Ultimele 100 ştiri din Bistriţa-Năsăud - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Horoscopul zilei de 27 iulie 2024 spune că Berbecii au lucruri de îmbunătățit și că acesta este momentul potrivit să ia atitudine. Bunăstarea și concentrarea pot fi pot fi afectate de aceste decizii așa că ai grijă în ce direcție decizi să duci situația.


Sebastian Burduja, ministrul Energiei, a anunțat că familiile cu venituri mici vor beneficia de continuarea subvențiilor pentru plata facturilor la energie și după data de 1 aprilie 2025, când expiră actuala perioadă de plafonare a prețurilor. Ministrul a subliniat că se va colabora cu Ministerul Muncii pentru a identifica acei consumatori care ar avea dificultăți majore fără acest sprijin.


Multe surprize îi așteaptă pe nativi în ultima lună de vară. Dragostea plutește pretutindeni și horoscopul lunii august 2024 anunță mari schimbări. Universul este de partea zodiilor, astfel încât fiecare să-și găsească adevăratul drum în viitor. Unii decid să-și schimbe viața, pe când alții lasă totul la întâmplace.


Dan Diaconescu, fost patron al OTV, a anunțat, vineri, decesul mamei sale, Măru Diaconescu. Anunțul a fost făcut pe pagina personală de Facebook a fostului jurnalist, acolo unde a exprimat durerea și regretul său în fața acestei pierderi enorme.


Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL), a lansat critici dure la adresa premierului Ungariei, Viktor Orban, aflat în vizită în România. Bogdan l-a acuzat pe Orban că practică un dublu-limbaj în relația sa cu Uniunea Europeană și că folosește evenimentele din România pentru a transmite mesaje politice către maghiarii din Transilvania.


Un cutremur de magnitudine slabă a avut loc, vineri, la ora 20:18, ora locală a României.


Bărbatul beat şi fără permis care a provocat patru accidente în Capitală cu o maşină furată a fost internat nevoluntar la Spitalul de Psihiatrie "Obregia", a informat vineri seara Brigada Rutieră.


Șase înotători, membri ai lotului Coreei de Sud, au părăsit satul olimpic și s-au mutat la un hotel din apropiere. Sportivii spun că au luat această decizie pentru a evita naveta lungă în autobuze în care este foarte cald.


Mersul pe jos este o recomandare de activitate despre care specialiștii spun mereu că are o mulțime de beneficii pentru sănătatea organismului. De ce e indicat să faci cel puțin 5.000 de pași pe zi. Află cum poți face plimbarea zilnică mai eficientă.


Polițiștii din cadrul Poliției orașului Techirghiol au fost alertați în legătură cu dispariția voluntară a patru copii din localitatea Mereni, județul Constanța. În data de 23 iulie a.c., Șaip Gelil (7 ani), Șaip Serdal (9 ani), Șaip Baran (10 ani) și Memet Ezen (12 ani) au părăsit împreună adresa de domiciliu și nu au revenit până în prezent.


Motivația este cheia succesului în orice domeniu al vieții, fie că este vorba de carieră, relații personale sau obiective de sănătate.


Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris a început, vineri seara, cu un clip video care îl prezintă pe fostul mare fotbalist francez Zinedine Zidane purtând torţa olimpică prin capitala Franţei.


Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la prestigiosul Colegiu Național "Sfântul Sava", reținut ieri pentru viol și agresiune sexuală față de doi dintre elevii săi, a fost eliberat și va fi anchetat sub control judiciar. Într-o declarație în presă, profesorul a susținut că nu-și explică acuzațiile aduse.


Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, în contextul căderii unor fragmente de drone rusești pe teritoriul național, că există o monitorizare permanentă a situației. Cu toate acestea, a precizat că România nu are posibilitatea de a doborî dronele pe teritoriul Ucrainei.


Universul lucrează în moduri misterioase, și pentru unele semne zodiacale, această perioadă aduce schimbări pozitive și împliniri neașteptate.


