Ultimele 100 ştiri economice - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny


Economia poloneză şi-ar putea pierde din avânt în condiţiile în care ucrainenii, un grup cheie care a ajutat la temperarea penuriilor de forţă de muncă în cea mai mare economie estică din UE, nu mai sunt la fel de interesaţi să rămână în această ţară, scrie Bloomberg.
20:19 Ediţia 29 septembrie 2021 epaper (Ziarul Financiar)


Nimic nu s-a schimbat în sistemul sanitar public la un an şi jumătate de la debutul pandemiei de COVID-19, iar valul patru al crizei sanitare găseşte unităţile spitaliceşti cu aceleaşi probleme ca la început - investiţii puţine, lipsă de centralizare, lipsă de specialişti.


Solina România, ex Supremia Grup, unul dintre cei mai mari producători de ingrediente alimentare şi condimente din România, se aşteaptă la o cifră de afaceri de 140 de milioane de lei în 2021, în creştere cu 8,5% faţă de anul precedent, datorită cererii crescute pe piaţa internă, cât şi pe cea externă, potrivit reprezentanţilor companiei.
Fluctuaţia de personal din România a scăzut până la 10% în 2020 din cauza pandemiei, însă în 2021 unu din cinci angajaţi îşi va părăsi locul de muncă, adică fluctuaţia de personal va reveni spre un procent cuprins între 18% şi 20%, după cum a explicat Alina Popescu, talent information solution leader, SEE Europe în cadrul companiei Mercer Marsh Benefits.


Vasile Godîncă-Herlea şi Alina Popa, specialişti din cadrul CITR, parte a Impetum Group, au fost aleşi în conducerea a două organizaţii din domeniul insolvenţei, respectiv Consiliul de Conducere al Institutului Naţional Pentru Pregătirea Practicienilor In Insolvenţă (INPPI) şi Consiliul Naţional de Conducere al Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă (UNPIR).


Wanda Nicolau, resident manager al hotelului de cinci stele Suter Palace din Bucureşti, spune că anul aces­ta a observat o creştere a segmentului de leisure sus­ţi­nută de turiştii români.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2021 Pandora Impex SRL.