Ultimele 100 ştiri din Vrancea - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Femeia urmează a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunerea de a fi arestată preventiv.


Sorina Bucuraş (Plăcintă), fost senator şi ministrul al Tineretului şi Sporturilor în Guvernul Boc, este patroana unei renumite fabrici de confecţii din Focşani, cu peste 600 de angajaţi.


Întâmplarea a avut loc marţi dimineaţa, pe bulevardul Independenţei din municipiu. Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe individ.


Biroul Electoral Central a dat publicităţii rezultatele parţiale ale scrutinului pentru alegerea preşedintelui României programat duminică, 10 noiembrie.


Biroul Electoral Central a dat publicităţii rezultatele parţiale ale scrutinului pentru alegerea preşedintelui României programat duminică, 10 noiembrie.


Biroul Electoral Judeţean Vrancea a prezentat rezultatele parţiale ale scrutinului pentru alegerea preşedintelui României programat duminică, 10 noiembrie.


Biroul Electoral Central prezintă rezultatele parţiale ale scrutinului pentru alegerea preşedintelui României programat duminică, 10 noiembrie. La nivelul judeţului  Vrancea au fost date publicităţii următoarele rezultate.


Liviu Macovei, care este totodată şi candidat al USR pentru Primăria Municipiului Focşani, a votat înainte de orele prânzului.


Ion Ştefan a votat duminică, la ora 10.00, împreună cu soţia sa, la Focşani, în secţia de pe strada Nicolae Titulescu.


Primul tur de alegeri pentru desemnarea preşedintelui României este programat duminică, 10 noiembrie. În judeţul Vrancea sunt înscrişi pe listele electorale permanente 314.000 de cetăţeni cu drept de vot.


Conducerea şcolii a anunţat poliţia şi Protecţia Copilului, care vor efectua propria anchetă. Cazul a fost semnalat de colegii celor doi elevi implicaţi.


Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, le-a reproşat unor consilieri locali prezenţi la şedinţa programată vineri, 8 noiembrie, că sunt îmbrăcaţi necorespunzător.


Staţiunea Vizantea Livezi era considerată la începutul secolului XX printre cele mai importante din România. Şi-a păstrat statutul şi în timpul ocupaţiei germane din Primul Război Mondial.


Declarat câştigător în cadrul Festivalului ”Les Films de Cannes”, prin votul publicului, în secţiunea Avanpremierele Toamnei, filmul ”Maria, Regina României” ajunge, din 8 noiembrie, în cinematografele din toată ţara.


Magistraţii Tribunalului Caraş-Severin au dispus falimentul producătorului de vinuri Veritas Panciu, după ce nu a reuşit să iasă din procedura insolvenţei. Firma, care a rezistat 60 de ani, va fi vândută pe bucăţele.


A percheziţie a fost ridicat un sistem informatic despre care există suspiciunea că ar fi fost folosit în activitatea infracţională.


Poliţiştii din cadrul IPJ Vrancea au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.


Accidentul a avut loc miercuri seara, la ieşirea din Focşani spre Rm. Sărat. Medicii au făcut tot posibilul să o salveze pe tânăra femeie.


Propunerea a venit în cadrul spectacolului omagial dedicat regretatului poet român, eveniment tradiţional ajuns la a cincea ediţie.


Poliţiştii băcăuani desfăşoară cercetări faţă de trei bărbaţi bănuiţi de lipsire de libertate în mod ilegal. Aceştia au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri.


Primarul social-democrat din Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, localitate cu populaţie preponderent de etnie romă şi cu o natalitate extrem de crescută, a făcut o transmisie live pe Facebook în care îndeamnă alegătorii să meargă duminică la urme şi să voteze PSD „cu inima“.


Poliţiştii i-au întocmit dosar penal, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.


Secţia de ştiinţe ale naturii şi acvariu , cunoscută în Focşani sub numele de Casa Tatovici, a intrat într-un amplu proces de consolidare şi reabilitare


Scandalul de la Spitalul de Urgenţă „Sf. Pantelimon“ din Focşani a izbucnit după ce o organizaţie neguvernamentală a depus o sesizare potrivit căreia fostul premier Viorica Dăncilă şi fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea nu au respectat normele de protecţie în timpul unei vizite electorale.


Potrivit municipalităţii, actuala capacitate de înhumare a cimitirului este depăşită şi este nevoie de teren suplimentar.


Personalităţi din lumea universitară din România au venit la Focşani pentru a evoca personalitatea părintelui geografiei româneşti moderne.