Viorica Dăncilă, premierul României în perioada 2018-2019, numită de PSD condus la vremea respectivă de Liviu Dragnea, îl contrazice pe Mircea Geoană. 


România participă la Jocurile Olimpice de la Paris 2024: 106 sportivi vor reprezenta țara noastră la 18 discipline diferite, aproape egalând numărul de participanți de la Atena 2004, când au concurat 108 sportivi români.


Partidele politice au interdicție la mită electorală de 1 decembrie! Este avertismentul șefului AEP, Toni Greblă, care le-a transmis liderilor politici să respecte Ziua Națională și să nu încerce să profite de sărbătoare pentru a aduna voturi pe ultima sută de metri. Totul în condițiile în care ziua națională va coincide și cu data alegerilor parlamentare. 


Sensibilitatea dentară poate deveni o problemă frustrantă pentru cei care se văd obligați să evite alimentele calde sau reci din cauza disconfortului de care ar putea avea parte. În plus, anumite activități banale de îngrijire, cum ar fi periajul sau folosirea aței dentare, pot provoca dureri ascuțite și temporare în dinți. Din păcate, în unele cazuri există încă din naștere predispoziția spre a dezvolta această problemă, care își poate face apariția la orice vârstă.


Judecătorii susțin că, infracțiunea de instigare la abuz în serviciu pentru care a fost condamnat Ovidiu Tender a fost scoasă de sub incidența legii.


Souvlaki de pui este un preparat tradițional grecesc, constând din bucăți de pui marinate și gătite pe frigărui. Sunt servite adesea cu pită, cu legume proaspete sau cu sosuri, cum ar fi sosul tzatziki. Este un fel de mâncare popular în Grecia, fiind apreciat pentru gustul său savuros și versatilitatea sa.


Rețeaua controlată de blonda lui Florian Coldea a fost distrusă. Procurorii urmăresc inclusiv traseul banilor, filiera fiind extinsă la nivel internațional. Mai mult, banii obținuți din traficul cu stupefiante ar fi fost folosiți în campaniile electorale ale liderilor locali ce ar fi protejat dealerii de droguri.


Garda de Mediu l-a amendat pe constructorul autostrăzii Ploiești-Buzău cu 70.000 lei după ce inspectorii au găsit șantierul plin de reziduri din obţinerea mortarului sau a betonului şi mixturi asfaltice.


Timpul pe ecran poate provoca dureri de cap și episoade de migrenă, iar acestea nu sunt tocmai stările de care ai nevoie în timpul unei zile, indiferent că ești la birou, acasă sau e weekend. Vestea bună este că poți limita frecvența apariției lor. Dacă te doare capul din cauza expunerii la ecrane, afli de mai jos cum să previi apariția migrenelor.


Un adolescent de numai 15 ani s-a pierdut cu firea și și-a înjunghiat un prieten, pe fondul unei altercații mai vechi. Amicul a ajuns pe patul de spital, iar atacatorul la arestul poliției.


Primăria Generală intervine cu tratamente suplimentare de combatere a ţânţarilor adulţi pentru diminuarea pericolului infectării cu virusul West Nile.


Avocatul lui Dumitru Buzatu acuză faptul că, anchetatorii i-au încălcat acestuia drepturile fundamentale în momentul în care polițiști „cu cagule și veste antiglonț” l-au întrebat ce avea în geantă din portbagaj.


Recent, Parcul Natural Apuseni din România a devenit scena unei descoperiri remarcabile, surprinzând publicul și specialiștii cu imagini inedite ale caprelor negre. Aceste animale rare, filmate de camerele de monitorizare a faunei, au captat atenția datorită caracteristicilor lor extraordinare și adaptabilității impresionante.


O femei a fost înjunghiată de fostul concubin în fața unui imobil din Sectorul 5 al Capitalei. Agresorul a fost  în cele din urmă prins.


