Ultimele 100 ştiri economice - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Braşovul împreună cu staţiunea Poiana Braşov, aflată în adminis­trarea primăriei oraşului de sub Tâmpa, devin un punct fierbinte pe harta grupurilor hoteliere in­ternaţionale. Pe lângă proiec­tele deja finalizate, există câteva hoteluri în plan pentru care investitorii au bătut palma cu diferite grupuri internaţionale, precum Hyatt, Radisson, Kempinski şi Marriott.
































Delaco Distribution, deţinută de grupul francez Savencia Fromage & Dairy, a raportat pentru 2023 o cifră de afaceri de aproximativ 594 mil. lei (120 mil. euro), în creştere cu 6,2% faţă de anul anterior, când compania a avut afaceri de 559,3 mil. lei (113,4 mil. euro), potrivit informaţiilor de pe site-ul Ministerului Finanţelor.


Hochland România, unul dintre cei mai mari producători de lactate de pe plan local, a raportat pentru 2023 cu o cifră de afaceri de 832,8 mil. lei (168,3 mil. euro), în creştere cu 14,2% faţă de anul anterior, când compania a avut afaceri de 728,8 mil. lei (147,8 mil. euro), potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.




Producătorul de mobilier Iris Service Ciuc, controlat de antreprenorul Negru Petru, a raportat pentru 2023 o cifră de afaceri de 168,1 mil. lei (34 mil. euro), în scădere cu 4,3% faţă de anul anterior, când compania a avut afaceri de 175,8 mil. lei (35,6 mil. euro), potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news






Copyright 2024 Pandora Impex SRL.