Ultimele 100 ştiri economice - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny


Omniasig, Asirom şi BCR Asigurări de Viaţă, companiile de pe piaţa locală care aparţin grupului austriac Vienna Insurance Group (VIG), au ajuns la un volum cumulat al subscrierilor la finalul primelor şase luni din 2022 de 412,4 mil. euro, consemnând un avans de 54,8%, comparativ cu perioada similară a anului trecut, conform raportului VIG.
Piaţa stomatologică din România a crescut cu peste 30% în 2021 faţă de anul anterior, ajungând la 3,4 miliarde de lei cifră de afaceri cumulată a celor aproape 8.000 de companii care activează în acest domeniu, potrivit datelor publice.
Clinica Statera a apărut în urmă cu 11 ani, în Bucureşti, din iniţiativa medicului Florin Juravle, care a investit în total peste 1 mil. euro până în prezent în dezvoltarea brandului.


Moneda naţională s-a apreciat din nou faţă de euro, joi 18 august, la 4,8793 lei/euro, de la 4,8849 lei/euro cât era miercuri, 17 august, după ce pe data de 12 august leul a scăzut pentru prima oară în ultimele 16 luni sub pragul de 4,90 lei/euro, conform datelor BNR.


O analiză a Wood and Company, cea mai mare firmă de brokeraj din Europa Centrală şi de Est, arată că economia României va creşte cu 6,5% în 2022, după performanţa neaşteptat de bună din trimestrul al II-lea din 2022.


Criza energiei determină jucători-cheie din industria românească să închidă capacităţi de producţie.


Concorde Securities, unul dintre cei mai activi brokeri de pe bursa din Budapesta, a oferit un preţ ţintă de 61 de lei în următoarele 12 luni pentru acţiunile grupului de telecomunicaţii Digi Communi­cations (simbol bursier DIGI), conform unei analize a companiei ungureşti.


În contexte dificile şi incerte din punct de vedere economic, start-up-urile de tehnologie au nevoie din ce în ce mai mare să facă parte dintr-un program de accelerare care să le ghideze şi să le ajute să îşi dezvolte produsele şi soluţiile, astfel încât acestea să răspundă la nevoi reale şi să atragă investitori pentru o dezvoltare accelerată.


România e al 13-lea cel mai mare producător de vin din lume, realizând anual 4-4,5 milioane de hectolitri de licori ale lui Bacchus, dar totuşi importurile sunt de trei ori mai mari decât exporturile.
Andrei Tătaru şi Ionuţ Ibrean, prieteni din liceu şi pasionaţi de călătorii, au devenit în urmă cu doi ani şi parteneri de business, punând bazele CamperVibe, o companie de închirieri autorulote.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2022 Pandora Impex SRL.