Dacă ești în căutarea unei gustări crocante și sănătoase care să îți satisfacă pofta de snack-uri, atunci chipsurile din sfeclă roșie ar putea fi exact ceea ce cauți. Acestea oferă o alternativă delicioasă și mai sănătoasă față de chipsurile clasice din cartofi, fiind o gustare numai bună de ronțăit în timpul pauzei de la serviciu sau în timpul filmului preferat.


Un bărbat de 49 de ani, aflat sub influența alcoolului, fără permis de conducere și cu un autoturism furat, a fost responsabil pentru patru accidente rutiere în Sectorul 4 al Capitalei, joi, în intervalul 13:14-13:18. În urma incidentelor, unul dintre participanți a fost rănit și transportat la spital, iar celelalte accidente au generat doar pagube materiale.


Un cutremur cu magnitudinea 4 a zguduit vineri, la ora locală 13:46, zona Campi Flegrei din apropierea oraşului italian Napoli, în timp ce activitatea seismică în caldera vulcanică continuă, relatează agenţia ANSA.


O șoferiță de 54 de ani a fost prins băută la volan, i-a fost anulat permisul și a fost trimisă pe jos acasă. Însă, la nici două ore de la eveniment a fost depistată, din nou, la volanul mașinii.


În sezonul estival, berea devine cu ușurință băutura preferată a turiștilor, care caută refugiu în baruri pentru a scăpa de căldura toridă a verii. Însă, dincolo de plăcerea unei beri reci, se ridică o problemă delicată: igiena din multe dintre aceste locații lasă adesea de dorit. Recent, un barman a oferit un avertisment despre condițiile din baruri și a dezvăluit un truc prin care să ne dăm seama că paharul în care a fost turnată berea nu respectă întocmai normele de igienă. 


Un bărbat din Sibiu a trăit experiența vieții sale în această săptămână, reușind să aducă la mal un somn uriaș, cu o greutate impresionantă de peste 60 de kilograme și o lungime de aproape 2 metri. Această captură extraordinară a avut loc pe lacul de acumulare de la Avrig, miercuri dimineață, în jurul orei 6.


Ziua de 27 iulie 2024 este plină de energie cosmică, ceea ce o face o zi de schimbări dinamice și oportunități. Universul trimite către noi aspecte care ne vor influența pe toți, aducând un amestec de perspective precise, intuitive și energie transformatoare. Ai mai jos lista cu zodii norocoase care pot experimenta abundență financiară pe 27 iulie 2024.


Cei care au condus numai mașini cu transmisie manuală știu că treptele de viteză sunt numerotate cu cifre arabe. Astfel, la autoturisme, selecția se face în ordine consecutivă, de la 1 la 5-6-sau chiar 8. La acestea se adaugă și o literă: R. Ceea ce reprezintă mersul în marșarier, adică cu spatele. În schimb, la o un vehicul cu transmisie automată, toate treptele de viteză sunt notate cu litere. Iar alături de acestea se pot regăsi și unele cifre.


Jessie J, celebra artistă internațională cunoscută pentru hituri precum „Domino”, a făcut o dezvăluire personală profundă cu privire la sănătatea sa mentală. La trei luni după ce a devenit mamă pentru prima dată, artista a fost diagnosticată cu tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD) și tulburare obsesiv-compulsivă (TOC).


Un român recent întors din Grecia a povestit cum prietenei sale i-au fost furați banii din poșeta lăsată în camera de hotel.


O femeie din România, fostă menajeră a ex-directorului general al Credit Suisse, Tidjane Thiam, se confruntă cu acuzația de șantaj în valoare de peste 500.000 de franci elvețieni. Procesul acesteia este programat pentru 6 august în orașul Meilen, Elveția.


Liderul PSD Marcel Ciolacu pare să-și fi pierdut răbdarea cu Mircea Geoană, mai ales după ultimele declarații ale acestuia. Întrebat cum comentează afirmația secretarului general adjunct al Alianței nord-atlantice că nu este treaba premierului ce face el la NATO, Ciolacu le-a spus jurnaliștilor, vineri, că i se pare de "noaptea minții". Și liderul PNL Nicolae Ciucă l-a pus la punct pe un ton la fel de dur pe Geoană. 


Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a anunțat, vineri, că cercetările în regiunile din apropierea porturilor ucrainene continuă pe teritoriul național, cu scopul de a identifica posibilele fragmente de drone căzute.


Castraveții murați se numără printre cele mai cerute și mai gustoase murături, și rețetele după care sunt preparați diferă. Iată o variantă de preparare a lor după o rețetă bulgărească. 


Un bărbat din India a recurs la o măsură extremă pentru a demonstra că este în viață, după ce a fost declarat mort din greșeală. Baburam Bhil, un bărbat de 40 de ani din Rajasthan, a ales să comită un act de violență pentru a atrage atenția asupra situației sale disperate.


Într-o lume în care tendințele alimentare se schimbă rapid, povestea Laurei Sliazaite atrage atenția prin transformarea sa radicală. După ce a urmat o dietă vegană, ea a decis să își reconfigureze complet regimul alimentar, optând pentru o dietă strictă bazată exclusiv pe hrană de origine animală. În urma acestei decizii, Laura a observat schimbări incredibile în corpul său, simțindu-se mai energică și revitalizată ca niciodată. Într-un interviu recent, ea a împărtășit experiența sa personală, susținând că noua sa dietă bazată pe proteine animale și lactate a avut un impact semnificativ asupra stării sale de bine.


Planta care are numeroase beneficii pentru sănătate. Este benefică impotriva căderii părului, stimulează creșterea acestuia și poate trata varicele.


Tatăl băiatului de 14 ani, victimă a abuzurilor comise de Kristof Lajos, a făcut declarații cutremurătoare în cadrul unei intervenții televizate. Bărbatul a dezvăluit amenințările primite de la fostul „antrenor de genii” și a povestit despre metodele acestuia de manipulare a copiilor și întoarcerea lor împotriva părinților.


Ministerul Apărării Naționale a calificat drept dezinformare informația vehiculată pe rețelele de socializare, potrivit căreia România a fost vizată de atacurile cu drone ale Federației Ruse și că apărare antiaeriană ar tras asupra acestora.


Un incident neașteptat a avut loc pe Aeroportul Henri Coandă, când o femeie în vârstă de 34 de ani, cetățean al Republicii Moldova, a fost prinsă încercând să introducă ilegal în România mii de pachete de țigări. În jurul orei 09:50, femeia a sosit din Istanbul și a ales culoarul destinat persoanelor care nu aveau nimic de declarat, dar a fost surprinsă de autoritățile vamale și polițiștii de frontieră.


Premierul României, Marcel Ciolacu, a avut o întâlnire cu omologul său ungar Viktor Orban, la București, unde au discutat despre stadiul actual al relațiilor bilaterale dintre Ungaria și România, conform unui comunicat emis vineri de către șeful biroului de presă al lui Orban. În calitate de deținătoare a președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene, Ungaria va include în agendă tema aderării complete a României la spațiul Schengen în această toamnă, se menționează în comunicat.


Și tu ții pâinea în congelator ca să poată fi consumată mai multe zile la rând? Este un obicei greșit, spun specialiștii în alimentație. Iată de ce! 


Un mit des întâlnit în rândul iubitorilor de mistere despre lumea bisericii era cel al cercurilor închise de inițiați care păstrau secrete cu orice preț, chiar când era vorba de vieți omenești. Fără a fi în totalitate false, unele povești au căpătat o astfel de turnură dintr-o interpretare greșită. Este cazul călugărilor despre care se spune că erau eliminați după ce copiau diverse texte religioase. 


Sfaturi din înțelepciunea budistă. Te vor scoate din starea de tristețe și îți vor readuce optimismul în suflet.


