Ultimele 100 ştiri din Vrancea - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Având la îndemână o hotărâre de consiliu local mai veche, care prevede majorarea impozitelor pe clădiri şi terenuri neîngrijite cu până la 500%, primarul din Focşani, Cristi Misăilă, s-a gândit că ar putea aduce astfel mai mulţi bani la buget.


Consiliul Judeţean Vrancea şi Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” organizează  cea de-a XV-a ediţie a Târgului de carte care se va desfăşura în perioada 30 septembrie – 3 octombrie 2021, între orele 9.00 - 20.00, în sediul Universităţii (fosta Prefectură Putna).


Primarul Cristi Misăilă îi cere prefectului de Vrancea, Gheorghiţă Berbece, să revizuiască hotărârea Consiliului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă pentru a permite organizarea de evenimente private


Programarea pentru administrarea dozei de rapel (doza a treia) se va realiza prin mijloacele deja cunoscute, inclusiv prin prezentarea directă în centrele de vaccinare sau prin intermediul platformei naţionale de vaccinare.


Preşedintele Comitetului Director al CSM Focşani 2007, Liviu Macovei, declara săptămâna trecută că nu există o sumă pentru promovare.


Din anul şcolar 2021-2022, în  judeţul Vrancea va funcţiona Centrul Judeţean de Excelenţă, centru care are finaţare de la bugetul de stat.


Spaţiul de acces situat între clădirea care găzduieşte Galeriile de Artă şi imobilul de vizavi va fi închis temporar, până la recepţia lucrărilor efectuate de firma care reabilitează spaţiul respectiv.


Cel mai nou raport prezentat de Grupul de Comunicare Strategică arată că în ultimele 24 de ore au murit foarte mulţi vrânceni.


Dosarul a fost trimis Tribunalului Vrancea în vedearea confirmării acordului de recunoaştere a faptei comise în luna iunie.


În urmă cu aproape opt decenii, în vara lui 1942, autorităţile judeţene şi locale din Vrancea au luat o decizie pentru care în zilele de azi ar fi acuzate de discriminare şi ar fi sancţionate de organismele internaţionale.


Autoturismul a luat foc din senin, în mers şi arde ca o torţă, generalizat. La faţa locului urmează să ajungă şi pompierii.


Vrancea are cea mai mare suprafaţă din ţară cultivată cu viţă de vie, aici existând peste 11% din terenul viticol al României.


În urma accidentului, o persoană aflată într-un autoturism a rămas încarcerată, fiind necesară intervenţia echipei de salvatori ISU entru a fi scoasă din interior.


O clădire aproape abandonată, transformată în muzeul unui spaţiu unic în istoria României: Ţara Vrancei. Visul mai multor generaţii de vrânceni devenit realitate.


Fiul celebrului poet Adrian Păunescu a susţinut un recital în Piaţa Unirii din Focşani, în cadrul unui eveniment de promovare a mausoleelor din Vrancea şi l-a criticat pe preşedintele Klaus IOhannis pentru dezvelirea statuii lui Samuel Brukenthal.


În ultimele zile, foarte mulţi vrânceni care au fost internaţi la ATI au murit în urma complicaţiilor provocate de coronavirus.


Muzeul Vrancei va găzdui elemente de specific local din cele aproape 20 de sate ale Vrancei arhaice, de la Vidra în sus.


Cel mai nou raport prezentat de Grupul de Comunicare Strategică arată că în ultimele 24 de ore au murit cinci vrânceni.


Acesta îl înlocuieşte din funcţie pe Stănică Grosu, care şi-a dat demisia  din funcţie pe data de 9 septembrie, invocând motive personale.


Societatea care asigură aproape jumătate din căldura locuinţeler din Focşani şi care se află în insolvenţă a ajuns la fundul sacului.


La sumele lipsă din buget (circa 28 de milioane de lei) s-ar putea adăuga alte cheltuieli pe care municipalitatea ar putea să le suporte prin creşterea subvenţiilor la gigacalorie.


Deocamdată, nu a fost stabilit calendarul evenimentului tradiţional şi nu este exclus ca acesta să nu se desfăşoare dacă situaţia pandemică va fi una îngrijorătoare.


Potrivit metodologiei, pentru a participa la concursul pentru ocuparea funcţiei de director sau de director adjunct, cadrele didactice vor îndeplini, cumulativ, mai multe condiţii.


