Ultimele 50 ştiri externe - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, este "cel mai periculos om din lume" și reprezintă la adresa SUA o amenințare mult mai mare decât combatanții organizației teroriste Statul Islamic, a declarat fostul campion mondial la șah Garry Kasparov, într-un
Citește mai departe...
Semnal de alarmă pentru autorităţile britanice şi din Europa. Traficul de carne vie prosperă în Regatul Unit. Românii, în special copii şi femei, sunt victimele predilecte ale slaviei moderne.
Citește mai departe...
Ministrul german al Apărării a anunţat marţi seara descoperirea unui defect de fabricaţie la avioanele de vânătoare Eurofighter şi a decis să nu mai recepţioneze aeronavele comandate.Liderul politic al sârbilor din Bosnia Radovan Karadzici îşi va rosti pledoaria miercuri în cadrul procesului pentru genocid organizat în faţa Tribunalului Penal Internaţional (TPI) pentru fosta Iugoslavie, care îl judecă pentru masacrul de la Srebreniţa din 1995.Primul caz de infectare cu virusul Ebola a fost diagnosticat în Statele Unite, pacientul fiind spitalizat în Texas, potrivit celor anunțate, marți, de către un purtător de cuvânt al Centrului pentru controlul şi prevenirea bolilor.
Citește mai departe...
Oraşul german Essen (vest) începe miercuri o operaţiune controversată vizând folosirea drogaţilor şi alcoolicilor pentru a curăţa străzile, oferindu-le în schimb bere, ţigări şi o remuneraţie modică, relatează presa, citată de AFP.Două atentate sinucigaşe, revendicate de talibani, au vizat autobuze ale armatei, miercuri dimineaţa, la Kabul, provocând cel puţin şapte morţi, la o zi de la semnarea unui acord de securitate cu Washingtonul, a anunţat Ministerul Apărării, citat de AFP.
Citește mai departe...
Două atentate sinucigaşe, revendicate de talibani, au vizat autobuze ale armatei, miercuri dimineaţa, la Kabul, provocând cel puţin şapte morţi, la o zi de la semnarea unui acord de securitate cu Washingtonul, a anunţat Ministerul Apărării, citat de AFP.Şapte noi corpuri neînsufleţite au fost descoperite miercuri dimineaţa pe muntele japonez Ontake, care a intrat în erupţie sâmbătă, în timp ce era străbătut de numeroşi excursionişti, a anunţat postul de televiziune public NHK.
Citește mai departe...
Fostul premier norvegian Jens Stoltenberg va prelua miercuri conducerea NATO, alianţă care va trebui să demonstreze în anii următori că poate limita eficient agresivitatea Rusiei şi să convingă ţările aliate să investească mai mult în armate.
Citește mai departe...
Şapte noi corpuri neînsufleţite au fost descoperite miercuri dimineaţa pe muntele japonez Ontake, care a intrat în erupţie sâmbătă, în timp ce era străbătut de numeroşi excursionişti, a anunţat postul de televiziune public NHK.Fostul premier norvegian Jens Stoltenberg va prelua miercuri conducerea NATO, alianţă care va trebui să demonstreze în anii următori că poate limita eficient agresivitatea Rusiei şi să convingă ţările aliate să investească mai mult în armate.Primul caz de infectare cu virusul Ebola a fost diagnosticat în Statele Unite, a anunţat marţi un purtător de cuvânt al Centrului pentru controlul şi prevenirea bolilor. Pacientul spitalizat în Texas este primul caz diagnosticat atât în SUA, cât şi în afara continentului african, a anunţat marţi directorul CDC, citat de AFP.Uniunea Europeană (UE) şi-a exprimat marţi îngrijorarea în legătură cu "acostarea forţată" de către grănicerii ruşi a unei nave de pescuit lituaniene şi arestarea echipajului acesteia, reţinut de 12 zile în Rusia.Mii de manifestanţi s-au adunat marţi seara la Barcelona şi în alte oraşe ale Cataloniei, scandând "independenţă" şi "vom vota", pentru a reclama dreptul de a organiza un referendum proindependenţă în regiune, în pofida suspendării acestuia de către justiţie.Şaisprezece persoane au murit, marţi, după ce două autobuze au intrat în coliziune frontală în zona oraşului Laghouat, la 420 kilometri sud de Alger, capitala Algeriei, a anunţat o sursă din cadrul Protecţiei Civile.
Citește mai departe...
Uniunea Europeană și-a exprimat marți îngrijorarea în legătură cu "acostarea forțată" de către grănicerii ruși a unui vas de pescuit lituanian și arestarea echipajului acestuia, reținut de 12 zile în Rusia, transmite AFP.
