Ultimele 100 ştiri din Bistriţa-Năsăud - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Oricât de deschis și comunicativ ar fi un bărbat, tot are secretele sale, pe care nu le împărtășește nici măcar persoanei iubite. Ei bine, aici intervin astrele, care ne dezvăluie ce secrete nu ar avea niciodată curajul să ți le spună. 


Realitatea a difuzat informații incendiare despre cazul afaceristului Cătălin Hideg, căruia influentul cuplu care a condus cândva SRI (Coldea-Dumbravă) i-a promis să îl scape de problemele pe care le avea în justiție, contra unor sume cu multe zerouri, în euro.


Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei nu va provoca ruperea coaliției PSD si PNL. Mai mult, liderul social-democrat a afirmat că membrii alianței sunt ”mai puternici decât niciodată în momentul ăsta”.


Când Kema Ward-Hopper, diagnosticată cu cancer la sân, și familia ei au ales să se mute în Costa Rica, nu anticipau că acest pas le va schimba viețile într-un mod atât de profund. Pueblo Nuevo, o mică localitate în Peninsula Nicoya - recunoscută ca o "zonă albastră" pentru longevitatea remarcabilă a locuitorilor săi - a devenit noul lor cămin.


CEC Bank și-a avertizat clienții să nu dea curs unor mesaje SMS sau e-mail, în numele instituției, prin care li se cer datele bancare, sub pretextul apariției unei plăți suspecte. Banca precizează că este vorba despre o tentativă de fraudare, pentru că astfel de probleme nu se rezolvă prin solicitarea datelor pe care trebuie să le știe doar titularul.


Un oraș aflat în estul țării a reușit să „câștige” infamul titlu de cel mai sărac din România. Din cei aproximativ 15.000 de locuitori, doar 900 au un loc de muncă, semnalând un nivel alarmant de șomaj și sărăcie în zonă. În plus, tinerii din acest oraș emigrează în masă în căutarea unor oportunități mai bune de muncă și de trai, ceea ce accentuează declinul demografic și reducerea perspectivei de dezvoltare locală.


Descoperă secretul grădinarilor de la țară pentru un sol fertil și plante sănătoase.În inima grădinilor tradiționale românești, bunicii noștri păstrează vie o practică străveche ce nu numai că stimulează creșterea plantelor, dar și le protejează de dăunători. Este vorba despre utilizarea apei cu cenușă, un fertilizator natural care aduce beneficii remarcabile florilor din curte.


Duminica Floriilor este momentul în care multe persoane care poartă nume de flori își celebrează onomastica. Acest obicei străvechi aduce un omagiu frumuseții naturii și semnificațiilor profunde ale acestor nume. Conform datelor Ministerului Afacerilor Interne, aproape 1,5 milioane de români își sărbătoresc numele în această zi plină de semnificație.


Popularitatea sarii de Himalaya a crescut semnificativ în bucătăriile din întreaga lume, datorită promovării intense și laudei pentru beneficiile sale. Totuși, puțini sunt cei care cunosc faptul că produsul vândut sub această denumire nici măcar nu provine din regiunea Himalaya. 


Scenariu-bombă lansat de analistul politic Cozmin Gușă, în emisiunea Culisele Statului Paralel. Menținerea în cursa pentru Primăria Generală a lui Cristian Popescu-Piedone face parte dintr-un joc subteran între Dan Voiculescu și Florian Coldea.


Reţeaua de socializare chineză TikTok a anunţat miercuri că suspendă "voluntar" funcţia noii sale aplicaţii TikTok Lite care recompensează utilizatorii pentru timpul petrecut în faţa ecranului şi care este acuzată de Comisia Europeană că provoacă dependenţă, dar a promis în SUA acţiuni în justiţie împotriva noii legi care o obligă să taie legăturile cu compania-mamă chineză ByteDance, pentru că altfel va fi interzisă pe teritoriul american.


