Ultimele 50 ştiri externe - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Trupele americane vor rămâne în ţările baltice şi Polonia pe parcursul întregului an 2015 pentru a "disuada agresiunea rusă", a declarat duminică generalul-locotenent american Ben Hodges, citat de AFP.Papa Francisc va face marţi o vizită la instituţiile europene de la Strasbourg pentru a cere unui continent în criză să rămână deschis faţă de străini şi să continue să lucreze în favoarea dreptăţii în lume, relatează AFP.
Citește mai departe...
Papa Francisc va face marţi o vizită la instituţiile europene de la Strasbourg pentru a cere unui continent în criză să rămână deschis faţă de străini şi să continue să lucreze în favoarea dreptăţii în lume, relatează AFP.Poliţia britanică a dejucat deja "patru sau cinci comploturi teroriste" în 2014, faţă de unul singur cât era media anilor precedenţi, a declarat duminică directorul Scotland Yard înainte de lansarea unei campanii de sensibilizare a publicului.
Citește mai departe...
Poliţia britanică a dejucat deja "patru sau cinci comploturi teroriste" în 2014, faţă de unul singur cât era media anilor precedenţi, a declarat duminică directorul Scotland Yard înainte de lansarea unei campanii de sensibilizare a publicului.Un ATENTAT sinucigaş a avut loc în urmă cu scurt timp în Afganistan, soldat cu cel puţin 50 de morţi.
Citește mai departe...
Un atentat sinucigaş a avut loc duminică pe un teren de volei din provincia Paktika, în estul Afganistanului, şi a provocat moartea a 50 de persoane şi rănirea altor 60, a declarat pentru AFP viceguvernatorul provinciei.Preşedintele rus, Vladimir Putin, susţine că nu se simte singur deşi chiar şi întâlnirile cu fiicele sale au loc de câteva ori pe lună în cel mai bun caz, potrivit unui interviu publicat duminică de agenţia Tass, în pagina electronică.Guvernul israelian a votat duminică în favoarea unui proiect de lege controversat privind consolidarea caracterului evreiesc al statului Israel, în detrimentul caracterului său democratic, aşa cum susţin criticii săi.Rusia nu vrea să fie izolată de o nouă Cortină de Fier, ceea ce ar fi dezastruos pentru ţară, a asigurat preşedintele rus, Vladimir Putin, într-un interviu publicat duminică de agenţia Tass.
Citește mai departe...
Rusia nu vrea să fie izolată de o nouă Cortină de Fier, ceea ce ar fi dezastruos pentru ţară, a asigurat preşedintele rus, Vladimir Putin, într-un interviu publicat duminică de agenţia Tass.În timp ce convoaiele militare continuă invazia rusă din Ucraina, Vladimir Putin a ales să readucă în discuţie alianţa dintre Hitler şi Stalin care a condus la cel de-Al Doilea Război Mondial, scrie Timothy Snyder, pe blogul său din publicaţia „The New
Citește mai departe...
În urmă cu un an, Ucraina renunţa la Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană sub presiunea Moscovei, declanşând revoluţia din Maidan şi luând prin surprindere UE care, potrivit experţilor, nici nu a evaluat importanţa acestei apropieri şi nici nu a anticipat agresiunea rusă, relatează AFP.Preşedintele rus, Vladimir Putin, a mărturisit într-un interviu că ar putea candida pentru un al patrulea mandat prezidenţial în 2018, ceea ce l-ar menţine la putere până în 2024, relatează AFP.
Citește mai departe...
O specialistă în informatică din Tunisia a fost declarată "Miss Lumea Musulmană", în Indonezia. Competiţia este răspunsul lumii islamice la concursurile de gen organizate de Occident.
Citește mai departe...
Fostul primar al Washingtonului Marion Barry, care a dominat politica în capitala americană timp de decenii, în pofida scandalurilor şi a unei scurte detenţii pentru posesie de droguri, a decedat la vârsta de 78 de ani, relatează AFP.
Citește mai departe...
Fsostul primar al Washingtonului Marion Barry, care a dominat politica în capitala americană timp de decenii, în pofida scandalurilor şi a unei scurte detenţii pentru posesie de droguri, a decedat la vârsta de 78 de ani, relatează AFP.Mai multe zone din statul New York (nord-estul Statelor Unite), unde ninsorile au provocat moartea a cel puţin 14 persoane, au fost plasate sâmbătă în stare de alertă din cauza inundaţiilor generate de încălzirea aşteptată a vremii, au anunţat serviciile
Citește mai departe...