Se spune ca pietrele semipretioase au o energie care le atrag spre tine in functie de nevoile tale din viata. Priveste aceste 6 cristale! Care te atrage cel mai mult? Nu le alege in functie de culoarea ta preferata, ci in functie de ceea ce simti pe moment!


Într-o lume în care platformele digitale transformă radical interacțiunile umane și dezvăluie laturi neexplorate ale personalității, o animatoare de succes de pe OnlyFans a captat atenția publicului cu confesiuni surprinzătoare despre viața ei intimă. Aceasta a dezvăluit motivele din spatele infidelității, aruncând o nouă lumină asupra dinamicilor relațiilor moderne. Într-un interviu sincer, ea explorează nu doar atracția controversată a platformei, ci și complexitatea emoțională și psihologică care stă la baza alegerilor ei.


Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a efectuat recent o razie amplă la furnizorul de alimente al Spitalului Clinic Fundeni, SC Hiper Ambrozia SRL, în urma unor reclamații legate de calitatea produselor oferite pacienților. Rezultatul inspecției a fost șocant, iar inspectorii ANPC au găsit multiple abateri de la standardele legale.


O femeie din Iași a primit despăgubiri pentru rănile grave suferite într-un accident auto provocat de soțul său. Instanța a hotărât că aceasta trebuie să primească despăgubiri pentru trauma suferită.


Reteta de minciunele sau ciurigăi, cum se mai numesc în unele zone din Ardeal, este o rețetă veche, pe care o preparau bunicile de la țară. Iată cum se pregătești cel mai delicios desert românesc.


Anchetă de amploare după moartea fotbalistului în vârstă de doar 16 ani, din Râmnicu Sărat. Familia crede că acesta ar fi luat o bacterie de la piscină, iar bazinul în care a intrat băiatul este acum închis de autorități pentru verificări. Când a ajuns la spital, medicii i-ar fi pus tânărului o perfuzie și l-au trimis acasă, spun părinții. Trei zile mai târziu a ajuns la un spital din Capitală, însă starea lui era rea gravă și n-a mai putut fi salvat.


Cât de multe ouă poți mânca pe săptămână fără să-ți afecteze sănătatea? Ouale sunt o sursă excelentă de proteine, vitamine și minerale esențiale. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, au existat numeroase dezbateri cu privire la cât de des ar trebui să consumăm ouă, datorită conținutului lor de colesterol. În acest articol, vom analiza recomandările actuale și beneficiile consumului de ouă.


Se spune că dragostea adevărată nu ține cont de vârstă, iar povestea recentă a doi îndrăgostiți demonstrează acest lucru într-un mod spectaculos. Willow, o tânără de 24 de ani, a ales să se căsătorească cu Rob, un bărbat de 60 de ani, după doar 30 de zile de cunoștință.


Ana Maria Păcuraru a trecut prin clipe de coșmar, la întoarcerea din vacanța din Bali. Jurnalista Realitatea PLUS a ajuns la spital acuzând stări de rău și tulburări digestive. 


Pe măsură ce STEVIA a devenit un îndulcitor tot mai popular în rândul românilor, s-a propagat și falsa impresie că acesta ar fi un extras din ȘTEVIE, sau mai popular DRAGAVEI. Realitatea este că cel două nu au nicio legătură. 


Eforie Nord, stațiunea populară printre români pentru un concediu relaxant în familie, a devenit recent cunoscută și pentru prețurile sale în creștere. În plin sezon estival, costurile pentru un mic dejun simplu au ajuns la niveluri surprinzătoare, reflectând impactul inflației asupra turismului de pe litoralul românesc.


Îi vedem zilnic pe stradă pe livratorii de mâncare, având un rucsac plin cu bunătăți și folosind scuterele pentru a se strecura rapid printre mașini. Aceste figuri agere nu doar că ne aduc mâncarea preferată la ușa casei, ci și recâștigă din timpul pierdut în agitația orașului. Puțini dintre noi se gândesc, însă, la sumele impresionante pe care le pot câștiga acești lucrători dacă aleg să lucreze până la 10 ore pe zi. Această activitate, deseori subestimată, se dovedește a fi nu doar o modalitate flexibilă de a câștiga bani, ci și o sursă atractivă de venit pentru cei dispuși să investească timp și efort în această profesie dinamică. 