Gătitul peștelui poate părea o provocare pentru mulți, dar alegerea corectă a uleiului poate transforma această activitate într-o experiență plăcută și sănătoasă. Deși multe gospodării se bazează pe clasicul ulei de floarea-soarelui pentru prăjit, există alternative mai sănătoase care pot îmbunătăți semnificativ gustul preparatelor.


Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat miercuri, pentru Agerpres, că a sesizat Curtea de Arbitraj a PNL cu privire la candidatura lui Iulian Dumitrescu la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Prahova.


Mujdeiul de usturoi este un sos iubit în România, cunoscut pentru capacitatea sa de a transforma un simplu preparat într-o delicatesă. Dacă te pregătești să gătești pește și vrei să adaugi un plus de savoare, mujdeiul de usturoi cremos este răspunsul. Usturoiul, vedeta acestui sos, este recunoscut nu doar pentru aroma intensă, dar și pentru beneficiile sale multiple asupra sănătății.


Bomba jurnalistică a anului, detonată la Culisele Statului Paralel. Omul de afaceri care a atacat caracatița condusă de generalii Coldea și Dumbravă dă totul în vileag, într-un megainterviu acordat Ancăi Alexandrescu. Cătălin Hideg a devoalat și legăturile caracatiței foștilor șefi SRI cu hidra de la Romprest, un alt subiect despre care jurnalista Realitatea Plus vorbește de câțiva ani. Într-un interviu în mai multe părți, Hideg a dezvăluit, în exclusivitate, cele mai murdare secrete ale Statului Paralel.


Nouăzeci la sută dintre probele de proteine animale și vegetale au fost testate pozitiv pentru microplastice, fragmente polimerice mici care pot varia de la mai puțin de 5 milimetri până la 1/25.000 dintr-un micrometru, conform unui studiu din februarie 2024


Chiar dacă timpul nu poate fi oprit, efectele sale asupra organismului nostru pot fi încetinite prin alegeri sănătoase și renunțarea la obiceiuri nocive. Dr. Brett Osborn, neurolog și expert în longevitate, explică pentru Fox News Digital că „unul dintre principalele semne distinctive ale îmbătrânirii este deteriorarea celulară, care duce la disfuncția organelor și, în cele din urmă, la moarte.”


O parte a internetului este plină de imagini cu Iisus create de programele de inteligența artificială. Facebook este un rai pentru fermele de click-uri și are propriul său tip de „Mântuitor" AI.


Grădinarii experimentați cunosc un secret pentru a obține roșii suculente și gustoase chiar din „spatele casei”. Acest procedeu simplu, aplicat la momentul potrivit, poate transforma o recoltă obișnuită într-una excepțională.


Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire miercuri cu secretarul american al Apărării, Lloyd J. Austin III, discuţiile vizând, în principal, situaţia de securitate generată de războiul de agresiune al Rusiei şi sprijinul necondiţionat pentru Ucraina, fiind reiterată importanţa menţinerii unităţii transatlantice în actualul context de securitate.


Gigi Becali, cunoscutul om de afaceri și patron al echipei de fotbal FCSB, a ales să își sărbătorească ziua de nume într-un mod profund personal și spiritual, petrecând peste patru ore la Mănăstirea Cernica. Ziua de Sfântul Gheorghe a fost marcată de Becali prin rugăciune și cântece bisericești, alături de preoți și alți enoriași, demonstrând încă o dată angajamentul său față de credință.


Zi mare pentru liderul AUR, George Simion. Acesta a devenit tătic și a ținut să anunțe acest lucru printr-un mesaj special, dedicat soției sale, Ilinca.


Liberalul Lucian Bode a ținut un discurs în cadrul unei întâlniri a liberalilor în județul Dâmbovița.


Proaspăt intrată în cursa pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea a inspectat zona unde s-a produs avaria rețelei de termoficare din cauza căreia jumătate din București a rămas fără apă caldă. Candidata PSD n-a ratat ocazia să-l ironizeze pe actualul edil general, Nicușor Dan, pentru că nu a venit să verifice ce s-a întâmplat.


