Ultimele 100 ştiri din Vâlcea - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Marţi după-amiaza, 28 septembrie, o maşină s-a răsturnat pe Valea Oltului, iar un tractor într-o pădure din Vâlcea. Ziua a început însă cu un accident rutier mortal în comuna Galicea.


Poliţia Română şi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au decis restricţionarea traficului de mare tonaj în urma unor lucrări efectuate pe DN 7 / E 81, în Argeş.


Evenimentul s-a produs duminică seara, 26 septembrie, pe DN 7 / E 81, în Defileul Oltului, în apropierea Mănăstirii Cornet din judeţul Vâlcea.


Incidentul s-a petrecut duminică la amiază, 26 septembrie, în Defileul Oltului, în judeţul Vâlcea, în zona Lotrişor.


Din cei aproximativ zece cobzari care mai sunt astăzi în România, Bogdan Mihai Simion este cel mai tânăr dintre ei.


Premierul Florin Cîţu şi ministrul Finanţelor, Dan Vîlceanu, s-a aflat joi după-amiaza, 23 septembrie, într-o vizită la Râmnicu Vâlcea, pentru a dezbate situaţia infrastructurii din regiunea Oltenia.


Capitala Ceramicii Româneşti - Horezu - este la un pas de carantinare, urmare a numărului mare de persoane diagnosticate pozitiv cu SARS - CoV-2. Oraşul se află acum în scenariul roşu.


Incidentul rutier s-a produs joi după-amiaza, 23 septembrie, pe raza comunei Mateeşti din judeţul Vâlcea. Singura victimă, şoferul basculantei, a fost găsită în stare de semiconştienţă.


Un bărbat care susţine că este victima abuzurilor poliţiei, a protestat joi dimineaţa, 23 septembrie, în faţa sediului Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Râmnicu Vâlcea.


O persoană prinsă până la jumătatea corpului în nămolul râului Olt a fost salvată miercuri după-amiaza, 22 septembrie, de pompierii vâlceni.


Un accident rutier s-a produs marţi seara, 21 septembrie, pe centura staţiunii balneare Călimăneşti - Căciulata. Din cele patru victime, trei au fost transportate la spital.


Descoperirea muniţiei vechi de un secol, a avut loc la poalele Munţilor Cozia, într-un cătun părăsit din satul Rădăcineşti - comuna Berislăveşti, judeţul Vâlcea.


O publicaţie italiană dedicată turismului din întreaga lume plasează un loc din România în categoria „Locuri incredibile”.


Un incendiu devastator a izbucnit sâmbătă noaptea, 18 septembrie, în localitatea Bujoreni, aflată la nord de municipiul Râmnicu Vâlcea, pe Valea Oltului. Flăcările au mistuit o fabrică de mobilă.


Figură inconfundabilă a evenimentelor care promovează tradiţia şi cultura populară, Alexandru Ilinca (66 de ani), din Râmnicu Vâlcea, este probabil cel mai cunoscut opincar din România.


Incidentul s-a petrecut la finele acestei săptămâni în judeţul Vâlcea. O mamă de 16 ani s-a dus la urgenţe cu un bebeluş de doar două luni, iar după internare a plecat fără acordul cadrelor medicale.


O femeie de 68 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost găsită moartă în casă, de mai multe zile. De profesie medic, deşi pensionară, activa prin cumul de pensie în cadrul Spitalului Brezoi.


Problemele învăţământului special de la Vâlcea trenează de mai mulţi ani. Un scandal izbucnit în prima zi de şcoală a acestui an a repus pe tapet modul în care sunt trataţi copiii cu dizabilităţi.


O femeie a fost găsită moartă în locuinţa sa din Râmnicu Vâlcea, miercuri seară. Poliţiştii au stabilit că decesul survenise cu mai multe zile în urmă.


La Vâlcea a izbucnit un mare scandal după ce părinţii unor elevi ai Şcolii Profesionale Speciale Bistriţa din Costeşti au făcut publice fotografii cu prima zi de şcoală a copiilor lor.


După ce ani de zile s-au prevalat de faptul că unul dintre cele mai moderne şi mai frumoase domenii schiabile din România nu se mai află în subordinea administraţiei judeţene, autorităţile din Vâlcea şi-au amintit de obiectivul turistic şi promit noi investiţii.


Accidentul rutier s-a produs luni după-amiaza, 13 septembrie, la ieşirea dinspre Defileul Oltului, a staţiunii balneare Călimăneşti - Căciulata, din judeţul Vâlcea, pe DN 7 / E 81.


Stagiunea 2021 - 2022 este deschisă la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea de o premieră în regia actriţei Daniela Nane care în ultimii ani are o relaţie specială cu aceste meleaguri.


Accidentul rutier a avut loc vineri dimineaţa, 10 septembrie, în comuna Mihăeşti, pe un drum judeţean. Şase dintre cele şapte persoane vătămate au fost transportate la spital.


Consiliul Judeţean Vâlcea a finalizat ancheta în cazul managerului Spitalului de Psihiatrie Drăgoeşti, medicul Edward Stanca, care a insultat şi a ameninţat o asistentă.


Duminică, 5 septembrie, este ultima zi a competiţiei Premiilor UE pentru patrimoniu, la care participă şi ţara noastră cu un singur proiect - o biserică seculară din lemn, unicat în Europa.


O coliziune între două maşini a avut loc în zona sudică a municipiului Râmnicu Vâlcea, duminică după-amiaza, 5 septembrie. Victimele au fost transportate la spital.


