Ultimele 100 ştiri economice - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny


După decizia fulger a francezilor de la Gameloft de a închide studioul de jocuri din Cluj, după mai bine de un deceniu de activitate, industria de jocuri video din România a primit şi o veste bună: gigantul american Amazon a deschis un studio de dezvoltare de jocuri în Bucureşti, pentru care are în plan să recruteze zeci de persoane.
Compania Cereale Colect Distribution, deţinută de an­tre­prenorii Tase şi Dina Mer­geani, a realizat o cifră de afaceri de 1,2 miliarde de lei, în creştere cu 41% faţă de anul precedent, potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor oferite de reprezentanţii com­pa­niei, în vederea realizării unei noi ediţii a catalogului Cei mai mari jucători din eco­nomie.


Cifra de afaceri a Automo­bile Dacia, com­pania care de­ţi­ne uzina de la Craiova, a urcat cu un procent în 2023, la 5,259 mld. euro, potrivit datelor publi­cate de Ministerul Finanţe­lor. Mai mult, profitul net al companiei s-a menţinut la 107 mil. euro, în timp ce numărul mediu al salariaţilor s-a redus de la o medie de 12.209 în 2022 la 11.457 în 2023.


Mallurile revin în atenţia marilor dezvoltatori, dis­puşi din nou să inves­tească sute de milioane de euro în construcţia de noi centre regionale, exact cum procedau înainte de pandemie.


O avarie majoră la reţele de fibră optică din Germania, care fac legătura cu internet exchange-ul din Frankfurt - un nod cheie pentru reţelele globale de telecom - a dat peste cap furnizarea de servicii de comunicaţii şi în România pentru operatorii care aveau legături către acel nod pe o anumită rută (unde a fost înregistrată avaria), au declarat pentru ZF surse din piaţa de telecom. Nu este vorba de o infrastructura Deutsche Telekom ci de operatori de infrastructură internaţionali care oferă servicii pentru operatori, conform datelor ZF.
^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2024 Pandora Impex SRL.