Plata pensiilor înainte de Paște va fi mâine pe masa Guvernului. Hotărârea de guvern în acest sens are toate avizele. În exclusivitate la Realitatea Plus, șeful Casei de Pensii a precizat că primele plăți către Poșta Română se vor face chiar de vineri.


În căutarea unei alternative sănătoase și energizante la cafea, există o băutură care îți poate oferi exact această combinație perfectă. Ușor de preparat și cu ingrediente benefice pentru organism, această băutură promite să îți ofere energia necesară pentru a te bucura de o zi productivă și plină de vitalitate.


Nadia Comăneci, legenda gimnasticii mondiale, continuă să primească recunoașterea pentru realizările sale excepționale în sport prin renta viageră maximă oferită de statul român. Fosta gimnastă, acum în vârstă de 62 de ani și stabilită în Statele Unite, beneficiază de o sumă lunară semnificativă pentru performanțele sale olimpice.


Miercuri, Parlamentul European a adoptat primele norme menite să combată violența de gen și să ofere protecție victimelor, în special femeile şi victimele violenţei domestice, informează un comunicat al instituţiei legislative de la Strasbourg.


Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a respins, miercuri, propunerea Inspecţiei Judiciare de suspendare din funcţie, până la finalizarea procedurilor disciplinare, a Ioanei Ancuţa Popoviciu, judecătoarea care soluţionează dosarul lui Vlad Pascu, şoferul drogat care anul trecut a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai.


Veşti bune pentru clienţii băncilor care întâmpină greutați cu plata ratelor şi riscă să ajungă la executare silită. Centrul de Soluţionare Alternativă a Litigiilor în Domeniul Bancar anunţă că, potrivit unei ordonanţe de urgenţă de anul acesta, băncile sunt obligate să demonstreze că au încercat restructurarea datoriilor care înregistrează întârzieri la plată mai mari de 90 de zile.


Îți expunem o nouă provocare vizuală: o iluzie optică care îți testează atenția și concentrarea. În centrul acestei provocări se află o fotografie aparent banală din natură, dar cu un detaliu ascuns: un leopard care stă nemișcat printre tufișuri.


Trecătorii din Piața Unirii, București au fost surprinși să vadă o mașină de poliție în mijlocul intersecției, grav avariată în urma unui accident.  Cu capota atârnând pe jos și polițiștii depunând eforturi pentru a limita pagubele, scena s-a dovedit a fi una mai puțin obișnuită pentru cei care tranzitau zona. 


Andrei Baciu, președintele PNL Sector 3, trage un semnal de alarmă după valul de praf saharian care a acoperit Bucureștiul în ultimele 24 de ore. "Trăim într-un oraș sufocat și poluat, așa că avem datoria să ne luptăm pentru parcurile noastre, pentru spațiile verzi, pentru orice ne ajută să ne protejăm sănătate", a scris fostul secretar de stat în Ministerul Sănătății. 


Interviu exclusiv cu Sebastian Burduja. Candidatul PNL la Primăria Capitalei îi dă replica lui Marcel Ciolacu: ”E bine că am terminat cu ezitările și retragerile”, susține Burduja. De asemenea, el spune că PNL are toate șansele să desemneze președintele României. 


Compania Loteria Română a anunțat lansarea lozului "Team Romania", menit să susțină sportivii români care au atins performanțe remarcabile și care vor reprezenta România la cea de-a XXXIII-a ediție a Jocurilor Olimpice Paris 2024


Polițiștii din Capitală au descoperit și confiscat droguri ascunse sub formă inofensivă de ursuleți gumați, în cadrul unei operațiuni de flagrant desfășurată recent. Această descoperire subliniază o nouă metodă alarmantă folosită de traficanți pentru a ascunde substanțele interzise.