Cel mai bun îndulcitor natural. Este ideal pentru diabetici, dar și pentru cei care vor să slăbească. Iată despre ce este vorba.


Directorul executiv al ANM, Florinela Georgescu, vine cu vești proaste pentru perioada următoare. Temperaturile vor crește rapid în zilele următoare, așa că deja în weekend vor atinge pragul canicular.


Iata horoscopul de weekend 26-28 iulie 2024, scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana se afla sub puternica influenta a intrarii lui Mercur in Fecioara. Apoi, Luna si vindecatorul Chiron retrograd se intalnesc in focosul Berbec, punand sub lumina reflectoarelor rani ce trebuie vindecate.


Directorul FBI lansează un scenaiu surprinzător legat de atentatul care l-a vizat pe Donald Trump. Christopher Wray are îndoieli că un glonț l-a lovit pe candidatul republican și i-a provocat rana de la ureche, sugerând că mai degrabă a fost vorba de o schijă.


Un accident rutier grav a avut loc vineri dimineața pe Centura Ocolitoare a municipiului Brașov, implicând două autoturisme și un camion. Incidentul a dus la rănirea a patru persoane, inclusiv doi minori, iar traficul în zonă a fost afectat temporar.


Kamala Harris pare să recupereze rapid decalajul în sondaje și se apropie periculos de Donald Trump în opțiunile electoratului american. O serie de sondaje îi plasează pe cei doi la foarte mică distanță, după ce Trump avea un avantaj de aproape 10 procente în fața fostului candidat Joe Biden, pe fondul prestației dezastroase a acestuia.


Uleiul care are multiple beneficii, printre care și faptul că ajută în cazul alergiilor. Despre ce este vorba și cum se folosește.


Isaac Newton, cunoscut în principal ca unul dintre cei mai mari savanți ai tuturor timpurilor, nu a fost doar un inovator în domeniul fizicii și matematicii, ci și un gânditor cu preocupări teologice profunde. Printre numeroasele sale studii și cercetări, Newton s-a aventurat în calcule care vizau predicțiile privind sfârșitul lumii. Conform unor interpretări ale scrierilor sale, el a ajuns la concluzia că apocalipsa ar putea avea loc într-un interval surprinzător de apropiat.


Italia este scena unei dispariții alarmante care a captat atenția familiei, a apropiaților și a autorităților. Gabriel Crișan, un român de 28 de ani, a dispărut fără urmă pe 21 iulie, iar de atunci nimeni nu a mai avut vreo veste despre el.


Cozmin Gușă a aruncat bomba în exclusivitate la emisiunea Luptă pentru România. Acesta a făcut dezvăluiri fără precedent despre legăturile lui Liviu Dragnea cu mafia coldistă. Analistul politic este de părere că fostul lider al PSD a evoluat ca pion al statului paralel. Cozmin Gușă mai spune că Liviu Dragnea a ajuns să conducă partidul social democrat pentru că i-a trădat pe Victor Ponta și Mircea Geoană, foști lideri ai PSD și ei. 


Sezonul estival a adus pe litoralul românesc nu doar temperaturi ridicate, ci și o explozie a prețurilor care i-a lăsat pe turiști în stare de șoc. Începând cu 1 iulie, costurile pentru cazare, mese și alte servicii au înregistrat creșteri semnificative, lăsând vizitatorii să se întrebe dacă merită să cheltuie atâția bani pentru vacanța lor.


