Ultimele 100 ştiri din Vâlcea - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
În timpul scrutinului pentru alegerile prezidenţiale de duminică, 10 noiembrie, a ieşit la iveală că în două comune din judeţul Vâlcea oamenii votează în urne-butoaie de ani de zile.


Opţiunea vâlcenilor care au ieşit la vot duminică, 10 noiembrie 2019, a fost destul de clară. La nivelul judeţului a fost înregistrată o participare la vot mult redusă comparativ cu prezidenţialele din 2014.


Dacă eşti un iubitor de cafea atunci trebuie neapărat să încerci tradiţionala cafea turcească la nisip - cea mai veche metodă din lume de preparare a unei cafele.


Biroul Electoral Central prezintă rezultatele parţiale ale scrutinului pentru alegerea preşedintelui României programat duminică, 10 noiembrie. La nivelul judeţului Vâlcea au fost date publicităţii următoarele rezultate.


Primul centru de tineret privat Youth Pub, realizat cu sprijinul unor voluntari internaţionali, a fost inaugurat la sfârşitul acestei săptămâni la Râmnicu Vâlcea.


Un butoi din plastic pentru murături a devenit, la alegerile prezidenţiale de duminică, urnă de vot la o secţie de votare dintr-un sat al judeţului Vâlcea. După ce imaginea cu butoiul a fost postată pe o reţea de socializare, internaţii s-au arătat fie ironici, fie indignaţi de soluţia penibilă.


Prezenţa la vot într-o secţie din staţiunea vâlceană Călimăneşti-Căciulata a depăşit 100%, duminică, imediat după ora 14.00. Cum a fost posibilă o asemenea situaţie.


Primul tur de alegeri pentru desemnarea preşedintelui României este programat duminică, 10 noiembrie. În judeţul Vâlcea sunt înscrişi pe listele electorale permanente  327.549 de cetăţeni cu drept de vot.


O scrisoare deschisă i-a fost trimisă primarului municipiului Râmnicu Vâlcea după ce în mediul online au apărut o serie de imagini şocante cu starea câinilor din adăpostul de la Feţeni.


Preşedintele Klaus Iohannis, candidat la alegerile prezidenţiale, şi-a încheiat campania electorală la Râmnicu Vâlcea.


În Râmnicu Vâlcea, au fost semnalate situaţii cu anunţuri legate de votarea din 24 noiembrie afişate înaintea primului tur de scrutin pentru alegerile prezindenţiale, din 10 noiembrie.


Un primar din România a vrut să se laude pe pagina personală de Facebook cu ultimele realizări edilitare, dar a stârnit, în schimb, un val de mânie.


O sexageneră din Călimăneşti - Vâlcea a lovit cu maşina un octogenar, iar apoi şi-a văzut de drum. Scena a fost surprinsă de camerele video.


În urma unui bătăi care a avut loc într-o localitate din Vâlcea în primăvara anului 2019, unul dintre agresori a incendiat un staul în care se aflau 100 de oi. Acum îşi execută pedeapsa.


O clasă de elevi de liceu din Râmnicu Vâlcea a avut oportunitatea de a conversa în direct cu un imigrant senegalez care este acum student în Italia şi care le povesteşte copiilor drama prin care a trecut.


Un incendiu a izbucnit la staţia de sortare a gunoiului de la Râmnicu Vâlcea - Stolniceni, marţi seara, 5 noiembrie. Focul s-a răspândit cu repeziciune.


Caravana SMURD „Fii pregătit“ merge prin ţară de patru ani, pentru a acorda lecţii gratuite de prim-ajutor. În judeţul Vâlcea, a avut parte de un mare interes din partea copiilor, care s-au îmbulzit să înveţe cum să ajute în caz de nevoie.


Săptămâna trecută, în apropierea unei şcoli, zile la rând, locatarii şi trecătorii au auzit miorlăitul unei pisici venind de sub capota unei maşini.


O serie de imagini cu câini fără stăpân adăpostiţi în padocul din Râmnicu Vâlcea au declanşat vii reacţii în mediul online.


Colecţiile Reginei Maria de la Castelul Bran, aflate în patrimoniul Muzeului Naţional Bran, sunt expuse în mai multe zone ale ţării.


Vineri seara, 1 noiembrie, un bărbat a fost acroşat de un camion pe o trecere de pietoni de pe Valea Oltului, la Câineni - Vâlcea, eveniment în urma căruia şi-a pierdut viaţa.


Un bărbat din Râmnicu Vâlcea a fost arestat preventiv, miercuri seară, fiind acuzat de agresarea şi coruperea sexuală în formă continuată a unor minori.


De aproximativ un deceniu, un muzeu din România a găsit o metodă mai puţin obişnuită de a se promova, printr-o tabără de fotografie, în care sunt surprinse imagini de senzaţie.


Într-un service din Vâlcea, sub dubiţa unui client, a fost descoperit marţi, 29 octombrie, un dispozitiv suspect. Specialiştii de la SRI au ridicat mecanismul.


Statistica arată că doar 2% din produsele ceramice vândute în localitatea vâlceană Horezu respectă reţeta originală certificată UNESCO şi inclusă în patrimoniul cultural imaterial al umanităţii.