Actorul Andrian Locovei a fost condamnat la 6 ani de detenţie în procesul în care este acuzat de viol, victima fiind şi ea actriţă. Hotărârea a fost pronunţată de Judecătoria Oradea, dar nu este definitivă. Actorul susține că  


Poliția Capitalei solicită ajutorul publicului pentru găsirea unui bărbat dispărut de la domiciliu din data de 21 aprilie 2024. Radu Petrică, în vârstă de 43 de ani, a plecat de acasă, din Sectorul 5 al Capitalei, și nu a mai revenit până în prezent.


Occidentul trebuie să "realizeze că era păcii în Europa s-a încheiat" şi că trebuie să îşi pună la lucru industria de apărare, a afirmat ministrul ucrainean de externe, Dmitro Kuleba, într-un interviu pentru The Guardian. Comentariu vine după ce Congresul SUA a adoptat un pachet de ajutor pentru Ucraina, în valoare de 61 miliarde de dolari, după îndelungi tergiversări.


Ilfovul va avea cel mai mare campus educațional din Europa de Est. Care este tehnologia care va fi folosită și cum va arăta locul în care vor învăța elevii. Imagini inedite cu proiectul anunțat de administrația liberală de la Ilfov.


Astrologia, deși nu este o știință exactă, oferă perspectivă asupra multor trăsături de caracter și potențiale predispoziții. Multe culturi acordă o importanță deosebită zodiilor sub care ne naștem, atribuindu-le influențe asupra personalității și destinului nostru. Chiar dacă succesul unui copil este influențat de numeroși factori, inclusiv educația, mediul familial și oportunitățile disponibile, unele zodii sunt adesea asociate cu trăsături care pot contribui la dezvoltarea intelectuală remarcabilă și succes în viață. Iată top 5 zodii care, conform tradiției astrologice, sunt cele mai predispuse să aibă copii inteligenți și plini de succes:


Pe data de joi, 25 aprilie, taxa de intrare în Veneția va intra oficial în vigoare. Turiștii de o zi vor trebui să prezinte un bilet pentru a putea păși în incinta acestui oraș fascinant, printr-o măsură adoptată cu scopul de a stopa valul de turism de masă. 


Iulian Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, a fost pus sub control judiciar pentru presupuse fapte de corupţie. În ciuda interdicţiei de a-şi exercita funcţia, acesta a depus candidatura pentru un nou mandat la conducerea CJ.


Accident cu final tragic pe o șosea din Gorj. Doi drumari, bărbat și femeia, au fost loviți în plin de o autoutilitară, în timp ce lucrau la întreţinerea carosabilului. Femeia a murit, iar bărbatul a fost transportat în stare gravă la spital. 


Recent, România a fost traversată de un nor de praf saharian care a adus o serie de preocupări legate de calitatea aerului și potențialul impact asupra sănătății publice. Praful saharian, cunoscut pentru originea sa din deșerturile Africii de Nord, poate călători pe distanțe lungi sub influența vânturilor puternice și a afectat vizibilitatea, dar și sănătatea oamenilor în diverse regiuni ale țării.


Recent, Sephora România, filială a celebrului lanț francez de produse de înfrumusețare și parfumuri, a stârnit controverse după ce a postat pe pagina de Facebook și Instagram o reclamă jignitoare asociată cu închisoarea Pitești, cunoscută pentru atrocitățile comise asupra deținuților în perioada regimului comunist. Confruntată cu reacțiile internauților, echipa companiei a șters postarea după câteva ore.


Alia Nasirova, o femeie din Ucraina în vârstă de 35 de ani, a fost oficial recunoscută pentru deținerea recordului mondial pentru cel mai lung păr. Înregistrată în Cartea Recordurilor Guinness, lungimea părului său impresionant atinge 2,57 metri, depășind chiar și înălțimea sa de 1,65 metri.


Ministerul român de Externe a emis o atenționare de călătorie pentru toți cei care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Franța. Traficul aerian ar putea suferi modificări majore, din cauza unei greve a controlorilor de trafic aerian.