Brigitte Pastramă a făcut o alegere surprinzătoare în urma unei analize atente a situației sale financiare. După o perioadă de reflecție, aceasta a decis să își vândă vila de lux situată în prestigioasa zonă Pipera, valorificând astfel o oportunitate de a obține o sumă considerabilă. Această hotărâre a fost inspirată de realizarea că, deși imobilul îi aducea un statut social privilegiat, nu îi oferea un venit sustenabil și, în schimb, genera cheltuieli inutile, motiv pentru care Brigitte a ales să își redirecționeze resursele către proiecte mai profitabile.


Descoperite macabră într-o localitate din județul Timiș. Trupul fără viață al unui tânăr a fost găsit pe un câmp, iar una dintre variantele luate în calcul de oamenii legii este că acesta a participat la o partidă ilegală de vânătoare și a fost împușcat accidental.


Cum să-ți transformi copilul într-un adult de succes și ce trucuri trebuie să cunoască orice mamă pentru binele copilului ei.


Partidul lui Liviu Dragnea pare să se dezintegreze rapid, după demisia de răsunet a lui Carmen Dan. Vinerii, toți șefii de filiale din București ai Mișcării România Suverană au anunțat că părăsesc formațiunea și decizia de a se rupe definitiv de fondatorul Liviu Dragnea.


Influencerița care a aruncat o pungă plină cu alimente a reacționat pentru prima dată după scandal. Sânziana Negru și-a cerut scuze și spune că ”este un gest pripit care nu a fost făcut cu rea intenție”. Sânziana Negru a fost zilele trecute la un festival de muzică și a vrut să promoveze produsele unui cunoscut lanț de magazine. După ce a postat pe retelele de socializare filmarea, iubitul influenceriței a aruncat la cosul de gunoi alimentele. Momentul a fost surprins de un martor, iar imaginile au ajuns pe internet. De aici a inceput un adevărat scandal. 


Odată ce ai ars mâncarea în vasele termorezistente, petele maronii care apar devin aproape imposibil de curățat. Folosește acest truc practic, însă, și vei scăpa garantat de această problemă. Vasele vor deveni ca noi!


În sezonul călduros, aerul condiționat devine un companion esențial pentru a ne menține confortul în interior, dar odată cu apariția lui, apar și întrebările legate de sănătate. Unul dintre cele mai frecvente mituri este acela conform căruia aerul condiționat poate provoca răceli sau diverse afecțiuni respiratorii. În acest context, este important să analizăm veridicitatea acestor afirmații prin prisma expertizei medicale. 


Fiică a regelui Harald al Norvegiei, a stârnit senzație în cercurile pasionaților de mistere și fenomene paranormale, după ce a declarat că ar fi bântuită de fantoma unui ofițer nazist. Martha Louise a renunțat la îndatoririle sale regale din cauza problemelor pe care le are atât cu soțul ei, cât și cu monarhia.


Un tragic accident rutier a avut loc în Maramureș! Victima este Denis Repka, un cunoscut om de afaceri din Baia Mare, cunoscut și pentru implicarea sa în echipa de campanie a lui Donald Trump. 


Revista Time din Statele Unite a lăudat recent Via Transilvanica din România, recomandând-o ca o destinație de top pentru cei care caută o vacanță relaxantă într-un cadru natural spectaculos. Traseul, care traversează România de la Mănăstirea Putna din Bucovina până la Drobeta-Turnu Severin pe malul Dunării, a fost evidențiat pentru frumusețea sa deosebită și importanța sa culturală și ecologică.


Mărturii emoționante. La peste 80 de ani, o bătrână din satul Agrieș din Bistrița Năsăud povestește cum sapă și muncește singură pământul din gospodărie. Femeia își iubește satul natal și munca la câmp și este un adevărat exemplu, mai ales că toate legumele ei sunt bio și nu folosește deloc chimicale. 


Cancerul de colon, cauze și simptome. Ce trebuie să știi despre această afecțiune și care sunt primele semne care ar trebui să te trimită de îndată la medicul gastroenterolog pentru investigații.


