Ultimele 100 ştiri din Vrancea - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Sintagma are o vechime de peste 2.100 de ani şi a apărut în atelierul celui mai apropiat colaborator al filosofului şi oratorului Cicero.


Peste o mie de grenade funcţionale din perioada Primului Război Mondial au fost descoperite, marţi după-amiază, de căutători de comori din Vrancea şi de pompierii de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.


Discuţiile pe această temă au fost purtate la tabără de vară a tinerilor social democraţi din Vrancea, care a avut loc între 9 şi 11 septembrie la Lepşa.


Consiliul Judeţean Vrancea se alătură iniţiativei de susţinere a campanei de dezvoltare a culturii siguranţei pacientului în sistemul medical, cu scopul asigurării unei îngrijiri medicale de calitate şi în siguranţă.


În perioada 31 octombrie – 3 noiembrie 2019, Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea organizează a XIV-a ediţie a Târgului de Carte de la Focşani.


Societatea de termoficare a municipiului Focşani, ENET, a întrerupt săptămâna trecută furnizarea apei cald în oraş, invocând revizia de toamnă înaintea pornirii instalaţiilor de clădură. Peste o treime din apartamentele din Focşani primesc apă caldă şi căldură în sistem centralizat.


Constructorul a început luni reabilitarea pasajului Balada, o investiţi amânată de aproape un deceniu. Lucrările vor dura opt luni.


Seria de evenimente organizate în judeţul Vrancea cu ocazia Zilelor Europene ale Patrimoniului a luat sfârşit sâmbătă, 14 septembrie cu tura velo-turistică Mausolee pe bicicletă.


În această sală se desfăşoară, în special, şedinţele lunare ordinare şi extraordinare ale Consiliului Local, iar edilii vor să le asigure aleşilor locali tot confortul.


Evenimentul este organizat de către Direcţia Judeţeană pentru Cultură Vrancea, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi ”Eracle Nicoleanu” Vrancea, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vrancea, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Vrancea şi Muzeul Vrancei.


Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit, în jurul orei 14:10, la un accident rutier produs pe E85 la 2km de la ieşirea din Focşani spre Garoafa.


Mai multe investiţii din Focşani, scoase la licitaţie de cel puţin 4-5 ori, nu au fost adjudecate, deşi sumele alocate pentru ele sunt consistente şi chiar au fost majorate şi de trei ori.


Cei doi au fost aduşi joi după-amaiza la spitalul de Urgenţă Sf. Pantelimon, cu mai multe traumatisme prin cădere.


Limitarea consumului de alimente a fost controlată de regimul comunist, iar proviziile de alimente erau considerate speculă.


Campionul român Eduard Michael Grosu a ratat de puţin câştigarea cursei şi implicit a tricoului galben, pe ultimii metri ai cursei.


Evenimentul are loc cu ocazia Zilelor europene ale Patrimoniului şi este dedicat eroilor din Primul Război Mondial.


Secţia de Psihiatrie a Spitalului de Urgenţă din Focşani deserveşte tot judeţul, peste 300.000 de locuitori şi gradul de ocupare este de multe ori chiar şi de 3 oameni în pat.


Cu trecerea timpului, expresia, devenită proverbială, a avansat, devenind cunoscută astăzi ca „al doisprezecelea ceas".


Filmul documentar comemorează vizual cei 80 de kilometri nemarcaţi, pe creasta Carpaţilor Orientali, reprezentând linia frontului din Primul Război Mondial pe ruta Mărăşti – Soveja – Oituz – Târgu-Ocna.


Accidentul a avut loc miercuri după-amiază, pe E85, la graniţa cu judeţul Buzău. Şoferul este din comuna Slobozia Bradului.


Totodată, în această lună va avea loc şi încărcarea cu apă rece a instalaţiilor interioare de încălzire ale blocurilor din Municipiul Focşani.


Elevii a două şcoli din Focşani sunt nevoiţi să înveţe în opt corpuri de clădiri, după ce unităţile lor urmează să intre în reabilitare.


Producătorii de vin din ţară şi din afara ţării sunt invitaţi să-şi înscrie probele de vin în concurs până la data 1 octombrie 2019, ora 15.00.


Băiatul de 16 ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar judecătorii au considerat că trebuie plasat 60 de zile sub control judiciar.


Ionel, un băiat care mai are cinci fraţi acasă, a împlinit zece ani şi a avut parte de o sărbătoare pe cinste, alături de prietenii săi.