La rubrica „Tu decizi! Dosar de candidat” discutăm despre Cătălin Drulă, cel care deschide lista de candidați USR-PMP-Forța Dreptei în Parlamentul European. După ce s-a certat cu propriii colegi de partid și a fost acuzat că a băgat bani în compania canadiană care trebuia să exploateze aurul din Roșia Montană, vrea acum să ne ceară să punem ștampila pe numele său la alegerile din 9 iunie. Dacă merită sau nu votul tău, tu decizi.


Toți cei care au condus România în ultimii 34 de ani pur și simplu i-au ignorat pe oamenii de la sat. Toți mai mulți români evită să mai meargă la medic din cauza distanțelor mari și a costurilor ridicate. Lipsa dispensarelor, dar și a medicilor de la sat îi fac pe locuitorii mediului rural să își pună sănătatea pe planul secund. 


Joi, 25 aprilie 2024, Mercur îşi va schimba direcţia şi va reveni în mişcare directă în zodia Berbecului. Această mişcare astrală este aşteptată cu mare nerăbdare, deoarece va aduce claritate, înţelegere şi energie pozitivă în viaţa zodiilor. Această schimbare va favoriza o comunicare mai eficientă, evitarea conflictelor şi utilizarea energiei în mod constructiv. Este un moment de transformare şi de oportunităţi noi care se deschid înaintea noastră. 


Autoritățile au demarat o razie de amploare, fiind puse în aplicare 21 de percheziții la persoane care făceau trafic cu migranți. Conform procurorilor, aceștia percepeau sume între 5.000 și 10.000 de euro de persoană. 


Chef Sorin Bontea, un adevărat maestru culinar, a reușit să creeze o rețetă inedită de pască fără aluat, care nu doar că este ușor de preparat, dar și de-a dreptul delicioasă. Cu ingrediente alese cu grijă și cu o tehnică de preparare precisă, această reinterpretare a desertului de Paște va cuceri cu siguranță papilele gustative și inimile tuturor celor care o vor degusta. 


După aproape o lună de zile tumultuoasă, în care medicul Cîrstea a fost candidatul PSD-PNL, după care n-a mai fost, primarul Sectorului 4 anunță că s-a autopropus șef de campanie pentru „viitorul primar al Capitalei, Gabriela Firea”.


Iluziile optice, aceste enigme vizuale care fascinează și provoacă, continuă să capteze atenția internauților zi de zi. O nouă provocare virală pune la încercare capacitatea oamenilor de a detecta detalii ascunse într-un timp record. Imaginea prezentată le cere observatorilor să identifice un animal camuflat într-o structură complexă de pietre în mai puțin de 7 secunde. Surprinzător, doar 33,6% din cei care încearcă reușesc să-l găsească în intervalul dat.


Cristian Popescu Piedone exclude varianta de a se retrage din cursa pentru Primăria Generală a Capitalei, după ce liderul PSD Marcel Ciolacu i-a sugerat să facă acest lucru și să renunțe la orgoliile persoane. 


În condiţiile în care aproximativ 40% din încălcările transfrontaliere ale normelor de circulaţie rămân în prezent nepedepsite, deputaţii europeni au actualizat normele pentru a determina ţările UE să coopereze mai mult şi să se ajute reciproc în găsirea conducătorilor auto străini care au comis o neregulă. 


Europarlamentarul PMP anunță că a fost votată, în Parlamentul European, o legislație îmbunătățită a granițelor Schengen, motiv pentru Austria să nu mai blocheze aderarea României, consideră politicianul.


Administrația liberală din Maramureș este lider local și campioană la atragerea de fonduri. Buget local al Consiliului Județean, sub 60 milioane euro și peste 600 milioane euro buget de investiții.


Pentru că statul român întârzie inexplicabil de mult plata sumelor destinate farmaciilor independente, Comisia Europeană a deschis o procedură de infringement.


Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, miercuri, că un subiect folosit în campania electorală de către adversari este cel privitor la rechinii imobiliari, care "sunt unii buni şi unii răi".


