Ultimele 50 ştiri culturale - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
.


.


.


.


Un tribunal francez a condamnat în luna aprilie compania care administrează domeniul deţinut de actorii americani Brad Pitt şi Angelina Jolie în sudul Franţei să plătească peste o jumătate de milion de euro unei artiste franceze care a lucrat acolo. 
Citește mai departe...


Atentatul de joi după-masă, de la Barcelona, revendicat de Statul Islamic, cu o furgonetă care a intrat printre pietonii de pe bulevardul Rambla, s-a soldat cu 13 morți și zeci de răniți.
Citește mai departe...


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


Administraţia Donald Trump rămâne interesată de dialogul cu regimul din Coreea de Nord, dar aşteaptă un semnal în acest sens din partea Phenianului, afirmă secretarul de Stat american, Rex Tillerson, citat de site-ul agenţiei Associated Press.


.


Alexandru Cumpănaşu a scris în DCNEWS.ro despre un concept ce-i "provoacă fiori" şi care "începe să devină tot mai mult realitate": neosclavagismul.
Citește mai departe...


.


.


.


.


.


.


.


.


Postul Pro TV a decis să producă o nouă emisiune, pe care o va prezenta Florin Busuioc.
Citește mai departe...


.


.


.


.


.


.


.


.


.


Realizatorul "Jocuri de putere" a reamintit, duminică seară, eroismul soldaţilor noştri, care, în bătălia de la Mărăşeşti, au luptat şi s-au jertfit pentru o Românie unită şi puternică.
Citește mai departe...


Israelul va închide postul de televiziune qatarez Al-Jazeera, acuzat de autoritățile israeliene că 'incită' la violență, a anunțat Ministerul israelian al Comunicațiilor, informație confirmată și de respectivul post, transmit agențiile AFP și DPA.
Citește mai departe...


.


.


.


Realizatorul "Jocuri de putere" l-a sancţionat dur pe liderul UDMR, după ce acesta din urmă a declarat că maghiarii din România nu ar trebui să sărbătorească 100 de ani de la Marea Unire, în anul 2018.
Citește mai departe...


.


Adrian Văncică, actorul care dă viaţă personajului Celentano din serialul "Las Fierbinţi", are 40 de ani, este însurat şi tatăl a 2 copii. Galeria Foto.
Citește mai departe...


Reporterul canalului rus NTV, Nikita Razbozjaev, a fost lovit cu pumnul în față în timp de era în direct într-un parc din Moscova. 
Citește mai departe...


Cristian Pomohaci a fost exclus din preoţie după ce în spaţiul public au apărut înregistrări compromiţătoare cu acesta, cu tentă sexuală.
Citește mai departe...


Nu uitați sa prețuiți viața, sa iubiți cu adevărat și sa dăruiti necondiționat! Acesta este apelul cu care Alexandra Păcuraru a decis să se retragă, deocamdată, din televiziune, pentru a se dedica celei mai frumoase ocupații: cea de mamă. 
Citește mai departe...


Avizul necesar pentru concediul medical trebuie obţinut de la un medic din ambulatoriu, nu de la orice medic din spital, potrivit prezentatoarei TV Magda Vasiliu, care a precizat că, dacă ar fi fost un om obişnuit în locul ei, probabil copilul nu ar fi avut nicio şansă.
Citește mai departe...


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2017 Pandora Impex SRL.