Ediţia a XXVII-a a Festivalului Internaţional al Viei şi Vinului ”Bachus” se va organiza, la Focşani, în perioada 3-6 octombrie 2019.


Evenimentul va avea loc în perioada 11-15 septembrie în oraşul Odobeşti şi este organizat de Primărie, Consiliul Local şi Casa de Cultură.


Turneul internaţional de tenis feminin „Vrancea Trophy”, ediţia a 14-a, a început pe  8 septembrie, la Arenele „George Bucuroiu”, din Complexul Sportiv Milcovul Sud, cu jocurile din calificări.


Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Este posibil ca tânărul să fie reţinut.


Planurile de urbanism au fost puse în dezbatere publică de către Primăria Focşani, dar este o procedură care va fi de durată.


Odată cu apariţia maşinilor de cusut, la jumătatea secolului XIX, moda pentru femei a intrat într-o nouă fază, punându-se accentul inclusiv pe confort.


Un control al Camerei de Conturi Vrancea, efectuat în anul 2016, a scos la iveală faptul că mai mulţi parlamentari PSD vrânceni din mandatul trecut, şase la număr, au beneficiat de servicii de pază plătite din bani publici, pe care nu le-au achitat, pentru birourile parlamentare din Focşani.


Accidentul a avut loc pe DN2A, Slobozia-Constanţa, iar echipajele medicale sosite la faţa locului nu au reuşit să le salveze viaţa


Bărbatul fusese  internat peste noapte la Secţia de Psihiatrie a Spitalului de Urgenţă din Focşani şi a manifestat o criză de furie.


Copiii sunt din Râmnicu sărat şi se aflau într-o tabără sportivă în oraşul Odobeşti. Direcţia de Sănătate Publică face o anchetă.


Aleşii locali au adoptat în anul 2017 o hotărâre care se referă doar la zona centrală a oraşului, numai pentru sărbătorile de iarnă.


Reprezentanţii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor spun că gradul de promovare a rămas constant.


Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea şi al Municipiului Focşani mai are câteva zile până la startul din acest an. Competiţia va debuta pe 8 septembrie.


Doi noi cutremure s-au produs vineri dimineaţă în zona seismică Vrancea, ambele având magnitudinea de 3 pe scara Richter. Unul s-a produs în noaptea de joi spre vineri, în judeţul Vrancea, iar al doilea, vineri dimineaţă, în judeţul Buzău.


Ea va putea fi admirată gratuit în mausoleele din judeţul Vrancea în weekend-ul în care la nivel european sunt marcate Zilele Europene ale Patrimoniului.


Eugenia Moţarschi a accesat şi fonduri europene care au ajutat-o să-şi deschidă această afacere cu produse de panificaţie sănătoase.


Începând din această săptămână, pe Strada Fulger, pe segmentul de drum  dinspre Strada Mărăşeşti până în parcare, se va circula pe un singur sens.


Sala de şedinţe a Consiliului Local Focşani intră în reabilitare şi va căpăta un alt aspect, cu dotări de lux pentru aleşi.


Acţiunea a avut loc miercuri, în intervalul orar 11.00 – 14.00, obiectivul fiind cel de asigurare a unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică pe DN 2 - E 85.


Evenimentul rutier a fost provocat de un şofer neatent, care nu a acordat prioritate la schimbarea direcţiei de mers.


Pompierii au fost nevoiţi să spargă uşa apartamentului de la etajul 8 de la fereastra căruia a căzut micuţul, după ce la repetatele bătăi în uşă nu a răspuns nimeni, deşi din interior se auzea un plâns isteric. Înăuntru au găsit-o pe mama copilului, femeia fiind în stare de şoc.


CNCD a recomandat Consiliului Local Focşani să procedeze la înlăturarea caracterelor discriminatorii dintr-o hotărâre de consiliu local care stabileşte zonele unitare de încălzire.


Blocul G2, supranumit şi NATO, a fost demolat zile, trecute şi acum se lucrează la eliberarea terenului de resturile rezultate după demolare.


Un bărbat drogat a bătut personalul medical din secţie. Acesta a fost oprit cu greu de bărbaţii asistenţi care lucrau.


Decizia a venit după ce Ministerul Educaţiei naţionale nu a validat lista cu noile propuneri făcute pentru cinci funcţii de inspectori de specialitate.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2019 Pandora Impex SRL.