Poșta Română și-a făcut un site de anunțuri imobiliare, unde sunt postate anunțuri cu spații comerciale, dar și apartamente ori terenuri de vânzare.


Scenă șocante pe străzile Londrei. Mai mulţi cai din Cavaleria Regală au scăpat de sub control, galopând haotic pe străzile capitalei britanice. Cel puţin o persoană a fost rănită, iar un autobuz londonez are parbrizul fisurat. În imaginileapărute pe rețelele de socializare se pot vedea caii alergând, unul dintre ei - de culoare albă - fiind plin de sânge. Pe copitele unui alt cal negru, dar și pe asfalt, se observă, de asemenea, urme de sânge. Pentru moemnt nu se știe de unde provine acesta. A fost solicitată intervenția armatei pentru a ajuta la localizarea și prinderea animalelor.


Ministrul Rafila a negat că societatea de microbiologie e sponsorizată de companii farmaceutice. Răspunsul vine în urma unei investigații jurnalistice potrivit căreia banii big farma ajung la societatea medicală condusă de ministrul Rafila prin firma unui fost șef de spital. Prin acest mecanism, sumele de la big farma de care beneficiază societatea profesională a lui Alexandru Rafila nu apar în baza de date a Agenției Naționale a Medicamentului unde, conform legii, sponsorizările sunt obligatoriu declarate de către industria sănătății, societăți medicale și medici. 


Este ziua zero pentru destructurarea statului paralel din România. Sunt audieri maraton la Direcția Națională Anticorpuție! Potrivit unor surse, Florian Coldea, Dumitru Dumbravă, Dan Tocaci și Doru Trăilă sunt așteptați astăzi în fața procurorilor pentru a da declarații.


Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de primarul general", de jocurile politice.


Cătălin Hideg a stat de vorbă cu Anca Alexandrescu despre tertipurile prin care generalii SRI, Coldea și Dumbravă, au depus absolut toate eforturile pentru ca afacerile unui om să fie puse la pământ. Și asta doar pentru că a spus NU oamenilor statului paralel.


Elevii mai multor școli din Ploiești, care ar fi trebuit să ajungă, miercuri, la Brașov, au rămas blocați în gara Buda (județul Prahova), după ce a fost semnalată o defecțiuni la locomotivă. Copiii se aflau într-o excursie cu școala în „Săptămâna Verde”.


Praful saharian are risc de acutizare la persoanele care suferă de boli respiratorii cronice precum astmul, BPOC, bronşiectazii", a declarat miercuri managerul Institutului "Marius Nasta", Beatrice Mahler.


Limba română este plină de expresii, proverbe și zicători, una mai amuzantă decât alta. Probabil că una dintre cele mai populare expresii românești este „Colac peste pupăză”. Și totuși, nu mulți sunt cei care știu de unde provine și ce înseamnă cu adevărat.


Sezonul de cicade din 2024 este unic, deoarece în unele regiuni ale lumii, numărul acestor insecte a crescut extrem de mult. Există șapte specii de cicade periodice, dintre care patru apar la fiecare 13 ani și trei la fiecare 17 ani. O dată la 221 de ani, cicadele periodice apar toate, simultan. Acest lucru s-a întâmplat ultima dată în 1803, ceea ce înseamnă că fenomenul bizar are loc în 2024.


Un tribunal rus a dispus, miercuri, ca Timur Ivanov, unul dintre adjuncţii ministrului apărării Serghei Şoigu, să fie menţinut în arest preventiv, fiind suspectat de luare de mită. Acesta este cel mai pregnant caz de corupţie de când preşedintele Vladimir Putin a dispus ca trupele ruse să pătrundă în Ucraina, în februarie 2022. Un prieten apropiat al lui Ivanov, Serghei Borodin, a fost, de asemenea, acuzat de conspiraţie pentru luare de mită.


