Ultimele 100 ştiri din Vrancea - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Acesta a fost diagnosticat cu noul coronavirus în urmă cu aproximativ două săptămâni, timp în care a fost internat la Institutul „Matei Balş”.


Întâmplarea a avut loc mbătă după-amiază, în comuna vrânceană Boloteşti, satul Găgeşti, iar la ea au particpat pomperii militari şi civili din Vidra şi Boloteşti.


Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat vineri, 10 iulie, rezultatele admiterii la liceu 2020, după repartizarea computerizată.


Edilul a adus la cunoştinţa Serviciului de Resurse Umane şi Managementul calităţii din Primăria Focşani perioada în care va lipsi.


Atleta Cătălina Gabriela Olaru a urmat deja un curs de pregătire la bob, la Sinaia, la finalul căruia antrenorul i-a precizat că o aşteaptă la lot.


Serviciul de dezinsecţie este realizat de o firmă specializată, agreată de Primăria Focşani, care se va ocupa de  distrugerea ţânţarilor şi căpuşelor din oraş.


În total, în ultimele luni UPU Focşani a primit aparatură medicală de 4,6 milioane de lei, printr-un proiect cu fonduri europene implementat de Consiliul Judeţean Vrancea.


Cel mai probabil, păstrând tradiţia anilor trecuţi, în perioada imediat următoare şi Ministerul Educaţiei va face o premiere în bani.


Ministrul Agriculturii Adrian Oros a precizat că în perioada următoare va încerca rezolvarea acestui neajuns printr-o serie de măsuri de sprijinire a fermierilor autohtoni.


Jandarmii i-au întocmit dosar penal persoanei care a furat bunurile în cauză. Materialele de construcţii au fost predate şefului de şantier.


Localnicii din satul vrâncean Vadu Roşca, grav afectat de inundaţiile din 2005, au abandonat casele ANL şi s-au mutat în vechile locuinţe din zona de risc.


Primul covor asfaltic refăcut de noul utilaj achiziţionat recent a fost realizat miercuri pe strada Fulger, cu o productivitate crescută.


Adrian Oros, ministrul Agriculturii, s-a aflat pe tot parcursul zilei de miercuri în judeţul Vrancea şi a susţinut şi o conferinţă de presă.


Echipele de control acţionează simultan în cele 12 locaţii şi sunt sprijinite de reprezentanţi ai Gărzilor Forestiere Focşani şi Bucureşti.


Evenimentul rutier a avut loc marţi după-amiază, pe DN 11 A, în afara municipiului Adjud. Traficul rutier este blocat în zonă.


Primăria municipiului Focşani intenţionează să reabiliteze şi parcul Teatru, proiect pentru care s-a solicitat acord de mediu.


Cristian Prescorniţoiu, şeful Inspectoratului pentru Construcţii Vrancea, a făcut valuri pe internet în vara lui 2018, după ce i-a jignit pe românii care urmau să vină în ţară la protestul din 10 august.


În proximitatea lăcaşului de cult din centrul municipiului Focşani se va ridica un sediu administrativ cu patru etaje.


Avertizările nowcasting sunt valabile până la ora 13.00 şi vizează mai multe localităţi din judeţul Vrancea. Avertizările ar putea fi prelungite.


Decizia pronunţată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este definitivă. Alexandru Lefter a fost judecat pentru luare de mită.


Decizia a fost pronunţată luni, de magistraţii Curţii de Apel Galaţi, după şapte ani de proces. Sentinţa este definitivă.


Peste 2.500 de semnături ale absolvenţilor sunt păstrate pe zidurile de cărămidă ale Colegiului Naţional Unirea din Focşani, unele fiind vechi de la 1881. Conducerea liceului vrea să conserve aceste amprente lăsate în timp, pentru că „reprezintă o istorie a şcolii“.


Domnitorul Cuza a emis Decretul de unificare a oraşului Focşani la mai bine de trei ani de la Unirea Principatelor Române, pe 6 iulie 1862.


Gheorghe Emanuel Lahovary (1854-1897), eminent ziarist şi diplomat, de la sfârşitul secolului al XIX-lea, cu studii juridice făcute la Paris, a murit în urma unui duel cu un adversar politic.


Evenimentul rutier a avut loc în comuna Dumbrăveni. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, traficul nu este oprit.


În sesiunea iunie-iulie 2020, în Vrancea au promovat 1548 de candidaţi, dintr-un total de 2388 candidaţi prezenţi.