Alin Stoica are 25 de ani şi în portofoliul său se regăsesc mai multe melodii cu specific local, pe care urmează să le încludă într-un album.


Didi Băjenaru, avocat de profesie, a condus în ianuarie 2012 manifestaţiile din Focşani pentru înlăturarea Guvernului Boc.


Aceasta şi-a cunoscut viitorul soţ la ceremonia de întronare şi s-au căsătorit ulterior, la Focşani. A murit la doar 44 de ani.


Colaborează de opt ani cu Centrul Maternal din Focşani şi apără pro bono femeile agresate fizic de către parteneri.


Ionel Toma, românul şomer care prin hărnicie şi spirit civic a impresionat autorităţile din Oliveri (Sicilia), a primit două oferte de muncă din partea societăţilor din Italia. În urmă cu câteva zile, Ion a reamenajat voluntar un parc de joacă pentru copii.


Florin Purluca este autorul a 13 volume ştiinţifico-fantastice, iar romanul de dragoste scris acum reprezintă un debut.


Mihai şi Luminiţa Nedelcu au moştenit această calitate a altruismului de la părinţi şi speră să fie urmaţi de copiii lor.


Proiectul se va extinde ulterior la nivel naţional, precum şi în ţări din sud estul Europei şi în Balcani, dat fiind faptul că majoritatea victimelor traficului de persoane din Uniunea Europeană sunt recrutate din această zonă.


Cearta dintre social-democraţii focşăneni a fost amplificată de refuzul aleşilor locali de a aproba rectificarea bugetului, la unul dinte capitole figurând şi cumpărarea de şampanie pentru noaptea de Revelion.


Disputra dintre cei doi a plecat de la noile prevederi din Codul Administrativ cu privire la organigrama Municipiului Focşani


Evenimentul, ajuns la ediţia cu numărul 14, are loc de joi şi până duminică, inclusiv, în sala de spectacole a Ansamblului Folcloric Ţara Vrancei.


Prima ninsoare din acest sezon s-a făcut simţită în două dintre zonele montane ale judeţului, tulnici şi Vintileasca.


Parasolarele trebuie să stea deschise la decolarea şi la aterizarea unui avion, fiind o regulă internaţională de siguranţă a zborului.


Cele două salariate au fost reclamate la conducere, care a decis retragrea lor din activităţile care presupun contact cu beneficiarii.


Ion Ştefan, deputatul PNL de Vrancea propus pentru Ministerul Dezvoltării în Guvernul Orban, a obţinut aviz nefavorabil după audierile din comisiile de specialitate din parlament.


Fără aceşti bani, atât Primăria Focşani cât şi instituţiile subordonate ar fi fost nevoite să pună lacăte pe uşile de la intrare.


Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea organizează miercuri, 30 octombrie 2019, începând cu ora 11.00, la Sediul Central din Str. Mihail Kogălniceanu nr. 13, Conferinţa cu tema Oameni şi cărţi, în care va fi vorba despre una dintre cele mai valoroase personalităţi ale Vrancei, scriitorul şi diplomatul Duiliu Zamfirescu.


Ionel Toma, un bărbat din judeţul Vrancea care momentan locuieşte în localitatea Oliveri din Sicilia, a oferit o lecţie de civilizaţie autorităţilor din Peninsulă. Românul a cerut autorizaţie de la primăria oraşului în care locuieşte şi a decis să reamenajeze un parc de joacă pentru copii. Pentru gestul său, autorităţile din Oliveri l-au lăudat.


Sensuri unice pe princialele bulevarde şi piste de biciclete pe aceste artere, într-un proiect de 15,5 milioane de euro. Când spune Primăria că va fi gata.


Deputatul PNL de Vrancea Ion Ştefan, propus ministru la Dezvoltare, a recunoscut că are o problemă cu locuinţa pe care a trecut-o în declaraţia de avere.


Echipa de fotbal CSM Focşani 2007 a pierdut şansele de a promova în Liga a II, obiectiv fixat antrenorilor la începutul campinatului.


Fosta şefă de la Investiţii din Primăria Focşani a rămas fără slujbă trimisă fiind în judecată pentru fapte de corupţie. Colegii din primărie i-au asigurat însă un alt post, la o societate falimentară, plătit cu 2.700 de euro.


"Caravana Folclorului Românesc" va avea loc în perioada 29 noiembrie-15 decembrie, urmând a fi susţinute o serie de spectacole de promovare a valorilor populare.


Jandarmeria din Vrancea nu are o persoană specializată în folosirea armei necesare intervenţiei în astfel de cazuri.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2019 Pandora Impex SRL.