Anul universitar 2021-2021 va fi deschis pe data de 1 octombrie, printr-o ceremonie specială la Teatrul Municipal din Focşani.


O clădire nouă, cu 14 săli de clasă, este finalizată încă de la începutul acestui an, dar Primăria nu a recepţionat nici până în prezent clădirea.


Mesajul a venit de la Ionel Dancă, deputat PNL de Vrancea, fost şef al Cancelariei prim-ministrului în perioada Guvernului Orban.


Zona Vrancea este cunoscută în toată Europa ca având cea mai intensă activitate seismică de pe continent, de aceea este nevoie de planuri concrete privind posibile intervenţii la cutremure devastatoare.


Evenimentul rutier a avut loc duminică, pe cel mai circulat drum din Moldova, în apropierea comunei vrâncene Urecheşti.


Bustul va trona în faţa Primăriei comunei vrâncene Coteşti, localitatea unde a fost descoperită această operă aparţinând unui sculptor celebru.


Producătorul are o recoltă foarte mare şi riscă să rămână cu ei neculeşi, astfel că în acest weekend organizează porţi deschise la tarlaua sa.


Dincolo de frumuseţea ei, şoseaua este considerată de specialişti ca fiind una dintre cele mai periculoase din Europa, în ultimii ani aici având loc sute de evenimente rutiere care au necesitat o intervenţie rapidă.


Accidentul a avut loc vineri, în intersecţia de la Big, traficul rutier în zonă fiind serios perturbat. La faţa locului au ajunsşi ambulanţe.


La acţiune au participat jandarmi, specialişti de la Agenţia de Protecţia  Mediului, poliţişti, voluntari S.V.S.U. Nistoreşti, angajaţi de la Primăria Nistoreşti, lucrători silvici.


Edilul a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că activitatea CSM Focşani 2007 trebuie să fie una limitată, pentru că nu mai sunt bani la buget.


Inspecţia de Prevenire din cadrul I.S.U. Vrancea  a desfăşurat activităţi de verificare şi îndrumare la nivelul unităţilor de învăţământ din judeţ.


Primăria Focşani a alocat încă din luna mai unităţilor de învăţământ peste un milion de lei pentru lucrări de investiţii în vederea debutului noului an şcolar.


Accidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, la ieşirea din oraşul Odobeşti către comuna vrânceană Jariştea.


Lucrarea de sistematizare şi organizare a teritoriului, care costat foarte mulţi bani, este în lucru de mai bine de zece ani.


Stănică Grosu este al doilea director al clubului sportiv al municipalităţii are demisionează la doar o lună de la numirea ca interimar.


Prim-ministrul a demis 26 de secretari de stat susţinuţi de USR-PLUS. Decizia şefului Guvernului intervine după retragerea USR-PLUS din Guvern şi depunerea moţiunii de cenzură de către parlamentarii AUR şi USR-PLUS.


Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea, atât pacienţii, cât şi cadrele medicale au fost depistate pozitiv începând cu 1 septembrie.


Cumplita întâmplare a avut loc miercuri dimineaţă, în prezenţa colegilor militari care se aflau în poligon.  Militarul vrâncean avea 45 de ani şi doi copii.


Autorităţile judeţene s-au întâlnit, miercuri, 8 septembrie, cu reprezentanţii universităţii pentru a pune bazele unei colaborări.


Chiar dacă îl susţin pe Ludovic Orban pentru un nou mandat în fruntea Partidului Naţional Liberal, liberalii vrânceni resping refacerea USL.


Bărbatul fusese văzut ultima dată în urmă cu mai bine de o săptămână, adică pe 30 august, dar poliţia a fost anunţată abia marţi, 7 august.


Comuna Vizantea Livezi din Vrancea are la dispoziţie nu mai puţin de un milion de euro pentru a ridica standardele de viaţă în comunitate.


Pompierii militari au intervenit marţi dimineaţă pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două autoturisme, în localitatea Urecheşti.


Probele de presiune la instalaţile interioare se vor face peste două săptămâni, când se va încărca reţeaua cu apă.


Larisa Andreea Bogdan (19 ani) şi Nicu Iulian Chelaru (22 de ani) au obţinut performanţe remarcabile la Campionatul European de Canotaj U23.


La Conferinţa Anuală a Societăţii de Geografie din România, care s-a desfăşurat la sfârşit de săptămână la Iaşi, reprezentanţii judeţului Vrancea au primit ştafeta organizării ediţiei din anul 2022.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2021 Pandora Impex SRL.