Ultimele 50 ştiri externe - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Un înalt oficial rus a avut o ieşire cel puţin nepotrivită, în contextul atacului terorist de la Manchester, care a ucis cel puţin 22 de persoane şi a rănit cel puţin 59 de persoane.
Citește mai departe...


Un bărbat având chipul acoperit cu o cagulă a revendicat în numele grupării teroriste Statul Islamic (SI) atentatul de luni seară din Manchester, soldat cu 22 de morți și 59 de răniți, și a insistat că ''este doar începutul'', într-o
Citește mai departe...


Premierul britanic, Theresa May, a declarat în discursul său cu privire la atacul de la Manchester de luni seara că nivelul de alertă rămâne la gradul de sever şi că „urmează zile grele”, dar a ţinut să sublinieze că sângerosul
Citește mai departe...


.


Un centru comercial din Manchester a fost evacuat, marți, după ce mai multe persoane ar fi auzit ”o bubuitură puternică” în zonă.
Citește mai departe...


Numele primei victime a atacului de pe Manchester Arena a fost făcut public. Georgina Callander, în vârstă de 18 ani, i-a srist Arianei Grande pe Twitter, înainte de concert: Atât de nerăbdătoare să te văd mâine.


Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a transmis condoleanţe familiilor victimelor atacului terorist de la Manchester, afirmând că atentatul a fost comis de nişte "rataţi malefici", informează agenţia de ştiri Reuters şi BBC News.


Prima victimă a atentatului terorist din Manchester, în care o bombă a explodat la finalul unui concert al cântăreţei pop americane Ariana Grande, a fost numită oficial. 
Citește mai departe...


Explozia a avut loc aseară pe Manchester Arena la finalul unui concert susţinut de Ariana Grande.


Nicholas Green este un băieţel din SUA care a murit la data de 29 septembrie 1994.
Citește mai departe...


Noaptea trecută, zeci de mii de persoane au fost martore la tragedia de pe Manchester Arena. Bilanţul victimelor creşte: sunt peste 22 de morţi până acum şi peste 59 de răniţi, în urma atentatului sinucigaş ce a avut loc la finalul concertului artistei americane Ariana Grande.


Marţi, la frontiera dintre cele două state coreene a avut loc un foc de avertisment venit din partea militarilor sud-coreeni, care au sesizat un obiect neidentificat zburând peste graniţă. Acesta provenea de pe teritoriul Coreei de Nord. 
Citește mai departe...


O tânără mamă din Australia a ţinut să îşi facă publică experienţa neplăcută, pentru ca alte persoane să nu cadă pradă unei noi metode de înşelătorie. 
Citește mai departe...


Într-o conferinţă de presă ce a avut loc marţi dimineaţa la Betleem, în cadrul vizitei sale în Israel, preşedintele Donald Trump a făcut declaraţii tranşante despre terorism şi modul în care intenţionează să gestioneze acest flagel care
Citește mai departe...


Președintele rus Vladimir Putin s-a declarat pregătit să "dezvolte cooperarea antiteroristă" cu Marea Britanie după atentatul sinucigaș "cinic și inuman" de luni seară de la Manchester, soldat cu 22 de morți și aproape 60 de răniți, a anunțat marți Kremlinul,
Citește mai departe...


.


Atacul terorist de la Manchester este o crimă înfiorătoare, cu atât mai mult cu cât a țintit un public format din adolescenți și copii. Cum poate fi explicat un asemenea act înfiorător copiilor?
Citește mai departe...


Susţinătorii reţelei teroriste Stat Islamic au celebrat pe reţelele sociale atentatul de la Manchester, soldat cu cel puţin 22 de morţi şi aproape 60 de răniţi, deşi organizaţia extremistă nu a revendicat în mod oficial atacul, informează cotidianul The Telegraph.


Jurnalistul David Leavitt a şocat opinia publică după ce a postat, pe o reţea de socializare, un mesaj înfiorător, la scurt timp de la tragedia din Manchester în care şi-au pierdut viaţa cel puţin 22 de persoane.
Citește mai departe...


Liderii de la nivel mondial au făcut declaraţii cu privire la explozia de la Manchester Arena, în urma căreia 22 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar cel puţin 59 au fost rănite.


