Ultimele 50 ştiri culturale - ziare.eclub.ro

Ştiri pe locaţii

Alba
Arad
Argeş
Bacău
Bihor
Bistriţa-Năsăud
Botoşani
Braşov
Brăila
Bucureşti
Buzău
Caraş-Severin
Cluj
Constanţa
Dâmboviţa
Dolj
Galaţi
Gorj
Hunedoara
Iaşi
Maramureş
Mehedinţi
Mureş
Neamţ
Olt
Prahova
Republica Moldova
Satu-Mare
Sibiu
Suceava
Timiş
Vâlcea
Vrancea

tricouri funny
.


Realitatea TV este principala sursă de informare cu privire la mediul economic! Asta reiese dintr-un studiu comandat de Camera de Comerţ a României. Cercetarea are ca scop determinarea percepţiilor mediului de afaceri asupra economiei autohtone. 
Citește mai departe...


.


.


.


Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii ”Starea Nației”, difuzată de Digi 24, a lansat, luni seara, o serie de atacuri violente la adresa colegilor săi din televiziune, dar și asupra șefilor trustului RCS&RDS.
Citește mai departe...


.


Din articolul lui Dan Andronic privind ”acoperiții” din presă nu se înțelege nicidecum că acei jurnaliști au atentat la siguranța națională, a declarat Ion Cristoiu, la Realitatea TV.
Citește mai departe...


Jurnalistul Dan Andronic a venit cu o nouă serie de dezvăluiri, de data aceasta despre ofiţerii acoperiţi din presă. 
Citește mai departe...


.


.


.


.


.


.


Dragoste infinită. Nihan află că Mujgan, mama lui Emir, a fost adusă în casă lor de către Kemal şi îi este teamă de cum va reacţiona Emir de acum încolo, în urma acestui eveniment neprevăzut.
Citește mai departe...


Jurnalistul Dan Andronic promite pe pagina de socializare că luni va publica un „episod legat de ofițerii acoperiți din presă”, ca urmare a atacurilor la adresa sa din partea Hotnews și Digi24. Todoată, Dan Andronic lansează un atac la adresa lui C.T. Popescu.
Citește mai departe...


Fostul CEO al postului de televiziune Fox News a murit joi dimineaţa, la vârsta de 77 de ani, scrie New York Post.
Citește mai departe...


Rares Bogdan vă așteaptă diseară la o nouă ediție a emisiunii Jocuri de Putere. 
Citește mai departe...


.


Realizatoarea Realitatea TV, Denise Rifai, care moderează emisiunea Talk News, a fost aleasă de către studenţii Universităţii de Vest din Timişoara să le vorbească despre dedesubturile jurnalismului. 
Citește mai departe...


"Dragoste Infinită", serialul care i-a înnnebunit pe români, se află într-un punct incitant. Serialul turcesc se bucură de o mare audiență atât acasă, în Tucia, cât și în multe țări unde este difuzat.
Citește mai departe...


Jurnalistul Florian Bichir dezvăluie astăzi în EVZ de ce ,,este mânjit cu...''editorialistul Cristian Tudor Popescu, folosind citate din articolele semnate de CTP.
Citește mai departe...


Exact acum 140 de ani ieșea de la tipar primul număr al cotidianului „România liberă“ la cinci zile după declararea independenței țării.
Citește mai departe...


O prezentatoare a postului public de televiziune din Israel, Geula Even, a anunțat, în direct, printre lacrimi cu greu ținute în frâu, închiderea stației ca urmare a unui vot din Parlamentul israelian.
Citește mai departe...


Revista Charlie Hebdo provoacă, din noul, controverse, cu o copertă pe care apare recent alesul preşedinte al Franţei, Emmanuel Macron, alături de soţia sa Brigitte.
Citește mai departe...


În această seară, știrile capătă sens. Denise Rifai, alături de Costi Rogozanu, Cristian Diaconescu, Ion M. Ioniţă, Claude Karnoouh și Cozmin Gușă analizează știrile zilei.
Citește mai departe...


Unul dintre prietenii apropiați ai lui Michael Jackson a dezvăluit că artistul a trimis scrisori în care a prezis că va fi ucis, cu doar câteva săptămâni înainte de a muri în urma unei supradoze, informează The Independent.
Citește mai departe...


07:35 O mare vedetă părăsește Antena 3 (Realitatea TV)
Realizatoarea TV Cristina Ţopescu şi-a anunţat retragerea de la Antena 3, invocând motive personale. Anunțul a fost făcut pe pagina persoanlă de Facebook.
Citește mai departe...


"Europa cu două viteze nu este o cale de urmat", susţine ambasadorul Republicii Cehe, Vladimir Valky. Invitatul lui Alexandru Cumpănaşu a vorbit şi despre pericolele care vin din interiorul UE şi a clarificat poziţia ţării sale cu privire la sancţiunile contra Rusiei. 
Citește mai departe...


Molly Cavalli, o starletă din filmele pentru adulţi, a avut parte de o experienţă îngrozitoare când filma o scenă sub apă.
Citește mai departe...


Actriţa australiană de comedie Celeste Barber a parodiat cele mai populare vedete de pe Instagram.
Citește mai departe...


Prezentatoarea de la Antena 1 Simona Gherghe (39 de ani) s-a căsătorit civil, sâmbătă. Ceremonia a avut loc la Primăria sectorului 3.
Citește mai departe...


Reprezentanții României la Eurovision 2017 - Alex Florea și Ilinca Băncilă, au plecat luni spre Kiev, unde va avea loc concursul cântecului European, șefa delegației române, Iuliana Marciuc, afirmând că speră ca artiștii să fie, după finala din
Citește mai departe...


De-a lungul timpului, Rareș Bogdan a fost ofertat de mai multe televiziuni, pe salarii foarte mari, dar a decis să rămână la Realitatea TV.
Citește mai departe...


Televiziunea publică din Marea Britanie are din ce în ce mai mulți directori plătiți cu salarii de peste 150.000 de lire sterline pe an, deși s-a angajat să reducă numărul acestora.
Citește mai departe...


Niciodată libertatea presei nu a fost atât de amenințată, trage un semnal de alarmă organizația nonguvernamentală ”Reporteri Fără Frontiere” în raportul său pe 2017.
Citește mai departe...


Președintele-director general al Societății Române de Radiodifuziune (SRR), Ovidiu Miculescu, a fost demis, miercuri, de Parlament.
Citește mai departe...


Un reporter de la o televiziune din China şi operatorul care îl însoţea în timpul unei transmisiuni în direct au scăpat ca prin urechile acului după ce au fost loviţi de fulger.
Citește mai departe...


Elton John a anulat mai multe concerte în SUA după ce a contractat o "infecție bacteriană neobișnuită", a declarat luni un purtător de cuvânt al vedetei, citat de DPA.
Citește mai departe...


Octavian Hoandră a pregătit o ediţie specială a emisiunii Realitatea Românească, sâmbătă, de la ora 20.30. Realizatorul Realitatea TV a obţinut un interviu exclusiv, de o oră, cu Nadia Comăneci, cea care este un adevărat simbol pentru ţara noastră.
Citește mai departe...


^ Sus ^

română

Pagina principală
Ultimele ştiri
Ultimele ştiri economice
Ultimele ştiri culturale
Ultimele ştiri sportive
Ultimele ştiri externe
Ultimele ştiri IT & C
Ultimele postări pe bloguri

english

Home page
Last news
Last politics news
Last economic news
Last science & technology news
Last health news
Last sports news


Copyright 2017 Pandora Impex SRL.