Ultimele 50 ştiri culturale - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
Realizatorul Antena 3 Mihai Gâdea a citit în direct pe post conversații private din telefonul unui invitat al emisiunii de marți seara, liberala Hildegard Brandl.
Citește mai departe...


.


.


.


Cel puţin o persoană a murit, iar alte două au fost rănite după ce au fost înjunghiate, luni seara, în staţia Parsons Green din Londra.


Daphne Caruana Galizia, cea mai cunoscută jurnalistă de investigații din Malta, aflată la originea unor acuzații de corupție care au provocat alegeri anticipate în țara sa în luna iunie, a fost ucisă luni în explozia unei bombe care fusese plasată sub
Citește mai departe...


Actorul britanic Roy Dotrice, cunoscut de lumea întreagă pentru apariţia în serialul Game of Thrones, a murit la vârsta de 94 de ani, din cauze naturale.
Citește mai departe...


Anca Dinicu este actriţa care o interpretează pe Gina Felea în serialul "Băieţi de oraş". Frumoasa artistă va împlini 28 de ani în decembrie. Galeria Foto.
Citește mai departe...


Un cunoscut actor de stand-up comedy și realizator de emisiuni la BBC a murit la vârsta de doar 51 de ani, informează BBC News.
Citește mai departe...


.


.


.


Anca Florea, unul dintre cei mai importanţi critici muzicali din România, a murit la data de 6 octombrie, dar apropiaţii i-au respectat dorinţa de discreţie şi nu au anunţat moartea acesteia.
Citește mai departe...


Imbatati de cresterea economica de aproape 6%, acaparati de tensiunea meciului (de box, nu de sah) dintre micul Escobar si uriasul Terente, nu prea mai realizam pe unde am ajuns: desi a plecat cu mare pompa si alai spre "nucleul dur" al Uniunii Europene, Romania a deraiat prozaic in
Citește mai departe...


Florin Călinescu, unul dintre cei mai apreciaţi actori români, dar şi unul dintre oamenii care au revoluţionat show-ul de televiziune, a avut o viaţă personală foarte tumultoasă, cu multe dureri. Galeria Foto.
Citește mai departe...


Radu Moraru a fost destituit în urmă cu trei zile din toate funcțiile pe care le avea la postul Naşul TV , televiziunea creată chiar de el! Realizatorul TV a povestit pe site-ul nasul.
Citește mai departe...


.


.


.


.


Compania Viasat World anunţă lansarea Epic Drama, un canal dedicat serialelor dramatice de epocă din întreaga lume. Canalul va fi disponibil în 18 țări, inclusiv în România.
Citește mai departe...


Radu Moraru a fost destituit azi din toate funcțiile pe care le avea la postul Naşul TV. La câteva ore de la anunţul şocant, Radu Moraru a publicat un mesaj pe site-ul nasul.
Citește mai departe...


"Nașul" Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile pe care le avea la postul Națul TV.
Citește mai departe...


Realizatorul "Jocuri de Putere" deplânge situaţia în care se află ţara noastră, cu "nişte personaje ce baleaza între mediocritate, prostie şi ticăloşie să ajungă să stăpânească în felul ăsta România".
Citește mai departe...


.


.


.


.


.


.


.


CNA a respins, marti, o cerere a companiei Telecontent Production din Iasi pentru postul iesean RTR, dupa ce, in august, amanase o decizie in acest sens, dupa cum au spus pentru HotNews.ro reprezentanti ai forului audiovizual.
Citește mai departe...


Potrivit unor surse informate, se pregătește o mișcare importantă pe piața media, cu implicații pe relația România-Ungaria.
Citește mai departe...


.


.


.


.


Gică Voicu, primul Redactor şef al EVZ din “Era Cristoiu”, a murit
Citește mai departe...


Magda Vasiliu se află de luni bune în Italia, acolo unde fiul său bolnav de cancer este tratat. Dacă la adresa sistemului medical din străinătate are doar cuvinte de laudă, pe cel din România îl critică dur.
Citește mai departe...


S-a săturat de războiul cu editurile și acum a început să atace jurnaliști. Vorbim despre ministrul Educației, Liviu Pop, cunoscut drept un campion al gafelor și al greșelilor gramaticale.
Citește mai departe...


.


.


.


.


.


.


.


.


Valentin Damian, unul dintre cei mai vechi și mai respectați jurnaliști ai Gazetei Sporturilor, a murit, miercuri seara. Avea 47 de ani.
Citește mai departe...


.


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2017 Pandora Impex SRL.