Un bărbat din judeţul Sibiu care şi-a ameninţat soţia şi copiii cu moartea a fost monitorizat electronic după emiterea unui ordin de protecţie. Bărbatul a distrus brăţara electronică şi şi-a sunat soţia, fiind dat în urmărire. A fost prins de către poliţişti, fiind cercetat pentru mai multe infracţiuni.


Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a lansat un atac fulger la adresa lui Cristian Popescu Piedone. L-a numit „interlop în adevăratul sens al cuvântului”. Edilul Capitalei a susținut, totodată, că primarul Sectorului 5 este însoțit în toate deplasările de interlopi din Clanul Sportivilor și crede că bătălia finală pentru București se va da între cei doi. 


Aflată de mulți ani pe minus, Tarom a devenit o adevărată gaură în bugetul României, motiv pentru care, după ce va primi ajutorul de redresare de la Comisia European, compania va intra în reorganizare economică.


Fostul ministru al Sănătății, Florian Bodog, a scăpat, dar nu prea, de justiție. Deși prescripțiile l-au salvat, s-ar putea alege cu o condamnare cu suspendare, la cererea DNA.


Cristian Popescu Piedone este în mijlocul unui nou scandal. De această dată, el este acuzat că și-a majorat salariul cu 50% din prima zi când s-a întors din închisoare la primărie. 


Floriile, sărbătoarea creștină care marchează intrarea lui Isus în Ierusalim înainte de Paște, aduce cu sine o energie de început și renaștere. Pentru Fecioară, aceasta poate fi o perioadă de transformare profundă și realizare a aspirațiilor. Divinitatea protejează această zodie și va depăși toate obstacolele.


Panourile solare, vedetele pieței de energie odată cu liberalizarea pieței de profil, încep să se demodeze. Sunt costisitoare și necesită mult spațiu. Acum la modă este altă metodă.


Spitalul Judeţean Târgu-Jiu anunţă, miercuri, că numărul de paturi în secţiile de Chirurgie a fost redus pentru reabilitarea energetică a Secţiei Chirurgie Generală 1 şi a sălilor de operaţie, motiv pentru care numărul de internări va fi limitat. De asemenea, cadrul blocului operator al Secţiei Chirurgie Generală 1 s-au produs infiltraţii în plafon, dar nu au afectat aparatura medicală.


Au trecut mai bine de doi ani și jumătate de la tragedia de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța din 1 octombrie 2021, iar procurorii nu au început încă urmărirea penală împotriva vreunui suspect, cercetările efectuându-se încă in rem.


Directorul general al Poştei Române, Valentin Ştefan, a anunţat, miercuri, că vor fi livrate pensiile, până de sărbătorile pascale.


Cimitirul Vesel de la Săpânța, din județul Maramureș, găzduiește multe morminte cu povești interesante și amuzante. Însă și la Cimitirul Bellu (București) există morminte cu povești inedite, cum este cel al lui Păstorel Teodoreanu. Pe crucea sa, în loc de epitaf solemn, stă scris cu mult umor următorul mesaj: „Nu-l treziţi, că cere vin”. Acest poet, scriitor și gastronom de renume, a lăsat în urmă nu doar opere literare savuroase, ci și o rețetă culinară inedită: „Pilaf sub plapumă”.


Şapte persoane care prezentau "un risc şi o ameninţare inacceptabilă" pentru populaţia australiană au fost arestate în cadrul unor percheziţii antiteroriste care au mobilizat miercuri peste 400 de membri ai forţelor de ordine, a anunţat poliţia australiană, relatează AFP.


Incident în traficul bucureștean, miercuri dimineață! Un tramvai s-a ciocnit cu o ambulanță în sectorul 2, în zona Pieței Obor, din Capitală. Circulaţia tramvaielor pe ambele sensuri, pe şoseaua Ştefan cel Mare, este blocată


Parlamentul European a adoptat o lege prin care îi obligă pe comercianții de telefoane mobile să repare în timp cât mai redus și la prețuri modice terminalele, dar și ale electrocasnice.