Donald Trump este primul președinte american care a vizitat Zidul de Vest, cunoscut şi sub numele de Zidul Plângerii, unul dintre cele mai sfinte locuri ale iudaismului.
Citește mai departe...


O autogară din Londra a fost evacuată marți dimineaţă după ce a fost găsit un pachet suspect. Alerta a venit la numai câteva ore după explozia din Manchester, de la concertul artistei Ariana Grande, în care 22 de oameni au murit şi 59 au fost răniţi.
Citește mai departe...


Zeci de mii de persoane sunt infectate cu o boală potenţial mortală ca urmare a consumului de carne importată din Europa, într-un fenomen care a primit numele de „virusul Brexit“, susține Daily Mail.
Citește mai departe...


Miniştrii de Finanţe din zona euro nu au reuşit să ajungă luni seara la un acord cu Fondul Monetar Internaţional privind o restructurare a datoriei Greciei şi nici nu au eliberat o nouă tranşă de împrumut pentru autorităţile de la Atena.
Citește mai departe...


Poliția britanică a anunțat că tratează ca pe un atac terorist o explozie produsă luni seara la sala de concerte Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande. 
Citește mai departe...


09:26 Dispare concediul de odihnă! (Realitatea TV)
Inspectorii de muncă avertizează că au întâlnit, tot mai des în ultima perioadă, fenomenul concediilor ''fantomă''.
Citește mai departe...


Atacul terorist care a avut loc, luni noapte, la sala de concerte Manchester Arena s-a soldat cu 22 de morți și cel puțin 59 de răniți.
Citește mai departe...


09:21 A murit ,,perla Mossadului" (Realitatea TV)
Spioana israeliană Shlomit Kishik-Cohen, supranumită "perla Mossadului", a încetat din viață la 97 de ani.
Citește mai departe...


Autoritățile britanice au anunțat că printre victimele atacului terorist de la Manchester se află și copii.
Citește mai departe...


Marsh McCall, unul dintre cei mai importanţi producători de comedie din Statele Unite, a murit la vârsta de 52 de ani, din cauze naturale.
Citește mai departe...


Germania a reuşit în acest an să facă un pas radical în direcţia realizării unei armate europene, fără să stârnească mare interes politic, după ce a anunţat o integrare a forţelor armate cu Cehia şi România, scrie Foreign Policy.
Citește mai departe...


Autoritățile române au intensificat măsurile de securitate în zona obiectivelor diplomatice din București, după explozia din Manchester. 
Citește mai departe...


"Erau o mulțime de copii fără părinți, nu era nimeni care să-i calmeze. Toată lumea striga, plângea și împingea", spune unul dintre martorii tragediei de la Manchester Arena.
Citește mai departe...


Trupele speciale americane au ucis cel puțin șapte militanți al-Qaida într-un raid asupra unei baze teroriste din Yemen.
Citește mai departe...


Preşedintele rus Vladimir Putin va efectua o vizită oficială la Paris în data de 29 mai, după ce a răspuns unei invitaţii din partea preşedintelui francez Emmanuel Macron, a anunţat luni serviciul de presă de la Kremlin, notează site-ul agenţiei Tass.


22 morţi şi 59 de răniţi. Este cel mai nou bilanţ al exploziei, de aseară, de lângă arena de concerte din Manchester. Un atentator sinucigaş a detonat o încărcătură explozivă atunci când lumea ieşea de la concertul artistei Ariana Grande.
Citește mai departe...


Atentat Manchester. Cel puțin 19 morţi şi 59 de răniţi s-au înregistrat în explozia de luni seară de la arena de concerte din Manchester.
Citește mai departe...


Guvernul Regatului Unit, condus de premierul Theresa May, se va reuni de urgență marți la ora locală 9.00, după explozia de la Manchester, transmite televiziunea.
Citește mai departe...


Un atac terorist care a avut loc la sala de concerte Manchester Arena din orașul aflat în nord-vestul Angliei, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande, este tratat de autorități drept un atac sinucigaș.
Citește mai departe...


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2017 Pandora Impex SRL.