Accidentul rutier s-a produs duminică dimineaţa, 5 septembrie, în localitatea vâlceană Fedeleşoiu - Dăeşti, învecinată cu municipiul Râmnicu Vâlcea.


Magistraţii Judecătoriei Râmnicu Vâlcea au decis vineri seara, 3 septembrie, arestarea preventivă a unui septuagenar, după ce a fost reţinut de poliţişti din cauza comportamentului său violent.


Proaspăt reîntors în ţară, din Anglia, unde s-a stabilit împreună cu familia în urmă cu un deceniu, culturistul Andrei Lincan Deiu s-a decis să le arate fanilor locul din care provine.


Incidentul s-a petrecut joi după-amiaza, 2 septembrie, la un spaţiu de joacă din Râmnicu Vâlcea. Poliţia a deschis dosar penal pentru doi dintre agresorii minori.


Deşi extrem de rentabilă, clinica de stat din Călimăneşti a reuşit să aibă propria clădire la aproape cinci decenii de la înfiinţare, în urma unei achiziţii a Consiliului Judeţean Vâlcea.


Angajaţii Primăriei Râmnicu Vâlcea vor trebui ca de la 1 octombrie să prezinte un act doveditor că nu au COVID-19, că s-au vaccinat ori că nu pot să se vaccineze, dacă vor să mai vină la serviciu.


Un imobil construit la începutul secolului XX, sub denumirea de Hotelul Jantea 1, apoi cunoscut drept Vila Oltul, în care funcţionează de aproape 50 de ani Clinica de Balneofizioterapie din staţiunea Călimăneşti, a fost cumpărat de stat, prin Consiliul Judeţean Vâlcea, cu 1,1 milioane de euro.


Vâlceanul Daniel Dumitru Boşogioiu, căutat de 10 ani şi prins în Bucureşti săptămâna trecută în timp ce-şi ridica buletinul, a fost mâna dreaptă a celui mai vânat român care a condus o vastă reţea ce făcea tranzacţii fictive cu yahturi, maşini şi alte bunuri de lux pe site-uri cunoscute.


Duminică dimineaţa, 29 august, traficul rutier pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea a fost din nou perturbat din cauza unui accident rutier produs în Tuţuleşti - Racoviţa.


Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, la subsolul Casei Ştiinţei din Râmnicu Vâlcea, iar clădirea, unde mai multe etaje funcţionează în regim de hotel şi unde erau înregistrate 28 de persoane, a fost inundată de fum. Un bărbat şi fetiţa sa, în vârstă de doi ani, au fost evacuaţi de pompieri.


Un şofer a decedat, în noaptea de luni spre marţi, într-un accident produs în municipiul Râmnicu Vâlcea, după ce a fost urmărit în trafic de poliţişti, în urma unui apel la 112 care anunţa că acesta are un pistol asupra sa.


Un incendiu a izbucnit, luni, în Munţii Căpăţânii, în judeţul Vâlcea, primele estimări ale pădurarilor arătând că patru hectare de teren pe care creşteau puieţi de brad şi copaci tineri au fost cuprinse de flăcări.


Tânărul care a murit după ce a căzut de pe unul dintre cele mai înalte vârfuri din Munţii Făgăraş, era un împătimit al muntelui care lucra pe proiecte cu voluntari străini, în cadrul unui ONG.


Primăria Râmnicu Vâlcea se află în plin scandal după ce s-a confirmat că există un focar de COVID - 19 la această instituţie şi s-a deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.


Un accident s-a produs vineri, 13 august, în jurul orelor prânzului, în zona montană Voineasa, din judeţul Vâlcea. Un turist a căzut cu ATV-ul într-o râpă.


Autorităţile din judeţul Vâlcea au emis, joi seară, mesaj Ro-Alert pentru populaţia din zona localităţii Racoviţa, după ce un urs a ieşit din pădure şi a ajuns la un kilometru de zona locuită, atacând o oaie. Incidentul a avut loc în apropierea unei mănăstiri.


În ultimii ani, în mod special pe timpul verii, tranzitarea Văii Oltului, între Vâlcea şi Sibiu, a devenit un adevărat calvar. Lucrările zilnice la carosabil îngreunează traficul.


Un teribil accident a avut loc miercuri dimineaţa, 11 august, într-o comună din judeţul Vâlcea. O femeie a rămas încarcerată, după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat într-o curte.


Un eveniment rutier produs marţi după-amiaza, 10 august, pe DN 7 / E 81, în zona Brezoi - Vâlcea, s-a soldat cu o victimă şi în final blocarea traficului pentru cercetări la faţa locului.


La finele lunii trecute, pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea, a avut loc o coliziune între două maşini, în urma căreia patru persoane au avut de suferit, printre care şi o fetiţă de patru ani.


Trei angajaţi din cadrul Primăriei Râmnicu Vâlcea au fost depistaţi pozitiv cu virusul SARS - CoV-2, dar au menţionat autorităţilor că s-au vaccinat.


O coliziune între două maşini a avut loc duminică dimineaţa, 8 august, pe DN 7 / E 81, în zona Câineni - Vâlcea, soldată cu două victime, din cauza căderilor de pietre de pe versanţii care străjuiesc Defileul Oltului.


Incidentul rutier s-a produs duminică dimineaţa, 8 august, în staţiunea balneară Călimăneşti - Căciulata, din Vâlcea.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2021 Pandora Impex SRL.