Reguli noi pentru românii care nu stau la adresa din buletin. Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a comunicat că se înregistrează o creștere semnificativă, de 112%, în ceea ce privește cererile pentru obținerea de vize de flotant la nivel național, comparativ cu alegerile de acum patru ani. Ministrul a menționat că există județe cu cifre record. Iată ce trebuie să facă românii care nu locuiesc la adresa din buletin. Legea a intrat în vigoare.


Există multe momente în viață în care gândurile negative pun stăpânire pe noi, însă este important să învățăm cum să le gestionăm și să le depășim pentru a menține un echilibru mental și emoțional sănătos.


Eparhia Moscovei din cadrul Bisericii Ortodoxe Ruse a anunţat, marţi, pe site-ul său, că preotul rus care a oficia parastasul lui Aleksei Navalnîi, principalul opozant al lui Vladimir Putin, a fost sancționat și nu mai are voie să slujească pe timp de trei ani. În plus de asta, ierarhul a fost mutat la altă biserică pe o poziție inferioară.


Am intrat de multicel în Postul Paștelui, iar în loc de carne, chiftelele pot fi gătite cu ingrediente precum fasole, cartofi, linte, năut sau alte leguminoase.


Peste 400 de membri ai filialei AUR din oraşul Nehoiu, judeţul Buzău, au părăsit formaţiunea politică şi au migrat către PNL Buzău, filială condusă de fostul deputat Adrian Mocanu, nemulţumiţi că organizaţia nu a fost reprezentată pe lista de consilieri judeţeni pentru alegerile din 9 iunie.


Începutul lunii mai este un moment de tranziție pentru mulți dintre noi, dar pentru două zodii în special, acesta va fi un moment de cumpănă.


O maşină a fost distrusă, miercuri, într-un incendiu care a izbucnit în curtea unei societăţi comerciale din Arad. Conform reprezentanților ISU, focul a pornit de la scântei provenite de la un utilaj din apropiere.


Orhideele sunt plante deosebit de elegante și atrăgătoare, aducând o notă de rafinament în orice încăpere. Cu îngrijirea potrivită, aceste flori exotice pot înflori tot timpul anului, oferind o priveliște magnifică și o atmosferă plăcută în locuință. Unul dintre secretele pentru ca orhideele să înflorească în mod constant constă în modul în care sunt udate și hrănite. Descoperă cum să le uzi la fiecare 15 zile pentru a te bucura de flori frumoase tot anul, folosind un amestec fertilizant natural.


Mădălina Manole a avut parte de o viață desprinsă din scenariul unui film dramatic - dintr-o artistă desăvârșită și o femeie realizată și pe plan personal, acum este doar o amintire pregnantă în minte oamenilor. S-a sinucis la vârsta de 43 de ani, lăsând un urma ei nu doar o familie îndurerată, ci și un bilet cutremurător de adio. 


Decizie radicală a oficialităților din statul american Tennesse, acolo unde parlamentarii au adoptat o măsură care ar permite personalului școlii să poarte arme pe terenul școlii.


O femeie a fost atacată cu cuțitul, marți în jurul orei 18, în Centrul Vechi din București. Bărbatul care a atacat-o a fost prins la scurt timp.


Un avion de mărfuri s-a prăbuşit marţi în Alaska, cu două persoane la bord, care probabil au murit, au anunţat autorităţile americane, transmite AFP.


AUR îl amenință pe ministrul Marcel Boloș cu plângerea penală! Oamenii lui Simion atrag atenția că este posibil să nu avem banii necesari pentru recalcularea pensiilor. Ministrul Finantelor a fost chemat în parlament de partidele din opoziție pentru a da explicații despre bugetului statului. 


O profesoare care a fost acuzată de relații sexuale cu un elev al său în vârstă de doar 10 ani, și care și-a recunoscut fapta, cere acum anularea deciziei instanțelor.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news






Copyright 2024 Pandora Impex SRL.