Un conac boieresc vechi de peste un secol şi jumătate a fost restaurat şi transformat pentru a face parte dintr-un resort tradiţional de lux, din apropierea Podgoriilor Drăgăşani.


Un vâlcean a fost arestat sâmbătă, 26 octombrie de către procurorii DIICOT pentru pornografie infantilă şi viol în formă calificată.


Există zone din România elogiate în cotidiane internaţionale prestigioase. Printre ele, Parcul Naţional Cozia, care a făcut în 2018 subiectul unui articol publicat în Washington Post.


Vineri după-amiaza, 25 octombrie, un accident grav a avut loc pe un drum naţional din judeţul Vâlcea. În urma coliziunii dintre un microbuz şi un TIR au rezultat cel puţini şapte răniţi.


Un moment emoţionant s-a consumat joi, 24 octombrie, în cadrul depunerii jurământului de credinţă pentru ţară la o unitate de geniu din Râmnicu Vâlcea.


Un cumplit accident a avut loc joi, 24 octombrie, în jurul prânzului, pe Valea Oltului, pe DN 7 / E 81, în zona Călimăneşti - Vâlcea, soldat cu cinci victime.


O asociaţie formată din cei mai importanţi agenţi economici din Vâlcea are ca scop pregătirea practică şi susţinerea financiară a elevilor înscrişi în învăţământul dual profesional.


Un moment emoţionant s-a consumat joi, 24 octombrie, în cadrul depunerii jurământului de credinţă pentru ţară la o unitate de geniu din Râmnicu Vâlcea.


Un cunoscut bucătar din Vâlcea a murit într-un accident rutier care a avut loc duminică, 20 octombrie, pe drumul de munte care leagă oraşul Horezu de staţiunea Vârful Roman.


Un vâlcean a fost arestat preventiv după ce a încercat să-şi omoare vecinul cu un topor. Fapta s-a petrecut vineri, 18 octombrie.


Noi detalii au ieşit la iveală în cazul şoferulului care a rămas fără maşină, după ce a retezat un stâlp de electricitate şi a lăsat o stradă întreagă în beznă, în Vâlcea.


Un bărbat din Vlădeşti - Vâlcea s-a enervat când a văzut figura unui candidat la alegerile prezidenţiale pe un panou electoral şi a avut o reacţie care l-a costat scump.


O femeie din Brezoi - Vâlcea, acuzată de pruncucidere, a fost reţinută pentru 24 de ore şi urmează să primească în cursul zilei de luni, 21 octombrie, mandat de arestare preventivă.


Anul acesta, una dintre cele două Capitale Europene ale Culturii 2019 este un oraş antic din Bulgaria, Plovdiv, cu o istorie fascinantă, puţin cunoscută.


Duminică seara, s-a produs o avarie la magistrala subterană de gaze a municipiului Râmnicu Vâlcea. Tot oraşul a fost afectat.


Un număr de 21.500 de consumatori din Râmnicu Vâlcea nu sunt alimentaţi cu gaze naturale, duminică seară, din cauza unei avarii produse la o magistrală subterană de gaze. Un echipaj ISU a asigurat zona pânâ când pericolul a fost îndepărtat, iar echipele Distrigaz vor continua dimineaţă lucrările de remediere.


Un eveniment rutier ciudat s-a petrecut duminică seara pe o stradă din municipiul Râmnicu Vâlcea după ce un conducător auto a pierdut controlul volanului.


Un grav accident de circulaţie în care un om şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi au ajuns la spital în stare gravă, s-a produs duminică după-amiaza în apropiere de Vârful lui Roman - Horezu.


A treia ediţie a Târgului de Ştiinţă – Tech a adunat, la Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul“ din Râmnicu Vâlcea, copii pasionaţi de ştiinţă şi tehnologie.


O descoperire macabră a fost făcută la finele acestei săptămâni, după ce o femeie a ajuns la Spitalul Brezoi - Vâlcea cu „retracţie de placentă”.


Vila Cantacuzino, cunoscută pe vremuri sub numele de „23 August“, aflată în Călimăneşti, judeţul Vâlcea, are o istorie zbuciumată, tristă, dar şi fascinantă în acelaşi timp.


În 1887, Guvernul de la acea vreme hotăra să înfiinţeze „băi de utilitate publică“ la Govora, judeţul Vâlcea, iar un an mai târziu deja se vorbea despre dotarea stabilimentului.


Din milioanele de exemplare a peste 2000 de cărţi vechi tipărite de-a lungul a trei secole pe teritoriul românesc s-au păstrat mai puţin de 8%. Ele sunt comori despre care se cunoaşte prea puţin.


Traficul pe una dintre cele mai tranzitate artere rutiere din România s-a desfăşurat joi după-amiaza cu mare greutate, din cauza unor lucrări pe DN 7 / E 81, în Vâlcea.


Trei exemplare de urs, în trei zone diferite din judeţul Vâlcea, au fost salvate din capcanele întinse de către braconieri.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2019 Pandora Impex SRL.