Cel mai mare parc de agrement din ţară, ZagaZaga Resort, amplasat pe malul Siretului, în zona Doaga, este un loc din ce în ce mai cunoscut turiştilor, iar intrarea în complex este semnalizată cu indicatoare.


Infectarea a fost posibilă din cauza unei maşini căreia i-a explodat un cauciuc, iar obloanele s-au rupt după ce deşeurile au crescut în volum pe fondul temperaturilor ridicate.


Danie Moroşanu, prim vicepreşedinte al PNL Vrancea, în vârstă de 42 de ani, a susţinut examenul maturităţii la Liceul din Vidra


Recompensele financiare vor fi acordate de Consiliul Local Focşani, care se va întruni săptămâna viitoare într-o şedinţă extraordinară.


Liberalul va candida la alegerile locale din luna septembrie pentru funcţia de primar al comunei Soveja. Locul său va fi luat de un alt coleg de partid.


La fel ca în ziua de azi, gospodinele acelor vremuri erau preocupate de pregătirea bucatelor pentru mesele festive, experimentând reţete noi.


Pompierii s-au luptat mai bine de patru ore cu flăcările izbucnite de la o maşină de spălat în funcţiune, care a provocat un scurtcircuit.


Harta va fi distribuită gratuit de Zilele Municipiului Focşani, o primă întâlnire cu focşănenii urmând să se întâmple sâmbătă, 4 iulie, de la ora 11.00. în Piaţa Unirii.


În cursul zilei de vineri, individul a fost prezentat instanţei de judecată cu propunerea de a fi arestat preventiv.


În acest dosar, patru persoane sunt judecată în stare de arest, învinuite de crimă şi complicitate la crimă, după ce l-ar fi ucis cu mai multe focuri de armă, la începutul anului, pe patronul unei case de schimb valutar din Focşani, în vârstă de 61 de ani.


Activitate la limita de avarie se desfăşoară şi la Primăria oraşului Panciu, acolo unde viceprimarul şi alţi doi funcţionari s-au infectat cu Covid-19


De altfel, primarul municipiului Focşani mai deţine proprietăţi agricole în judeţul Vrancea, la Moviliţa, Panciu şi în comuna Vînători.


primele manifestări din cadrul sărbătorii oraşului vor începe vineri, 3 iulie. Zilele municipiului Focşani se vor încheia pe 11 iulie.


Legea votată acum trei săptămâni în Parlament ajunse la promulgare, iar preşedintele a decis să sesizeze Curtea Constituţională.


Administraţia locală a oraşului funcţionează la acest moment în stare de avarie. Atribuţiile de conducere au fost preluate de secretarul Consiliului Local, iar instituţia este temporar închisă până la dezinfectarea completă a birourilor.


Nu mai puţin de 430 de kilometri din cei peste 3.000 anunţaţi de Guvern  în cadrul Programului de relansare economică  ar urma să se construiască de la Ploieşti până la Vama Siret.


În sesiunea iunie-iulie 2020, în Vrancea au promovat 1511 de candidaţi, dintr-un total de 2388 candidaţi prezenţi.


Casa în care a locuit doctorul Iulius Saideman, cel mai bun radiolog pe care l-a avut oraşul Focşani în perioada interbelică, a ajuns la stat abia în 1981, la schimb cu o despăgubire. În prezent, aici funcţionează  Direcţia pentru Cultură Vrancea.


Ion Albu este medic ortoped la Spitalul de Urgenţă Sf. Pantelimon din Focşani şi unul dintre cadrele medicale care s-a infectat cu Covid-19.


Daniel Moroşanu, care are 42 de ani, a susţinut examenul de bacalaureat la Liceul Simion Mehedinţi din Vidra, acolo unde soţia sa este secretară.


Evenimentul la care va mai participa şi Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, ÎPS Ciprian, va fi transmis live, pe Facebook, pe 6 iulie.


Acţiunea este realizată în colaborare cu Şcoala postliceală Hippocrate, fiind coordonată de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.


Prima crimă s-a petrecut în 2017, când tânărul abia împlinise 20 de ani. Ajuns după gratii cu o pedeapsă de 11 ani, condamnatul a mai săvârşit o crimă, în 2020, ucigând cu pumnii un coleg de detenţie.


Rezultatele examenului de Bacalaureat s-au afişat la ora 12:00, contestaţiile putând fi depuse până în 1 iulie la ora 12:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în 5 iulie.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2020 Pandora Impex SRL.