Statul paralel primește o nouă lovitură din partea instanței. Magistrații au decis suspendarea executării silite a omului de afaceri Cătălin Hideg. Echipa statului paralel este disperată în urma extinderii urmăririi penale și a dezvăluirilor Realitatea Plus. Din rețeaua mafiei coldiste fac parte judecători, procurori și persoane influente din sistem. Realitatea Plus a perzentat în exclusivitate documente importante care se află pe masa procurorilor!


Cu câteva ore înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, au fost semnalate trei incendii la calea ferată, pe liniile de mare viteză Atlantic, Nord şi Est, iar traficul feroviar a fost grav perturbat, în special la Gara Montparnasse, din Paris.


După câteva zile cu temperaturi scăzute și furtuni, se preconizează o schimbare semnificativă în prognoza meteo pentru România. Începând din acest weekend, vremea va suferi o transformare, aducând cu sine un nou val de căldură. 


Imagini incredibile au fost surprinse în timpul unor percheziții la o rețea de traficanți de droguri din Brașov. În încercarea de a scăpa de substanțele interzise, traficanții le-au aruncat pe geam. 


Candidatul republican la alegerile prezidențiale din SUA, Donald Trump, a declarat că speră ca America să elimine Iranul de pe fața Pământului în cazul în care oficialii iranieni vor încerca să-l asasineze. Fostul președinte american a făcut declaraţia ca reacţie la comentariile premierului israelian Benjamin Netanyahu referitoare la o asemenea ameninţare.


Pe litoralul românesc, Capul Doloșman se dovedește a fi una dintre cele mai ascunse comori, oferind vizitatorilor peisaje spectaculoase și o atmosferă de liniște rar întâlnită. Această destinație captivantă atrage din ce în ce mai mulți turiști, dar încă păstrează un farmec deosebit, fiind mai puțin cunoscută și mai puțin explorată.


Guvernul pregătește noi deduceri fiscale! Potrivit unor surse de la vârful executivului, românii vor putea folosi o parte din impozitul pe venit pe care îl datorează statului pentru a deconta servicii din sănătate sau educație. Măsura vine însă în condițiile în care executivul discută deja despre noi măsuri fiscale care ar lua și mai mulți bani din salariile românilor pentru bugetul de stat. 


Una dintre cele mai exclusiviste stațiuni de pe litoralul românesc, Mamaia a devenit o destinație costisitoare pentru vacanțele de vară. Dacă te gândești să faci plajă pe cearșaf în această stațiune, trebuie să știi că prețurile pot depăși adesea costul închirierii unui șezlong. Iată ce trebuie să știi despre cheltuielile pe care le implică o zi la plajă în Mamaia.


Avem noi date despre costul pensiilor recalculate ce vor fi plătite din luna septembrie. Potrivit unor surse guvernamentatale, impactul financiar depășește pragul de 12 miliarde de lei. Asta desi initial oficialii estimau că recalcularea ne costă 10 miliarde de lei în acest an. Trei milioane de români primesc pensii mai mari din toamnă.


Beneficiile consumului de pește sunt nenumărate. De aceea, specialiștii recomandă să se mănânce de cel puțin două ori pe săptămână pește. Iată care sunt motivele.


Bali - O destinație turistică populară printre români a fost scena unei descoperiri șocante, de curând. Autoritățile locale au găsit frigărui din carne de câine scoase la vânzare în această zonă frecventată de turiști. În urma controalelor efectuate, au fost confiscate sute de frigărui și zeci de kilograme de carne destinată vânzării, iar trei comercianți sunt acum sub anchetă.


Nicolae Ciucă i-a dat o replică acidă lui Mircea Geoană după ce numărul 2 din NATO a afirmat că liderul PNL s-a ”autoinvitat” la recepţia din Congresul SUA, cu ocazia Summit-ului Alianței Nord-Atlantice de la Washington. "Spre deosebire de domnul Geoană, eu sunt ales de oameni în funcția pe care o ocup", a afirmat Ciucă.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news






Copyright 2024 Pandora Impex SRL.