Citește mai departe...
Ţările care "au propagat terorismul" nu pot învinge grupurile fundamentaliste, afirmă preşedintele Siriei, Bashar al-Assad, denunţând "obiectivele ascunse" ale Statelor Unite în Orientul Mijlociu.
Citește mai departe...
Yusra Hussien, o britanica in varsta de 15 ani, a disparut in urma cu o saptamana din Bristol, autoritatile suspectand ca tanara se afla in drum spre Siria, pentru a se alatura Statului Islamic.
Citește mai departe...
Militanţii islamişti care l-au răpit pe cetăţeanul francez decapitat în Algeria au fost identificaţi, anunţă ministrul algerian al Justiţiei, Tayeb Louh.
Citește mai departe...
Piloţii companiei aeriene germane Lufthansa au iniţiat marţi o nouă grevă, a patra de la sfârşitul lunii august până în prezent, numeroase curse aeriene fiind afectate pe aeroportul din Frankfurt.
Citește mai departe...
Grupul terorist sunnit Stat Islamic a eliberat, marţi, peste 70 de elevi kurzi răpiţi în Siria în luna mai, anunţă Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO).
Citește mai departe...
Sute de militari ruşi, inclusiv membri ai unităţilor speciale, se află în continuare pe teritoriul Ucrainei, în pofida armistiţiului, anunţă Alianţa Nord-Atlantică.
Citește mai departe...
Sute de militari ruşi, inclusiv membri ai unităţilor speciale, se află în continuare pe teritoriul Ucrainei, în pofida armistiţiului, anunţă Alianţa Nord-Atlantică.
Citește mai departe...
Cel puțin 3.700 de copii din Africa de Vest și-au pierdut unul sau ambii părinți din cauza epidemiei de Ebola, iar mulți sunt respinși de rudele rămase în viață, de teama unei contaminări, potrivit ultimelor date, înaintate de UNICEF.
Citește mai departe...
Uniunea Europeană a declarat, marți, că acordul de pace din estul Ucrainei nu a fost aplicat ''corect'' și a decis ca, prin urmare, să mențină sancțiunile economice împotriva Rusiei, informează AFP.
Citește mai departe...
Datoria publică a Franței a urcat la nivelul record de 95,1% din PIB, în trimestrul doi, din 2014, depășind nivelul de 60% din PIB, stabilit de UE, ceea ce aduce în față, o dată în plus, problemele cu care se confruntă Guvernul în gestionarea
Citește mai departe...
Gruparea Stat Islamic a difuzat o nouă înregistrare video cu ostaticul britanic John Cantlie, în care acesta critică "strategia militară dezamăgitoare şi predictibilă" a preşedintelui Barack Obama în lupta împotriva organizaţiei teroriste.
Citește mai departe...
Ploile torenţiale fac ravagii în Franţa. Sute de localităţi au fost afectate de inundaţii, iar viitura a dus şi la înteruperea transportului feroviar pe mai multe rute. Potrivit autorităţilor locale, mii de persoane au rămas izolate în sudul Franţei.
Citește mai departe...
Rusia amenință "întreaga ordine mondială creată după Al Doilea Război Mondial", a declarat președintele Estoniei, Toomas Hendrik Ilves, într-un interviu acordat cotidianului american The Washington Post, citat de Agerpres.
Citește mai departe...
Vladimir Putin nu-şi va pune în practică ameninţările cu trimiterea trupelor ruse "în două zile" la Kiev, Riga, Vilnius, Tallinn, Varşovia şi Bucureşti, dar ele reprezintă o ameninţare cu un "război hibrid" împotriva statelor baltice
Citește mai departe...
15:35 Gusturi franţuzeşti la Bucureşti (Realitatea TV)
Franţa a ridicat gastronomia la rang de artă şi de industrie prosperă. Tainele sale vor fi împărtăşite şi românilor în cadrul "Sărbătorii gastronomiei", un eveniment organizat în premieră în ţara noastră, în
Citește mai departe...
Armata turcă a ocupat poziţii în apropierea oraşului sirian Kobani (Ayn al-Arab), situat în apropierea frontierei turco-siriene şi asediat de membri ai grupului terorist Stat Islamic.
Citește mai departe...
Fostul mare campion mondial de sah, Garry Kasparov, îl critică dur pe președintele rus, Vladimir Putin, despre care afirmă că reprezintă o amenințare permanentă, globală, mai mare decat Statul Islamic și afirmă că ”este nevoie de o strategie mult mai
Citește mai departe...
^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2014 Pandora Impex SRL.