Ultimele 100 ştiri din Vâlcea - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Un asistent medical din cadrul Spitalului Municipal Horezu este cercetat penal şi a fost arestat preventiv după ce o colegă l-a acuzat că a încercat să o violeze. Femeia a reclamat presupusa faptă la o săptămână de la comiterea ei.


O acţiune de amploare în patru judeţe ale ţării a avut loc joi, 28 mai, care a urmărit destructurarea unui grup infracţional organizat.


Bătrâna din Vâlcea maltratată de fiica sa, în ziua de Paşti, caz devenit cunoscut după apariţia unor imagini şocante cu agresiunea în spaţiul public, a fost dusă de urgenţă cu ambulanţa, în noaptea de marţi spre miercuri, la Spitalul Judeţean din Râmnicu Vâlcea.


Un accident rutier a avut loc miercuri, 27 mai, pe Valea Oltului, în localitatea vâlceană Câineni, în eveniment fiind implicate patru autovehicule dintre care două TIR-uri.


Tatuajele au o istorie vastă în Japonia, iar pentru a înţelege cu adevărat stigmatul din spatele lor este esenţial să fiţi conştienţi de semnificaţia acestora.


Adolescenta de 15 ani, din Vâlcea, găsită spânzurată într-o pădure, la aproximativ o săptămână după ce a plecat de acasă spunând că merge să-şi cumpere îngheţată, apucase pe drumuri greşite din cauza anturajului, după cum susţin părinţii săi.


Coşmarul unei bătrâne dintr-o comună din judeţul Vâlcea a luat sfârşit după ce un vecin a filmat scenele terifiante de care avea parte din cauza fiicei sale.


După 33 de ani, Ocnele Mari, una dintre cele mai vechi aşezări din România, şi-a recăpătat din nou rangul de staţiune turistică. S-a întâmplat la începutul lunii mai, printr-o hotărâre de guvern, în urma unor demersuri începute în 2017.


Imagini cu un puternic impact emoţional ce prezintă o bătrână dezbrăcată bătută cu bestialitate au fost postate pe Facebook. Incidentul filmat s-a petrecut însă în luna aprilie a acestui an, în comuna Creţeni, judeţul Vâlcea.


Mulţi români din Anglia reclamă că s-au înmulţit în ultima perioadă tentativele de fraudă la care apelează conaţionali aflaţi în Regat, pe fondul restricţiilor generate de pandemie.


O adolescentă a fost găsită spânzurată în pădure, la aproximativ o săptămână după ce a plecat de acasă spunând că merge să-şi ia îngheţată.


Autorităţile din Râmnicu Vâlcea s-au grăbit să deschidă în acest an noul sezon estival în ciuda pandemiei de coronavirus. La doar câteva zile, Ştrandul Ostroveni a fost închis.


Villa Savoye, creaţie a arhitectului Le Corbusier, construită în 1929, în Poissy, Franţa, face parte din 2016 din patrimoniul mondial UNESCO.


Un tânăr din Vâlcea de numai 19 ani, Costin Moroacă, cu antecendente penale, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.


În urmă cu un secol, uscătoarele de păr profesionale arătau precum nişte roboţi neobişnuiţi, ce păreau veniţi dintr-o altă dimensiune.


Georgiana Denisa Unchiaşu, în vârstă de 15 ani, din localitatea vâlceană Oteşani, a fost dată dispărută în urmă cu o săptămână de către părinţi. Vineri, adolescenta a fost găsită spânzurată într-o pădure din localitate.


O captură impresionantă de echipamente de braconaj a fost făcută în urma a două percheziţii domiciliare în Vâlcea, după ce un bărbat a fost surprins pescuind ilegal pentru a opta oară.


Imagini postate pe Facebook arată cum au sărbătorit sute de tineri din Vâlcea ieşirea din starea de urgenţă şi intrarea în starea de alertă.


Un parc, cum nu există altul în ţară, creat în jurul unei legende locale, a apărut de curând în staţiunea balneoclimaterică Călimăneşti-Căciulata din judeţul Vâlcea: «Poiana lui Căliman».


Şeful Salvamont Vâlcea, Mircea Lera ne-a recomandat trei trasee montane uşoare, din judeţul Vâlcea, accesibile tuturor, chiar şi după atâta vreme petrecută în casă.


Odată cu creşterea bazei de utilizatori ai platformei Zoom, au crescut şi raportărilor despre „Zoombombing” sau „Zoom raiding”, din partea atacatorilor de pe net.


Arhitecţi vizionari şi inovatori construiau, la începutul secolului XX, pe lângă alte clădiri- simbol, şi case a căror arhitectură ar părea chiar şi în zilele noastre desprinsă din viitor.


Doi tineri din Băbeni, judeţul Vâlcea, au fost arestaţi joi, fiind acuzaţi de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale, cu un prejudiciu de jumătate de milion de lei.


Un voluntar SMURD aspirant la meseria de paramedic a fost transformat de două instituţii ale statului român într-un simbol, în urma unei poveşti a cărei veridicitate este contestată.