Cutremurul produs sâmbătă seara în Japonia a provocat rănirea a zeci de persoane în prefectura Nagano (centru-nord) şi pagube importante într-o staţiune de schi, unde s-au prăbuşit mai multe locuinţe, relatează AFP.
Citește mai departe...
Cutremurul cu magnitudinea de 5,7 grade pe scara Richter, produs sâmbătă seara în România, în zona seismică Vrancea, a fost resimţit în Republica Moldova şi nordul Bulgariei, dar nu a provocat victime sau pagube materiale.
Citește mai departe...
Un bărbat a fost eliberat din închisoare, după ce a stat nevinovat după gratii timp de 39 de ani. Este un caz fără precedent în justiţia Statelor Unite.
Citește mai departe...
Lăcomia este cea care va duce la sfârşitul lumii. Este avertismentul lansat Papa Francisc în timpul unei conferinţe, în faţa reprezentanţilor Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură.
Citește mai departe...
Aproximativ 550 de germani au plecat să lupte alături de gruparea Stat Islamic în Siria şi Irak, numărul lor fiind mai mare decât se estimase până în prezent, a anunţat ministrul de Interne german Thomas de Maizière, citat de AFP.
Citește mai departe...
Un cutremur cu magnitudinea de 6,8 s-a produs sâmbătă seara în Japonia, în prefectura Nagano (centru-nord), potrivit agenţiei naţionale de meteorologie şi mărturiilor citate de presă, relatează AFP.
Citește mai departe...
14 persoane au fost rănite într-o explozie produsă într-un hotel de lux din Londra. Peste 500 se aflau în incinta hotelului în momentul deflagraţiei.
Citește mai departe...
Ministrul ucrainean al Apărării, Stepan Potorak a denunţat prezenţa a 7.500 de militari ruşi în estul Ucrainei, unde forţele ucrainene luptă împotriva separatiştilor proruşi.
Citește mai departe...
Fostul premier portughez José Socrates a fost arestat vineri în cadrul unei anchete pentru fraudă fiscală, spălare de bani și corupție, a anunțat Parchetul general de la Lisabona, citat de AFP.
Citește mai departe...
Ducesa de Alba, care a fost răpusă de răpusă de pneumonie, joi dimineaţă, la vârsta de 88 de ani, avea o avere estimată la 2,75 miliarde de euro.
Citește mai departe...
O spioană rusă, condamnată în 2013, în Germania, împreună cu soţul său într-un caz de spionaj, a fost recent pusă în libertate înainte de ispăşirea pedepsei şi s-a întors în Rusia, a anunţat vineri presa
Citește mai departe...
Vremea rea face ravagii în Statele Unite. Cel puţin 13 oameni au murit numai în statul New York, unde o furtună de zăpadă a lăsat în urmă în doar câteva zile un strat gros cât pentru un an.
Citește mai departe...
Gruparea teroristă Stat Islamic a difuzat, vineri, o nouă înregistrare video cu ostaticul britanic John Cantlie, care relatează despre eşuarea unei operaţiuni a Statele Unite pentru salvarea ostaticilor în Siria, anunţă postul britanic Sky News, în pagina
Citește mai departe...
Autoritățile din Veneţia intenţionează să interzică valizele cu roţi din plastic, încercând să asigure liniştea de care au nevoie locuitorii din oraş, exasperaţi de zgomotul făcut de milioanele de bagaje pe pavajul din urbea italiană, la orice oră din zi şi
Citește mai departe...
Secretarul de stat american, John Kerry, care urma să părăsească vineri seară Viena pentru a zbura spre Paris, a decis să își amâne plecarea și să rămână în capitala Austriei unde se desfășoară negocierile privind programul nuclear al
Citește mai departe...
Cifrele arată o creștere de 39 de decese înregistrate și 106 noi cazuri de la precedentul bilanț, anunțat miercuri. 'Rata de răspândire rămâne semnificativă în Guineea, Liberia și Sierra Leone', menționează OMS, referindu-se la cele trei țări vest-africane cel mai grav afectate.
Citește mai departe...
^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2014 Pandora Impex SRL.