la mai bine de şapte ani de la evenimentul care a pus capăt carierei sale politice.


Deşi nu este printre cele mai vestite judeţe pentru turism, dacă vă doriţi privelişti minunate, aer curat şi minunăţii care, e drept, nu prea apar prin albume, le veţi găsi pe cărările dealurilor din nordul judeţului Olt.


Un bărbat din Slatina a decedat luni după-amiază, 18 mai 2020, înecat cu mâncare. Deşi în ajutor au venit două echipaje medicale, bărbatul a murit.


Odată cu ieşirea din starea de urgenţă, persoanele care se întorc de peste hotare pot merge acasă, însă familia alături de care vor locui va intra în carantină.


Laboratorul din cadrul SJU Slatina achiziţionat de curând a fost instalat, în câteva zile primele buletine de analiză putând fi emise.


După demisia managerului Marian Mitran, ministrul Sănătăţii a numit un nou manager la Spitalul Municipal Caracal.


De la plantele de apartament şi până legumele sau florile cultivate în grădină sau în seră, toate au nevoie de apă. Când ştii că le-ai udat exact cum trebuie.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news






Copyright 2020 Pandora Impex SRL.