În Al Doilea Război Mondial, americanii au folosit un cod care s-a dovedit imposibil de descifrat. CIA a dezvăluit, în urmă cu câţiva ani, alfabetul Codului Navajo, iar recent a fost publicat dicţionarul în integralitate.


Doi tineri din Râmnicu Vâlcea s-au luat la bătaie din cauza unei fete. Unul dintre ei a fost înjunghiat, în urma acestei altercaţii în umăr şi fund.


Poliţia Vâlcea a primit miercuri, 6 mai, o sesizare total diferită faţă de cele pe care le primeşte zi de zi de la cetăţeni, motiv pentru care a decis să dea curs solicitării.


Important centru de ceramică populară, poate cel mai important din ţară având în vedere că olăritul de aici a fost inclus în patrimoniul UNESCO, Horezu - Vâlcea are o bogată şi îndelungată istorie, puţin studiată şi pusă în valoare.


Zeci de dascăli şi mii de copii din Vâlcea nu pot participa la şcoala online din cauza lipsei de acces la internet sau a dispozitivelor necesare: desktop, laptop, tabletă, telefon inteligent.


Jandarmii au alergat timp de 20 de minute după doi hoţi de buzunare pe străzile din Râmnicu Vâlcea. Miercuri, 6 mai, aceştia au fost arestaţi preventiv.


Richard Silver este un fotograf din New York cu un stil unic şi o tehnică aparte, care reuşeşte de aproape un deceniu să surprindă imagini uimitoare de arhitectură la 180 de grade.


Cluburile de robotică a două licee de prestigiu din Râmnicu Vâlcea s-au alăturat iniţiativei de a echipa personalul medical din linia întâi în lupta cu noul coronavirus.


La Vâlcea, ca în toată ţara, procurorii înregistrează dosare penale pe bandă rulantă, din cauza celor care nu respectă prevederile Ordonanţelor Militare.


A venit rezultatul la prima testare la care au fost supuşi 54 de angajaţi MAI din Vâlcea, după ce au intrat în contact cu jandarmii din Craiova confirmaţi cu COVID-19.


La sfârşitul secolului al XIX-lea, începutul secolului al XX-lea, călătorii francezi care ne vizitau ţara erau uimiţi de cât aur şi argint avem în Carpaţi.


În urma unor controale ale inspectorilor pentru Protecţia Consumatorilor la unităţile de cazare şi catering pentru persoane carantinate din Vâlcea, au fost descoperite mai multe nereguli.


O filmare de peste o jumătate de oră realizată într-unul din cele două parcuri naţionale din judeţul Vâlcea surprinde un cârd de capre negre într-o zonă în care nu ne-am aştepta să le vedem.


Un grav accident rutier s-a produs vineri, 1 mai, pe Valea Oltului, la ieşire din localitatea Câineni - Vâlcea, într-o zonă în care se execută lucrări la carosabilul de pe DN 7 / E 81.


Situaţie fără precedent în judeţul Vâlcea, după ce 54 de poliţişti şi jandarmi au fost obligaţi să se izoleze la domiciliu împreună cu familiile.


Mulţi români au încălcat prevederile Ordonanţelor Militare, de unde şi numărul mare de amenzi şi tot mulţi au încercat să scape de urmări prin tot soiul de tertipuri.


Într-un judeţ în care numărul persoanelor contaminate cu noul coronavirus este destul de scăzut, creşte numărul angajaţilor din sistemul medical infectaţi cu SARS - CoV2.


Fiul unui misionar american care a militat pentru drepturile tribului amerindian Navajo a schimbat soarta celui de-Al Doilea Război Mondial.


Din 2008, accesul în pădurile ţării este permis doar în zonele amenajate şi pe traseele marcate. Printr-o petiţie se militează pentru schimbarea Codului Silvic în acest sens.


Şase hoţi de lemne au atacat sâmbătă seara, 25 aprilie, doi pădurari din judeţul Vâlcea, punându-le viaţa în pericol. Două persoane au primit mandat de arestare preventivă.


Un pădurar a fost la un pas să fie linşat de o grupare de romi din Valea lui Stan - Vâlcea pe care i-a prins în pădure, la furat de lemne. Omul a scăpat folosind armamentul din dotare.


Staţiunea Băile Olăneşti, din judeţul Vâlcea, ascunde o comoară seculară: „bisericuţa călătoare“ plimbată prin trei regiuni istorice pentru a fi salvată de la pieire.


Noi amănunte ies la iveală în cazul scandalului de purtare abuzivă care are în prim-plan Poliţia din Horezu, judeţul Vâlcea.


Într-o publicaţie celebră a secolului al XIX-lea, un jurnal de călătorii, „Tour du Monde”, există o serie descrieri impresionante şi amuzante despre ţara noastră.


În plină pandemie de coronavirus, primim adevărate lecţii de umanitate de unde ne-am aştepta mai puţin, cum este cazul unui copil de la un centru de plasament din Vâlcea.


Un scandal care are în prim plan Poliţia din localitatea vâlceană Horezu a izbucnit în mediul online, după ce au fost postate pe reţelele de socializare mai multe înregistrări.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2020 Pandora Impex SRL.