Ultimele 50 ştiri externe - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Un militant propalestinian de naţionalitate italiană a fost grav rănit de gloanţe ale forţelor israeliene de securitate, vineri, în cursul unor ciocniri în nordul Cisiordaniei, au anunţat surse, citate de AFP.François Hollande a afirmat, vineri, solidaritatea ţării sale faţă de Guineea în lupta împotriva Ebola, un mesaj transmis la Conakry, unde preşedintele francez a sosit pentru o scurtă vizită oficială consacrată contracarării acestei epidemii.Papa Francisc a îndemnat vineri, la Ankara, Orientul Mijlociu şi Turcia în special la "dialog intercultural şi interreligios", pentru "a îndepărta fundamentalismul şi terorismul".Atentatul a fost comis în momentul rugăciunii săptămânale. Nigeria este frecvent scena unor atacuri teroriste comise de secta islamistă Boko Haram.
Citește mai departe...
Fostul premier polonez și preşedinte ales al Consiliului European, Donald Tusk, a afirmat, vineri, că Rusia nu mai este un partener strategic al Uniunii Europene, ci a devenit "o problemă strategică", informează Mediafax.
Citește mai departe...
Rusia nu mai este un partener strategic al Uniunii Europene, ci a devenit "o problemă strategică", afirmă fostul premier polonez Donald Tusk, preşedintele ales al Consiliului European.O grupare de extremă-dreapta din Italia, Casapound, a oprit copii de etnie romă să meargă la şcoli din Roma, acuză Primăria capitalei Italiei, citată de AFP.Armata rusă a testat cu succes vineri o rachetă intercontinentală Bulava, lansată de pe submarinul nuclear Aleksandr Nevski, anunţă Ministerul rus al Apărării, citat de AFP.Numărul automobiliştilor din China a depăşit 300 de milioane, fiind aproape cât populaţia de 319 milioane de persoane a Statelor Unite, dar cu toate acestea doi din trei adulţi din China încă nu deţin permis de conducere, relatează Bloomberg.
Citește mai departe...
Material informatic a fost furat de la bordul portelicopterului Sevastopol, de tip Mistral, una dintre cele două nave de război comandate de Rusia Franţei, a căror livrare este suspendată din cauza crizei ucrainene, a anunţat vineri o sursă judiciară.Numărul automobiliştilor din China a depăşit 300 de milioane, fiind aproape cât populaţia de 319 milioane de persoane a Statelor Unite, dar cu toate acestea doi din trei adulţi din China încă nu deţin permis de conducere, relatează Bloomberg.Mătuşa liderului nord-coreean Kim Jong-Un a suferit un atac cerebral letal în timp ce avea o discuţie aprinsă despre executarea soţului ei, afirmă un nord-coreean fugit în exil, citat de CNN.Premierul britanic David Cameron a declarat vineri că planul său destinat reducerii afluxului de imigranţi din Uniunea Europeană în Marea Britanie ar necesita modificarea tratatelor europene, informează Agerpres.
Citește mai departe...
ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA. Președintele ales al României, Klaus Iohannis, a avut, vineri, cu prilejul primei sale vizite în străinătate, o întrevedere cu președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, scrie Agerpres.
Citește mai departe...
ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA. Cinci formaţiuni politice sunt creditate cu şanse de a intra în Parlament după alegerile legislative care au loc duminică în R.
Citește mai departe...
ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA. Alegătorii din Republica Moldova sunt chemați duminică la urne pentru alegeri parlamentare cu o uriașă miză geopolitică, în contextul conflictului din Ucraina vecină.
Citește mai departe...
Uniunea Europeană va supravieţui dacă Marea Britanie va ieşi din componenţa sa, dar se va dizolva dacă va decide să plece Franţa, a declarat preşedintele în exerciţiu al Consiliului European, Herman Van Rompuy, informează cotidianul britanic The Telegraph, citat joi de
Citește mai departe...
Black Friday 2014. În ţările unde reducerile de Black Friday sunt reale, cumpărătorii fac cozi imense în faţa magazinelor, iar nebunia se dezlănţuie o dată cu deschiderea uşilor la marii retaileri.
Citește mai departe...
ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA. Cancelarul german Angela Merkel i-a trimis premierului moldovean Iurie Leancă o scrisoare de susținere în alegerile parlamentare de duminică din Republica Moldova, susținând de asemenea că scrutinul "va decide dacă moldovenii
Citește mai departe...
Premierul britanic David Cameron, aflat sub presiunea mişcărilor eurofobe din ţara sa, urmează să anunţe vineri noi măsuri pentru a limita accesul la ajutoare sociale pentru imigranţii care provin din Uniunea Europeană, relatează Agerpres.
Citește mai departe...
Limba ucraineană ar trebui să fie singura limbă oficială din Ucraina, dar descentralizarea va face posibilă luarea în considerare şi a altor limbi caracteristice regiunilor, a declarat joi preşedintele Petro Poroşenko, citat de Interfax Ucraina, în pagina electronică.
Citește mai departe...
ALEGERI MOLDOVA. Renato Usatîi, al cărui partid a fost exclus joi din scrutinul parlamentar în urma acuzaţiilor că a folosit în campanie bani proveniţi din străinătate, susţine că a plecat din Republica Moldova în noatea de joi spre vineri, de
Citește mai departe...
Slovacii sunt chemaţi să se prezinte la urne pe 7 februarie pentru un referendum ai cărui iniţiatori doresc să bareze drumul căsătoriei între persoane de acelaşi sex, a anunţat joi preşedintele slovac Andrej Kriska.
Citește mai departe...
Cel puţin 11 cadavre decapitate prezentând urme de arsuri şi de gloanţe au fost găsite joi pe marginea unui drum din statul mexican Guerrero (sud), în apropierea locului unde 43 de studenţi au dispărut la sfârşitul lui septembrie, potrivit Mediafax.
Citește mai departe...
Republica Moldova nu intenţionează să adere la NATO şi îşi îndeamnă partenerii să-i respecte statutul de ţară "nealiniată", a declarat premierul Iurie Leancă, înainte de alegerile parlamentare de duminică, pentru agenţia rusă de presă RIA
Citește mai departe...
Ministerul Muncii de la Paris a anunțat, joi, că numărul francezilor, aflați în căutarea unui loc de muncă, a ajuns la 3.460.900 în octombrie, depășind recordul din 1997, de 3,2 milioane.
Citește mai departe...
Judecătorii Curții de Apel Chișinău au hotărât, joi, ca partidul 'Patria', pe a cărui listă este inclus și Renato Usatîi, să fie exclus din cursa electorală și au dispus confiscarea sumei de 8,1 milioane de lei, bani care vor intra în bugetul statului,
Citește mai departe...
Elveţienii, după ce au spus ''NU imigraţiei în masă'' la un referendum în februarie care a pus în dificultate relaţiile ţării lor cu Uniunea Europeană (UE), sunt chemaţi din nou la urne duminica viitoare în problema imigraţiei, dar, de această
Citește mai departe...
Actualul premier al Ucrainei, Arseni Iațeniuk, a fost confirmat joi în funcția de șef al guvernului de către noul parlament unicameral de la Kiev (Rada Supremă), reunit în prima sa ședință după alegerile legislative de la 26 octombrie, informează Unian, citată de
Citește mai departe...
^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2014 Pandora Impex SRL.